Een gewone vrijdagavond 2.2

()

Haar woorden zijn nog niet koud, of de vriendinnen horen de sleutel in het slot van de voordeur omdraaien.

Beide schrikken ze op, springen recht grabbelen hun kleedjes van de grond en trekken ze snel aan. Tijd om hun lingerie bij elkaar te scharrelen krijgen ze niet, want de deur van de woonkamer gaat al open en Boris, de man van Frida, komt binnen. Boris is net geen dertig, tamelijk slank, groot, donker bruin kort haar en groenbruine ogen. Er geen benul van hebbende wat zich achter de deuren van hun woonplaats heeft afgespeeld, stap hij de woonkamer binnen en stapt recht op Linda af, groet haar en geeft haar een zoen op de wang. Dan stapt hij naar zijn vrouw en geeft haar een zoen op haar mond. Door de beperkte verlichting, met enkel kaarsen, valt het hem niet direct op dat de grond bezaaid ligt met lingerie en dat zowel zijn vrouw als haar vriendin blozen van opwinding en ook wel een beetje van het verschieten. Wel bedenkt Boris zich, na het kussen van zijn vrouw, dat hij een precies gekende geur bemerkte, maar schenkt er verder geen aandacht aan. Het gebeurd wel meer dat zijn vrouw zichzelf bevredigd tijdens zijn afwezigheid, waarna ze dan plagend, als hij binnenkomt haar vingers laat ruiken en een innige zoen geeft zodat Boris duidelijk kan ruiken en proeven dat ze “deugnietje” is geweest, zoals Boris dat noemt. Hij stoort zich hieraan totaal niet en het wind hem trouwens op, wetende dat zijn vrouw zichzelf bevredigt. Boris vindt dat een duidelijk teken dat ze zich goed in haar vel voelt en zich nergens voor hoeft te schamen. Dit merkt hij duidelijk wanneer Frida zich tijdens hun voorspel regelmatig zelf bevredigd.

Boris vraagt aan de vrouwen of ze een fijne avond hebben gehad tot nu toe en struikelt daarbij over het bakje met water dat Frida gebruikt heeft om Linda te scheren. Nu begint hij zich wel enkele vragen te stellen en kijkt om zich heen. Vlak bij de cd’s ziet hij een bh liggen en raapt deze op.

“Mooi ding.” Zegt hij tegen beide vrouwen. Hij richt zich tot zijn vrouw en vraagt. “Is dit je nieuwe lingerie? Ik heb deze nog niet gezien.” Terwijl hij dit vraagt ziet hij naast de zetel het kanten boksersshortje van Linda liggen en raapt het op. “En dit hoort erbij zeker?” Vraagt hij met een lachend gezicht terwijl er stilaan één en ander door zijn hoofd begint te spelen. “Mooi, heel mooi!” zegt Boris terwijl hij zich naar de badkamer begeeft om te gaan plassen.

Wanneer hij weg is barsten beide vrouwen het uit van het lachen.

“Oei, wat nu?”, vraagt Linda aan Frida.

“Gewoon doen of er niets aan de hand is, ik los het wel op.” zegt Frida hierop. Ze hoort haar man naar de keuken trekken om een drankje te nemen en een sigaretje te roken. Frida maant haar vriendin aan even plaats te nemen in de zetel en loopt naar haar man toe. Deze vraagt of alles goed is, met een duidelijke lach op zijn gezicht. Frida kust hem innig op de mond en nu proeft Boris duidelijk de smaak van liefdessapjes.

“Is mijn vrouwtje deugnietje geweest tijdens mijn afwezigheid?” Vraagt hij, met enige zwoele ondertoon in zijn stem.

Frida neemt Boris zijn rechterhand, tilt haar kleedje op en wrijft zijn hand tussen haar nog steeds druipende lipjes door. Ze brengt de hand naar zijn mond en Boris proeft van de rijkelijk geurende en klevende vocht. Hierdoor raakt hij zelf plots behoorlijk opgewonden. Hij voelt zijn lid groeien in zijn voor dit moment veel te strakke boxershort.

“Nu moet je wel eens één en ander uitleggen, want ik kan niet goed volgen. Je bent zo opgewonden, heel vochtig, hebt geen ondergoed aan en je bent hier samen met je beste vriendin?” Vraagt Boris aan zijn vrouw.

Frida haar ogen glunderen van deugnieterij en van opwinding en ze zegt.

“Ik heb Linda haar schaamharen bijgeschoren en haar een ‘Full option’ beurt gegeven zoals jij dat bij mij doet. Zalig gewoon!” Zegt Frida er nog bij.

Boris weet nu hoe laat het is en voelt de opwinding als een draaikolk door zijn lichaam schieten. Zijn hart klopt in zijn keel. Al vaak hebben ze er samen over gesproken dat Frida eens graag een vrouw zou verwennen, maar het was nog nooit tot concrete plannen gekomen. Het idee dat zijn eigen lieve vrouw haar beste vriendin verwend heeft, doet hem bijna steigeren van genot. Plots dringt het tot hem door dat de liefdessappen die hij zonet proefde niet die van zijn vrouw waren, maar die van Vera. Verlamd van opwinding kan hij nog net zeggen. “Als het maar goed deed!” Wat Frida alleen maar kan beamen.

“Blijf jij nog even in de keuken?” Vraagt Frida plagend aan haar man terwijl ze even met haar hand in zijn kruis tast en zachtjes knijpt.

Met een haast bibberende stem zegt Boris. “Ok, roep me maar als je klaar bent.”

Frida gaat terug naar de woonkamer waar haar vriendin rustig in de zetel zit te wachten. Wanneer Frida in de woonkamer komt verteld ze aan Linda dat ze kort en bondig uitgelegd heeft aan haar man wat er zich heeft afgespeeld. Haar vriendin schrikt duidelijk een beetje wanneer ze dit hoort, maar Frida stelt haar onmiddellijk gerust door haar te zeggen dat Boris het best wel leuk vind en er niets op tegen heeft.

“En nu?” Vraagt Linda. Frida gaat voor haar vriendin staan en trekt zonder enige twijfel sensueel haar kleedje uit, werpt het richting keuken alsof ze een sein wil geven aan haar man, neemt Linda haar hand en legt deze op haar kruis. Even twijfelt Linda en wil ze haar hand terugtrekken, maar Frida houdt haar hand stevig vast en begint zachtjes draaiende bewegingen te maken. Al gauw smelt elk verzet van haar vriendin.

Frida neemt met haar handen haar borsten vast en begint deze lichtjes te kneden terwijl ze iets naar achteren buigt zodat haar liefdesgrotje dichter bij haar vriendin komt. De hand van Linda glimt in een mum van tijd van het sap en glijd zonder probleem vlotjes over de lippen en klit van Frida.

Deze begint kronkelende bewegingen te maken en zachtjes te zuchten. Frida loopt nu al enkele uren volledig gek en opgewonden rond, zonder zelf bevredigd te zijn en dat is duidelijk te merken.

Af en toe laat Linda nu haar middenvinger tussen de lipjes schuiven en dringt zo diep door in het liefdesgrotje van Frida die steeds heviger haar borsten masseert en in haar stijve tepels knijpt met duim en wijsvinger.

Boris kan vanuit de keuken de woonkamer inkijken en ziet zijn vrouw staan, de zachte behandeling ondergaande van haar vriendin. Dit beeld doet hem bijna dol slaan van opwinding en hij neemt dan ook zijn erg harde penis uit zijn broek en begint de voorhuid ritmisch op en neer te bewegen, steeds sneller en sneller en voelt zeer snel een nakend orgasme opkomen. Net op tijd houdt hij zich in en op dat moment kijkt zijn vrouw opzij richting keuken met half gesloten ogen, de mond half geopend en wangen zo rood als rozen van opwinding. De blik op de stijve penis van haar man geeft haar een extra schot van opwinding en ze komt dan ook bijna klaar. Ze doet een stapje naar achteren, draait zich opzij en loopt, alsof op wolkjes, naar haar man toe. Terwijl ze met haar rechter hand zijn stijf lid vast neemt, kust ze hem heel intens op de mond en dring met haar tong binnen. Zonder de penis te bewegen houdt ze hem vast en ondertussen spelen hun tongen een wild spel. Nu ontknoopt ze met haar andere hand Boris zijn hemd en broek en even onderbreken ze hun tongspel om de kleding uit te trekken. Frida neemt terug de penis van haar man stevig vast en trekt hem zo mee tot vlak voor haar vriendin.

Linda, die dit spektakel klaarblijkelijk gevolgd moet hebben, heeft ondertussen haar kleedje ook terug uitgetrokken en zit intens met haar middenvinger over haar gezwollen knopje te spelen. Even stopt ze wanneer ze ziet dat Boris en Frida naakt voor haar staan, maar Frida vangt dit dode moment op door haar plots hevig op de mond te zoenen. Frida houdt haar rechter hand op het achterhoofd van haar vriendin en geleid haar zo om haar hoofd op de zitbank te leggen. Dan neemt Frida Linda ’s benen en legt ze ook op de zetel. Frida buigt zich voorover een kust haar vriendin terug heftig op de mond. Dan draait ze zich om en zet over Linda zodat ze elkaars glimmende kutjes zien.

Langzaam maar zeker laat Frida zich zakken. Net ver genoeg zodat ze met haar mond de lipjes van haar vriendin kan omhelzen, net zoals Linda Frida ’s glimmende kutje kan kussen. Beide beginnen ze plagend, met het puntje van hun tong, elkaars klitje te likken. Alsof het een perfect samenspel is tussen twee ballerina’s lijkt het alsof ze net hetzelfde doen bij elkaar. Zachtjes duwen ze met hun tong elkaars lipjes uit elkaar en proeven beide van het rijkelijk liefdessap. Frida voelt zich van binnen beginnen koken. Dit gevoel wakkert nog sterker aan wanneer ze het stijve lid van haar man, die vlak bij haar staat, vast neemt.

Boris heeft een overduidelijk zicht op het buitensporig opwindende spel dat Linda speelt met het genotknopje en de gezwollen schaamlippen van zijn vrouw. Wat hij niet zo duidelijk kan zien, maar zich wel rijkelijk door de gedachten laat spelen, is de manier waarop zijn vrouw het genotgrotje van haar beste vriendin bewerkt. Frida trekt haar man dichter bij en buigt haar achterwerk lichtjes af in de richting van zijn lid.

Zonder enige twijfel brengt Boris zijn paars gezwollen eikel tot vlak voor het liefdesgrotje. Zachtjes aan laat hij zijn lid tot aan de wortel in Frida ’s kutje verdwijnen. Frida krijgt hierdoor een intens gevoel door gans het lichaam en lijkt wel kippenvel te krijgen.

Linda lijkt duidelijk ook eens zo opgewonden door de penetratie die zij tenslotte van zeer dichtbij kan volgen. Ze laat dit dan ook merken door hevig het klitje van Frida te likken en telkens wanneer Boris zijn lid uit het grotje trekt, likt Linda langsheen zijn druipende, sterk geaderde penis. Dit kan ze echter niet lang doen want Boris haalt zijn penis uit het kutje van zijn vrouw en duwt nu zachtjes tegen het sterretje, het glimmende aarsopeningetje. Alsof Frida zijn lid wil verslinden, duw ze haar lichaam bruusk naar achter waardoor Boris eikel volledig in het kontje van Frida verdwijnt.

Even kreunt Frida, en trekt een duidelijk pijnlijk gezicht. Dit schijnbare gevoel van pijn verdwijnt echter zeer snel wanneer haar man licht pompende bewegingen begint te maken.

Linda maakt van de gelegenheid gebruik om haar wijs en middenvinger diep in het kutje van Frida te duwen. Frida voelt zich nu helemaal gevuld en het lijkt alsof er een warme stroom door haar aderen vloeit. Ook Boris voelt duidelijk de vingers van Linda over zijn penis wrijven door het dunne wandje wat, diep in zijn vrouw, de scheiding maakt tussen het achterste en het voorste liefdesgaatje. Het duurt dan ook niet lang tot Frida en Boris, in een draaikolk van opwinding, tot een orgasme komen waarbij ze wel lijken flauw te vallen. Net of ze even bij beide het licht uitdoen. Hun harten gaan als wild te keer, hun bloed pompt door hun aderen, hun adem stokt en Boris ’s lid spuit heftig in het kontje van zijn vrouw. Hij heeft het gevoel of zijn volledige inhoud van z’n ballen gelost worden in een reeks van krachtige stralen. Dit idee wordt aangewakkerd omdat Linda blijkbaar met haar ene, nog vrije hand, stevig in zijn ballen aan het knijpen is. Het lijkt wel alsof hij helemaal leeg getrokken wordt. Bij Boris ’s laatste krachtige ejaculatie trekt zijn vrouw zijn lid uit haar aars door zich naar voren te werpen. Hierdoor komt het laatste straaltje tegen haar achterwerk terecht en loopt zo naar beneden, over haar kutje tot in de mond van Vera. Deze neemt dit met volle genot in haar mond en de combinatie van deze onverwachte smaak, in combinatie met het niet afgevende gezuig van haar vriendin op haar volledige kutje, dwingen haar in een niets ontziend orgasme. Haar kutspieren trekken zich krachtig samen en een gulp hete sapjes, honingzoet, komt in de mond van Frida terecht.

Nog nooit heeft Frida zo’n opwindende, zoete, zalige maar vooral heerlijke vloeistof geproefd. De twee vrouwen laten hun, van puur genot zinderende, lichamen op elkaar tot rust komen terwijl ze elkaars stijve tepels voelen priemen.

Boris heeft zich op de kleine rand die nog overblijft van de zetel gezet en snakt naar adem, half verlamd door het onbeschrijfelijk intense orgasme dat zijn lichaam enkele ogenblikken geleden meegemaakt heeft en streelt hierbij zachtjes met zijn hand door het haar van zijn vrouw. De drie lichamen komen tot rust, een gelukzalige gehele rust, totaal ontspannen, leeg, uitgebrand. Na zo’n vijftal minuutjes richt Frida zich op en helpt haar vriendin mee recht. Frida kust Linda op haar mond en daarna haar man, die tijdens hun manoeuvres ook is gaan rechtstaan.

Nog niet goed beseffend wat hen eigenlijk is overkomen, kijken ze ietwat verlegen, maar toch zeer innig, in elkaars ogen.

“Het lijkt wel alsof wat ik nu meemaakte nog honderd maal beter is dan ik ooit heb gedroomd.” Fluistert Frida in het oor van haar man.

Waarop Boris zegt tegen zijn vrouw.

”Eigenlijk ben jij echt wel een deugnietje hé, maar je weet dat ik dat zalig vind.”

Dan kijkt Boris naar Linda. Hun ogen vinden elkaar en Linda voelt plots een golf van verlegenheid over zich komen. Boris merkt dit duidelijk omdat ze haar blik van hem afkeert. Boris bedenkt zich dat het best is haar niet te vragen of ze hier erg verlegen over is en besluit dan maar duidelijk te maken dat ze niet verlegen hoeft te zijn door te vragen.

”Heeft er iemand honger? Dan maak ik iets klaar.” Deze woorden klinken als muziek in de oren van beide vrouwen en Linda beseft dan ook dat ze nergens verlegen hoeft om te zijn. Frida en Linda trekken hun kleedje terug aan zonder zich iets aan te trekken van hun lingerie, die ze waarschijnlijk toch niet direct kunnen terugvinden. Boris trekt zijn jeans aan, ook zonder zich iets aan te trekken van zijn boksersshort en begeeft zich naar de keuken om heerlijke scampi’s klaar te maken.

Met hun drietjes genieten ze nog van de heerlijke maaltijd, een overheerlijk glaasje wijn, een goed gesprek en bovenal, elkaars aanwezigheid. Wanneer Frida en Boris afscheid hebben genomen van Linda vraagt Boris aan zijn vrouw.

”En, geen schuldgevoelens? Voor herhaling vatbaar?”

Waarop Frida met een duidelijk zwoele stem zegt. ”Ik denk dat ik net zowel jij als ik geen schuldgevoelens hebben en of het voor herhaling vatbaar is, daar moet je niet aan twijfelen!”

En ze nemen elkaar stevig vast terwijl ze, bij een door het maanlicht verlichte deuropening, Frida ‘s beste vriendin uitwuiven.

Bi Girl

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *