Nat door Europa

()

Ik was door en door nat. Af en toe voelde ik op mijn gezicht straaltjes modder, die door de passerende vrachtwagens met een wolk regen in mijn gezicht werd gespat. De kans dat iemand mij een lift wilde geven werd op deze manier wel erg klein: wie wil er zo’n vieze natte jongen in zijn auto? Maar ik moest het wel blijven proberen, want er was geen andere manier om van de Autobaan af te komen. Na een tijdje de oprit te hebben geprobeerd liep ik terug naar het benzinestation, waar ik minstens onder een afdak stond. Na tien minuten keek de pomphouder boos naar me en gebaarde dat ik daar weg moest, maar ik wist dat hij toch niet naar buiten zou komen. Ik zag wat hij vloekte: “verdammte Ausländer”.

Het was twee uur ’s middags. Frankfurt was nog 106 km. En ik wilde de Alpen over, naar de camping bij Venetië. Heerlijk warm zonnetje, biertjes, wijntje, spaghetti en tenten vol met meisjes die allemaal, net als ik, aan niets anders dachten dan dag en nacht plezier maken. Ik overwoog een treinkaartje, maar dan zou er meteen een groot gat in mijn vakantiebudget zitten. Toen zag ik het autootje. Een stokoude, knalgele Fiat 500 pruttelde naar een benzinepomp. Deense nummerplaten. Leuk gezicht achter het stuur. Ze stapte uit in een vaalgrijze plastic regenjas. Nerveus trok ze de slang van de pomp en frutselde aan de tankdop. Ik zag haar boos kijken en dacht: ‘dit is mijn kans!’. Ik liep op haar af en zei: “Hi there, d’you want a hand?” Ze keek verbaasd op. Mooie blauwe ogen, maar ze zag er wel erg vermoeid uit! “This car is terrible!” zei ze, terwijl ik met wat moeite de dop eraf draaide. Ze had de slang nog vast en wilde zelf gaan tanken, maar ik wilde die lift en pakte de slang resoluut uit haar hand. Terwijl ik de tuit erin stopte vroeg ze wat ik daar deed.

Toen ik het haar vertelde, antwoordde ze dat ze via Bazel naar Aosta zou rijden, zodat onze wegen zich na Frankfurt scheidden, maar dat ze tot Frankfurt aan mij vast zat. Ik lachte en loog dat het geen probleem was, als ze mij geen lift zou geven. “I don’t want you have bad feelings about giving me a rise,” zei ik. Ze begon hard te lachen en ik realiseerde me de fout. “I mean, a lift,” probeerde ik mezelf te corrigeren, maar dit klonk op een of andere manier even erg. “Off course,” antwoordde ze glimlachend. Ze ging even naar de WC en rekende af, terwijl ik mijn rugzakje op de achterbank legde en op de passagiersstoel ging zitten. “Can you drive?,” vroeg ze, toen ze terugkwam. ‘Sure!’, zei ik, en wisselde van plaats. In de auto trok ze de regenjas uit. Ik wierp stiekem een blik opzij en voelde me de prins te rijk: in de regenjas hadden een paar hele mooie dingen gezeten, die nu kwamen kijken. En daaronder zag het er ook OK uit, in haar strakke jeans.

Ik moest wel wennen aan het autootje, want het reed niet gemakkelijk. De verwarming in het autootje stonk een beetje. Eigenlijk was het niet meer dan een klep onder de achterbank, waardoor warme lucht van de motor naar binnen stroomde. Maar de temperatuur werd zo prima. We spraken over de gewone lift-dingen (waar kom je vandaag, waar ga je naartoe, wat ga je daar doen). Ze heette Lucia en kwam uit Arhus. Lucia zou in Aosta vrienden ontmoeten met wie ze de bergen in ging, om te kamperen. Ook ging ze proberen een hele hoge top te bedwingen, van wel 4000 meter of zo.

Ik vertelde haar globaal over mijn campingplannen en ze zei dat ze jaloers op me was. Bergen waren niet echt iets voor haar, vertelde ze, maar haar oude eindexamenklas had deze bestemming uitgezocht, dus het zou waar dan ook wel leuk worden om iedereen na vier jaar weer terug te zien. Toen bleef het even stil en luisterden we naar het gejank van het motortje. Mijn gedachten gingen naar haar lichaam, moet ik eerlijk bekennen, en het trillen van het motortje begon effecten te krijgen in de buurt van mijn kruis. Even later zag ik haar langzaam in slaap dommelen. Pas meer dan een uur later reden we Frankfurt voorbij. Even later kwam de splitsing richting München. Intussen had ik bedacht dat ik ook wel via Turijn naar Venetië kon, en in ieder geval had ik een lift (en een rise!). Al met al zou ik wel erg dom zijn om haar wakker te maken. Ik reed richting Basel. Hard ging het niet, maar met 90 à 100 reden we tussen de vrachtauto’s op de rechterbaan. Af en toe kwamen er bakken met water over de kleine Fiat heen en de ruitenwissertjes konden het eigenlijk niet aan. Ik kon de achterlichten van de auto voor ons nog maar net zien. Nu begreep ik goed dat ze zo moe was. Pas anderhalf uur later hoorde ik opeens gemompel naast me. ‘Where are we?’.

Ik stelde haar gerust en ze leek blij om te horen dat ik mijn reisplannen had aangepast. De regen bleef met bakken uit de hemel komen. We kletsten over onze hobby’s, maar niet die ene hobby. Bij Basel kon ik even bij een benzinestation mijn gezicht wassen en een grote fles appelsap kopen. We wisselden van plaats. Ik heb daarna heerlijk geslapen, maar werd verkrampt wakker door de kleine ruimte. Het was donker en de lichtjes van Bern gleden voorbij. Lucia legde glimlachend haar hand op de trillende versnellingshandel. Bedoelde ze daar iets mee? Ze stelde voor om iets te eten. Een McDonald’s. Na een dubbele portie frites en een hamburger voelde ik me weer een stuk beter. Lucia keek ook helderder uit haar ogen. We besloten om nog een stuk door te rijden. Ik stuurde de auto door de onweersbuien. Van bergen was niets te zien, alleen maar wolken, waaruit af en toe een verblindende bliksem naar beneden schoot. Af en toe reden we door een tunnel met een zee van licht en dan was het even droog, maar aan het eind was het oppassen, want er stond een harde wind en telkens kwam weer het gordijn van regen.
Ik moest ingespannen turen op de weg voor ons. Vaak moest ik terugschakelen omdat de helling te steil werd voor het kleine motortje. Na weer een tunnel was het opeens droog buiten. We zagen de maan tussen wat nevels en op de bergtoppen glinsterde sneeuw. We voelden ons opgelucht en lachten. Op een parkeerplaats snoven we de frisse lucht op en dronken samen uit een fles sap. Ze had dezelfde droge humor als ik en haar ogen twinkelden prachtig als ik haar aan het lachen kreeg. Ik had lange tijd het niet zo gezellig gehad en voelde nu pas hoe ik dat had gemist. Ik zoende haar op haar mond, waarna ze even in mijn wang kneep. Aan het eind van de nacht doken we de tunnel van de Grote Sint-Bernhard in. We kwamen aan de andere kant in de ochtendschemering in Italië aan. Op weg naar het dal van Aosta leek de natuur betoverend mooi. Fruitbomen stonden in de weitjes en hier en daar graasden grote rode koeien. Lucia verzuchtte dat ze nooit meer terug wilde naar Arhus.

Aosta was druk in de ochtendspits. Ze zei dat ze een bed wilde zoeken “’to get some sleep”, voegde ze er uitdrukkelijk aan toe. Ze vroeg wat ik wilde. Ik werd gek als ik aan dat bed dacht, want ik wilde er wel bij zijn als ze weer wakker werd, dus ik besloot het erop te wagen. “That bed sounds great,” zei ik, “but I don’t have the money for a hotel room”. “We can share,” was haar reactie, waarbij ze mij aankeek alsof het de gewoonste zaak van de wereld was. Wist ze niet dat het me duizelde? Dat mijn hoofd in de wolken zat alleen maar bij de gedachte om naast haar te slapen? Na wat vragen (ze spraken er gelukkig Frans) vonden we een oud hotel dat niet zo duur was. Door de prijs te delen was het niet veel duurder dan een camping.

In de hoge donkere kamer stond een gigantisch groot bed. We gooiden de ramen open en keken uit op een parkje, waarachter een bergrug te zien was. Liggend op bed luisterde ik naar de vogeltjes en de spelende kinderen buiten, terwijl Lucia een douche nam. Toen ze met een grote handdoek om uit de badkamer kwam, was het mijn beurt om schoon te worden. Mijn pik stond recht vooruit bij de gedachte aan Lucia, maar toen ik de kamer in liep, sliep ze al. Ik ging naast haar liggen en gaf haar een zoen op haar wang. Ze glimlachte even.

Ik werd wakker van de douche. De deur naar de badkamer stond open. Na een paar minuten werd de kraan dichtgedraaid en vrijwel meteen kwam Lucia uit de badkamer. Ze was spiernaakt, druipend nat. Ze zag dat ik haar bekeek, ging helemaal kaarsrecht staan met haar armen in haar zij en vroeg hoe het eruit zag. “Wow,” riep ik uit. Ze lachte: “‘I forgot the towel”. “I don’t believe you”, antwoordde ik. “You’d better!” zei ze dreigend en kwam op me af. Maar ik moest ontzettend pissen, dus ik zei dat ze even moest wachten. Toen ik terugkwam lag ze tussen de lakens. “ I’m all wet,” zei ze, “and now I could use a hand”, terwijl haar ogen op mijn strak in de houding staande staaf waren gericht. “That’ll make you even wetter,” leek mij gepast. Met een zwaai gooide ze de lakens van zich af.

Ik knielde op het bed en kroop op haar toe. Met een hand pakte ze mijn kloppende hengst en kneep er even in. Schokkend antwoordde hij, waarna ze mij langzaam begon af te trekken. Intussen liet ik mijn wijsvinger over de binnenkant van haar been omhoog gaan. Ze spreidde haar benen iets verder, zodat ik haar lipjes kon voelen. Al snel schoof ik mijn vinger in haar spleetje en zag meteen een straaltje vocht ontsnappen. Ze was inderdaad helemaal nat! De binnenlippen stonden al snel uitnodigend wijd open en mijn vinger dook het gloeiende grotje in. Lucia kreunde. Intussen trok ze steviger aan mijn pik, die me smeekte om met mijn vinger te mogen ruilen. Maar ik vond dat hij maar even moest wachten. Lucia begon oppervlakkig te hijgen terwijl mijn vinger haar ribbelige wandjes verkende. Met mijn duim duwde ik nu en dan even op haar klitje dat vuurrood tevoorschijn was gekomen. Er ontstond een grote vochtplek op het laken. Ik voelde intussen dat ze met mij niet te snel moest gaan, anders zou ik mijn eerste sperma verspillen.

Daarom kroop ik naar beneden en zoende de binnenkanten van haar bovenbenen, om vervolgens langzaam met mijn tong naar boven te gaan en het kutvocht overal, echt overal weg te likken. Een onbegonnen zaak, want het stroomde naar buiten, terwijl Lucia steeds krampachtiger haar benen wijd uit elkaar deed. Ze legde haar handen achter haar knieën en trok zo hard mogelijk, zodat ik mijn tong diep in haar kon steken en daar cirkelbewegingen maakte. Opeens riep ze iets in het Deens en ik voelde hoe haar benen zich met een klap om mijn nek strengelden. Ze trok mijn hoofd naar zich toe en door haar sterke beenspieren kreeg ik bijna geen adem meer. Ze lagen over mijn oren, maar van ver hoorde ik duidelijk een harde schreeuw van Lucia, terwijl ze pompend op mijn gezicht klaar kwam.

Even lagen we stil naast elkaar, maar mijn kloppende genotsknots was niet tevreden. Lucia pakte hem in haar hand en boog zich nu naar hem. Warm voelde ik haar mond, die zich om mijn eikel sloot. Door haar kleine zuigerbeweginkjes pompte mijn lul zich helemaal vol met bloed. Met haar tong, ging ze nu en dan helemaal langs de stam naar beneden, tot over mijn ballen, en dan weer naar boven, om vervolgens opnieuw, steeds steviger, op mijn eikel te zuigen. Mijn sperma borrelde al snel omhoog en liet zich nu door niets stoppen. Ik hijgde: “I’m coming,” en snel trok ze haar hoofd opzij toen de eerste klodder naar buiten werd gesmeten. De volgende stoten ving ze met haar hand op. We hebben even in onze liefdessappen gelegen en bespraken dat het deze vakantie wel erg nat was.

Lucia ging op haar knieën naast me zitten en begon mijn buik te masseren. Al snel stootte ze tegen mijn pik, die zich langzaam weer oprichtte. Af en toe kneep ze er weer in, tot hij zich strak tegen mijn buik had genesteld. Ze streelde mijn ballen, die ook niet veel ruimte meer hadden. Tussen duim en wijsvinger pakte ze de stam net iets boven mijn zak en hield hem strak overeind. Glimmend paars stond mij eikel eigenwijs naar boven te kijken. Lucia zwaaide haar been over me heen en liet zich op mijn staaf zakken. Terwijl ze lenig haar buik heen en weer bewoog hoorden we regelmatig sopgeluidjes uit haar kutje komen. Steeds dieper stak ik in haar dampige holletje dat zich strak trok om mijn snoeiharde stok. Door haar buikbewegingen werden alle kanten van mijn knots om beurten gemasseerd. Met mijn billen kon ik af en toe een stoot naar boven geven. Opeens trok Lucia haar hoofd naar achteren en stootte heel hard op mijn pik, het deed heerlijk pijn. Steeds sneller wipte ze krachtig op en neer, tot haar kut ineens nog strakker trok. Ze duwde mij hard op het bed en kwam met een lange trillende zucht heerlijk op mijn pik klaar. Wat was ik trots!

Toen ze even later op haar buik op het bed ging liggen om even na te genieten, ging ik achter haar zitten, gooide ik wild haar benen uit elkaar en trok haar aan haar heupen omhoog en naar me toe. Even zoeken en daar verdween mijn trotse ridder in haar gloeiende kasteeltje, terwijl ik haar witte billen vastgreep. Met grote halen stootte ik met die glimmende staaf naar binnen, tot mijn eikel keer op keer tegen haar baarmoedermond duwde. Grommend spoot ik mijn buik in haar leeg. Daarna hebben we onze eerste echte espresso gedronken.

Bonux

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *