De ontmoeting

()

Ik kwam je tegen in Eindhoven, geheel onverwacht want je zou nog in het buitenland zijn…

We keken elkaar aan en begonnen ongemakkelijk te lachen naar elkaar…Waar we altijd over gesproken hadden was nu plotsklaps heel dichtbij en zelfs konden we nu onze fantasieën werkelijkheid laten worden.

Even zoeken naar de juiste reactie en toenadering naar elkaar…Als snel brak ik het ijs met “Ha Anja, dag lekker geil ding…”

Je kleurt rood en voelt meteen een sensuele rilling door je lichaam gaan…je voelt je kutje tintelen…

Ik vraag of je haast hebt of dat je tijd hebt om wat te gaan drinken…Je hebt vrij vandaag en was aan het winkelen dus eigenlijk niets bijzonders te doen. Dus ja graag, laten we iets gaan drinken…

We gaan een café binnen en we kijken elkaar aan…de geile spanning is te voelen…eigenlijk willen we allebei maar één ding en dat is neuken, ik wil jouw kutje proeven, je tepels likken en jij wilt mijn karde pik pijpen en diep in je voelen stoten….we praten over algemene dingen en vermijden woorden als seks en neuken…

Je loopt op een gegeven moment even naar de WC en een paar tellen later volg ik je. Zodra je uit de WC komt pak ik je beet en beginnen we hartstochtelijk te zoenen, onze tongen vinden elkaar en intens kussen wij elkaar…Ik fluister in je oor…

”Ik wil jou, nu!…Ik wil mijn pik diep in dat geile kutje van je stoten…”

Ja, ik jou ook zeg je met een hese stem, laten we gaan. We rekenen af en verlaten het café. We overleggen snel. Jouw of mijn appartement? We denken dat het beter is om de gok niet te nemen dat jouw of mijn partner thuiskomt.

Ok, laten we een hotelletje opzoeken.

Na 5 minuten lopen hebben we er eentje gevonden, gelukkig wordt er niet veel gevraagd. Ik denk dat die juffrouw achter de balie ook wel een en ander begreep. Volgens mij kon ze aan onze ogen zien dat we ongelofelijk geil waren en alleen maar dacht aan heerlijke harde en geile seks. Ik denk zelfs dat ze er zelf opgewonden van werd omdat ze zo heel vriendelijk en verleidelijk lachte naar ons allebei. Moet toegeven dat ze er niet verkeerd uitzag. Mooi figuur, zwarte lange haren, volle borsten en zeker ook erg mooie benen toen ze opstond om ons de sleutel te geven.

Enfin, met de sleutel in handen snelden we ons naar de lift. In de lift ging het er gelijk heftig aan toe. Jouw en mijn handen betasten elkaars lichaam en onze tongen raakten innig verstrengeld in een hete geil tongzoen die duurde tot de lift stopte. Door het betasten en kneden van jouw borsten stonden je tepels al keihard naar voren en priemden daardoor geil door je truitje heen.

Terwijl ik de sleutel in het slot stak was je mijn pik al aan het masseren door mijn broek heen. Dat geeft zo’n geweldig geil gevoel maar tegelijkertijd knelt de broek dan ook gelijk de alsmaar groter en stijver worden pik af.

Zodra de deur weer in het slot viel vonden onze lippen elkaar weer en begonnen we elkaar snel uit de kleren te helpen. Jouw truitje vloog op de grond gevolgd door je BH. Direct sloot ik mijn handen om die heerlijk volle borsten met die zalige harde tepels. Meteen ging ik door mijn knieën om die stijve tepels in mijn mond te nemen. Hier hadden we het al zo vaak over gehad, zo vaak van gedroomd en nu wilde ik niets liever dan ze met mijn tong bewerken en diep in mijn mond zuigen. Ondertussen frunnikte ik aan je riem en je broek riste open. Met mijn handen trok ik resoluut je broek naar beneden. Ik wisselde mijn tong en mond nu voor mijn handen zodat ik met je tepels kon blijven spelen. Je zag er zo heerlijk geil uit in de zwarte tanga. Oh, wat had ik hier al vaak van gedroomd. Mm… Ik wilde je zo graag likken, proeven, vingeren. Ik duwde je achterover op het bed en je viel erg gemakkelijk doordat je broek nog om je enkels zat. Direct trok ik je broek uit gevolgd door de al natte tanga. Even rook ik aan je tanga. Ja heerlijk! Je rook exact zoals ik gehoopt en gedroomd had.

Je spreidde meteen je benen om mij alle ruimte te geven om dat geile kutje van je onderhanden te nemen. Perfect kaal glad geschoren kutje met een klein toefje erboven. Al zoenend langs de binnenkant van je benen daalde ik af naar dat geile grotje. Je kutje glinsterde al heerlijk van de nattigheid en ook waren je lipjes al lichtelijk gezwollen. Mm…, heerlijk moment om lekker verwend te worden door een tong en een paar vingers. Met mijn vingers duwde ik je lipjes uit elkaar en zocht ik naar dat heerlijke harde klitje. Mm… Mijn tong liet ik direct een paar keer flitsen over dat knopje om vervolgens met langzame halen je hele kutje te likken van tot aan je kontgaatje en weer terug…..Als je hele kutje doordrenkt is van je eigen sappen vermengd met mijn speeksel, stop ik twee vingers in mijn mond, waarna ik die langzaam in jouw geile kutje duw. Je ligt heerlijk onder me te kronkelen en te kreunen, zo heerlijk zo geweldig en zo geil. Ik wil alleen maar meer en intenser met dat kutje van je spelen. Terwijl mijn vingers nu snel in en uit je kutje gaan verwent mijn tong je heerlijke klitje. Met mijn andere vingers maak ik nu kleine cirkeltje rondom dat heerlijke strakke kontgaatje van je. Het kreunen, wordt luider en voor mij een teken om nu ook langzaam een vinger in je kontje te duwen.

“Mm… ja, heerlijk ga door, neuk me met je vingers, lik dat klitje van me. Maak me gek…”

Ik stop nu een tweede vinger in je kontje en neuk je nu zo in beide gaatjes met twee vingers. Uit mijn ooghoeken zie ik dat je nu ook zelf met je heerlijke stijve tepels aan het spelen bent. Volgens mij ben je nu nog geiler dan ik had kunnen hopen/dromen… Mijn vingers gaan nu in een snel tempo in en uit je kutje en kontje…mijn tong flitst over je harde klitje en mijn God wat kan jij kreunen…

“Ja, harder sneller, ja neuk me, neuk me…oh, ho, oh! Ik ga komen, ga door, ga door, ja neuk me, neuk me. Ja! Ik kom!”

Nadat je even bij bent gekomen van dit heerlijke orgasme kom je overeind en begint direct mijn broek los te maken. Als snel floept mij harde pik naar voren en gretig neem je hem in je mond. Met één hand strak om mijn harde pik begin je me langzaam af te trekken terwijl je tong over mijn eikel streelt, langzaam naar beneden gaat om vervolgens mij ballen te likken en één voor één even in je mond te zuigen. Mijn pik is nu helemaal nat van je speeksel en je hand blijft onvermoeibaar aan mijn harde pik trekken terwijl mijn pik nu weer in je mondje verdwijnt.

“Mm… Zo lekker, mm… wat een heerlijke pik heb je. Ik wil dat je me in mijn mondje neukt.”

Je pakt me nu bij mijn billen en duwt mijn pik zo dieper en dieper in je keel. Ik voel mijn eikel tegen je gehemelte drukken. Het lijkt wel of je steeds geiler wordt naarmate mijn pik dieper in je keel verdwijnt. Er komt nu ook een heerlijk geil geluid uit je mond terwijl mijn pik diep in je keel verdwijnt. Ik heb mijn handen nu om je hoofd geslagen en ben je nu echt volop in je mond aan het neuken. Je kijkt me zo ongelofelijk geil aan, het lijkt wel of je nog meer wil. Ik kan dit niet lang volhouden. Het geeft zo een geweldig gevoel aan mijn pik en ik voel dan ook mijn ballen al samen trekken. Ik probeer mijn pik uit je mond te halen, maar je duwt me nog verder in je keel, je kokhalst nu bijna en op het moment dat ik begin te schokken, trek je mijn pik uit je mond en met je andere hand trek je nu razend snel aan mijn pik. Je mondje wijd open om alles op te vangen. Oh heerlijk en ongekend hoe geil je kijkt.

“Je wilt mijn zaad echt hebben hé? Je wilt mijn zaad proeven, lekker geil ding van me.”

Ik kreun nu volop en de eerste stralen met warm sperma schieten nu uit mijn pik. Gretig vang je alles op in je mondje en de laatste straal komt net naast je lippen. Ik zie al het sperma nu in je mondje liggen, je kijkt me nog één keer indringend geil aan en slikt door.

Mm…, heerlijk nog lekkerder dan ik al vaak had gedroomd. Een klodder sperma hangt nu aan je kin en zonder enige moeite verdwijnt ook die nog in je geile zaadvreter.

Ik zoen je intens en onze tongen raken verstrengeld. Ik proef nu mijn eigen sperma vermengd met jou speeksel en dat doet mijn pik al weer enigszins steigeren. Ik word daar zo geil van om die mix van jouw speeksel met mijn eigen zaad te proeven.

Je gaat nu achterover liggen op het bed en spreid je benen wijd. Ik krijg een heerlijk uitzicht op dat geile gladde kutje van je. Je begint jezelf te strelen en al snel zijn we allebei weer heerlijk opgewonden. Mijn pik staat al weer hard overeind en jouw kutje is nog onverminderd nat.

“Ik wil je, ik wil jouw harde pik diep in me voelen stoten…kom neuk me.”

Ik kruip tussen je benen en plaats mijn eikel tegen jouw geile kutje en haal mijn pik nog een paar keer langs je klitje. Je benen heb je om me heen geslagen en plots duw je met je voeten hard tegen mijn kont. Ik schiet in een stoot diep in dat heerlijke strakke natte kutje van je.

Ik geniet even een paar tellen alvorens ik mijn pik op en neer beweeg. Zo lekker, zo geil, mijn God wat heb ik hier vaak aan gedacht, hoe het zou voelen om mijn harde pik diep in je kutje te voelen…Veel tijd om hier over na te denken krijg ik niet want jij begint het tempo te bepalen, je stoot met je bekken naar voren en tegelijkertijd duw je met je voeten weer tegen mijn kont zodat mijn pik weer diep in je kutje verdwijnt. Ik neem snel het tempo over en bij elke stoot proberen we dieper en dieper te gaan. Je legt nu je benen achter in je nek waardoor je kutje maximaal gepenetreerd kan worden. Ik voel nu bijna bij elke stoot mijn eikel tegen je baarmoeder duwen en nog wil je meer. Je kijkt me nu nog geiler aan dan toen je me net aan het pijpen was, je kreunt en je begint nu ook heerlijk geile taal uit te slaan. Ik heb een ongelofelijk geil heet beest in je wakker gemaakt….

Mm…, dat belooft nog wat te gaan worden voor de rest van de dag…

Birdie-man

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *