Vriendendienst I

()

Een bezoekje aan vroegere vrienden. Dat was alles, zei Bea.

En dat klonk met net iets te “doodgewoon” in de oren.

Gewoon, vrienden?

Zij vertrok, zaterdagavond. Na een oppoetsbeurt van ongeveer een uur. Ook niet haar dagelijkse doen.

Ik was heel achterdochtig, dit was nog niet eerder gebeurd. En die vrienden kende ik, van vroeger. Een hiervan was haar vroegere vriendje waarover ze me nooit de volledige waarheid had verteld.

Dus ik ging achter haar aan. Het huis was midden tussen het groen gelegen, modern, met veel open ruimten en glas, een eindje van de weg. Ik koos een goed plekje in de tuin en zag een viertal koppels aankomen, de eerste drankjes werden rondgedragen en het werd plezierig. Wat zij (mijn vrouw) niet had verteld, was dat Lode, haar vroeger vriendje, single was geworden.

Na een gezellige avond, zo rond twaalf, gingen de eersten naar huis. Behulpzaam als zij is, ruimde mijn vrouw de laatste glazen een beetje op, terwijl iedereen vertrok.

Daarna gingen zij nog eventjes in de zetel zitten voor, dacht ik, een laatst glaasje. Stil over koetjes en kalfjes pratend, lachend om enkele grappige voorvalletjes van vroeger.

Lichtjes tipsy scheen zij niet te merken dat zijn hand op haar bovenbeen was blijven liggen. Zachtjes strelend ging die hand heen en weer, hij schoof stilletjes dichter bij haar en bracht zijn arm achter haar op de zetelleuning. Een kusje op haar wang volgde.

“Hij had al een tijdje aan haar gedacht, zeker nu hij terug alleen was. Deze reünie had hem de geschikte gelegenheid geleken om haar nog eens te zien.” Een likje aan haar oorlelletje, dan een duidelijke zoen op haar mond die overging in een tongzoen. “Zij was verrast door zijn telefoontje, had hem nog wel eens willen terugzien, zo van vroeger en zo.”

Ondertussen was zijn hand al hoger gedwaald en ondersteunde hij een zachte borst, die hij streelde door de dunne stof van haar blouse heen. Zij had zich een beetje gedraaid, haar arm op zijn bovenarm rustend, vol overgave zijn kus beantwoordend.

Waren de knoopjes vanzelf opengesprongen? Zijn hand was in ieder geval in haar blouse verdwenen, haar conische borsten met prachtig stijve tepels zachtjes knedend, zonder tegenstand van enige beha die ze blijkbaar in de auto ‘vergeten’ was. Haar hand zakte naar beneden. Een kleine heuvel gaf aan dat er iets groeide. Waar ze even haar vingers op liet rusten voordat ze recht ging zitten om een vervelend kledingstuk uit te doen, zodat hij uitgebreid zijn aandacht kon toespitsen op haar nu naakte borsten.

“Net als vroeger,” steunde ze, “toen je ouders weg waren en wij alleen thuis, naakt.” Zijn lippen sloten zich rond een vooruitspringende tepel, wat zij ontzettend lekker vond, hijgend haar hoofd achterover werpend. Zijn mond sprong van de ene borst naar de andere, de tepel lichtjes uitrekkend. Dan ging hij mat zijn tong rond de tepel, de tepelhof volgend, naar de kloof tussen haar borsten, aan de andere kant omhoog naar die tweede punt, nogmaals rond die andere tepel.

Haar rokje volgde de bloesje zodat zij enkel nog een klein slipje aanhad, nog nieuw, dat meer accentueerde dan verborg. In haar kuthaar kroezelend zakte zijn hand naar haar reeds vochtige poes, lichtjes de lipjes spreidend met een vinger.

“Je bent nog steeds een hete donder, je bent zijknat, lekker neukwijf.”

Dit was voor haar blijkbaar een stimulans om ook in actie te komen. Zij richtte zich op en maakte snel de knoopjes van zijn hemd en de broeksriem los en trok de rits naar beneden. In een wip (what’s in a name) was hij beide kledingstukken kwijt en zat ook in een slipje op de zetel met een duidelijke aftekening van een al redelijk stijve lul. Haar hand gleed in het broekje en trok zijn penis boven de broekrand uit, na een aarzeling ging het slipje ook uit, zodat hij met ontblote lul in de zetel onderuit zat.

“Net zoals ik hem nog herinner, lachte ze, lekker stevig in het vuistje.” Haar hand sloot zich onderaan, boven de zak, rond de schacht en gleed helemaal tot boven, de voorhuid over de eikel trekkend, de lul nog stijver makend zodat hij rechtovereind bleef staan met gezwollen eikel.

Zacht op en neer ging haar hand. Zich voorover buigend nam ze de eikel tussen haar lippen (de trut, als ik het vroeg wou ze het niet doen) en zoog hem zo zachtjes in haar mond zodat haar lippen zich rond de rand krulden wat hem blijkbaar heel wel scheen te plezieren aan zijn glazige blik te zien. Langzaam nam ze bijna de gehele lul in haar mond, zachtjes op en neergaand met haar hoofd. Om toch enige steun te hebben nam ze zijn ballen in haar hand en rolde zijn knikkers heen en weer, terwijl haar hoofd op en neer bleef gaan, de lippen tot tegen de eikel, of van het topje van zijn pik met haar lippen over de stam, waar de aders dik gezwollen waren, tot tegen zijn zak.

Hij begon langzamerhand naar adem te snakken en zijn bekken naar voor te brengen, daarmee aangevend dat het zaad in zijn testikels begon te koken en een uitweg wilde. Alles zoog zij naar binnen, tot de laatste druppel.

Snelde duwde hij haar achterover in de zetel, haar slipje over haar kontje naar beneden trekkend, haar zijknatte kut blootleggend.

“Lekker dier, dit doet me denken aan de vele namiddagen dat ik je kut gebeft heb, je ruikt nog altijd even lekker.” Van haar navel trok hij met zijn lippen een nat spoor tot in haar kuthaar en plofte zijn mond op haar kut, de sappen opslurpend. Met zijn vingers opende hij zachtjes de kutlippen en liet zijn tong van boven naar onder door die scheur spelen, een beetje dieper indringend, zijn tong in haar openstaande kut brengend. Naar boven, waar het topje van haar klitje reeds zijn kopje liet zien, dit voorzichtig plagend met die ruwe tong.

Van het genot dat dit haar gaf krulde zij haar bovenlichaam, haar borsten naar voor stekend, luide zuchten slakend.

Van haar kut ging hij in één ruk naar haar borsten toe, de tepel diep in zijn mond zuigend, de borsten stevig knedend. Met zijn lippen rond haar tepels cirkelend, liet hij zijn lul op haar poes rusten, lichtjes drukkend. Zij bracht zacht haar bekken omhoog, haar benen spreidend. Met de volledige lengte van zijn lul ging hij op en neer, tussen de kutlippen, een druk uitoefenend op haar klit, tot dat zijn ballen tegen haar kut drukten. Dan de weg terug tot de eikel tegen haar poes drukte, lieflijk omzoomd door de erg gezwollen lellen.

“Wil je die staak van mij nog eens heel diep in de prachtige poes van jou, tot aan mijn ballen?”

“Leg het niet uit, maar stoot die dikke lul van jou er helemaal in, ik heb wel nog tijd, maar je maakt me zò heet dat ik hem in mijn keel wil voelen.”

Met een plotse stoot gleed zijn penis tot aan de basis in die gesmeerde kut, zijn schaambeen drukkend boven op haar kut. Langzaam trok hij elke centimeter terug uit haar lichaam en stootte terug toe, tot aan haar baarmoeder, wat haar kreetjes ontlokte.

“Geile neuker, wat heb ik dit gemist, lekker diep, komaan heen en weer in die natte kut van me, voel je ze rond die heerlijke tamp van je? Het is net of ik hem in mijn keel voel, lekkere spuiter.”

“Wat een nauwe poes, ik voel haar spannen rond mijn lul, je melkt me leeg, jij geil neukwijf, heerlijk in en uit die gesmeerde kut van jou.”

Langzaam werd de snelheid van zijn stoten opgevoerd, soppende geluiden makend in die natte kut. Zijn lul tot aan de eikel uit haar kut halend, plofte hij steeds de volle lengte, tot tegen zijn ballen, in die trekkende poes. Telkens bracht zij haar bekken naar boven als hij zich terugtrok, die pook in haar volgend, hem niet kwijt willend. Steeds luider werden haar kreten, haar hoofd heen en weer rollend.

“Schiet diep in me, alles wat je in je zak hebt zitten, ik wil je voelen, je lul voelen samentrekken en spuiten.”

Grommend voerde hij de snelheid van zijn stoten nog op, haar mond opende zich voor een lange kreet terwijl ze spuitend klaarkwam, hem helemaal nat makend, steeds opnieuw kreten slakend. Met een diepe grom stootte hij extra diep in haar en voelde van binnenuit de vloed zich een weg banen, spuitend in die melkende kut onder hem, spuitend, spuitend.

Moe liet hij zich op haar vallen, zijn verslappende penis nog in haar.

Bart

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *