Oefenstond

()

Op een woensdagavond liep ik na m’n repetitie tegen 12 uur m’n stamcafé binnen. Ik liep meteen naar de bar en bestelde een pilsje. Iets verder aan de bar zat een blond vrouwspersoon. Ze zat wat onderuitgezakt met een glas, waarin waarschijnlijk whisky zat. Vaag kwam ze me bekend voor. Ik bekeek haar wat nader en… opeens; verrek, dat is Linda, die een jaar of tien geleden bij mij op de middelbare school in de klas zat. “Linda,” zei ik, terwijl ik naar haar toe liep. Ze hief haar glas op en zei; “proost.”

“Ken je me niet meer,” vroeg ik haar.

“O, God de zoveelste die me met die opmerking in bed wil krijgen,” kreeg ze met ietwat dubbele tong uit haar mond.

“Kom Linda, kijk eens goed. Ik ben Jacob en heb 10 jaar geleden bij je in de klas gezeten. Zelfs aan de andere kant van het gangpad.”

Ze probeerde haar ogen wat verder open te krijgen en riep opeens. “Verdomd als het niet waar is. Broertje Jacob. Wow wat zie jij er goed uit. Doe me nog een borrel.”

En natuurlijk bestelde ik nog een pilsje voor mij en voor een whisky Linda.

“Luister eens Jacob,” zei Dirk, de barman, “ze heeft al te veel gehad hoor.”

“Geef het haar maar,” zei ik, “ik breng haar wel naar huis.” We proosten op een goed leven voor elkaar.

“Linda,” zei ik; “ik breng je dadelijk naar huis. Je hebt al teveel op en je bent te mooi om overreden te worden.” Want hoewel half bezopen, zag ze er als een pracht meid uit. Ze droeg een strak truitje, waardoor haar prettige borsten lekker naar voren staken. Verder een strak kort rokje tot boven haar knie, die vrij ver opliep omdat ze op de barkruk zat. “Goh,” vroeg ik, “Hoe gaat het met jou. Ik herinner met nog dat je 10 jaar geleden onder de les gniffelend zei, dat jouw uiteindelijke aspiratie was, dat je minimaal 5, maar liever nog 10 kinderen wilde hebben. Is daar al wat van gelukt? Heb je al geoefend? Ben je getrouwd?”

“Och Jacob,” steunde ze. “Jeugddromen en zo anti – feministisch, maar… ach… geen kinderen, geen man, wel veel al dan niet min of meer verplicht geoefend. Hoewel dat oefenen of anders gezegd lekker neuken, wel een hobby van me is. Och, geef me nog een borrel. Dan vertel ik je later nog wel meer.”

“Nee Linda,” zie ik, “we gaan naar huis.”

“We gaan naar huis, naar huis, naar huis,” lalde Linda. Ik ondersteunde haar en knikte Dirk aan de bar geruststellend toe. Toen ze me haar adres had verteld, zette ik haar in m’n auto en vetrokken we. Voor haar huis liet ik haar uitstappen en hielp haar naar haar voordeur. Ze kreeg die met haar sleutel open en vroeg; “Jacob, kom je nog even een borreltje bij me drinken?”

“Lieve Linda, laten we dat maar niet doen. Ga maar lekker je roes uitslapen.”

“Ja, slapen wil ik met jou.”

“Nee, nu niet Linda. Het zou jammer zij als je daar morgen niets meer van zou kunnen herinneren.”

“Geef me dan een afscheidszoen.” En ik gaf haar een kus op beide wangen.

“Nee, een echte, een lekkere…” En ze opende haar mond naar me. Ik kuste haar op haar mond en plotseling wrong haar tong zich tussen men tanden. Wow, dat ging me even te keer, en ik kon het niet laten om die zoen te beantwoorden. Onze tongen verdrongen zich om de beste plaats en maakten een kronkeldans met elkaar. Ik trok me terug, daar m’n penis al voorwaartse bewegingen maakte. Stop, zei ik tegen mezelf, ze is aangeschoten en weet nu niet wat ze wil.

”Hm… oh, Jacob, ja, ga zo door.”

“Nee Linda, ga lekker slapen en graag een andere keer.” En zo helder was ze nog wel. Ze zei: “ Wanneer dan?”

“Nou, wat denk je er van om morgen avond bij jou lekker uitgebreid te gaan eten, en dan zien we het verder wel.”

“Akkoord, doen we en nu nog zo’n lekkere zoen.” En ze zoende me weer vol op de mond, wrong met haar tong m’n lippen uiteen. Ze voelde vast wel dat m’n lulletje weer stijf begon te staan. Ik drukte haar billen ook tegen me aan. Licht reed ze tegen me aan. Mijn handen gleden van haar broekje naar boven, onder haar truitje richting BH-sluiting.

Voor ik het wist, had ik die open gemaakt, gleed mijn hand naar voren en omvatte haar stevige rechter borst. Wow, stevig en zacht, prachtig en haar tepel stond recht hard ruw haast vooruit. Haar tong raasde in m’n mond. M’n lul, want van een lulletje kon je nu niet meer spreken klopte tegen de rits aan. Linda begreep dat en haar handen waren al aan het sjorren. De rits was open en een hand ging richting de gulp van m’n onderbroek. Ik rukte me plotseling weer tot de nuchterheid. Linda was, hoewel bedreven, toch bezopen. “Stop,” en ik trok me terug. Linda pruilde…”Kom mee, neuk me, troost me.”

“Nee Linda, tot morgen 5 uur ‘s middags” wist ik me toch met moeite me van dat mooie lichaam los te rukken.

Thuis gekomen rukte ik toch maar even flink aan m’n lulletje, want de zaadlozing zat door alle toestanden al in de pijpleiding. Heerlijk denkend aan wat morgen met een nuchtere Linda gedaan kon worden. Minimaal toch een oefening naar om de eerste van die tien kinderen te produceren, nietwaar? Na tussen de middag haar in het telefoonboek te hebben opgezocht, belde ik haar.

“Linda, met Jacob. Weet je nog van een afspraak voor vandaag tussen ons?”

“O, Jacob, wat fijn dat je belt. Ik wist dat we voor vandaag wat hadden afgesproken, maar wat wist ik niet meer. En… heb je mij en zo ja, hoe naar huis gebracht?”

“Ach, lieve Linda, om 5 uur vanmiddag kom ik uitgebreid bij jou eten, ik heb je naar huis gebracht, gezien dat je deur werd geopend en… we hebben nog even gezoend, waarna alles los zat, maar verder is er niets gebeurd. Tot vanavond” en ik legde de telefoon neer.

Tegen 17 uur belde ik bij haar aan. Ze deed in een prachtig gewaad open. Een soort kimono. Nauw om de hals gesloten, strak met knoopjes gesloten langs haar bovenlichaam, vervolgens doorlopen tot aan de grond. Aan beide zijden een split tot aan haar heupen, zodat ze er vrij in kon lopen en… er erg sexy uitzag. Ik kuste haar op de wangen en gaf haar een bloemetje en een flesje zoete witte sauternes wijn. Zij kuste me vol op de mond terug en nodigde me in haar smaakvol ingerichte zitkamer. Na een rode Port als aperitief, nodigde ze me naar de dis. En heerlijk is eerlijk. Die Linda kan koken. Een smakelijke krabcocktail met een droge witte wijn. Ik krabde me haast achter m’n oortjes. Was dat een hint? Moest ik iets krabben? Een koude meloensoep was het tussendoortje. Toch nog koud? Moest ze opgekrabd worden? Het grappige was dat haar kimono na die tweede gang twee knoopjes los had… Toen de warme tournedos, rauw maar warm met een vurige volle rode wijn geserveerd werd, kon wat het eten betreft de avond niet meer kapot. Een derde knoopje was reeds los… en… de lijnen van haar stevige borsten waren reeds te zien! Wow. Als vierde gang stond er op het menu.

“Kort heftig tussendoortje”

En dat heb ik gemerkt. De kimono ging helemaal open en daar stond Linda. Open en bloot. “Pak me en snel” zei ze. “Voor de volgende gang moet je me genomen hebben en als na toetje wil ik dat nog eens langzaam overdoen, maar nu; laat zakken die broek.” Terwijl ze dit zei had ze m’n rits al open en in een ommezien kon m’n joekel omhoog rijzen. Linda pakte m’n kloppend lid beet en schoof die zo in haar natte kut. Wow. Raggen maar en zowel zij als ik stoomden in een paar minutenvolledig klaar.

“Zo dat hebben we gehad” en ze hing haar kimono weer om.

“Och Linda,” zei ik, “blijf lekker naakt de rest opdienen, dan kleed ik me ook verder uit.” Het toetje was toepasselijk! Twee bolletjes wit ijs in een rode aardbeiensaus met op die bollen een rood puntje.

“Linda dit toetje is kouder dan de lekkere bollen aan jou bovenlijf. Mag ik die eerst even likken?” Na dit aandachtig te hebben gedaan, zodanig dat de tepels als ruwe vulkaantjes op de tieten kwamen te staan, deden we ons tegoed aan de gesmolten ijsbollen. De witte Muscatwijn bleef langer talmen.

“Wat wou je na,” vroeg Linda.

“Och, na een uitstekend diner lust ik wel een koffie met een cognacje daarnaast.” De koffie had ze al gezet en het cognacje was snel ingeschonken. We gingen daar in ons nakie genoeglijk mee op de bank zitten. Zacht kuste ik haar op haar lippen. Ze hield haar hoofd wat naar achteren, waardoor ik iets omhoog moest en haar borstpartij met mijn borst moest beroeren om haar weer te kussen. Ze liet zich vallen op de bank en ik kwam dwars op haar te liggen. Onze monden vonden elkaar en m’n tong drong in de hare, omspeelde haar kiezen en toen… opeens zoog Linda sterk en stond m’n tong strak in haar mond. Met m’n gewaardeerde onderdaan was dat ondertussen ook weer het geval. Linda’s hand omvatte hem en ging langzaam op en neer. Mij handen vonden de weg omlaag. Eentje bleef bij een borst en de ander streelde haar buik, navel en vond een weg door het schaamhaarbos. Toen haar kittelaartje werd beroerd, slaakte Linda een gil en begon heftig te bewegen. Ik drukte wat harder en ging ook met m’n mond richting clitoris. Ondertussen was ons standje zodanig geworden dat mijn lul bij haar mond kwam en natuurlijk daarin en mijn mond bij haar kutje. Dit is een heerlijke stand. Zij pijpen en o… ik had het gevoel of ze m’n hele staaf inslikte, of m’n lul in hel keel klem kwam te zitten. Ik drukte gewoon door, Linda snakte naar adem, liet hem weer even gaan en zoog door. Ondertussen had ik de clit tussen m’n lippen en zoog ook hard om daarna met m’n tong het clitje helemaal af te likken. Linda bewoog als een gek. Haar onderlijf werd helemaal nat Een kreet ontsnapte haar gevulde mond. Ik trok m’n penis uit haar mond. We gingen naast elkaar liggen.

Linda’s borsten staken parmantig vooruit. Zacht streelde ik die en kuste ze vuriger. Linda draaide zodanig dat ze boven op mij ging liggen. Haar mond zocht de mijne. Haar lippen openden zich. Mijn tong schoot naar voren en botste tegen haar tong. Een heerlijk spel van wentelende tongen en binnen halende sappen ontstond. Linda’s hand kroop naar omlaag, greep mijn lid en bracht die in haar vagina. Ze ging er bovenop zitten en m’n lul drong helemaal in haar lijf. Mijn handen omvatten haar borsten. M’n duimen streelden haar harde vooruit staande tepels. Rustig bewogen haar heupen zich om mijn lid. Ik kreeg het niet meer en begon even met mijn heupen op en neer te bewegen. Linda beantwoordde dat strak en zo neukten we door. Tezelfdertijd kwamen we met een haast schreeuwend “Ja!” klaar.

We zonken neer op de bank.

“Schat, blijf vannacht bij me slapen” zei Linda. “ Je mag nu niet meer rijden, na alle wijntjes en fijntjes.” Ik was het helemaal met haar eens. In ons blootje dronken we nog een kopje koffie en nog een cognacje. We streelden elkaar en toen we naar haar slaapkamer gingen, wist ik bij het beklimmen van de trap m’n middelvinger van achteren in haar kutje te wringen. Zo doken we het bed in. Kusten, nog wat, wreven nog wat, maar gingen uiteindelijk slapen.

‘s Ochtend maakte ik snel een ontbijt van beschuit met kaas, koffie in een thermoskan, bananen, champagne en… een schoteltje met wat er op. Ik wekte Linda. Ze keek verrast naar het dienblad vol heerlijkheden. Ze schoof omhoog, zodat haar borsten net boven de lakens wipten. Ik zette het dienblad op haar nachtkastje en pakte het schoteltje. Daar legde ik m’n lichtelijk stijf geworden lul op. Om die lul had ik een blauw strikje gebonden. “Het voorafje,” zei ik. En je snapt het al. We kwamen nog niet aan het ontbijt toe.

“Linda, wil je deze vakantie met me mee naar Frankrijk?” Vind je het gek dat ze niet nee zei?

Broeder Jacob

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *