De jongste actrice

()

Ik had, ondanks de zenuwen, gelukkig de goede volgorde gebruikt; uitkleden, gaan liggen en kijken of ik de goede afstand tot de spijlen had, sleuteltje diep in mijn natte gleufje stoppen, de handboeien dichtklikken. Nu kon ik niet meer terug.

De gedachte dat hij straks de trap op zou komen en dan mijn naakte meisjeslichaam zou zien, deed me rillen van geilheid. Ik voelde druppeltjes langs mijn bilnaad naar beneden glijden. Een tijdje geleden had ik op televisie gezien hoe een meisje probeerde haar leraar te verleiden via deze truc. Zei wilde wraak nemen, ik niet. Ik wilde de regisseur alleen maar voor mij winnen.

De dag die ik uitgekozen had, was het avondauditie voor de figuranten. Ik wist dat hij weg was en niet te laat thuis zou komen. Ik was tot over mijn oren verliefd op hem, dat wist hij en misschien was hij ook wel verliefd op mij, want hij deed altijd aardig. Op de eerste draaidag het kennismakingsfeestje was het begonnen. We hadden beiden wat gedronken en we hadden gedanst, eerst los, maar uiteindelijk close. Hij fluisterde dat ik zijn liefste actrice was en dat ik er prachtig uit zag. Toen ik hem later op de gang tegen kwam, hij was op ronde om de set rustig te krijgen en ik moest zogenaamd naar de wc, wilde hij niet verder gaan dan een kusje op mijn wang. Meer kon hij als regisseur niet maken, zei hij.

Via het dakraam ben ik vanavond binnen gekomen; het was niet eens moeilijk om langs de regenpijp naar boven te klimmen. Ik heb eerst in het rommelhok zijn ijzerzaag opgezocht en goed verstopt, want in de film had de leraar de handboeien kapot gezaagd en dan zou mijn plannetje mislukken. Eindelijk hoorde ik de deur beneden dicht slaan. Ik werd misselijk van de zenuwen, mijn kutje begon te jeuken. Als ik met mijn vingers bij mijn clitoris had kunnen komen, was ik in no time klaargekomen. Het duurde een tijd voor ik hem de trap op hoorde komen. Eerst ging hij onder de douche. Toen hij het licht van zijn slaapkamer aanknipte, zag ik hem schrikken. Hij was naakt. Zijn piemel stond een beetje omhoog.

“Laura,” stamelde hij. “Wat doe jij hier?” Ik staarde naar mijn kutje en zag dat hij razend snel in zichzelf overlegde. Hij realiseerde zich dat hij in zijn blootje stond met een piemel die met schokjes verder omhoog kwam. Hij liep weg en kwam terug met een short aan. Hij vroeg me waar het sleuteltje was. Ik wees met mijn hoofd naar beneden, maar hij begreep het niet.

“In mijn kutje,” fluisterde ik. Ik zag dat hij twijfelde.

“Ben je gek geworden,” zei hij. “Ik ga mijn ijzerzaag halen.” Hij liep naar beneden, rommelde in de schuur, bleef lang weg.

“Nergens te vinden,” zei hij, alsof hij zich verontschuldigde. Hij ging naast mij op het bed zitten. “Wat moeten we nu?,” zuchtte hij. “Ik kan je vriend bellen, de brandweer, een slotenmaker.” Het leek of hij direct deze gedachten verwierp.

“Je kunt ook het sleuteltje zoeken,” zei ik.

“Het is wel het gemakkelijkst,” zuchtte hij, maar kwam niet in actie. Ik spreidde mijn benen en hij keek naar mijn kutje. Ik voelde mijn lipjes opzwellen. Hij zuchtte weer. Aarzelend ging hij met één vinger naar binnen. Ik voelde mijn tepeltjes stijf worden. Toen zijn vinger helemaal in mijn kutje zat, kon hij bij het sleuteltje, maar omdat ik zo nat was, gleed het steeds weg, er moest een tweede vinger aan te pas komen.

“Pas op dat het niet in mijn baarmoeder glijdt,’ steunde ik. Ik zou een orgasme niet lang tegen kunnen houden, vooral niet toen ik zijn paarse eikel boven zijn short uit zag komen. Zijn piemel stond dus stijf, hij geilde ook op mij. Door het gewriemel in mij hield ik het niet meer. Ik hoorde mezelf kreunen en schreeuwen. Mijn geil sproeide over zijn hand. Mijn kutje jeukte van binnen en daardoor kon ik niet stil blijven liggen.

Toen ik weer een beetje bij was gekomen, zag ik dat hij het sleuteltje in zijn handen had. Hij hield het triomfantelijk omhoog. “Het gleed er uit toen je klaar kwam.” Hij ging naast me zitten.

“Het lijkt of ik jou in mijn macht heb,” zei hij, “maar eigenlijk is het andersom. Door je vast te binden, heb je mij in je macht. Je hoeft maar iets te vertellen aan de crew of de roddelpers  ze geloven altijd jou.” Dat realiseerde ik me nu ook ineens. Hij had een voorzet gegeven; ik kon de bal voor open doel in koppen.

“Ik zal je nooit verraden als je me nu neukt,” fluisterde ik. Ik zag hem schrikken.

“Dat bedoel ik niet,” zei hij. Hij maakte mijn boeien los en terwijl hij half over mij heen boog, zag ik zijn stijve piemel in zijn broek staan. Oh, wat was ik geil.

“Neem me,” fluisterde ik hees, “niemand zal het weten.” Hij stond besluiteloos naast het bed, ik zat op de rand en ik trok zijn short naar beneden. Hij liet het toe. Zijn stijve lid stond recht vooruit. Ik pakte hem in mijn hand, trok er onhandig aan. Hij moet op springen hebben gestaan, want toen hij mijn hoofd pakte en zijn eikel tegen mijn mond duwde en ik mijn lippen opende, spoot hij krachtige stralen naar binnen. Wat ik kon, slikte ik door. De rest kwam op mijn borstjes terecht. Boven me hoorde ik een diep gegrom.

Een tijdje lagen we naast elkaar, zwijgend. Met mijn hand streelde ik zijn slappe piemel tot hij weer stijf werd. Hij ging op zijn zij naast me liggen en begon me ook te strelen. Hij smeerde zijn sperma over mijn borstjes en tepeltjes. Ze stonden al weer parmantig rechtop.

“Neuk me,” fluisterde ik, “ik wil het zo graag.” Hij kwam op me liggen, duwde mijn benen uit elkaar. Ik pakte met mijn handen de spijlen van het bed vast. Langzaam gleed zijn stijve geslacht in me.

“Toe maar, doe me pijn, ik heb het verdiend.” Ik voelde zijn geslacht langs mijn vaginawand een weg naar binnen zoeken. Ik schreeuwde het uit. Hij wachtte, kuste mijn tranen weg en nadat ik weer rustig was geworden, begon hij langzaam te bewegen. Ik zocht een tegengesteld ritme. Alle pijn was verdwenen. Deze heerlijke bewegingen hebben minuten geduurd.

“Toe maar,” fluisterde ik in zijn oor, “laat mij komen.” Mijn hele lichaam begon te gloeien, te tintelen en vanuit mijn tenen kwam het orgasme omhoog. Ik explodeerde van binnen. Deze zalige toestand leek uren te duren.

Hij had inmiddels zijn piemel uit me getrokken en kwam klaar op mijn buik.

Toen ik wakker werd, voelde ik dat mijn schaamstreek plakkerig was. Hij lag nog te slapen, met zijn handen boven zijn hoofd. Voorzichtig pakte ik de handboeien en klikte ze om zijn polsen. Het leek of hij niets merkte. Daarna klikte ik ze aan de spijlen. Van dat laatste werd hij wakker. Hij keek verrast naar me.

“Wat doe je?” We moeten naar de repetitie.

“Vandaag spijbelen we,” fluisterde ik hees. Ik kroop op hem. Onder me voelde ik zijn piemel stijf worden. Met mijn hand schoof ik hem mijn kletsnatte gleufje in. Ik ging rechtop zitten, spande mijn kutje. Oh, wat een zalig gevoel, zo’n paal in me. Ik duwde mijn borstjes vooruit, mijn tepeltjes stonden stijf vooruit. Langzaam begon ik te bewegen, terwijl ik hem strak aankeek. Met grote ogen bekeek hij mijn lichaam. Ik voelde hoe zijn piemel in mij groeide. Door slim te bewegen, schuurde zijn lul langs mijn clitoris. Ik voelde diep in mij het begin van een heerlijk orgasme.

“Niet doen, Laura,” zei hij. “Dit kan niet.” Maar ik wilde niet meer stoppen. Ik had er alles voor over om het alle heerlijkste moment te beleven.

“Ik ga spuiten, Laura,” hoorde ik. “Ga van me af. Straks…” Zijn woorden gingen verloren in mijn geschreeuw en ook hij begon te schreeuwen. In mij voelde ik stralen sperma mijn baarmoeder in spuiten. Ik beleefde een minuten durend orgasme.

Uitgeput viel ik boven op hem. Hij belde naar producer dat hij niet zou komen en even later belde hij nog een keer om mij ziek te melden. Hij verdraaide zijn stem en noemde zich ‘de vriend van Laura’.

Tegen mijn vriendje had ik gezegd dat ik bij een vriendin bleef slapen. Ik belde hem dat ik lekker had geslapen en direct door naar repetitie ging.

Braaf zat ik later die morgen naast hem in de wachtkamer van een hem bevriende huisarts, die me de morning-afterpil verstrekte. Ik was natuurlijk de jonge actrice die niet goed had opgepast en hij de producent die mij uit de nood moest helpen. Hij stond erop dat ik meteen de pillen in nam. Ik werd misselijk, maar de volgende dag waren we beide weer op de repetities. De repetities moesten doorgaan. Ik was bleek van de misselijkheid en hij speelde ook mooi mee, hoestte af en toe. Dan keken we elkaar aan en glimlachten.

Britt

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *