Bedrieglijke droom

()

Mijn god, wat maakt dit weer me geil! Het is nu al drie dagen zo warm en het lijkt alsof mijn lichaam in brand staat. Gisteren ochtend werd ik door de zon gewekt. Een zonnestraal werkte zich door een spleet in mijn gordijnen heen en streelde mijn lichaam. In mijn slaap moet ik de dekens van het bed hebben geduwd, want toen ik wakker werd lag ik naakt en onbedekt op mijn bed. Ik werd wakker met een intens geil gevoel. Helaas wist ik niet meer wat ik had gedroomd, maar dat het spannend was stond vast. Als door een magneet getrokken, bewoog mijn rechter hand zich naar beneden. Ik ging wat hoger in mijn bed liggen en spreidde mijn benen, zodat het warme zonlicht precies tussen mijn benen scheen. Ik voelde een warme siddering, die zich vanaf mijn bekken door mijn lichaam verspreide. Mijn god, wat was ik geil. Langzaam kwamen de beelden boven uit de droom waar ik zo heerlijk uit was ontwaakt.

Ik bevind me op mijn werk, in klas vier van het middelbaar, waar ik les geef. Ik zit aan mijn tafel, voor in de klas en voor me zitten Bruno en Dirk. Ze hebben de boel weer eens op stelde gezet en ik heb ze strafwerk gegeven. Ik ben bezig met wat achterstallig werk en terwijl ik bezig ben kijk ik even naar de twee jongens voor me. Bruno is druk bezig met z’n werk maar als ik naar het volgende tafeltje kijk, kijk ik recht in de brutale bruine ogen van Dirk. Hij kijkt me uitdagend aan en tot mijn verbazing zie ik dat z’n blik naar beneden gaat en op mijn borsten blijft rusten. Het is een warme dag, en ik draag een dun topje, waarin mijn borsten lekker uitkomen. Ik vraag me af waar die jongen het lef vandaan haalt en kijk hem bestraffend aan. Maar het lijkt alsof Dirk zich er niets van aantrekt. Hij kijkt me even geil en uitdagend aan en vervolgens zie ik zijn blik, langzaam langs mijn hals naar beneden gaan. Het voelt alsof hij me met z’n ogen zit uit te kleden en ik moet eerlijk bekennen dat de hongerige blikken van deze opgeschoten puber me niet onberoerd laten. Ik weet even niet wat ik met de situatie aan moet, doe net alsof ik niets in de gaten heb en pak mijn werk weer op. Maar terwijl ik bezig ben, voel ik dat hij me blijft bekijken. Ik probeer me er tegen te verzetten, maar ik kan niet ontkennen dat ik het lekker vind om zo door die jongen bekeken te worden.

Ik ga rechtop zitten en duw mijn borsten naar voren, waardoor m’ tepels door de witte stof van mijn topje priemen. Dirk leunt met zijn stoel naar achteren en heeft zijn benen wijd, terwijl hij me geil blijft aankijken. Hij draagt een wit T-shirt, waardoor zijn sterke, bruingebrande armen goed uitkomen en een strak sportbroekje dat niet veel verbergt. Hij leunt op zijn stoel naar achteren en als vanzelf richt mijn blik zich op de bobbel in z’n broek. Door de stof van zijn broekje heen zie ik de contouren van een flinke lul, die me trouwens al vaker was opgevallen. Meestal draagt hij strakke spijkerbroeken waarin zijn lul duidelijk zichtbaar, in zijn linker broekspijp hangt. Ik weet zeker dat hij weet wat hij in huis heeft en er ook trots op is want hij is nu op zo’n manier gaan zitten dat ik er vol zicht op heb en hij kijkt me met een geile glimlach aan. Mijn god, ik lijk wel gek, dat ik me hier in mee laat slepen, maar voor mij is er geen weg terug. Ik geniet van de manier waarop hij naar mijn lichaam kijkt en me verslind met zijn geile hongerige ogen.

Bruno heeft niets door van hetgeen er naast hem gebeurd (of doet alsof) dus voorzichtig gaan wij verder met ons spel. Ik begin terloops aan de onderkant van mijn topje te trekken, zodat de hals naar beneden komt, en als ik dan voorover buig om iets te pakken, weet ik zeker dat Dirk een groot deel van mijn volle borsten heeft zien hangen.

Ik zie nu dat Dirk steeds verder onderuitzakt en onder mijn bureau probeert te kijken. Dat is vrij gemakkelijk want ik zit op een kleine verhoging. Ik begin mijn rok, stukje bij beetje omhoog te trekken en aan de blik van Dirk te zien heeft hij een goed zicht. Ik trek mijn rok tot boven mijn dijen op en spreid mijn benen. Dan ga ik langzaam met mijn hand naar mijn (inmiddels) drijfnatte kutje en trek mijn string aan de kant, zodat Dirk recht in mijn kutje kijkt. Langzaam begin ik me te vingeren en van puur genot doe ik mij ogen dicht. Ik zit mezelf onderuitgezakt in een klaslokaal te vingeren, terwijl er twee jongens tegenover me zitten en als ik mijn ogen weer open, zie ik dat Dirk en Bruno op me af komen lopen.

Dirk is als eerste bij me en hij begint me geil te zoenen, en pakt mijn tieten stevig beet en ik voel de tong van Bruno langs de binnen kant van mijn dijen omhoog komen. Ik laat me gaan en lig te kronkelen en te kreunen. Dan begint hij mijn drijfnatte kut te likken. Ik voel hoe hij zijn tong diep bij me naar binnen steekt, en mijn kutgeil met slobberende geluiden uit me zuigt. Dirk kneed mijn tieten en zuigt aan mijn tepels, ik grijp met mijn hand tussen zijn benen en ik heb zijn enorme lul te pakken. Er gaat een geile siddering door me heen als ik het volume van zijn pik voel. Ik trek hem naar me toe en met een geile glimlach staat hij voor me, Ik kan mijn ogen niet van die prachtige pik van hem afhouden en pak hem met twee handen beet. Bruno kan maar geen genoeg krijgen van mijn natte kut. Hij drukt zijn hoofd tussen mijn benen en zuigt en likt als een bezetene.

We verhuizen naar een mat in de hoek van de klas.

Dirk legt me op mijn rug, komt op me zitten en brengt zijn enorme eikel naar mijn mond, pakt mijn hoofd beet en met moeite krijg ik het voor mekaar om z’n pik naar binnen te krijgen. Bruno heeft ondertussen ook z’n kleren uit gedaan en ik voel ook zijn stijve lul tegen mijn heupen rijen terwijl hij met mijn tieten bezig is. Dirk trekt z’n lul uit mijn mond, gaat tussen mijn benen zitten en drukt z’n eikel tegen mijn kut. Ik moet door deze prachtige lul genomen worden en wel nu meteen, dus ongeduldig druk ik mijn druipende kut tegen hem aan. Dirk duwt zachtjes terug maar het lijkt onmogelijk om het gevaarte bij met naar binnen te krijgen. Ik word gek van verlangen en ik begin te schreeuwen en te smeken. Dirk pakt me ineens met twee handen bij mijn kont beet en perst zijn dikke paal in een keer bij me naar binnen. Mijn kut schreeuwde het uit van genot en pijn en al na drie diepe stoten kwam ik gillend klaar.

Hij had me nog steeds stevig bij mijn kont vast en bij ieder stoot die hij me gaf, kneep hij in mijn ronde billen. Hij bleef me maar neuken en ik lag gillend klaar te komen onder zijn het geweld van zijn heipaal.

Bruno begon met in mijn mond te neuken en spoot me zo vol met zaad, dat het in slierten uit mijn mond droop terwijl ik lag te kermen van het genot dat Dirk me gaf. Dirk spoot mijn kut vol met z’n hete zaad en trok zijn pik uit mijn geile uitgewoonde kut. Ik bleef op mijn rug liggen, met mijn benen wijd.

Terwijl Dirk’s warme zaad uit mijn kut droop werd ik wakker

Bi Girl

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *