Poedel Max en her Duck ;-)

()

Het is lekker weer maar net te koud om zonder jas buiten te gaan. Half klam met het zweet op mijn rug loop ik met mijn hond richting de uitlaatstrook. Er komt iemand aan waar ik weleens mee sta te praten en rustig loop ik door zodat hij mij met gemak in kan halen. Naast elkaar lopen we over de uitlaatstrook en praten over de belevenis van deze dag terwijl onze honden verder lopen te rennen. In de verte zien we een vrouw aankomen met een hond aan de riem. Als ze dichterbij komt roepen we onze honden bij ons en wachten tot de vrouw ons passeert.

“Goedemiddag heren,” roept ze vrolijk! Wij groeten terug en kijken haar na.

“Leuke vrouw,” zegt de man waarvan ik eigenlijk niet eens zijn naam ken. “Dat maakt je dag weer goed!”

“Ja,” zeg ik lachend terwijl ik de vrouw blijf nakijken. “Dat kan je wel zeggen. Ze mag vaker langskomen!” Dan alsof mijn hond meer weet dan ik rent hij op de hond van de vrouw af en begint heel opgewekt te spelen. De vrouw schrikt even van de opwinding van haar hond en de mijne. Snel roep ik mijn hond tot orde maar de vrouw roept dat het goed is en laat haar hond ook los.

“Ik dacht dat de honden van jullie niet met de mijne mochten spelen,” zegt de vrouw glimlachend. “Dan kan ik Max ook los laten. Oké?”

“Ja natuurlijk,” antwoord ik terwijl ik gelijk mijn hond weer tot orde roep omdat hij ineens tegen de vrouw opspringt.”

“Och,” roept de vrouw lachend. “Het geeft niets hoor. Hij zal de koekjes in mijn broekzak ruiken!”

De man is doorgelopen zie ik en ik vraag of het goed is als ik even met haar meeloop. “Tot aan de oversteek daar,” zeg ik wijzend, wachtend op de goedkeuring van de vrouw.

“Oh ja hoor prima,” zegt ze en steekt haar hand uit. “Ik zal me even voorstellen. Ik ben Emma!”

“Hallo Emma,” zeg ik en schud haar de hand. “Ik ben Bob!”

“Bob of de BOB,” zegt ze lachend terug!

“Allebei,” antwoord ik ook lachend. “De vraag is alleen wanneer het Bob de BOB wordt”.

Lachend lopen we verder terwijl onze honden zich helemaal uitleven. (BOB = Belgische Opsporing Brigade)

Weken, maanden gaan voorbij en Emma en ik lopen steeds vaker met elkaar. Soms wacht ze op mij of andersom. De tijden dat we lopen weten we inmiddels al wat het nog makkelijker maakt om elkaar te zien. In de zomer kom ik er helemaal achter dat Emma een goed figuur heeft. Door haar kleding had ik hier niet echt opgelet. Je gaat immers niet in je meest beste kleding met de hond lopen. In de zomer dus loopt ze geregeld in een korte broek of rok en zie ik haar stevige benen. Door de zomerse shirts of T-shirts zie ik haar tieten ook lekker hobbelen op het ritme van haar loopje. Stiekem kijk ik er dan naar en merk ik dat ik dit niet moet doen. Een bult in mijn broek zou me kunnen verraden.

De dagen beginnen weer merkbaar te korten en de temperatuur is soms ook al niet al te best. Zo ook op deze dag is het frisjes. Emma komt aangelopen in een spijkerrokje en laarzen eronder. Een blouse erop met een bodywarmer erover voor de ergste koude-vlagen als de wind aanwakkert.

“He Bob,” roept ze al op afstand. “Fris he?”

“Nou,” zeg ik terug en ik breng mijn hond tot orde. “Een stuk frisser dan gisteren!”

“Ja hoor”. Mijn hond springt weer eens op tegen Emma. Ze lacht en gelijk trekt er een pijnscheut over haar gezicht.

“Af Duck,” roep ik hard en ik trek mijn hond terug. “Heeft hij je pijn gedaan?”

“Nee joh,” zegt ze. Terwijl ze over haar been met een rode streep en een ladder in de pantystof wrijft. “Jammer! Maar ja. Het is gebeurd!””

“Ik kan je een nieuwe aanbieden,” zeg ik en doe mijn hond aan de riem.

“Nee, het is goed,” zegt ze en ze wrijft nog een keer over de rode strepen op haar been. “Echt het is prima!” Twijfelend loop ik dan mee met Duck aan de riem. Op verzoek van Emma laat ik Duck dan toch maar weer los. Na een uurtje lopen we langs mijn huis.

“Zo, ik ben thuis,” zeg ik en draai het hekje van mijn voortuin open. “Wil je misschien iets drinken?”

“Eh nee dank je,” zegt ze. “Dus hier woon jij. Ik woon een paar straten verder door!”” “Oké”, antwoord ik, “maar wil je echt geen drinken of misschien iets eten. Als goedmaker voor je. Ik wijs naar haar been waar nog steeds een dikke rode lijn door de opengetrokken pantystof zichtbaar is.

“Nee echt het is prima,” zegt ze en loopt weer door. “Heel misschien vraag ik je nog wel om een klusje te klaren!”

“Prima,” roep ik haar nog na voordat ze om het hoekje verdwijnt!

Twee dagen later kom ik thuis en vind ik een dikke envelop op mijn deurmat. Het voelt zacht aan. Snel en nieuwsgierig maak ik de envelop open. Een briefje en een kous met een ladder erin trek ik eruit. Op het briefje staat een adres en de opmerking. ‘Ik heb nog een klusje als goedmaker van jou tegoed. Je bent rond zes uur welkom’.

Dit kan niet anders dan van Emma zijn. Dat ze met kousen heeft gelopen laten mijn paal alweer stijver worden. Helemaal als ik gelijk Emma voor me zie zoals twee dagen geleden. Haar korte blonde gekruld haar op die roze bodywarmer met het rokje eronder en waar dus deze kous weer onder zat. Het is al vijf uur en ik moet wel even douchen. Eerst met Duck lopen. Na een half uurtje ben ik terug. Emma was er niet! Snel douchen! Onder de douche komen weer beelden van Emma voor me en kan ik het niet laten om met mezelf te spelen. Tijdens het afdrogen en aankleden bedenk ik ineens dat ik niet weet wat voor klus ze heeft. Ik ga gewoon eerst kijken wat er is dan kan ik daarna een afspraak maken om het klusje te klaren. Iets voor zessen bel ik aan op het adres wat op het briefje staat.

“Ik kom eraan,” hoor ik Emma roepen! Een paar tel later gaat de deur open. “Hoi kom binnen!” Gelijk draait zich om en loopt voor mij uit door de smalle gang. Hm… heerlijk ziet ze eruit, denk ik. Haar billen zitten strak in een spijkerbroek opgesloten en door de dunne wijde trui met open mazen zie je af en toe een zwarte bh. Ze loopt op blote voeten zie ik ineens als ze de keuken indraait en mij gebied te gaan zitten.

“Eerst een hapje eten,” roept ze en gelijk loopt ze met twee borden de kamer weer in. “Gewoon op de bank of vind je het makkelijker om aan de tafel te eten?”

Ik vertel dat ik bijna nooit aan de tafel eet en dat dit echt niet had gehoeven. Emma verteld dat zij ook altijd op de bank eet en dat ze ervan uit is gegaan dat ik nog niet had gegeten. Dat klopt helemaal en mijn bord is snel leeg. De klus die ze voor mij had is een lade van haar kledingkast repareren en een lamp ophangen. De lamp heb ik al snel hangen met het kleine beetje gereedschap wat haar ex heeft achtergelaten. De lade is aan de beurt en op aanwijzen van Emma trek ik hem open. Emma lacht gelijk als er alle soorten en kleuren nylons uitspringen. Sommige zelfs nog in de verpakking. Mijn directe reactie is diep slikken en een zwellend gevoel in mijn broek. Gelukkig ben ik gaan zitten voor de kast anders was de groeiende bult gegarandeerd opgemerkt.

“Gaat het lukken,” vraagt Emma nog lachend. “Of moet ik je helpen?”

“Nou… eh,” slik ik. “Je zou je…” We maken wel een afspraak om dit te doen. “En als jij je… eh… spullen dan heb opgeruimd, kan ik het laatje maken”.

“Goed doen we,” roept Emma met een glimlach. “Vrijdagavond?” Ik stem in voor aankomende vrijdagavond. Vrijdagavond ga ik na een korte dag werken tegen zessen weer naar het huis van Emma. Ze doet de deur open en mijn mond valt bijna open. Een laag uitgesneden truitje heeft ze aan. Zo’n trui waarbij je bijna de hele tieten in een bh ziet zitten zo laag uitgesneden. Een kort spijkerrokje met daaronder glanzende benen van een nylon. Wederom loopt ze zonder schoeisel of iets in die geest. Door de glans van haar nylon zie je vaag een kleurtje op haar teennagels.

“Kom je binnen,” vraagt ze lachend, “of blijf je staan kwijlen?” Met een rood hoofd stap ik naar binnen en loop ik achter de hardop lachend Emma aan.

“Eerst maar een hapje eten,” zegt ze nog steeds met een glimlach en de keuken inloopt? Natuurlijk stem ik in met haar voorstel en na een paar tellen is Emma weer uit de keuken met twee volle borden. Ze zet de borden op het tafeltje en buigt daarbij ver voorover. Als een magneet worden mijn ogen naar haar bolle tieten getrokken in de ver opengevallen trui. Ze blijft staan en kijkt me aan. Ineens dringt het tot me door dat ze mijn lachend aankijkt terwijl ze blijft staan.

“S… s… Sorry,” stotter ik. “Erg onbeleefd van me. Mijn excuus!”

“Stel je niet zo aan,” lacht Emma. “Jij met je sorry. Je zit bijna in mijn truitje. Eet smakelijk!” Emma laat zich tegen over mij in een stoel zakken en zet het bord op haar benen. Verbaasd zit ik voor me uit te kijken en weer worden mijn ogen naar haar toegetrokken. Alleen nu naar haar benen waar het rokje begint of ophoudt. Volgens mij doet ze het expres en laat ze dit niet merken. Haar benen gaan steeds verder uiteen en ik kijk steeds verder onder haar rokje. Ineens is mijn bord toch leeg en die van Emma ook. “

“Wil je een toetje of ga je zo eerst het laatje doen,” vraagt Emma glimlachend en weer langzaam omhoog komt nadat ze de borden heeft opgepakt?

“Ik… eh… ga eerst het laatje doen”, zeg ik en gelijk sta ik op. Misschien geeft dit even de afleiding en zakt het knellende gevoel in mijn broek. Na een paar minuten is het nu wel leeggeruimde laatje eruit en kan ik hem maken. Emma is inmiddels ook boven en zit vanaf het bed toe te kijken hoe ik alles repareer.

“Wel handig hoor,” zegt ze ineens en staat op. “Zo’n klusjesman in huis”.”

“Ja, dat geloof ik best,” zeg ik en slik een prop in mijn keel weg. Emma komt bijna tegen mij aan staan terwijl ik nog op mijn knieën zit.

“Bob,” zegt ze op een zwoel toon. “Zou je misschien een toetje willen hebben?” Ik kijk op en zie Emma in haar tieten staan kneden.

“Ik… ik… eh,” stotter ik weer. Ik kan mijn zin niet afmaken want Emma buigt voorover en pakt mij bij mijn hoofd beet en drukt gelijk haar iets geopende mond op de mijne. Even ben ik overdonderd. Je hebt dan altijd wel een grote bek maar als je dit gebeurd ben je toch echt even van de slag. Haar tong dwingt zich in mijn mond en ik pak haar beet. Ze laat zich zakken en draait zich op de rug. Kussend en smakkend komen onze emoties en lusten los. Kussen zuigend en knedend waar we kunnen rollen we om en om. Mijn broek wordt open gemaakt en ik kneed haar tieten door de stof van haar truitje en bh. Ik voel haar hand in mijn broek verdwijnen en nog in mijn boxershort gevangen steigerende lul pakken. “

“Hm… mm…” zucht Emma die haar truitje over haar hoofd laat trekken. “Lang geleden?”

“Hm… ja,” zucht ik ook. “Lang geleden. Heerlijk is dit!”

“Kom,” zucht Emma. “Ik wil seks!” Ik kus en bijt zachtjes in de puntjes die door de bh-stof duwen.

“Uh… mm…” kreunt Emma zacht en rijdt met haar heuveltje tegen mij aan. “Ik word zo nog geiler!” Met mijn neus tussen haar tieten likkend en zuigend van tiet naar tiet maak ik haar rokje los. Ze lacht zachtjes als ze mijn kaalgeschoren zak aftast en met haar andere hand mijn broek verder omlaag duwt. Met een volle hand klemt ze om mijn stijve en trekt me langzaam af. Ze wipt iets met haar kont op zodat ik haar rokje omlaag kan duwen. Emma laat haar rokje verder zakken en blijft zonder slip met kousen aan voor me op haar knieën zitten.

“Oh… hm… shit,” kreun ik en voel dat ik ga komen met wat ik zie en voel.

“ Kom maar,” zucht Emma en trekt nog wat harder aan mijn stijve. “Kom maar klaar!”

“Ah… mm… Jezus!” Roep ik hard en bij Emma bijna een tiet afknijp. Oh, ja, ha, ja dit… is lekker!” Na nog een paar klodders gespuwd te hebben lacht Emma terwijl ze twee vingers aflikt en de rest aan haar rokje afveegt.

“Jij zat erg vol Bob,” lacht ze en kijkt naar mijn lul. “Denk jij dat je hem hard kan houden?”

“Ja, dat denk ik wel,” zeg ik met een lach en hou mijn pik hard door te trekken. “Proberen!”

“Graag,” roept Emma terwijl ze opstaat en op haar rug op het bed gaat liggen. “Kom maar!” Tussen de wijd gespreide benen door kijkt ze me met haar blauwe kijkers aan terwijl ik opsta. Trekkend loop ik naar haar toe en ga over haar heen hangen. “Kom Bob,” zucht Emma. “Laat mij ook komen!” Voorzichtig kruip ik tussen de benen van Emma en duw mijn lul richting haar kale kutje.

“Ja! Daar! Bo… O!… Bob,” gilt Emma ineens als ik mijn stijve aan een stuk in haar duw. “Oh… ho… lekker!” Als ik niet verder kan blijf ik even liggen en kijk Emma aan die haar ogen heeft gesloten. Ik trek haar benen omhoog en richt me op. Mijn lul draait in Emma en schiet er bijna uit. “Pas op Bob”, kreunt Emma en draait gelijk haar bekken om mijn lul in haar te houden. “We zijn te nat voor kunstjes!”

“Denk je,” zucht ik terwijl ik haar benen over mijn onderarmen draai. “Let maar eens op!” Ik laat Emma zich dubbel vouwen zodat haar benen wijd en hoog over mijn armen hangen. Langzaam en voorzichtig begin ik haar te neuken. Steeds verder en dieper ga ik in haar.

“Dieper,” lacht Emma. “Dieper Bob, dieper. Ik wil je… oh… ja… ah… ballen voelen kletsen oh… ho… ja! Ik ga komen!” Gelijk gaat er een siddering door haar heen en begint haar kutje te knijpen. “Oh Bob, oh ja… ah… ga… oh… door Bob”, kreunt ze. “Kom, oh… Bob ik kom, oh… nog een oh… keer Bob?” Dan ineens laat ze mijn pik uit haar schieten. Ow… ho… Bob,” kreunt ze hard en draait zich gelijk om. “Ik pijp je klaar!”

Nog geen seconde later zuigt ze mijn lul diep in en uit haar mond. “Um… ik proef… mm… mezelf… hm… lekker,” zucht ze terwijl ze mijn blijft pijpen. “Hm… ga je… mm…  komen Bob?

Oh… ja… ah,” kreun ik en ik voel alsof mijn zak vacuüm wordt gezogen. “Dit is zo… oh… lekker!” Emma stopt en draait zich weer om.

“Kom eens zo Bob”, Zucht ze zet zich op handen en knieën voor me. “Kom je? Diep he!” Ik ga achter haar op mijn knieën zitten terwijl ik met een hand in haar middel pak. Langzaam begeleid ik mijn stijve achterlangs haar natte kutje weer in. “Oh… ha! Ja… ah… ja… ho… Bob,” kreunt Emma hard. “Ik wil… oh… diep… oh… ja… ah… Bob dieper!” Met een arm onder haar door pakt ze mijn stijve, die diep in en uit haar glijdt.

“Oh…ho… Emma,” hijg ik met het zweet op mijn rug en trek Emma steeds harder tegen mij aan. Gelijk stoot ik diep in haar. Ik… oh… ga komen!”

“Oh, ja… ah,” kreunt Emma. “Kom… oh… spuit me vol!” Met een krachtige lading die vanuit mijn tenen lijkt te komen kom ik diep in Emma klaar.

“Oh… dat was lekker,” hijgt Emma en laat zich om vallen!

“Ja heerlijk,” zeg ik en val naast haar neer. Het was ook lang geleden dat ik zo lekker seks heb gehad!”

“Voor mij ook Bob,” zucht Emma en met een zweetdruppel op mijn borst speelt. “Bob?” “Ja, zucht ik diep. Je zal nu even moeten wachten!”

“Nee joh,” lacht ze en mept op mijn borst. “Zou je vannacht hier willen blijven slapen?” Ik kijk haar aan en zie dat ze het meent.

“Ik wil wel,” zeg ik en kom iets overeind. “Maar slapen?”

“Je weet wel wat ik bedoel,” lacht Emma.

“Ja ik wil graag bij je blijven,” zeg ik lachend. “Ik moet wel Duck uitlaten!”

“Weet je wat,” zegt Emma, die nu ook overeind komt. “Ik trek snel een joggingbroek en een shirt aan. Dan loop ik met Max ook gelijk een rondje mee en jij neemt Duck mee. Max en Duck kunnen goed met elkaar omgaan terwijl wij…?”

“Gaan slapen,” zeg ik lachend!”

“Ja,” lacht Emma. “Goed idee toch?”

“Ja, heel goed idee,” zeg ik en geef haar een zoen.

“Misschien als het stil is in het park…” zegt ze terwijl ze een slinger aan mijn slap geworden lul geeft en er zacht aan trekt. “Misschien kunnen we dan een vluggertje doen!”

Met deze belofte begint mijn pik weer kloppend te steigeren terwijl Emma nog steeds met haar kousen en bh aan uit het bed stapt.

Broeder Jacob

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *