Een droom van ons beiden

()

Het was op een vrijdagnamiddag, prachtig weer en jij had een heel mooi kleedje aan, iedereen ging weg om 16.00 u… Op een bepaald moment zei ik al lachend tegen.

“Binnen 5’ moet je naar de vergaderzaal boven komen.” En ik vertrok naar boven… Je kwam achter met een glimlach tot achter uw oren. Nadat je binnengekomen was vroeg je. “En nu?” Terwijl je omdraaide en door het raam keek. Ik kwam langzaam naar je toe, je zag me komen en ik zag een glimlachen in het raam… Langzaam legde ik mijn handen op je heupen waardoor je een beetje begon te trillen. Mijn gezicht begroef ik in je nek waar ik langzaam zwoele kusjes gaf en langzaam naar uw oorlelletje ging waar ik zachtjes aan zoog en licht in beet… Je trilde over je ganse lichaam. Je kreunde lichtjes en je fluisterde.

“Och schat, eindelijk…“

Mijn handen zochten een weg naar jouw voorkant, vanuit de heupen glijdend naar de zijkant van uw borsten die ik heel voorzichtig in mijn handpalmen nam, toen maakte ik draaiende bewegingen met mijn handpalm, soms je borsten knedend en heel voorzichtig je tepels beroerend, die ik dan tussen mijn vingers nam en er lichtjes aan trok en draaide… je kreunen werd erger en erger en je duwde uw kontje achteruit tegen mijn al heel stijve lul aan… Ik kwam bijna klaar…

Ondertussen hadden onze tongen elkaar gevonden toen onze gezichten naast elkaar lagen… Je speeksel smaakte verschrikkelijk aangenaam… Ik kreeg er niet genoeg van. Mijn handen dwaalden toen over uw buikje naar beneden om te eindigen in jouw venusheuvel waarbij ik de zone tussen kutje en billen beroerde… Je smachtte naar meer door jezelf steviger tegen mijn handen te duwen. Nu en dan wreef ik door dat kleedje heen je venusheuvel waarbij ik regelmatig eens mijn vinger over jouw schaamlipjes liet glijden door je kleedje en slipje heen. We waren van de wereld weg. Jij en ik… Jij draaide jezelf om en nam mijn hoofd in je handen, mijn lippen zoekend. Je tong heel zwoel tussen mijn lippen stekend om mijn tong op te zoeken. Minutenlang stonden we daar te tongzoenen meisje… We kregen er niet genoeg van… Dan gingen uw handen naar beneden om over mijn harde en duidelijk zichtbare erectie te wrijven dwars door mijn broek heen, ik kreunde enorm…

Mijn rechterhand zocht toen een weg vanaf je knie onder uw kleedje heen naar boven, wrijvend over die zalige billen van jou tot ik op de zachte stof van het al goed natte slipje stootte… Je lichaam sidderde enorm. Ik vroeg of ik verder mocht gaan, hevig knikkend stemde je toe… Toen vond ik de opening van jouw slipje en stak ik mijn hand tussen uw onderbuik en je slipje. Met mijn wijsvinger streelde ik voorzichtig dat enorm gezwollen klitje waardoor je een kreetje niet kon laten… Langzaam liet ik mijn vinger dan door die kletsnatte en gezwollen kutlipjes glijden, je was enorm nat. Ik trok mijn vinger terug en stak hem in mijn mond; de sappen enorm smakelijk aflikkend…

Ik ging toen terug naar beneden en stak mijn middelvinger en wijsvinger samen in je openstaande kutje, eens diep en dan minder diep, hijgend kleefde je lichaam tegen me aan… Ondertussen mijn naam fluisterend… Met mijn handpalm maakte ik wrijvende bewegingen over uw klitje waardoor je zwoeler en dieper begon te hijgen en je onderlichaam tegen mijn hand opstootte… Harder en harder… Tot je plots klaarkwam op mijn hand, de sappen liepen tussen mijn vingers, hevig druppend op de grond… Je billen waren kletsnat, ik had je doen spuiten…

Jij had ondertussen mijn penis uit mijn broek gehaald waaraan je hevige trekbewegingen maakte, het deed zoveel deugd engeltje… Ik heb een enorme uithouding maar je maakte het me niet gemakkelijk. Maar ik hield vol… Plots maakte jij jezelf van me los en zei dat ik moest neerzitten… maakte je kleedje los, deed de bh los, stroopte je slipje af en gaf het aan mij en zie: hier heb je het nu, maar nu moet jij kiezen: mijn slipje of ik? Ik kon het niet laten om het heerlijk ruikend slipje toch in mijn gezicht te duwen en uw aroma op te snuiven, ondertussen aan mijn lul trekkend… Hij stond op barsten… pfff…

Toen nam je plaats op tafel liggend met uw kontje, juist op de boord van de tafel, wijdbeens en je kutje een halve meter van mij… Je zei.

“Ik zal je eens tonen waar je al zo lang naar verlangt.” En je begon jezelf te strelen, over uw klitje, je vingers die je lipjes opentrokken en dan uw kutje opvulden zo diep mogelijk… Je sappen stroomden langs alle kanten… Ik kon het niet laten om uw handen weg te nemen en mijn mond naar je kutje te brengen, mijn lippen over jouw klitje te brengen en er aan te zuigen, je rug krullend riep je.

“ Och! Lieve collega, wat doe je me aan.“

Ik stak 2 vingers heel diep in uw kutje waarbij ik draaiende bewegingen maakte, je ademhaling ging terug dieper en luider, steeds meer… Toen nam jij mijn hoofd tussen je handen en duwde het nog meer tegen dat kutje aan… Plots maakte jij enorme schokkende bewegingen toen je klaarkwam, ik kreeg bijna geen adem meer, je riep en tierde mijn naam… Toen heb ik mij op de grond gelegd en gezegd dat je op mijn snoeiharde lul moest komen zitten, gelukkig was het geen koude vloer, maar dat zouden we toch niet gevoeld hebben hé.

Langzaam liet jij uw openstaande kutlipjes over mijn piemel glijden, naar adem snakkend… Tot hij er helemaal inzat… Enkele seconden bewogen we niet, daarna begon je steeds meer op en neer te gaan, gehurkt zittend, steeds harder en harder… De tranen kwamen uit uw ogen toen je me aankeek, je fluisterde mijn naam, diep in mijn ogen kijkend… Toen nam ik over, nam je kontje in mijn handen en bewoog heen en weer, langzaam, om alles te laten voelen… Mijn rechterwijsvinger streelde het knopje van uw anus… Ik bracht deze naar mijn mond en stak dan mijn vinger voorzichtig in jouw poepgaatje… Ik voelde uw sluitspier bewegen over mijn vinger en lul…

Toen nam ik uw kontje terug vast en zei dat je jezelf moest krap zetten. Toen ging ik hard en snel heen en weer… Je kreunde en riep zo erg dat ik je moest intomen… Plots kwam je weer op je hoogtepunt, je maakte ongecontroleerde bewegingen, stak je tong in mijn mond, mijn tong zoekend… Ik voelde je sappen over mijn harde lul spuiten op mijn billen…

Toen heb ik u omgedraaid en je gezicht naar de muur gericht, je handen tegen de muur en je benen goed gespreid… Ik vroeg of je de finale wilde hebben… En je riep “ja… !”

Ik boog dat zalige lichaam voorover waardoor uw kontje naar mij toekwam… Ik nam mijn lul in mijn hand en leidde hem naar je smachtende kutje toe… Langzaam liet ik hem in uw nog steeds druipende kutje glijden… Je snakte naar adem… Ik voelde uw keiharde tepels priemen in mijn handen, voorzichtig draaide ik eraan wat je enorm graag had… Toen kwam het beest in mij los en stootte ik keihard tegen uw kontje aan harder en harder, sneller en sneller… Jij wreef ondertussen met één hand sneller en sneller over dat klitje… En je kwam klaar, heviger dan ooit tevoren… Ik kon je bijna niet vasthouden… Ik voelde mijn zaad naar boven komen, klaar voor een enorme ontlading… Toen ik zei dat ik zou klaarkomen riep jij dat ik op je borsten moest spuiten… Je draaide jezelf om en nam plaats op je knieën… Je nam mijn natte lul in uw handen en trok er heel snel en hard aan… Plots was het daar… Mijn warme zaad kwam uit mijn enorm gezwollen eikel en spoot op jouw mooie borsten… Ik stond te trillen op mijn knieën… Het zaad liep langs alle kanten naar beneden…

Je stond recht en we kusten elkaar zo innig… Zacht en langdurig… Wetend dat dit de eerste en enige keer was… Tranen stroomden uit onze ogen…

Toen hoorde ik plots een zoemend geluid… Het was de wekker en ik werd wakker… Maar mijn lul stond keihard rechtop… Ik lag nog wat bij te komen… Denkend dat dit een droom geweest is… Ergens  beseffend dat niet alle dromen bedrog zijn…

Blusserke

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *