Een gewone vrijdagavond 1.2

()

Een gewone vrijdagavond. Frida, een mooie volwassen vrouw, 26 lentes jong, lang donker golven haar, niet te groot maar ook niet te klein, een mooie volle C cup en alles mooi in proporties, licht ontspannen op de zetel. Ze heeft een zomer kleedje aan dat zo’n 10 cm tot boven haar knieën komt met daaronder een string en bijpassende bh. Haar man, Boris is naar één of andere saaie vergadering en zal niet onmiddellijk thuis zijn. In de ene hand heeft Frida een groot wijnglas, goed gevuld met overheerlijke zachte rode wijn. Uit de cd-speler komt rustige, ontspannende muziek. Er branden her en der enkele kaarsjes en het fonkelende licht weerspiegeld in haar glimmende lichtblauwe ogen. Onder invloed van de wijn, de muziek, de fonkelende lichtjes en de zwoele zomerse avondtemperatuur dwalen Frida haar gedachten een beetje af.

Zacht nippend van het heerlijke glas rode wijn, dat ze in haar rechter hand houdt, streelt ze zacht met haar linker hand over haar buik. Deze zachte aanrakingen, al is het dan van haar eigen hand, geven haar na een tijdje een gevoel van enige opwinding. Ze zet dan ook haar glas wijn naast haar op de grond en begint met beide handen haar mooi gevormde lichamelijke rondingen te strelen. Langzaam cirkelt ze met haar linker hand rond over haar buik en borsten en voelt stilaan haar tepels door haar bh en kleedje priemen. Met haar rechter hand streelt ze plagend over haar blote benen en kriebelt zichzelf af en toe tussen haar zachte romige dijen.

Onbewust duwt ze hierdoor haar kleedje naar boven zodat haar string zichtbaar wordt. Door de lichtblauwe string kan je duidelijk de rijpe vormen van haar schaamheuvel zien en haar mooi gevormde buitenste schaamlippen. Er is ook duidelijk, midden in deze afdruk, en klein bobbeltje te zien midden haar schaamlippen. Dit is overduidelijk haar liefdesknopje dat onder de zalige streling, die ze zich toebrengt, licht begint te zwellen. Af en toe glijd haar hand over haar string en streelt ze zo over haar schaamlipjes en haar steeds harder wordende knopje. Deze zalige bewegingen geven haar een tintelend gevoel in de onderbuik en al gauw doet ze haar tot nu toe tegen elkaar gedrukte benen iets verder open. Nu streelt ze van bijna tot haar knieën tot net boven haar slipje en laat haar hand dan van de bovenrand van haar slipje zachtjes over haar bedekte schaamlipjes en knopje glijden terwijl ze licht draaiende bewegingen maakt en de druk die ze uitoefent laat variëren.

Af en toe steekt ze haar midden en wijsvinger zo’n twee vingerkootjes ver in haar slipje wanneer ze bovenaan aan de rand is en beweegt ze lichtjes heen en weer over haar zachte onderbuik. Last van schaamhaar lijkt ze niet te hebben. Aan de buitenrand van haar slipje is geen enkel haartje te bespeuren, wat doet vermoeden dat ze volledig kaal is.

Haar linkerhand gaat ondertussen door met het verwennen van haar bovenlichaam en is zich steeds meer gaan concentreren op het verwennen van haar volle stevige borsten. Af en toe laat ze dan ook haar hand onder haar bh glijden en voelt ze haar eigen stevige tepels waar ze dan ook af en toe in knijpt met midden en wijsvinger. Af en toe gaat ze zo diep in haar bh dat haar volle donkerbruine tepel zichtbaar is. Ze trekt ze haar benen op en doet ze nog iets verder uit elkaar. Haar linkerbeen steunt tegen te leuning van de zetel en haar rechterbeen gaat lichtjes over en weer waardoor haar schaamlippen lichtjes over elkaar wrijven en haar string net iets dieper tussen haar bilspleet verdwijnt. Zowel haar linker als rechterhand strelen nu over de binnenzijde van haar zijdezachte dijen van aan haar knieën tot aan haar string.

Plots laat ze haar middenvinger van haar rechterhand onder de rand van haar string verdwijnen en streelt ze van aan de scheiding tussen haar aars en kutje naar boven over de gezwollen schaamlippen en stopt wanneer het topje van haar vinger haar liefdesknopje vind dat door de opwinding sterk geaccentueerd is geworden. Met haar linker hand trekt ze nu haar string opzij naar de linkerkant waardoor haar inderdaad, zoals vermoed, totaal kaalgeschoren kutje zichtbaar wordt. Haar schaamlippen hebben onder invloed van de opwinding een mooie rode kleur gekregen en zijn duidelijk gezwollen. Zachtjes tikt ze plagend met het topje van haar vinger op haar knopje dat hierdoor nog sterker naar voor komt en een bijna paarse kleur heeft gekregen van opwinding. Nu drukt ze het topje van haar wijsvinger stevig tegen haar liefdesknopje en begint cirkelende bewegingen te maken, telkens even stoppend op 12h. Ze wil met haar linker hand de binnenkant van haar dijen strelen en laat haar string los. Dit geeft echter een kleine tegenwerking aan haar rechterhand, die steeds heviger bezig is met het verwennen van haar genotsknopje en ze besluit dan ook haar string uit te doen.

Frida heft haar heupen lichtjes op en schuift met een vlotte beweging haar string tot aan haar knieën en maakt van de gelegenheid gebruik om haar kleedje naar achter te schuiven zodat nu haar volledige onderlichaam ontbloot is. Wanneer dit gebeurd is legt ze haar heupen terug neer en trekt haar benen verder op zodat ze haar string over haar voeten kan schuiven. Nonchalant werpt ze haar string weg, zonder te zien waar ze eigenlijk beland. Door het verder optrekken van haar benen heeft ze nu een duidelijk zicht op haar schaamheuvel en totaal kaalgeschoren schaamlippen. Dat spoort haar duidelijk aan om verder te gaan met haar verwennerij. Toch onderbreekt Frida even.

Ze neemt van haar glas wijn een stevige slok terwijl ze haar ogen sluit en geniet van de ietwat kruidige zachte smaak. Het is niet haar eerste glas en ze voelt een lichte roes opkomen van de alcohol aangewakkerd door het tintelend gevoel dat controle heeft genomen over haar opgewonden lichaam. Onder het fonkelende licht van de kaarsen is duidelijk te zien dat haar schaamlippen lichtjes glimmen van het liefdesvocht dat zich is beginnen ophopen in haar gloeiende kutje.

Frida zet haar glas wijn neer een brengt haar rechter hand terug aan haar kruis. Een beetje plagend begint ze over haar buitenste schaamlippen te wrijven en laat het topje van haar middenvinger af en toe tussen haar lipjes glijden waardoor ze deze ietwat uit elkaar drijft en het topje van haar vinger besmeurd wordt met haar eigen licht klevende vocht. Ze maakt dan ook van de gelegenheid gebruik om haar klit goed te bevochtigen wat het veel aangenamer en makkelijker maakt om terug draaiende bewegingen te maken. Steeds sneller en sneller draait ze over haar knopje en terwijl ze meer en meer opgewonden raakt, licht ze haar heupen op en maakt zachte wiegende bewegingen. Haar rechter been begint steeds heftiger over en weer te bewegen en ze sluit haar ogen terwijl ze zacht met het puntje van haar tong over haar mooi rood gekleurde lippen likt.

Plots stopt Frida de wijsvinger van haar linker hand zo diep mogelijk in haar kutje dat stilaan druipt van de opwinding. Ze trekt haar vinger langzaam uit haar liefdesgrotje terwijl ze iets meer druk uitoefent op het geribbelde hardere gedeelte van haar G spot. Ze kan het niet laten even haar vinger onder haar neus te houden en zo ruikt ze de zalige zoete geur van haar liefdessapjes. Alsof gepland, opent ze haar mond en brengt haar tong wat naar voren waarna ze met het puntje rondom haar vinger begint te draaien. Plots steekt ze haar vinger even diep in haar mond als ze voorheen in haar kutje had gedaan en zuigt ze zachtjes op haar kletsnatte vinger. Dat proeft naar meer denkt ze bij zichzelf. En om net iets meer te plagen en het opwindender te maken, stop ze haar vinger weer zo diep mogelijk in haar grotje, brengt haar vinger terug naar de mond en wrijft nu over haar lippen zodat deze duidelijk glimmen van de honingzoete sappen. Onmiddellijk stopt ze haar vinger terug in haar kutje, zo’n twee vingerkootjes diep en duwt zachtjes tegen haar g-spot. Ze likt nu met het topje van haar tong de liefdessapjes van haar lippen en droomt ervan hoe het zou zijn een liefdesgrotje te verwennen van een andere vrouw.

Net wanneer Frida voelt dat een hoogtepunt niet ver meer af is, gaat de bel.

Lichtjes opgeschrokken uit haar opwinding, zet ze zich recht en bedenkt dat ze had afgesproken met haar beste vriendin, die zou komen eten. Ze staat op, doet bijna haar glas wijn vallen, trekt haar kleedje naar beneden en loopt naar de voordeur. Wanneer ze opendoet staat haar vriendin daar. Linda is een mooie slanke vrouw met halflang blond haar een mooi stralend gezicht, parelwitte tanden en blauwgrijze ogen. Ze heeft een ruime, mooi gevormde b cup. Door de zomerse temperaturen is ook Linda schaars gekleed. Ze draagt een los linnen lichtbeige kleedje en Frida kan duidelijk de contouren van haar lichaam zien door de laagstaande zon, die door haar kleedje schijnt.

“Hoi, dag Frida!” zegt Linda vrolijk en stapt op de deurdrempel zich naar voren bewegend om een kus te geven.

Onbewust, of misschien onder invloed van de hevige opwinding en alcohol, geeft Frida een volle kus op de mond van Linda, terwijl ze haar armen om haar midden slaat net zoals Linda bij Frida doet.

Linda lijkt helemaal niet gegeneerd nog opgeschrikt te zijn door de volle heftige kus die Frida haar geeft en stapt vrolijk naar binnen. Frida sluit de deur en volgt haar naar de woonkamer.

“Wil je een glaasje wijn?” vraagt Frida aan haar vriendin.

“Graag!” antwoord ze. Plots valt het Frida op dat de cd die opstond gedaan is en vraagt aan Linda of ze even tussen de cd’s wil kijken om een ander gezellig muziekje op te zetten terwijl ze in de keuken een glaasje wijn gaat halen. Linda zet zich op de grond aan de cd kast, die zich recht tegenover de zetel bevind en begint tussen de cd’s te kijken. Ze voelt de lichte koude van de vloertegels op haar bips. Frida neemt in de keuken een glas en vult het rijkelijk met overheerlijke rode wijn. Plots beseft ze dat ze haar string zo maar ergens heeft laten rondslingeren en vraagt zich af waar deze beland is. Ze kan het echter niet laten even met haar vinger tussen haar lipjes te wrijven en zo voelt ze dat haar opwinding alles behalve voorbij is. Zachtjes neemt ze haar klitje tussen duim en wijsvinger en knijpt er een paar keer in terwijl ze haar achterwerk lichtjes naar achter steekt. “Stop hiermee!” zegt ze zachtjes tegen zichzelf en begeeft zich naar de woonkamer.

Linda, die nog steeds op de grond voor de cd kast zit, neemt het glas wijn aan en zegt al lachend “Mooie string.” Terwijl ze de string van Frida laat zien. Frida neemt de string aan en kijkt ietwat verlegen naar haar vriendin. Deze lacht lief naar haar en zegt.

“Ik vond hier plots de string die ik jou gegeven heb voor je verjaardag. Je bent hem blijkbaar kwijtgespeeld?”

Frida weet niet goed hoe hierop te reageren en zegt stuntelig.

” Euh, ja, ik was die al even kwijt. Bedankt.” Ze loopt even tot in de badkamer en werpt haar string bij de was. Terug in de woonkamer laat Frida zich nogal nonchalant in de zetel ploffen waardoor haar kleedje lichtjes naar boven wipt en dubbel op haar schoot beland. Ze buigt zich voorover om haar glas wijn te nemen en moet haar benen hiervoor spreiden. Net op dat moment draait Linda zich richting Frida en wil vragen of de cd van Gunther Neefs goed is. Ze krijgt echter niet direct woorden over haar lippen en kijkt stom verbaast recht tussen Frida haar benen. Zo heeft ze volle zicht op haar glimmende, gezwollen en kaalgeschoren schaamlippen. Even aarzelt ze, maar wanneer Frida terug rechtkomt zegt ze.

”Ben je zeker dat je het lichtblauwe string al even kwijt was?” En lacht vrolijk. Frida krijgt nu een duidelijk rode kleur op haar wangen beseffende wat haar vriendin zonet gezien heeft. “Je hoeft je niet te schamen voor mij hoor.” zegt Linda en ze vraagt onmiddellijk daarop of die cd goed is.

Ze zet de cd op een neemt plaats naast Frida in de zetel.

Beide dames beginnen te vertelen over van alles en nog wat en even lijkt het alsof het kleine incident van zo even vergeten is. Tot plots Linda zegt.

”Eigenlijk ben jij wel mooi bijgeschoren onderaan. Doe je dat zelf?” Frida antwoord hierop.

”Nee, je weet zelf waarschijnlijk wel dat je bij jezelf nooit zulk resultaat kunt bekomen. Boris doet dit altijd bij mij.” Linda, die als vrijgezel door het leven gaat, zegt hierop.

”Ja, dat is waar, ik hou me daar ook niet echt mee bezig, al zou ik dat ook wel willen.” Alsof Frida de hint begrepen heeft, antwoord ze zonder verder na te denken.

”Als je wil zal ik het wel bij je doen, dan weet je ook eens hoe dat voelt.” Linda ziet dit helemaal zitten en volgt onmiddellijk de instructies op die Frida haar geeft. Ze ontdoet zich van haar beige kleedje en Frida krijgt nu een mooie blik op haar prachtig lichaam en ziet haar lingerie. Linda draagt een boksersshort in mooi afgewerkte witte kant en een bijpassende bh, duidelijk van hoogwaardige kwaliteit. Zonder schaamte doet Linda haar broekje uit en legt zich op de zetel, haar benen geopend.

Frida is ondertussen in de badkamer een potje met lauw water, scheerschuim en een scheermesje gaan halen. Bij het binnenkomen in de woonkamer kijkt ze recht in het kruis van haar vriendin die rijkelijk begroeid is met blonde haren. Van haar schaamlippen is weinig te bespeuren onder al dat haar. Ze maakt zich dan ook de bedenking dat ze ook beter een schaar kan halen. Zo gezegd zo gedaan. Ze komt terug met de schaar en heft de benen van haar vriendin lichtjes op zodat ze kan plaatsnemen voor haar in de zetel.

Frida zet zich in kleermakerszit voor de behaarde heuvel van haar vriendin en legt Linda haar benen op die van haar.

“Vind jij het niet een beetje gênant?” vraagt Frida aan haar vriendin.

“Nee!” Antwoord Linda, “Wij hoeven ons tegenover elkaar toch nergens voor te schamen. Ik vind het wel leuk dat jij dat bij mij wil doen.”

Frida voelt zich nu gerustgesteld en begint met de schaar de lange blonde schaamharen weg te knippen. Langzaam maar zeker krijgt ze dan ook een beter zicht op de lipjes van haar vriendin die duidelijk kleiner zijn dan de hare. Nu smeert ze haar vriendin in met scheerschuim van aan haar navel tot op haar aars.

“Hum, lekker frisjes.” kirt Vera.

“Oh ja!” Zegt Frida plots. “Welke beurt had je graag gehad? Full option?” Zich er plots van bewust wordend wat “Full option” betekent als ze dat aan haar man Boris vraagt.

“Ah ja. Full option zeker.” Antwoord haar vriendin duidelijk niet beseffend wat het inhoud.

Frida begint nu zacht met het scheermesje van aan de navel tot vlak boven Linda ’s klit te scheren. Regelmatig spoelt Frida het mesje af in het lauwe water en er vloeien dan ook enkele druppels langsheen de schaamlipjes en klit van haar vriendin, die duidelijk geniet van deze behandeling. Wanneer de haartjes boven Linda ‘s liefdesgrotje verdwenen zijn tussen de vlijmscherpe mesjes, begint Frida met het scheren van de buitenste schaamlippen. Hierbij moet ze, kwestie van geen verwondingen te veroorzaken, met haar duim de klit van haar vriendin op zij houden. Dit is echter niet gemakkelijk want door het scheerschuim en het water is het daar lichtelijk gladjes geworden en schuift de klit lustig over en weer onder haar duim. Plots merkt ze op dat Linda duidelijk haar spieren begint te spannen op het moment dat Frida haar klit aanraakt. Frida kijkt naar het gezichtje van haar vriendin dat duidelijk geconcentreerde trekjes vertoont. Linda knijpt ook haar ogen stevig toe en haar mond is lichtjes geopend. Dit onder ogen krijgend, spelen er plots een heel aantal stoute gedachten door het hoofd van Frida. Ze voelt dan ook de tintelingen, die ze voorheen had, terug in haar onderbuik opkomen. “Full option!” denkt ze in zich, “hum, … wacht maar af!”

Onder de zachte behandelingen van Frida wordt het steeds meer en meer duidelijk dat Linda eigenlijk best opgewonden raakt door de aanrakingen. En Frida laat het dan ook niet na plagend een beetje heen en weer te wrijven over de klit van haar vriendin. Wanneer Frida klaar is met de scheerbeurt maakt ze het kutje mooi proper met een washandje en een handdoekje. Weer is het duidelijk dat Linda bijzonder opgewonden is geraakt wanneer de handdoek over haar klit wrijft. En nog voor Linda zich recht kan zetten of iets kan zeggen, buigt Frida zich voorover en plaatst een volle kus over de schaamlipjes van haar vriendin.

Dit brengt duidelijk een soort schokgolf teweeg in Linda ’s lichaam en haar klitje springt naar voren. Het lijkt wel of ze iets wil zeggen, maar er geen woord uitkrijgt door het plotse genot en de plotse opwinding die haar overvalt. Frida kijkt nu op en ziet naar de nu iets verder geopende mond van Vera. Plots lijkt ze alle zelfbeheersing te verliezen, werpt zich bovenop haar vriendin en duwt haar tong krachtig in haar mond.

Linda opent onmiddellijk haar mond en hun tongen vinden elkaar. Lustig, hevig, als bezetenen kronkelen de tongen rond elkaar terwijl Linda de haren van Frida streelt. Langzaam aan vertraagt het spel van de twee tongen en gaan ze over in een heel intense warme tongkus waarbij de twee hartsvriendinnen elkaar intens opgewonden voelen. Frida streelt nu zachtjes langs beide zijden van het bovenlichaam van haar vriendin die op zich haar lichaam optilt alsof ze duidelijk wil maken dat ze wil ontdaan worden van haar bh.

Frida begrijpt het gebaar en ontdoet Linda van haar mooi afgewerkte kanten bh. Frida zet zich plots recht, bovenop op de heupen van haar vriendin, trekt haar kleedje over haar hoofd en ontdoet zich ook van haar bh. Tijdens dit manoeuvre raken Frida ’s schaamlippen duidelijk die van Linda, alsof ze elkaar kussen. Frida blijft even rechtop zitten en beweegt zachtjes met haar achterwerk zodat de schaamlippen elkaar zachtjes wrijven, kussen, bevochtigen met elkaars liefdessappen.

Ondertussen streelt ze met haar handen over het bovenlichaam van haar vriendin en kneed zachtjes de fijne borsten van Linda waarvan de rozige tepels duidelijk naar boven priemen van de opwinding. Linda streelt over de onderarmen van Frida terwijl ze geniet van de aanrakingen en ze voelt een zee van genot door haar lichaam trekken. Dat het haar beste vriendin is die haar deze genotprikkels geeft kan haar niets schelen, integendeel, het wind haar extra op.

Frida schuift verder naar achter op de zetel en ziet de nu sterk opgezwollen schaamlippen met daartussen het ver uitstekende liefdesknopje van haar vriendin, blinken van liefdesvocht onder het fonkelende kaarslicht. Ze werpt zich als een bezetene met haar mond op de glimmende lipjes van haar vriendin die als reactie hierop haar benen optrekt zodat Frida ’s hoofd zo goed als volledig verdwijnt tussen haar benen. Als bezeten zuigt, kust, likt, draait en bijt Frida in de schaamlipjes van haar vriendin en proeft voor het eerst de zalig, naar honing geurende en zacht gekruide liefdessapjes van een andere vrouw. Van haar hartsvriendin dan nog wel, wat het genot alleen maar versterkt.

Frida ’s tong schuift gretig in en uit de schede van Linda en het puntje van haar tong vind al snel het duidelijk gezwollen klitje. Met haar tong draait ze nu zachtjes rond het knobbeltje en Linda begint heviger en heviger over en weer te schuiven. Linda grijpt met beide handen in het haar van Frida alsof ze haar nog extra wil stimuleren. Ondertussen heeft Frida twee vingers van haar linkerhand in de schede van haar vriendin gebracht en beweegt deze hevig in en uit haar overvloedig vochtig grotje. Wanneer Frida haar middenvinger uit het grotje trekt en in de aars van Linda plant terwijl haar wijsvinger nog steeds de schede bewerkt, wordt het voor Linda duidelijk te veel en geeft ze een kreet tussen gillen en schreeuwen in. Haar bovenlichaam richt zich zo’n vijf tal centimeter van de zetel op, haar ogen zijn gesloten alsof ze pijn lijkt te hebben, haar mond staat wijt open, haar benen verkrampen en ze komt in een nooit gevoeld orgasme. De spieren van haar grotje lijken zich angstvallig om de vinger van Frida te willen klampen en de aarsspier nijpt zo hard rond Frida ‘s middenvinger, dat het voor haar onmogelijk is deze nog uit het sterretje weg te halen. Schokkend, huiverend en rillend ploft Linda terug neer in de zetel terwijl haar kutje ritmisch en stilaan in kracht afnemend samentrekt. De liefdessappen vloeien over de vingers van Frida en ze neemt dan ook beide vingers in haar mond om geen drupje van het heerlijke sap te missen. Met haar tong likt ze het ontsnapte vocht van de nu mooi kaalgeschoren lipjes van haar vriendin en geniet van de overheerlijke smaak en geuren.

Zonder het zelf opgemerkt te hebben, zijn er ook enkele drupjes van haar eigen liefdessap uit haar spleetje gekomen en hebben een natte plek van zo’n drie centimeter doorsnede gemaakt op de stof waarmee de zetel bedekt is. Frida ’s kutje glimt dan ook rijkelijk van het vocht en brand van opwinding tot diep vanbinnen.

Linda, totaal uitgeput van de hevige ontlading, komt nu stilaan recht, omhelst Frida innig en ze geven elkaar een innige tongzoen waarbij nu ook Linda haar eigen liefdessappen proeft. Linda legt nu haar hoofd op de schouder van Frida en fluistert in haar oor.

“Was dat nu wat je bedoelde met een ‘Full Option’ beurt. Je man weet van aanpakken. Zalig gewoon. Dit wil ik ook wel elke keer meemaken.”

Haar woorden zijn nog niet koud, of de vriendinnen horen de sleutel in het slot van de voordeur omdraaien.

Bi Girl

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *