Concertje pikken… en zo…

()

Met een aantal vrienden ging ik naar een concert dat gegeven werd in een park. Het was een nachtconcert dat om 12 uur zou beginnen, maar omdat er een band op zou treden die een van mijn vrienden erg graag wilde zien waren we er mooi op tijd. Hierdoor konden we een redelijk goed plekje vooraan vinden. Het was die dag erg warm geweest en het weer was nog steeds erg zwoel. Omdat het de bedoeling was dat we na afloop van het concert nog zouden gaan stappen had ik mij heerlijk opgedoft. Ik had een strak, dun shirtje aangetrokken en mijn lievelingsrokje van zwart leer. Hij was wel erg kort, maar ik kreeg wel altijd goedkeurende blikken van mannen als ik hem aan had. (Daarentegen kreeg ik van de meeste vrouwen een zie-die-slet-erbij-lopen-blik, niet dat dat mij kon deren overigens). En ik had mijn hoge hakken met spaghettibandjes aan. Ze waren niet echt gemakkelijk op het gras, maar ik moest het maar even uithouden voor later. We stonden wat te kletsen met elkaar totdat het concert zou beginnen. Ongeveer een kwartier voor het concert kwam Erik eraan lopen. Hij was al jaren een goede vriend van mij en kende mij door en door. Hij pakte mij beet en gaf me een stevige knuffel, daarna bekeek hij mij van top tot teen.

“Zo wat zie jij er weer super geil uit.” Fluisterde hij in mijn oor. Ik keek hem even ondeugend aan.

“Dat jij daar kijk op hebt, zeg. En ik heb niet eens zo’n ding tussen mijn benen hangen.” “Oh, maar dat is niet nodig hoor. Ik weet heus wel wanneer een vrouw er sexy uitziet. Daar hoef je geen hetero voor te zijn.”

“Okay, schat. Bedankt voor het compliment.” En ik gaf hem weer een stevige knuffel. “Zeg eens eerlijk. Hoe lang is het geleden voor je?” Vroeg hij mij uitdagend.

“Iets te lang.” Moest ik hem eerlijk bekennen.

“Dus je hebt er eigenlijk wel zin in.” Hij keek me met pretogen aan. Ik hoefde niks terug te zeggen, want aan mijn blik had hij wel genoeg. Ondanks dat ik best zin had in een man, verwachtte ik niet dat ik vanavond nog iets geschikts tegen te komen aangezien we naar een tent zouden gaan waar je alleen maar macho’s of boerenpummels tegen kwam. Ik had er in al die tijd dat ik daar kwam nog nooit een vent ontmoet waarvan je in een oogopslag al kon zien dat hij precies wist wat hij moest doen om een vrouw te behagen. We babbelden nog wat over koetjes en kalfjes en om iets over twaalf begon het concert. De muziek was wat hard, maar ze waren wel erg goed. Het werd al snel steeds drukker en ik kreeg het steeds benauwder. Ik schreeuwde in Erik’s oor dat ik naar achteren ging omdat ik het niet uit te houden vond. Hij bood me nog aan om met me mee te gaan, maar ik zei dat ik me wel zou redden. Hij knikte en ik liep naar achteren.

Ergens achteraan stond een muurtje dat ongeveer tot iets boven mijn middel reikte. Ik had wel zin om er even op te gaan hangen. Het verbaasde mij overigens dat er niemand in de buurt van het muurtje stond. Maar erg vond ik dat niet. Ik vond het wel even lekker om alleen te staan. Vanaf deze plek kon ik nog steeds de muziek goed horen en het was hier een stuk aangenamer, qua temperatuur. Ik leunde met mijn armen op het muurtje en keek naar het publiek. Ik geniet er altijd van om naar mensen te kijken. Naar wat ze aan hebben, hoe ze zich gedragen, dat soort dingen.

Ineens voelde ik iemand heel dicht van achteren tegen mij aanstaan die met twee sterke handen mijn heupen stevig vast hielden. Ik wilde mij omdraaien, maar een zware, hese stem gebood mij om voor mij uit te blijven kijken. Om de een of andere duistere reden voldeed ik aan zijn verzoek. Op dat moment voelde ik hoe hij zijn kruis tegen mijn billen begon te wrijven. Dit was te bizar om waar te zijn en ik had altijd gedacht dat als mij zoiets zou overkomen, ik zo’n vent dan compleet zou neer slaan, maar tot mijn eigen stomme verbazing vond ik dit erg lekker ik begon al snel te verlangen naar meer. En meer zou ik ook krijgen.

Zijn handen gleden naar mijn borsten en begonnen die lekker te masseren. Zijn vingers vonden al snel mijn tepels door de dunne stof van mijn shirtje heen en begon er speels in te knijpen. Het bloed in mijn aderen begonnen sneller door mijn lijf te stromen en ontvlamden in hun race een branderig gevoel in mijn schaamstreek. Ik voelde intussen dat hij een enorme bult in zijn broek had gekregen, want hij schuurde nog steeds met zijn kruis over mijn billen. Met een hand ging hij door en de andere baande zich een weg naar beneden. Even draaide zijn hand stevige rondjes over mijn kruis, maar al snel ging zijn hand verder naar beneden. Hij gleed door tot aan de zoom van mijn rokje en toen liet hij ook zijn andere hand zakken. Vliegensvlug trok hij mijn rokje omhoog. Ik werd helemaal geil van het idee wat er aan zat te komen. Een van zijn handen begon mijn billen te kneden en de andere gleed in mijn slipje en krioelde wat door mijn schaamhaar. Al snel vonden zijn vingers mijn klitje, die al aardig was opgezwollen. Hij masseerde het knopje even, maar hij hoorde aan de kreunen die ik liet ontsnappen dat hij daar niet te lang mee door moest gaan, want anders zou ik wel erg snel klaarkomen.

Dus gleed zijn hand iets lager. Daar voelde hij dat ik al erg nat was. De hand die mijn billen kneedde, begon aan mijn slipje te sjorren, maar hij merkte dat hij daar toch wel even twee handen voor nodig had. Mijn slipje hing al snel om mijn enkels. Hij gebood mij eruit te stappen en ik gehoorzaamde hem onmiddellijk. Ik bleef meteen in een lichte spreidstand staan, zodat hij wat meer ruimte had voor zijn zoektocht. Zijn hand ging nu via mijn billen naar mijn kutje en ik kantelde mijn bekken wat naar voren. Zo kon hij er nog beter bij. Een vinger gleed met gemak naar binnen en dus volgde al gauw een tweede. Ik kreunde van genot. Heerlijk bewoog hij zijn vingers op en neer. Even later duwde hij een derde vinger naar binnen, maar dit ging al wat moeizamer. Voorzichtig bewoog hij zijn vingers steeds dieper naar binnen en begon mijn kutje wat op te rekken. Heerlijk neukte hij mij met die vingers van hem en ik begon ook zwaarder te hijgen en te kreunen. Toen haalde hij zijn vingers er weer uit.

Ik kantelde even mijn bekken weer wat terug, maar meteen pakte hij mij weer stevig bij mijn heupen en ik kon niet anders dan meteen weer mijn bekken te kantelen en instinctief boog ik meteen ook wat verder naar voren. In een ruwe stoot zat zijn enorme lul tot aan zijn ballen in mijn kutje. Ik begreep meteen waarom hij zoveel moeite had gedaan om mijn kutje wat op te rekken. Zo’n enorme had ik nog nooit van mijn leven erin gehad. Met langzame halen begon hij mij te neuken. Geheel onverwachts begon hij heftig te stoten om even later weer in een langzamer ritme verder te gaan. Hij wisselde het tempo regelmatig af en ik kreunde van genot. Zo was ik nog nooit geneukt. Wel had ik er vaker over gefantaseerd en die fantasie had ik wel eens met Erik gedeeld. Toen wist ik het. Erik had hiervoor gezorgd.

Hoe kon een man anders weten hoe hij mij moest bewerken? Nu genoot ik er nog heftiger van. Oh, wat was ik Erik dankbaar. Onder het neuken voelde ik hoe hij weer met mijn klitje begon te spelen. Hij begon steeds heftiger mijn gevoelige knopje te bewerken. Ik voelde een enorm orgasme naderen. En hij kon het horen aan mijn korte, heftige kreuntjes. Hij voerde het tempo weer op en begon nu steeds sneller en heftiger te stoten. Ik had het idee dat ook zijn orgasme zat eraan te komen, want hij ging onverstoorbaar door met stoten. Het was alsof een bom diep in mij explodeerde, zo heftig kwam ik klaar. Hij begon te grommen en al snel voelde ik zijn sperma met harde stralen in mijn kutje spuiten. Hij gaf me nog een paar felle stoten en bleef toen even heel dicht tegen mij aan staan, met zijn lul nog diep in me.

Toen we allebei weer een beetje bij onze positieven kwamen haalde hij hem er weer uit. Ik trok mijn rokje weer naar beneden, om vervolgens mezelf weer toonbaar te maken. Ik raapte intussen mijn slipje op van de grond en keek hem aan. Verdorie. Niet alleen een ongelofelijke neuker, maar ook nog eens een enorm lekkere vent. Erik had wel zijn best gedaan. Dat moest ik hem nageven. Het leek bijna wel of hij wat verlegen werd van mijn zeer goedkeurende blikken.

“Wil je deze misschien nog als aandenken?” Vroeg ik hem. Hij knikte. En hij stopte het in zijn jaszak. Ik kreeg nog een kus op mijn wang als dank en toen liep hij weer weg. Mijn blik bleef op zijn rug rusten.

“En, was het wat?” Hoorde ik Erik vragen. Met diepe weemoed nam ik afscheid van de man die mij net heerlijk had geneukt en keek naar mijn maatje.

“Bedankt.” Was het enige wat ik eruit kon brengen. Maar meer hoefde ik ook niet te zeggen.

Britt

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *