De advertentie

()

In je reactie op mijn advertentie heb je uw telefoonnummer gezet. Met bonzend hart heb ik gelezen wat je zoekt. Een lekkere vrijpartij met gewillige vrouw. Je hebt jezelf beschreven en je bent precies de vrouw die ik zoek. Bevend pak ik de telefoon en toets je nummer.

“Hallo?” Klinkt je zachte stem als je de telefoon hebt opgenomen.

“Hoi, met Britt.” Antwoord ik.

“Britt?” Vraag je.

“Van de advertentie. U hebt gereageerd.”

“Oh! Ja…” Lach je, “ik was een beetje dronken en hm… goh, wat leuk dat je belt!” Het ijs is gebroken.

Je verteld hoe jij er al lang over droomt om met een vrouw te vrijen, maar hoe moeilijk het is om ook daadwerkelijk een leuke meid te vinden.

Ik ken dat en vertel, dat het me erg leuk lijkt u te ontmoeten.

“Waarom niet vanavond nog?” Vraag ik.

De zenuwen gieren door je keel, maar tien minuten en een douche later zit je in de auto. Als je aanbelt twijfel je, maar als de deur eenmaal open gaat zet je alles opzij en stapt naar binnen. Boven aan de trap staat mijn vriend René, hij geeft een hand en drie zoenen, dan laat hij u verder lopen. Ik kijk u aan en zie in je ogen dat wat je ziet u bevalt. Je zoent me op mijn wangen en ik ruik uw heerlijke parfum, voel je borsten tegen die van mij.

We drinken een glas wijn en je vraagt of wij dit wel eens vaker doen. Als ik vertel dat ik wel eens massages geef aan vriendinnen van mij, is er mij eigenlijk niets liever dan mijn zachte handen over je huid te voelen.

“Kom maar,” zeg ik, en klim achter je op de bank. Zacht laat ik mijn handen over uw schouders gaan en kneed ik je spieren.

“Je bent gespannen zeg,” fluister ik in je oor. We lachen wat en terwijl er mooie muziek op staat, begin jij uw mooie blouse los te maken.

“Zo kun je er beter bij.” Zeg je gewillig. Je hebt een zwart kanten Bh aan, waarvan ik de bandjes met mijn vinger van je schouder laat zakken. Uw huid voelt heerlijk en ik ruik je heerlijke lichaam. Teder zoen ik je in de hals en schouder en zuchtend ontspan je.

“Heerlijk Brit.”

Mijn handen gaan over uw hals langs je nek, armen en voorzichtig laat ik ze over de gladde huid boven de borsten gaan. Ik voel uw hart slaan en je iets haastige ademhaling. ‘fijne borsten’, zucht ik zacht. Mijn handen laat ik over de randjes van de Bh gaan en ik zie dat je tepels verstijven. Ik neem uw borsten in mijn hand en weeg ze zorgvuldig. René geeft me de massageolie aan en ik clip de Bh bandje los. De warme lotion voelt heerlijk over je rug en schouders, tijd dus om mijn topje ook uit te doen. Een Bh heb ik niet aan.

Ik druk mijn lijf tegen uw rug en masseer je rug met mijn borsten. Mijn tepels drukken hard tegen uw rug, terwijl mijn handen borsten en buik strelen. Met mijn handen glij ik van uw nek tot je buik en dan weer terug. Elke keer voel je mijn borsten langs uw rug op en neer glijden.

“Ga je mee naar de slaapkamer?” Vraag ik.

In de slaapkamer stap je gewillig uit het rokje. Ik doe hetzelfde. Alleen uw zwart slipje houd je aan. Ik zie uw mooie billen en bewonderend kijk jij naar mijn lijf. Ik houd mijn kousen en jarretelles aan en leg u op je rug op ons waterbed. Ik smeer uw benen en buik verder in met de olie en kom bovenop je liggen. Je bent geschoren, net als ik en ik voel hoe jouw borsten onder die van mij weg glibberen. Als een man lig ik tussen je benen en glij over je lijf heen en weer. Ik voel elk detail, elke ronding van je lijf en het vocht dat uit me loopt mixt zich met de olie.

Ik glij naar beneden en laat mijn gezicht over uw buik glibberen. Je staat open en ik ruik de heerlijke lucht van uw geilheid. Ik laat mijn tong door uw liezen gaan en plaag je door van lies naar lies te gaan via uw billen, zonder je smachtende poesje aan te raken. Zacht kreun je als ik langs het uiteinde van uw schaamlippen lik met het puntje van mijn tong. Je drukt jouw onderlijf omhoog in de hoop meer spanning op uw lippen te krijgen, maar ik blijf je plagen. Mijn handen blijven over uw lijf glijden, met mijn nagels kras ik voorzichtig over je borsten en buik.

Dan gaan mijn handen naar het restje schaamhaar en ik druk jouw huid omhoog, zodat je helemaal voor me open staat. Je clit staat recht overeind, bijna trillend. Mijn tong zoekt het zachte huidje er net naast en als ik je aanraak slaak je een gilletje.

“Meer. Meer…” kreun je zacht.”Lik me Britt, lik me dan…”

Maar, ik blijf plagend over de randjes van uw vagina likken. Ik zie hoe belletjes geil op jouw schaamlippen verschijnen, terwijl mijn tong plagend langs uw clit blijft gaan en mijn vingers je tepels masseren. Steeds sneller maak ik cirkelende bewegingen langs uw clit en jij drukt met jouw buik ritmisch omhoog en naar beneden.

Dan druk ik mijn tong tussen uw schaamlippen en proef je heerlijke hete sap. Ik drink je.

“Ja. Oh… ja!” Kreun je luid en hijgend neem ik grote likken van je sleufje, steeds sneller, diep en tot net onder uw clitje. Ik lik u als een poes dat een bakje melk leeg likt en zo lik ik ook jou leeg. Steeds sneller en sneller, in het ritme van je ademhaling, tot ik voel dat je gaat komen…

Als ik voel dat je gaat komen, knijp ik iets harder in uw tepels en lik vol overgave jouw clitoris. Je krijst dat je komt en ik laat u komen. Op mijn mond. Ik voel uw spieren in je buik samentrekken en jouw benen klemmen mijn hoofd vast. Nog meer van uw sappen lekken, en je smaakt heerlijk. Terwijl je steeds meer en meer komt.

Langzaam ebt uw orgasme weg. Terwijl ik zachtjes uw dijen blijf strelen laat ik mijn lipjes dansen, ritmisch op en neer met elke scheut van het nazinderen van uw orgasme.

Britt

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *