Chat

()

Het was eigenlijk te warm om buiten te zitten, maar ik kon binnen mij draai niet zo goed vinden en ging even achter mijn pc zitten. Meestal kijk ik alleen maar of ik nog e-mail heb ontvangen met dit warme weer en af en toe wil ik wel even Chatten. Meer uit gewoonte keek ik of er nog iets bijzonders op het net te beleven was. Mm… ik bekeek mijn lijst eens en bedacht dat ik er eigenlijk niet zoveel zin in had, net voordat ik de pc uit wilde zetten verscheen er een berichtje van iemand die me toegevoegd had, of ik met hem wilde chatten. Ik besloot om hem aan mijn Messenger toe te voegen, met het idee dat als hij me niet beviel of zich niet zou gedragen ik hem altijd nog weer kon weigeren, door hem uit mijn Messenger te laten verdwijnen.

We begonnen samen te chatten en het ging als vanzelf, we praatten en praatten, eigenlijk heel gemoedelijk over van alles en nog wat. Totdat het gesprek door uitdaging en flirten een heel andere wending kreeg. Ik besloot het spelletje een eind mee te spelen, om en om gaven we onze gedachten en gevoelens aan. Het wond me op, zo te spelen. Ik durfde me steeds iets meer bloot te geven, het liep zo als vanzelf en gaf eigenlijk direct aan wat ik dacht en voelde. Ik kreeg het warm van binnen, gewoon het idee dat jij achter jouw pc zat, en zich voorstellingen van me maakte.

Ik kreeg het echt warm, ik knoopte mijn blouse open en speelde wat met mijn borsten, ik keek naar jou in je scherm en zag dat het je enorm opwond. Toen ik naar mijn scherm keek zag ik een weerspiegeling van mezelf, mijn ogen straalden een vreemd helder uit. Ik had mijzelf nog nooit zo bekeken, het deed iets met me. In een opwelling liet ik dit aan jou weten, Je reageerde hierop, speelde het spel mee en vertelde me dat je het op de Cam kon zien. Je zag de gloed in mijn ogen, je begeerde me, wilde dat ik me over gaf, aan jou.

Je woorden deden iets met me, een intense warmte nam beslag van me. Ik zag de weerspiegeling van mijn lichaam, ik had mezelf nog nooit zo begeerd gevoeld, zo super vrouwelijk. Ik legde een hand op mijn borst en voelde hoe deze op en neer ging op mijn ademhaling. Mijn tepels werden hard, ik streelde ze en speelde ermee. Ik keek naar het scherm, las wat je voelde en vertelde jou, wat ik voelde, samen gingen we verder met ons spel.

Je vertelde dat je me zag, hoe mooi je me vond. Mijn lichaam reageerde op deze liefkozende woorden. Mijn handen bewogen zich over mijn lichaam, ontdekten elk plekje, alle gevoelens die het teweeg bracht, terwijl ik naar het scherm keek. Ik had mijn inmiddels al ontdaan van de rest van mijn kleren en zat nu voor het scherm, met enkel mijn slipje aan. Je liet me weten hoe mooi hij een vrouw vond die van zichzelf aan het genieten was, ik voelde me mooi, aantrekkelijk en begeerd. Ik deelde jouw gedachten, zodat het leek of jouw handen me streelden, ik voelde je handen op mijn lichaam, de warmte van jouw strelingen op mijn huid. Je verleidde me, ik liet me verleiden, ik wilde nog maar één ding… Ik had nooit gedacht dat ik me zo in een spel kon verliezen.

We vulden elkaar perfect aan, speelden in op elkaar, en voelden beiden de spanning en de warmte van dit spel. Ik liet me begeren, je wilde dat ik me overgaf, helemaal. Ik probeerde mijn gedachten te verwoorden maar er was nog maar één gevoel, jouw gevoel en mijn gevoel, samen.

Ik zat achter mijn scherm en beleefde alles of het echt was. Voelde de warmte, jouw bescherming en begeerte. Ik wilde me aan je geven. Ik wilde me overgeven aan alle gevoelens, voelde me geborgen bij jou. Steeds verder gingen we op elkaar in, steeds dieper in elkaars gedachten. Het werd steeds intenser, het was echt. Dit had ik nog nooit zo gevoeld, zo heerlijk begeerd door een jou. Jij maakte dat ik me aan je overgaf, en me mee liet stromen met de golven. Steeds hoger en hoger, terwijl je met me meeging. Het was een spel, en toch echt. Het waren jouw gedachten en de mijne… Jouw gevoelens en de mijne… Een heerlijk gevoel dat ik niet meer kwijt wil.

Britt

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Chat”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *