Dieter en Jean-Pierre

()

Hallo, beste mensen, ik ben Britt. Ik ben zesentwin­tig en kwam op mijn acht­tiende naar Brussel. Ik woon sinds die tijd in een Vlaams dorp onder de rook van de grote stad, waar ik verzorg­ster ben in een bejaardentehuis. Brommend, op weg naar mijn werk, kom ik dagelijks langs een boerde­rij waar, sinds een paar maanden, biologisch pro­ducten worden verkocht. Al een aantal keren had ik er boodschappen gedaan en gaandeweg kreeg ik bij ieder bezoek aan die boe­renwinkel een nat broekje van de lange blonde boeren­zoon die me hielp. Het was een leuke man om te zien, gekleed in overall en in het bezit van twinkelende ogen. Omdat hij vaste klanten in de stad had, die telefonisch producten bij hem bestel­den, had hij ook aan mij aangebo­den de boodschappen ’s avonds te bezorgen. Ik had het steeds afgewimpeld, want in mijn eentje had ik niet veel nodig.

Maar… Een week geleden had ik onrus­tig in bed gelegen en aldoor aan die boerenzoon moeten denken. Wat zou die knul in zijn broek hebben? Een winterwortel? Als de leuter er net zo leuk uitzag als de eigenaar, wilde ik met die ‘boerenlul’ wel eens aan het werk. Het was al weer maanden geleden dat ik geneukt had en de lust borrelde tussen mijn benen op. Strelend met de vingers langs mijn kutje besloot ik op zijn aan­bod in te gaan. Daar heb ik geen spijt van gehad.

Nu ik dit schrijf is de man al een keer geweest. Hij had haast gehad. Ik moest helaas de boodschappen aan de deur afhandelen. Wel heb ik voorgesteld om me in het vervolg als laatste klant te bezoeken, zodat hij bij mij een biertje kon drinken voor hij naar huis ging. Mijn kandidaat neuker, die Dieter heette, vond het prima en ik kreeg de indruk dat hij mij wel mocht. De twee­de keer liet ik hem binnen. Hij was nog aardiger dan ik had gedacht en uit zijn ter­loopse opmerkingen kon ik opmaken, dat hij op het gebied van seks weinig ervaring had. Toen ik hem voorzichtig vroeg of hij een vriendin had, had hij met zijn hoofd geschud. Maar hij had wel een paar keer geneukt, vertelde hij. Met Maria, de dochter van zijn buurman, de varkensfok­ker. Ik kwam echter snel te weten dat die vrijerij niet veel voorstelde.

“Ik haalde,” zo vertelde Dieter, “gewoon mijn plasser uit de broek en nadat Maria haar onder­broek had uitgetrokken stak ik de plasser gewoon in d’r gleuf.”

Ik moest lachen om de benamingen die hij aan zijn lul en Maria ‘s kut gaf. Hij bleek nog nooit bij een vrouw tussen de benen te hebben gekeken. Door zijn verhalen was de jeuk in mijn kutje ondraaglijk geworden. Elk uur dacht ik wel even aan hem. Om van die kut-jeuk af te komen besloot ik hem zo snel mogelijk te verleiden. Ik zou hem wel eens eventjes inwijden in de geheimen van de moderne seks. Die avond kwam er nog niets van neuken, omdat hij weer haast had, maar de keer daarop zou ik hem zijn leu­ter uit de broek praten en met hem de dingen doen, waarover ik gedroomd had.

Gisteravond kwam hij op zijn wekelijkse ronde. Ik had mijn mooiste slipje aan­getrokken. Ik rekende de boodschappen af en bood hem een biertje aan.

“Ik heb helaas geen tijd, want mijn vriend zit buiten in de auto te wachten.”

“Och, dan haal je die toch even,” stelde ik voor. Je kon immers niet weten, dacht ik. Mijn kutje jeukte voldoende, ook voor twee lullen. Hij liep naar beneden om zijn vriend te halen en toen hij met de knaap bovenkwam gutste het helemaal tussen mijn benen.

“Dit is Jean-Pierre,” zei Dieter.

Allemachtig, wat een zalige bruine vent, dacht ik. Ik had nog nooit een zwarte leuter gezien, laat staan in mijn hand of mond gehad. Nu deed zich bij deze Jean-Pierre een geweldige kans voor. Ik hoopte dat hij meer erva­ring had dan Dieter.

Lang hoefde ik niet te wachten. Voor ik er erg in had lag ik tussen beide mannen op de bank en verdwenen hun handen onder mijn rokje. Geile vingers gleden mijn bontgekleurde slipje binnen en ik wist dat hun vingers meteen al moesten druipen van mijn meidenvocht. Ze hadden ongetwijfeld bene­den afgesproken om een nummertje met me te maken, want ik merkte aan alles, dat ze zich in die korte tijd behoorlijk hadden opgegeild. Toen mijn hand over hun gulpen gleed voel­den beide leuters hard genoeg aan om aan het werk te gaan. Ik dacht nu of nooit.

Ik liet me achterover vallen en liet Jean-Pierre mijn broekje uittrekken. Ik zorgde ervoor dat er tussen mijn bovenbenen genoeg ruimte was voor een kleine tentoonstelling van mijn poes. Bij het zien van mijn kut kreeg Dieter een hoofd als een biet. Hij verslikte zich bijna en wist zich nau­welijks een houding te geven. Aarzelend stond hij op.

“Vind je mijn poesje niet mooi?” Vroeg ik “je hebt me verteld dat je alleen kut­ten op foto’s hebt gezien en nu krijg je bij mij de kans een echte te zien. Kom, doe niet zo flauw.”

Dieter weifelde even, maar ging toch weer zitten.

“Wil je mijn poesje niet van dichtbij bekijken?” Hij knikte en kon zijn ogen niet van mijn glinsterende spleet afhouden.

“Kom, schiet op,” zei Jean-Pierre, “ik zal het je voordoen.” Jean-Pierre dook op mijn kut en begon mij te lebberen, als een hongerige hond. Hij frommelde zijn tong naar binnen en zoog mijn kut-flappen gulzig tot bijna achter in zijn keel. Toen ik voelde hoe hij ook nog een vinger in mijn reet stak werd ik helemaal krols.

“Nu jij,” zei hij even later en trok Dieters hoofd tussen mijn benen. Dieter aarzelde nog wel even, maar boog zich toch voorover en ik zag hem mijn kut bekijken.

“Als je op je knieën gaat liggen kun je er nog beter bij,” probeerde ik.

Terwijl Dieter deed wat ik hem voorgesteld had gin­gen mijn handen gretig met de lul van Jean-Pierre aan het werk. Hij trok zijn kleren uit maar eerst wilde ik door Dieter genaaid worden. Ik boog me voorover en met mijn andere hand zocht ik naar zijn lul. Die stond keihard overeind. Ik trok zijn lul tussen mijn benen en toen zijn eikel voor mijn spleet stond liet Dieter zich zakken en als een ervaren gigolo verdween hij met zijn lul tot aan zijn ballen in me. Hij neukte haastig. Was hij bang dat ik me zou beden­ken? Ik liet hem zijn gang gaan en had de stijve van Jean-Pierre in mijn mond geduwd. Ik zoog stevig, want ik wilde hem zo hard mogelijk hebben.

Jean-Pierre moest me in mijn achterste naaien. Hij leek me een knaap die dat goed kon. Jean-Pierre genoot van het pijpen, want ik hoorde hem bij elke beweging van mijn mond zuchten. Toen ik daarna ook nog zijn ballen door mijn vingers liet dan­sen werd het zuchten een ingehouden gebrom.

Dieter riep opeens.

“Ik haal hem eruit hoor, anders kom ik nu al klaar.” Van mij mocht hij even rusten. Ik zag hem triomfantelijk naar zijn natte stijve lul kijken.

Voor mij was dat de gelegenheid om me aan Jean-Pierre over te geven.

“Ik wil tussen mijn billen worden genomen, heb je daar ervaring mee?” Jean-Pierre knikte. Hij ging zitten en ik ging boven hem han­gen. Voorzichtig zocht hij met zijn eikel mijn bruine hol en toen hij me een tik op mijn kont gaf liet ik me zakken. Ik weet niet wie van ons beiden het hardst kreunde, maar we vonden het allebei fantastisch.

Dieter stond met zijn lul in de hand toe te kijken.

“Stop hem maar in mijn gleuf,” hijgde ik vol verrukking, “dan doen we een triootje.”

Dieter kende nu geen schroom meer. Hij leek voor alles in. Het geklungel met Maria was hij vast en zeker vergeten. Hij knielde tussen onze benen en stak zijn plasser op een soepele manier bij me naar binnen.

Zo werd ik door twee man­nen gemangeld en het duurde maar even of mijn hele onderlichaam stond in vuur en vlam. Golven genot trokken door mijn hele lijf en ik liet de jongens mer­ken dat ik enorm genoot. Ik trok Dieters zwetende hoofd naar het mijne en duwde mijn tong in zijn mond. De knul raakte nog meer opge­wonden en greep zich vast aan mijn borsten. Zijn tong gleed uit mijn mond en zakte af naar mijn tepels.

Nadat we alle drie met ons triospelletje tevreden waren hebben beiden knapen om beurten elkaar nog eens klaar gezogen terwijl ik mijzelf vingerde. Mijn geil vloeide daarbij rij­kelijk en naar het gesmak van de jongens te horen bleek mijn kutsap en hun yoghurt samen een godendrank te zijn.

Een paar dagen later stonden ze beide terug voor de deur met een cadeau voor mij.

Het bleek een voorbinddildo voor mij te zijn.

Nadat zij het geil uit hun bal­len in en op mij hadden laten sproeien moest ik hen nog eens in hun kont neuken terwijl ze elkaar neukten. Daarna hebben we nog een treintje gevormd waarbij ik de locomotief was en Jean-Pierre mij in mijn kont neukte op het ritme van de stoten die Dieter in Jean-Pierre zijn kontgaatje plaatste.

Volledig afgepeigerd namen we aan het eind van de avond afscheid. Ik hoef­de me geen zorgen te maken over Dieter.

Hij zou trouw de boodschappen komen bezorgen. Ik hoopte maar dat hij iedere keer zijn zwarte vriend meebracht.

Britt

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *