De nymfomane

()

Zoals veel mannen droomde ook ik vaak van het hebben van een relatie met een nymfomane.

Een vrouw die maar een ding wil en dat is neuken, neuken en nog eens neuken, dat is voor mannen toch iets geweldig. Een jongensdroom die bij de meeste mannen zelden uitkomt.

Ik was op stap met een aantal vrienden en was voor het eerst sinds een paar maanden weer vrijgezel en kon dus eindelijk weer eens mijn eigen gang gaan. Ik had veel zin in om weer eens ouderwets te gaan stappen, mannen onder elkaar, lekker zuipen en genieten van en geilen op het aanwezige vrouwelijk schoon in de kroeg.

Nadat de nodige Baco’s inmiddels waren verorberd en ik me steeds vrijer begon te voelen…viel mijn oog op een klein groepje meiden. Onder hen was een mooie meid met zwart lang haar en hele mooie grote bruine ogen en zo te zien op een afstandje heerlijk grote borsten (Cup D).

Af en toe kruisten ons blikken elkaar en ik had het gevoel alsof ze steeds geiler begon te kijken, maar dit kon ook door de Baco’s zijn die ik inmiddels op had en ik gewoon wilde dat ze geil keek. Nadat we een paar keer naar elkaar hadden gelachen en zo het contact was gemaakt besloot ik om op haar af te stappen. Ze stelde zich netjes voor met de naam Tanja.

Nu weet ik niet hoe andere mannen die naam vinden, maar bij mij roept die naam nagenoeg altijd allerlei geile gedachten op. Echt een naam voor een ongelofelijk heet wijf. We raakten aan de praat over het oogcontact dat we hadden gehad en ik besloot het er maar op te wagen….

”zag ik het nu goed dat je met een geile blik naar me keek”.

“Ja, dat klopt,” zei ze. Heerlijk een meid die zo direct en open is. “Ik had al even naar je staan kijken en ik vroeg mij af hoe het zou zijn om met je te neuken”

Hoorde ik dat nu goed? Zei ze dat ze zich afvroeg hoe het zou zijn om met mij te neuken? Het leek me geweldig om met dit lekkere wijf eens ongegeneerde wilde seks te hebben, geen gezeur met eerst versieren, etentjes etc., nee gewoon lekker direct…Jij lekker, ik lekker en allebei geil en ongelofelijk zin om te neuken dus geen verdere poespas maar gewoon heerlijke seks. In tegenstelling tot wat ik verwachte gaf ze me haar telefoonnummer en haar adres.

“Vanavond niet lieverd, ik ben hier met vriendinnen en heb beloofd dat ik vanavond de mannen eens met rust zou laten. Als je me morgen belt dan spreken we wat af en dan zal ik het meer dan goed met je maken.

Enigszins teleurgesteld dat het niet vanavond ging gebeuren praten we nog wat over het een en ander tot mijn vrienden me kwamen halen om een andere kroeg op te zoeken. Snel gaf ik haar een afscheidskus en fluisterde in haar oor “tot morgen”.

“Is goed lieverd”, zei ze “ik kijk er nu al naar uit”.

Toen ik mijn vrienden vertelde wat er gebeurd was, wilde niemand mij geloven. Ik vertel jullie morgenavond wel hoe het is afgelopen zei ik.

De volgende ochtend, het was eigenlijk al middag, nam ik de telefoon en belde haar op. Het duurde even en toen hoorde ik een zwoele stem zeggen “met Tanja”.

Ik groette haar en ze zei meteen dat ze al hoopte dat ik het was. Ze was na ons ontmoeting zo geil geworden dat ze zich direct na thuiskomt heerlijk had klaar gevingerd bij de gedachte wat er vandaag allemaal zou gaan gebeuren. Ze vroeg meteen hoe laat ik zou komen. Ik had inmiddels een keiharde pik gekregen van haar geile stem en hetgeen ze zojuist vertelde dat ik zei met een uurtje bij haar te zullen zijn.

“Prima tot straks en zoals gezegd zal ik zorgen dat het onvergetelijk zal zijn”, zei ze nog voordat ik ophing.

Ik vloog onder de douche, kleedde me vlug aan en rijd naar het door haar opgegeven adres. Het was nog geen 20 minuten rijden dus ik was er wat eerder dan afgesproken. Onderweg er naar toe had ik al van alles gefantaseerd over wat er komen zou gaan en bij haar appartement aangekomen belde ik dan ook aan met een ongelofelijke harde pik in mijn broek. Ik hoorde wat gestommel en toen ging de deur open…daar stond ze met haar zwarte lange haar, in een hele korte zwarte zijden kimono die maar net over haar kont hing.

Haar borsten kwamen prachtig uit door de lage opening van de kimono. Even schoot het door mijn hoofd of ze iets eronder aan zou hebben.

Ze gaf me een hand en leidde me binnen in haar appartement. Voor ik goed en wel binnen was had ze haar lippen al stevig op die van mij gedrukt en had ze haar hand al op mijn kruis gelegd.

“Ik ben zo geil en wil dat je me vandaag helemaal suf neukt”, zei ze, “en ik voel dat je jij ook al aardig opgewonden bent” terwijl ze nog even extra in mijn pik kneep.

Ze zakte meteen door haar knieën en riste mijn broek open om mijn harde pik te bevrijden. Ik was met stomheid en geilheid geslagen. Ik had al aardig wat meiden gehad maar dit had ik nog niet meegemaakt. Met één ruk hing mijn broek en short op mijn enkels en verdween mij eikel in haar gulzige mondje. Mijn god deze meid was echt supergeil en zéér gewillig. Binnen no time liet ze mijn pik diep achter in haar keel verdwijnen en droop mijn pik van haar speeksel. Ze was een volleerd pijpster want ondertussen bleef ze ook stevig aan mijn pik trekken. Net op het moment dat ze moest kokhalzen, trok ze mijn pik uit haar mond, trok er stevig aan spuugde er op en slurpte ze mijn pik direct weer diep in haar keeltje. In dit tempo zou ik binnen de kortste keren mijn zaad diep achter in haar keeltje spuiten. Ik pakte haar hoofd beet en probeerde mijn pik uit haar mond te halen maar ze stribbelde tegen. Ik wil je zaad proeven zei ze en als je nu klaarkomt kun je me daarna lekker lang neuken. Hierop pakte ik haar hoofd en ging haar nu snel en hard in haar mond neuken, ze bleef mijn harde pik heerlijk stevig trekken en zuigen en niet veel later begon mijn pik samen te trekken, ze trok mijn pik uit haar mond en liet de eerste stralen op haar gezicht en in haar mondje belanden.

“Mm… dat is lekker, daar was ik wel even aan toe, het vingeren is ook niet alles als je kunt beschikken over een pik met lekker zaad.” De klodders sperma die op haar gezicht waren gekomen veegde ze met haar vingers behendig van haar gezicht en met een supergeile blik in haar ogen verdwenen die vingers in haar mondje en luid smakkend slikte ze alles weg. Ik geloof niet dat het veel geiler kon dan dat zij op dat moment deed. Kom dan gaan we naar de woonkamer.

Ik trok snel mijn broek wat op om haar te kunnen volgen. In de woonkamer aan gekomen ging mijn kleding snel uit. We begonnen elkaar wederom te zoenen en ik proefde nog mijn eigen zaad, dat maakte me al weer zo geil. Ik ontknoopte haar kimono en inderdaad ze was helemaal naakt er onder. Heerlijke grote borsten met snoeiharde tepels en een heel mooi kaal kutje, niet eens een streepje erop. Ze liet zich achterover op de bank vallen.

“Nu moet je mijn kut likken, ik ben zo geil en zo nat, ik wil je tong diep in mijn kutje voelen terwijl je mijn clitje streelt.”

Ik deed meteen wat me gevraagd werd en al snel stak ik mijn tong diep in haar soppende kutje terwijl ik met mijn duim over haar klitje ging. Ik probeerde het vingeren van haar kutje af te wisselen met het vingeren en likken van haar kontje want daar wilde ik straks mijn pik ook wel even insteken. Ze begon steeds luider te kreunen en af en toe drukte ze mijn hoofd zo diep in haar kutje dat ik moest snakken naar adem. Met mijn tong flitste ik over harde klit, terwijl ik met drie vingers haar kutje aan het neuken was. Toen ik ook nog een vinger in haar kontje stopte en zo haar beide gaatjes aan het neuken was begon ze luidkeels te schreeuwen en zag ik het geil uit haar kutje druipen. “

“Oh ja, ga door, neuk me met die vingers, ram ze diep in die geile kut van me! Ik kom, ram die vinger in mijn kont, oh ja, ik kom…”

Heftig schokkend kwam ze klaar op mijn vingers. Ik voelde haar kut en kontspieren heftig samentrekken. Mm…, schat dat was lekker. Nu wil ik die pik van je in mijn kut voelen. Ze trok me naar zich toe en nam mijn pik nog even in haar mond om die even extra hard en nat te maken.

Hierna zakte ze wat onderuit op de bank en spreidde haar benen zo wijd mogelijk.

“Kom lieverd, steek die lul van je diep in die geile natte kale kut van me en neuk me”

Ze hield haar kutlippen gespreid zodat ik lekker diep in haar kutje kon glijden en bij het stoten haar klitje kon raken…

“Mm…, ja, heerlijk het voelt nog beter aan dan toen ik er vannacht over droomde en me klaar aan het vingeren was.” Ze keek me recht in de ogen aan en vroeg me om haar kut hard te neuken. Om mij nog geiler te krijgen, begon ze ook haar klitje te masseren terwijl mijn pik met lange diepe stoten telkens in haar grotje verdween. Met mijn handen begon ik haar borsten te strelen en zo nu en dan stevig in haar tepels te knijpen. Dit vond ze blijkbaar geweldig want ze begon steeds meer grove geile taal uit te slaan. Na haar even zo geneukt te hebben wisselde ze van positie en ging ze op haar knieën op de bank zitten zodat ik haar achterlangs kon neuken.

Ze bukte diep voorover zodat ik mijn pik maximaal in haar natte soppende kut kon steken. Ik pakte haar heupen beet en begon als een bezetene in haar kut te rammen, zij kneep afwisselend in haar tieten en dan weer was ze haar klitje druk aan het masseren. Het zag er niet naar uit dat ze hier voorlopig voldoende aan zou hebben. Niet veel later kwam ze luid schreeuwend voor de tweede keer klaar. Ik was blij dat ze inderdaad mijn pik had leeggezogen toen ik binnenkwam anders had ik al lang mijn zaad diep in die natte kut van haar gespoten.

Ik trok mijn lul terug uit haar kut en direct nam ze die weer in haar mond.

“Oh, dat smaakt zo goed een pik met mijn eigen geile sappen. Ik wil dat je me nu in mijn kontje gaat neuken met die harde pik van je en dat je mijn darmen helemaal volspuit met dat heerlijke zaad van je.”

Wat een ongelofelijke meid was dit, ik hoefde niet te zeggen, niets te doen, zij vertelde mij hoe ze geneukt wilde worden en in welke gaatje ze mijn harde pik wilde hebben. Ze trok haar billen uit elkaar en ik maakte van de gelegenheid gebruik om nog even lekker aan haar natte kut te likken en haar kontgaatje te neuken met mijn tong.

“Mm…, heerlijk zei ze, maar ik wil nu die pik van je in mijn kontje voelen.”

Ik manoeuvreerde mijn eikel tegen haar kontje aan en begon voorzichtig mijn pik naar binnen te duwen.

“Kom, zegt ze, niet zo voorzichtig, stoot die lul hard in mijn kont, je bent echt niet de eerste die me daar neukt.”

Waarom weet ik niet maar het feit dat ze al door meerdere mannen in haar kont geneukt was maakte dat ik enorm geil werd en mijn lul in één stoot diep in haar kont ramde. Ik voelde mijn ballen tegen haar kont slaan.

“Oef..ja! Heerlijk en nu neuken die strakke kont van me, neuk me met die harde pik van je, neuk dat poepgat van me. Ja dieper, harder, sneller…dieper, harder, sneller…”

Ze bleef maar allerlei geile taal uitslaan wat mij alleen maar nog meer hitsig maakte. Met mijn handen bij haar dijen trok ik ze elke keer met een fikse ruk naar me toe om zo mijn pik nog dieper in haar te stoten. Ik begon zelfs zo nu en dan een ferme tik op haar kont te geven.

” Oh ja, neuk me, sla op mijn kont, neuk me met die pik van je, neuk die hoerige kont van me, ik wil je zaad diep in mijn kont voelen spuiten.”

Ze wreef hard en snel over haar klitje en duwde ook af en toe twee vingers diep in haar kutje zodat ik die met mijn pik kon voelen als ik in haar kontje stootje.

Het begon me allemaal te veel, te geil, te heftig te worden en het gevoel van haar zuigende strakke kont aan mijn pik en haar geile praat, deed het zaad in mijn ballen borrelen en zij voelde mijn pik in haar kut verkrampen.

“Ja, geef me je zaad, spuit het diep in die hoerige kont van me, vul mijn darmen met je sperma, neuk me hard en diep, kom nu, spuit in mijn darmen.”

Ik hield het niet meer en met dikke warme stralen spoot ik mijn sperma diep in haar strakke darmen, gelijktijdig kwam ook zij klaar met drie vingers diep in haar kut en ook zij schreeuwde het uit van geiligheid.

Ik weet niet of het een gehorig appartement was maar de buren moeten zeker wat gehoord hebben. Ik denk dat het voor hen wel leek alsof er een vrouw verkracht werd.

Maar met zo’n geile buurvrouw zullen ze inmiddels wel wat gewend zijn. Mijn pik floepte uit haar kont en direct stak ze zelf een vinger in haar kont en begon ze mijn pik helemaal schoon te pijpen.

“Ik wil niets missen van je warme zaad, waarop ze op haar hurken ging zitten voor de bank en met haar hand alles opving dat uit haar kontje kwam gedropen. Met een luidruchtig slurpgeluid verdween ook dat zaad met haar eigen geil diep in haar keeltje.

“Mm… dat was heerlijk om mee te beginnen, ik denk dat wij nog veel lol gaan beleven.” zei ze tegen mij.

“Je bent een lekkere vent met een heerlijke pik en kan goed neuken en likken. Ik wil geen verkering of zoiets ik wil alleen door jouw geneukt worden wanneer jij of ik daar zin in hebben, verder niets. Ik hou wel van langdurig en vaak neuken. Lijkt je dat wat?”

Lijkt me dat wat?

“Dat zou een droom zijn. Die in vervulling zou gaan. Natuurlijk wil ik dat, het lijkt me heerlijk om je te kunnen neuken wanneer ik of jij zin hebben.

Hierna gaan we samen even onder de douche. Ik krijg ik nog een heerlijke pijpbeurt en nemen we afscheid van elkaar en spreken we af dat we elkaar weer snel bellen.

De volgende morgen gaat de telefoon.

“Hoi met Tanja, ik ben ongelofelijk geil en na de heerlijke neukpartij van gisteren wil ik graag dat je me nu komt neuken.”

Binnen 20 minuten ben ik weer bij haar en volgt de volgende wilde neukpartij. Dit was het begin van een langdurige en hele reeks wilde neukpartijen.

Deze Tanja wilde maar één ding als we samen waren en dat was neuken, neuken en nog eens neuken en het maakte haar (en mij…) niet uit waar….

Birdie-man

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *