Bi Girl vertelt

()

Toen ik verliefd werd op Isabelle, mijn lerares Frans, was ik net eenentwintig. Zij was achter in de dertig, blond, altijd zeer mooi opgemaakt een echte Francoise. Perfect! Haar Franse accent maakte mij al opgewonden ademloos wachtend op een beurt. Natuurlijk werd ik door iedereen uitgelachen, ik viel nogal op als ik geen antwoord op haar vragen wist te geven en haar maar met open mond zat aan te staren. In mijn gedachten kleedde ik haar steeds uit en beminde haar onstuimig. Zij had het door, was zeer boos en zei me dat ik na moest blijven voor een stel extra opdrachten. Ik voelde me zeer vernederd, ook als vrouw had ik mijn eer.

Toen we elkaar troffen in haar kantoortje en ik haar mijn interesse voor de Franse cultuur en taal probeerde uit te leggen, stemde dat haar gunstig en ze vroeg me om naar haar huis te komen om wat Franse boeken op te halen en wat bijlessen te krijgen; die had ik wel nodig. Bij haar thuis bewonderde ik haar prachtige huis en spraken wij over van alles en nog wat.

Isabelle vertelde uitvoerig over haar gevoelens voor mij. Ze vond dat ik maar gelijk moest weten dat ze smoor verliefd op me was en me streng zou behandelen. In verband met de bijlessen zei ze glimlachend. We zaten nogal dicht bij elkaar op de tweepersoonsbank, vaak pakte ze mijn hand of streelde mijn wang. Ik voelde dat ze spontaan mijn borsten pakte. Van schrik morste ik ’n glas cola op mijn T-shirt Isabelle stond erop dat ik het direct uittrok, zodat ze het uit kon spoelen. Ik trok het shirt uit en gaf het haar. Nu keek ze lange tijd naar mijn lichaam. Ze bekeek en keurde haar ogen mijn 1.74 m lange lijf, keek verlangend naar mijn mooie borsten, slanke middeltje, mijn stevige heupen en mijn lange benen. Kortom ze genoot van mijn geil figuurtje. Dat vond ik best leuk, vooral als ik er anderen zoals Isabelle er mee kan plezieren. Toch bloosde ik en merkte dat mijn verstijfde tepels erg kriebelden in m’n beha. Isabelle vroeg me gelukkig ook die beha uit te doen, wat ik deed omdat die inderdaad ook plakkerig was van al die cola. Mijn tepels werden harder, en staken net als mijn stevige borsten recht vooruit.

Om mij niet al te verlegen te laten zijn, trok Isabelle spontaan haar sweater en blouse uit. Ik hield mijn adem in terwijl ik naar haar borsten staarde die omsloten werden door een zeer mooie rode met zwarte kant afgezette beha, haar kleine roze tepeltjes staken geraffineerd door haar beha naar buiten. Isabelle vroeg me om haar beha los te maken en met trillende vingers probeerde ik het, stom genoeg kon ik de voor- sluiting niet los krijgen, zo nerveus was ik. Ze lachte, en hielp me een handje. Haar peervormige roomwitte borsten vielen uit de cups en toonden zich nu in volle omvang en trilden nog na, van de vrijheid die ze kregen. Nog nooit van me leven had ik zulke leuke stevige joekels gezien, het waren echte kanjers en staken stevig vooruit! Haar tepels waren hard en glommen. Ik werd er geil van en stelde me voor hoe de rest van haar lichaam eruit zou zien.

Isabelle pakte mijn hand en duwde die tegen een van haar borsten. Ik streelde haar tepels dook met mijn gezicht er midden in en begon ze met mijn tong te bewerken. Haar tepel kromp ineen toen ik er hard met mijn tanden op beet. Isabelle wreef zachtjes mijn borsten, tilde ze op en trok ritmisch aan mijn tepels. Ze draaide met haar vingers rond mijn tepels en met haar tong likte ze mijn borsten. We werden al behoorlijk heet. Ik begon ervan te hijgen. Haar borsten werden steeds voller en tot mijn verbazing waren haar roze knoopjes aanmerkelijk groter geworden.

Isabelle trok me nu in haar armen en kuste me hevig. Haar tong glipte mijn mond binnen. Nu sloeg ik mijn benen om haar heen en drukte haar lichaam hard tegen het mijne aan. We gingen zo in elkaar op dat we van de bank vielen. Op de grond gingen we verder. We lagen zo dat onze tepels elkaar raakten. Plotseling voelde ik haar hand in mijn jeans verdwijnen maar die zat zo strak dat ze niet ver kwam.

Van opwinding kreeg ik een erg lekker gevoel in mijn kut. Mijn clitoris werd wakker en mijn roosje ontsloot zich. Mijn klit begon te zwellen. Haar borsten en haar onderlijf duwden afwisselend steeds hitsiger tegen mij aan. In de spiegel naast de open haard kon ik zien hoe we tegen elkaar aan ’t rijden waren. Ik werd natter in mijn broekje Isabelle voelde aan mijn op en neer gaande bewegingen dat, we klaar waren voor de volgende ronde. Isabelle nam me mee naar haar slaapkamer waar ze me verder zou verwennen.

Ik kon mijn ogen niet geloven. In bed lag een tweede Isabelle, haar zus Mathilde leek als twee druppels water op Isabelle. Mathilde kwam naakt uit bed en taxeerde mij, ze zei tegen Isabelle.

“Jeetje! Wat een kanjer die moeten we eens verwennen! Ga even op die stoel zitten zodat ik je jeans kan uittrekken.”

Ik ging zitten en liet haar gewillig mijn jeans uittrekken, terwijl ik de lichamen van de zusjes bewonderde. Door alle opwinding merkte ik niet eens dat Isabelle in de haast mijn slipje scheurde. Isabelle en Mathilde zoenden elk een van mijn enkels en hun tongen gleden langzaam omhoog. Ze duwden mijn knieën uit elkaar en legde om de beurt hun hoofd tussen mijn dijen en verkenden mijn drijfnatte poes. Isabelle ging op haar hurken zitten om zo mijn grotje met haar tong te bewerken. Ze knabbelde zacht aan mijn lippen en genotsknopje. Mathilde had haar hand diep in haar kut gestoken, bewoog die gelijkmatig heen en weer en zoende mij, terwijl ze met haar vrije hand mijn borsten pakte.

Isabelle stak vinger voor vinger lekker diep in mijn natte kutje tot haar hele hand er in zat en ze vingerde mij tot ik bijna klaar kwam. Terwijl zij zo lekker bezig was keek ik naar haar schommelde borsten en masseerde ze. Isabelle stopte met vingeren, stond op en schoof heel uitdagend haar rokje naar beneden, wat mij weer een geweldig zicht gaf op haar prachtige lange benen. Uit de opening in haar kanten broekje stak een blond toefje schaamhaar. Ze liet mij haar kousen een voor een uittrekken. Nu stapte ze uit haar slipje wat een volle behaarde geile kut had die meid. Haar clitoris stond stijf vooruit en haar natte lippen glommen in het licht.

Isabelle en Mathilde loodsten me naar het bed en begonnen me meteen weer lekker op te geilen. Isabelle kwam naast me liggen en pakte me direct vol in mijn speeldoos en zoende mijn borsten. Ik voelde haar hand zoeken naar de ingang van mijn grotje. Haar vingers grabbelden ongeduldig door mijn schaamhaar. Toen gleed haar haar hand langs mijn gezwollen kittelaar die als een klein torentje op haar liefkozingen wachtte. Mathilde ging met haar kut op mijn gezicht zitten zodat ik haar lekker kon beffen.

Isabelle bewerkte vakkundig mijn kutje streelde mijn overgevoelige clitoris. (Ik vingerde me elke dag maar dit was wel heel iets anders) Isabelle genoot van haar verovering en deed wat ze kon. Ik zag dat ze zich zelf alweer aan t vingeren was. Mathilde pakte van onder haar kussen een hele dunne dildo en zei.

“Die is voor straks.” Ik kwam lekker soppend klaar en mijn gezicht werd kletsnat doordat Mathilde ook druppend klaar kwam.

“Laat nu maar zien wat jij kan.” Ik maakte het opgestoken haar van Isabelle los het viel als een scherm langs haar gezicht. Het kriebelde op mijn schouders en borsten. Isabelle ging op haar rug liggen. Ik ging op haar buik zitten schoof wat naar achteren en likte haar borsten die nu als enorme puddingen voor me lagen. Mathilde pakte mij nu achterlangs door een grote dildo in mijn natte roompot heen en weer te stampen, terwijl zij mijn borsten masseerde. Ik sabbelde Isabelle’s borsten en beet er keihard in, zij genoot en bracht mijn hand naar haar kontje waar ik de kleine dildo soepel in stak. Mathilde wilde dat ook, we maakten wat ruimte en Mathilde en Isabelle gingen op hun rug liggen en deden nu hun benen om hoog en klemden ze vast tussen de koperen spijlen van het bed. Kun je je voorstellen hoe ze er heerlijk bijlagen?

Ik ging op mijn knieën tussen hen in liggen zodat ik optimaal van dit lekkers kon gaan genieten. De beide uitdagende openstaande kutjes lagen nu voor het grijpen. Ik stopte om beurten een dildo in de geile kutjes en begon met forse halen de dames op temperatuur te brengen. Bij het in en uit halen hoorde je een geil floppend geluid. Ik wisselde de kleine dildo s van kut naar kut, werd er zelf steeds geiler van en duwde nu mijn tong in plaats van de dildo zo diep als ik kon in de aars van de meiden.

Nu die gaatje lekker nat waren ging er bij beide een lange dunne dildo in. Die liet ik lekker diep zitten. Nu vingerde ik tegelijkertijd met beide handen zowel Isabelle en Mathilde. Ze werden erg wild. Ik kneedde de harde klitjes en Isabelle en Mathilde kwamen vrijwel gelijk met schokkende bewegingen klaar. De verse honing liep langs hun bilnaad naar beneden. Ik haastte me al dit lekkers niet verloren te laten gaan en likte alles tot de laatste druppel zorgvuldig op.

Ik haalde de kleine dildo uit hun natte kontjes en likte die ook schoon. Nu draaide ik me om en ging op Isabelle zitten zodat mijn kutje voor haar gezicht zat en ik recht in Isabelle’s openstaande snoepdoos keek. Ik gebruikte beide handen om haar lippen nog verder uit elkaar te duwen zodat ik uitgebreid kon beffen. Ik masseerde haar harde klit en zoog haar dikke lippen naar binnen. Ze kwam weer klaar en likte het warme sap uit haar honingpotje snel naar binnen.

Nu kon ik Mathilde natuurlijk niet overslaan en bewerkte haar op een zelfde goddelijke wijze. Isabelle zat niet stil zij was nu met haar gezicht voor mijn liefdesgrotje gaan liggen en bewerkte die wild met haar tong. Ik voelde dat ze terrein aan het verkennen was want haar tong zat nu in diep in mijn bruine sterretje. Ze maakte het lekker vochtig en stopte onverwachts haar vinger er in, verwisselde hem snel met de dildo en ramde die onzacht in het krappe gaatje. Het was de eerste keer voor mij en deed een beetje pijn. Toch was het heerlijk en luid gillend kwam ik voldaan klaar.

Mathilde ging nu mijn grotje en mijn sterretje likken. Ik besloot Isabelle nog wat extra’s te geven door met mijn gloeiende kut over haar grotje te rijden. Onze kittelaars raakten elkaar en werden stijver en we kwamen gelijk voldaan klaar. Ik had aandrang om het laatste geil uit haar kletsnatte kut te lebberen daar had Isabelle niet de minste moeite mee en ging met haar benen wijd uit elkaar liggen zodat ik haar kut goed leeg kon slurpen. Ze duwde mijn hoofd dieper in haar kut zodat ik bijna stikte. Ik zoog de knop van haar klit vast tussen mijn tanden, beet er een paar keer keihard in en herhaalde dit tot Isabelle gillend en schokkend klaar kwam.

Mathilde wilde ook, maar Isabelle was uitgeput, ik stelde gelijk mijn kut ter beschikking en liet Mathilde mijn kutje lekker leeg likken.

We waren behoorlijk moe van deze ronde en vielen voldaan en uitgeput in elkaars armen in slaap. Ik werd slaperig wakker doordat Isabelle en Mathilde elkaar aan ‘t wippen waren met een dubbele dildo. Ik werd er opgewonden van en vingerde me zelf, genietend van die twee geile zusjes, langzaam klaar. Isabelle keek naar me toen ik voldaan achterover lag na te genieten. Ze lachte, likte mijn natte openstaande flamoes uitgebreid en pakte razend snel een bus scheerschuim. Ze zeepte mijn schaamhaar en mijn borsten in. Ik dacht dat wordt iets speciaals, maar tot mijn verbazing pakte ze een scheermes en met twee forse halen haalde ze mijn bos schaamhaar weg, droogde mijn kale gleuf en keek tevreden naar het resultaat. Dit had ik niet verwacht zeker niet bij zo’n eerste bezoek, maar het ging allemaal zo snel. Isabelle en Mathilde lagen in een deuk van het lachen. Mathilde wreef het schuim op mijn borsten weg en maakte ze weer lekker hard.

Nu had ik na jaren weer een echte kale spleet. Jeetje wat geil idee van die meiden. Ik kon nu zo in mijn wijd openstaande roze roosje kijken en zag dat mijn clitoris stijf was en naar buiten stak. Isabelle likte ‘t laatste wolkje scheerschuim weg en kuste mijn klit. Ik dacht ineens aan vroeger toen ik zo’n kale spleet had en altijd van mijn zus de waterstraal voluit in mijn gleuf moest spuiten. Daar kreeg je haren van op je kut zei ze en wees dan op haar enorme bos met haar.

Mijn zus likte dan mijn gleuf en als ik dan een lekker gevoel kreeg en nat werd tussen mijn benen, zouden de haartjes snel komen, zei ze dan. Wist ik veel maar ik vond het wel erg lekker als mijn zus mijn spleet likte. Soms moest ik het ook bij mijn zus doen. Maar, vond dat toen nog niet zo fijn. Ik werd er zo nat van in mijn gezicht als ze dat lekkere gevoel kreeg. Wellicht ben ik hierdoor een beetje meer van vrouwen dan mannen gaan voelen. Hierna ging ik haast iedere dag naar Isabelle en Mathilde om te vrijen. Tegenwoordig is de dildo weer helemaal in, die van ons heet ‘Pierre’.

Ze neemt me zachtjes en met lange halen zowel van voren als van achteren, terwijl ik smeek om meer!

“Harder, harder!” Gil ik het dan uit. Dan duwt ze haar grote borsten in mijn gezicht en laat ‘Pierre’ dan soepel zijn werk doen. Daarna wisselen we ‘ Pierre ‘ in voor een dubbele ‘Rubberen Robbie’ en neuken elkaar tot we uitgeput zijn.

Tot besluit likken en zuigen we ons speeldozen tot we voldaan in slaap vallen.

Isabelle besteedde ook veel tijd aan mijn toch al niet klein uitgevallen clitoris ze verzorgde hem echt met liefde, bewerkte hem extra lang met haar tong en rekte hem uit door erop te bijten en hem tussen haar tanden naar buiten te trekken. Of zette er gewoon een wasknijper op met een touwtje en trok dan zo dat mijn klit dat ie lang gerekt naar buiten kwam. Daarna draaide ze met haar tong om mijn knop tot ik klaarkwam. Het resultaat mag er zijn.

Mijn clitoris is twee keer zo groot geworden ruim het formaat van een pink. Zo groot en zo dik is die nu. Als ik voor de spiegel sta en mijn kale gleuf streel komt mijn klit als een klein pikkie naar buiten. Mijn tepels zijn ook groter en harder geworden. Maar het beste resultaat dat we bereikten door ze goed te rekken en te strekken dat ik nu zulke grote schaamlippen heb ontwikkeld dat als Isabelle of Mathilde mij beffen, hun gezichten bijna in mijn genotsgrotje verdwijnen. Bovendien is het lekker als ik mijn kut over hun grote borsten laat zakken, ik ze geheel omsluit en weer langzaam omhoog kom. Dan kruipen mijn schaamlippen weer over hun spitse borsten langzaam naar elkaar toe en op het moment dat mijn grote clitoris haar harde tepel raakt loopt er wat geil uit mijn kut op haar borst om het sappig te maken. En als mijn grote klapkut afscheid moet nemen van haar tepel hoor je het zuigende geluid van het dicht klappen van mijn lippen.

Het leukste is natuurlijk als de zusjes naast elkaar liggen, dan kan ik vier keer achter elkaar een volle tiet neuken. Isabelle wordt het ‘t geilst als ik haar volle natte kut met mijn stevige tieten neuk. Dan wrijf ik met mijn harde tepels over haar clitoris tot ze gillend klaarkomt. Meestal laat ze dan van schrik een paar harde kut scheten. Mathilde geniet er t meest van als ik haar tepels streel met mijn gezwollen super clitoris en zij gelijk met ‘Piere’ haar kut verwend.

Wat we ook graag doen is ploppen, we gaan met z’n drieën naast elkaar op de rand van het bed zitten en gaan dan achterover liggen soppen met een grote super dikke dildo in onze kut. Dan doen dan met kracht onze benen weer tegen elkaar. Met een klap schieten de dildo’s er dan uit en als je het goed doet kom je in een keer klaar. Daarna steken we nog even een lange in onze kutjes om zo een langdurend orgasme te krijgen. Isabelle heeft pas een hele mooie gekocht die kun je vullen met vloeistof en op commando laten spuiten zo bereiken we keer op keer ons hoogtepunt.

Vorig jaar, op vakantie in Frankrijk heeft Isabelle mijn tepels laten piercen en er ringen in laten zetten. Wanneer ze bijt en zuigt aan een tepel, met de ring er door, kom ik gillend van genot klaar. Dat was wel beter dan tepelklemmen. Zelf vind ik het erg lekker als ik alleen ben om de ringen met een touwtje aan mijn voeten vast te maken en dan door het strekken van mijn benen rukjes te geven. Ik kan het alle meiden aanbevelen je krijgt er net zulke borsten van als ik en je komt gegarandeerd lekker klaar. Meiden doe t ook! Speel maar eens lekker met je zelf en neem een vriendin. Je hoeft echt niet bang te worden dat je lesbisch wordt of zo, het is gewoon onwijs lekker.

Isabelle is mijn grote liefde geworden. Wanneer Isabelle me kust met haar volle lippen, voel ik mijn tepels verstijven. Wanneer zij aan mijn klit trekt kreun ik het uit en wanneer zij haar gezicht in mijn poes begraaft ben ik geiler dan geil. Isabelle wil dat ik haar help ook andere vrouwen te verleiden en ik heb besloten dat te doen.

Er zijn veel knappe meisjes om uit te kiezen. Zo is er Diana 27 jaar, een echt geil dikkertje. Ze is vol rond en 1.65 groot, heeft een paar hele stevige benen, dito heupen en rood haar op haar snoepdoos. Zij heeft zulke ontzettend dikke dijen dat je haar kutje echt moet zoeken. Verder heeft ze hele kleine borsten, net eieren maar dan gebakken! Tot slot heeft ze een geheim wapen een zeven centimeter lange tong! Oei, oei, oei dames! Dat is me lekker, dat moet je maken. Laatst kwam ze onverwachts binnen. Isabelle, Mathilde en ik hadden eigenlijk niets te toen. Maar Diana stond op klappen zei ze, we hebben haar op bed vast gebonden en haar gevingerd en bewerkt met onze collectie dildo’s tot ze lekker natjes was.

Wat was dat geil, om tussen die enorme dijen haar kutje te bewerken. We zijn we boven haar gaan staan en hebben haar zo als ze daar vast gebonden lag heerlijk vol geplast. Diana lag te genieten en dronk onze hete pis als of het limonade was. Zij kwam als maar klaar vooral als we onze stralen in diep en hard in haar kut spoten. Ze genoot in het bijzonder van het geile uitzicht. Zij keek recht in drie spuiende sluizen waaruit met volle kracht een waterval op haar neer stortte Zij kwam heerlijk klaar. Wij ook dat spreekt voor zich. Diana wilde de laatste druppels uit onze kutjes likken dat lieten we graag toe. We gingen een voor een voor haar gezicht zitten met onze geilgrotjes zodat Diana ons achter elkaar met haar lange tong heerlijk klaar kon beffen. Ze viel in slaap en wij hebben haar kutje toen ook maar glad geschoren.

Diana werd wakker doordat de hond van Isabelle, haar kutje aan te likken was met z’n brede ruwe tong. We hadden wat extra honing op haar kale doos gesmeerd en daar is die Sint Bernard dol op. Diana kwam geschrokken lekker klaar. Dat die hond nog veel meer kan, houden we voor onszelf dat begrijp je. Ik heb haar tieten met mijn kutje nog even lekker geneukt terwijl Isabelle Diana met een grote trillende dildo tot een hoogte punt bracht. We hebben er een fijne nacht van gemaakt reken maar.

En dan er is Barbara zij is een geweldig stuk om te zien donker golvend lang haar aan haar figuur zou je niet zeggen dat ze al 58 was, ze is een slank heeft mooie benen en een strak buikje geen rimpeltje of vet rol te zien. Verder heeft een hele mooie licht bruine huid. Ze is een verlegen type ze heeft nog grotere borsten dan Isabelle en ik. Haar borsten zijn gesierd met tepels groot als CD’s, zo zie je ze eigenlijk maar zelden. Ik ben dan ook vreselijk geil op zulke vrouwen en stel me van een nieuwe relatie veel voor.

Maar even tussen door geile lezer, begin deze week ben ik eens lekker vreemd gegaan. Ik wilde weten of een gewone wip ook nog steeds de moeite waard was. Ik kwam een leuke jongen tegen van een jaar of twintig en nodigde hem uit bij mij thuis Ik heb hem gezegd dat ik wilde neuken. Nou, je had hem moeten zien blozen. Hij keek wel wat raar toen ik daar zo lag met mijn kale kut. Hij was ook verbaasd dat mijn klit zo groot was. Hij wilde solidair met me zijn en ging naar de badkamer en kwam terug met een krabbertje en scheerschuim. Hij liet mij spontaan zijn zwaar behaarde lul en zijn grote zak scheren. Ik vond dat wel tof, ’t was nu een lekker pikkie. Vooral nu dat hij zijn volle lengte ging aannemen. Ik nam hem gelijk in mijn mond en likte hem om te zien hoe lang hij wel kon worden.

Nou dat zag er goed uit lekker lang dik en stevig. Die kale mocht erin. Hij was nog jong en onervaren ’t was van ‘broek uit en paal laden’.

Ik liet hem een beetje aan modderen en zei toen dat dit niet de bedoeling was, immers had ik hem gevraagd om me een lekkere geile beurt te geven. Ik zou ’t hem wel leren. Ik deed een brede riem om mijn middel zodat ik hem gelijk Plompzakken kon leren, hielp hem een handje om zijn verslapte paal weer in de houding te krijgen, een paar rukjes aan zijn tampelourus en zijn fraaie zeker 27 cm grote harde genotsknots was klaar voor de aanval. Om hem echt goed in de stemming te krijgen masseerde ik zijn ballen en trok hem al vast een beetje af, bewerkte zijn paarse knop met mijn mond.

Nu was hij echt klaar om in mijn wijd openstaande flamoes te zakken. De eerste stoten waren gelijk al raak ik kwam schokkend klaar dat was lekker, mijn kut was gelijk door en door nat en sappig en begon als vanzelf zijn leuter naar binnen te zuigen. Mijn harde klit botste tekens bij de lange halen die hij maakte tegen zijn harde knop, en hield alles goed vochtig.

Bij elke haal hoorde je een heerlijk soppend geluid. Terwijl hij zo lekker aan t pompen was trok ik bij elke diepe stoot de riem steeds een gaatje strakker. Ik voelde zijn keiharde pik en zijn zwellende ballen steeds dieper tussen mijn lippen wegzakken. Tot dat mijn kut niet meer verder open ging en hij met zijn geschut incluis z’n volle zak diep in mijn kut vast zat. Ik deed de riem los en spande mijn kutspieren zo, dat zijn pik muurvast zat geklemd in mijn opgezette dikke kut. Ik liet me zo heerlijk door hem neuken. Na een minuut of zeven was het tijd om te ontspannen. Ik liet mijn kutspieren verslappen en gaf hem schoksgewijs wat ruimte. Hij kwam met een geweldige straal klaar en spoot mij heerlijk vol. Tegelijkertijd kwam ik ook. Als beloning mocht hij me uitgebreid beffen dat deed hij niet slecht voor een man.

Terwijl hij mij mijn geile flamoes aan het likken was kon ik hem heerlijk pijpen binnen een mum van tijd stond zijn fallus weer kaarsrecht. Ik schoof met mijn tong het vel van zijn eikel terug en draaide speels om de opgezette rand van zijn harde knop. En liet mijn mond ritmisch over zijn dikke stijve pik schuiven. Zijn paal begon langzaam te kloppen. Ik voelde dat er weer een golf geil onderweg was en zoog zijn harde fluit zo diep als ik kon naar binnen. Kneedde zijn harde ballen en kwam klaar toen hij in mijn clitoris beet. Tegelijkertijd loste hij zijn volle lading, spoot tot ver achterin mijn keel. Ik moest wel een keer of drie slikken om alles weg te krijgen. Maar hij bleef spuiten. Ik zat zo vol met dat het geil in lange draden langs mijn lippen over mijn kin naar mijn borsten liep.

Hij was echt onvermoeibaar, echt een prijs stier. Hij haalde zijn slap geworden lul uit mijn mond en zoende mij innig. We herhaalden dit enige keren tot hij bijna bewusteloos klaar kwam. Het schijnt wel zo te zijn dat bij dit ‘plompzakken ‘ zo’n jongen een dag of vier met blauwe zak rond loopt en met zijn pikkie nog geen gat in een pakje boter kan slaan.

Maar goed, ik had de buit weer binnen je bent maar een keer jong nog niet waar! Een gewone wip is nog steeds lekker, maar laat Isabelle ‘t maar niet horen!

Laatst heb ik Barbara zien douchen na de fitness. Ze gaat altijd als laatste om de blikken van de anderen te ontwijken. Als ze zich afdroogt, pakt ze haar borsten en likt aan haar tepels. Dan staat ze zich voor de spiegel verder op te geilen en kijkt nauwlettend naar wat ze doet, en of er niet iemand kijkt. Ze gaat zo wijdbeens mogelijk staan en bewerkt haar kut met haar volle hand, tot ze bijna klaar komt dan schuift ze een haarborstel in haar kut en maakt een aantal diepe kniebuigingen en komt ze ontiegelijk klaar. Druppels geil vallen met plofjes op de granieten grond, zonde dacht ik.

Terwijl Barbara zo bezig was betrapte ik mezelf erop dat zo opgewonden was geworden dat ik me zelf aan het vingeren was en met een gilletje klaar kwam. Barbara hoorde mij liep naar me toe en zag dat ik mijn hand nog in mijn slipje had zitten. Ze was ineens niet meer verlegen kuste mij innig klemde mij stevig tussen haar borsten, stak haar hand razendsnel in mijn slipje vingerde me klaar en haalde haar natte hand eruit, likte die zorgvuldig af.

“Zo” zei ze, “mag ik je nog eens thuis komen opzoeken, ik heb nu weinig tijd maar ben zo geil van jou dat ik je eens echt wil verwennen”

Ik was zo overbluft door haar handelen dat ik mijn adres aan haar gaf. Barbara haalde nog even snel de haarborstel uit haar kut en gaf hem aan mij.

“Die is voor jou, al vast veel plezier er mee.”

’s Avonds kwam ze. Barbara zag er geweldig leuk uit. Een leuk rokje en blouse had ze aan. Ze kuste me vluchtig en ging tegen over me op de bank zitten. De split van haar haar rok viel open ik werd opgewonden bij het zien van de afscheiding tussen haar kousen en haar benen die hierdoor zichtbaar werd. In haar blouse kon je de contouren van zien van haar CD’s. Ze boog voorover om het pakje op tafel te pakken, ik keek in haar blouse naar twee grote hangers ze had geen BH aan. Ze gaf mij het pakje. Ik maakte het open en was erg blij met de inhoud. Een vleeskleurige dubbele dildo met echt haar erop, en een zak.

Ze had ook een videoband meegenomen om mij te kunnen laten genieten van opname ’s die ze met wat vriendinnen had gemaakt. Ik ging naast haar zitten en zette de video aan. Toen ik opstond viel de ceintuur van mijn huisjasje op de grond. Het jasje liet zich van mijn schouders vallen en ik stond gelijk met mijn stijve clitoris voor Barbara. Verlangend keek ze naar mijn kale snoepdoos en kwam ook in de stemming. Ik hielp Barbara uit de kleren. We zaten nu gezellig naakt naast elkaar en beminde elkaar als jonge honden.

Ik zette de video aan en genoot van de wel bijzondere natuuropnamen. Barbara was daar met zoveel geweldige vrouwen bezig, en deed dingen die ik nog niet eens durfde te dromen.

Ik schoof de nieuwe dildo in mijn kut en ging op Barbara liggen. We reden op de maat van de opwindende achtergrond muziek elkaars kutjes klaar. Barbara vond dat we samen wel veel betere opnames konden maken. Ze had een kleine videocamera bij zich en ze installeerde die in de slaapkamer. Wat er zich toen allemaal afspeelde kan ik helaas niet beschrijven die film moet je zien. Of. Heb je zelf een idee hoe je een nacht met Barbara zou doorbrengen? Barbara beloofde dat ze volgende week voor haar vriendinnen een feestje zou geven. Isabelle en ik waren hierbij natuurlijk ook uitgenodigd. Isabelle en ik zullen beslist komen, zeker nadat zij onze videoband heeft gezien. Diana lijkt mij er een die van een flinke neukbeurt met ‘Pierre’ behoorlijk zal bijkomen.

Ik zie haar al kronkelen met haar geile lijf, terwijl Isabelle de dildo in haar geile kale spleet stoot zodat haar kutje ons gewenst formaat zal krijgen. In de komende weken zal ik ze stuk voor stuk meenemen naar mijn lieve Isabelle.

Of zal ik deze ‘Ladies’ voor mezelf houden?

Bi Girl

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *