Eerste echte vriendin 2.2

()

De volgende dag.

Het werd stiller in de slaapzaal, soms nog een kreun, maar het vuur was overal wel zo’n beetje geblust. We vielen in slaap, lekker dicht tegen elkaar.

De volgende morgen werd ik al vroeg wakker, eerst wist ik niet wat, maar het gevoel was zeer aangenaam. Anne was eerder wakker geworden en lag mij heerlijk te masseren waarbij ze een bepaalde plek zeer nadrukkelijk onderhandel nam. Ze keek me met die ondeugende ogen aan, die vertelde dat het best wel eens een gezellige dag kon gaan worden.

“Kom” zei ze “gaan we lekker samen douchen, zijn we de meute voor.” Onder de douche zeepte we elkaar lekker in, geen plekje overslaand, haar borsten glinsterden van de zeep en haar tepels priemden naar voren alsof ze riepen ‘pak ons, verwen ons.’ Ik spoelde ze af en nam ze een voor een in mijn mond, een kreun ontsnapte, ze pakte mijn pik die strak stond en begon mij langzaam af te trekken. We zoenden vol hartstocht, onze tongen streelden elkaar. Plots stopte ze met zoenen draaide zich langzaam om en ging met haar billen tegen mijn kruis aan schuren, ze bukte zich wat voorover haar billen naar achter en zei “kom steek hem erin ik wil je nu echt voelen, ik heb de hele nacht van je gedroomd, vul mij met die hete pik van je en spuit me vol.”

Dat hoefde ze geen twee keer te zeggen. Ik zette mijn eikel tegen haar lipjes en langzaam drong ik bij haar binnen, ze was glad glibberig nat, ik verdronk bijna in haar. Zachtjes begon ik haar te neuken, dit gaat niet lang duren dacht ik nog, steeds harder duwde ze haar kontje naar achteren en ik voelde het al opborrelen. Ik kwam zoals ik nog nooit was klaargekomen. Terwijl ik haar volspoot kwam zij ook klaar, een lange kreun en ze molk mij met haar kutje helemaal leeg. Zo stonden we nog een minuut na te genieten, maar besloten toen om maar snel af te spoelen en ons aan te gaan kleden voordat de rest kwam.

Nadat we later met z’n allen gegeten hadden en alles was opgeruimd, werd het programma voor die dag gepresenteerd. Een groepje zou zich verkleden voor een vossenjacht in het bos, als allerlei sprookjesfiguren werden die het bos ingestuurd, en de rest mocht in groepjes ze gaan zoeken, kregen dan een opdracht die vervuld moest worden. ’s Avonds zou er een prijsuitreiking zijn.

Ik mocht mij ook verkleden, er lag in de kleedruimte een tas klaar met jawel een wolvenpak. Pff… dacht ik, met dit weer, weet je wat, alles uit en zo het pak in.

Daarna de opdracht gelezen, ze moesten sprookjes opnoemen waar een wolf in voor komt (zijn er meer dan ik dacht) en ben het bos ingelopen om mij te verstoppen, moet ook niet te gemakkelijk gevonden worden.

Een beetje verscholen in de struiken passeerde soms een groepje, een enkele die oplette vond me toch, opdracht uitvoeren en gingen weer verder.

Opeens zag ik een rode schim verschijnen, helemaal alleen. Hm… een eenling die is de groep kwijt of ook een van de sprookjesfiguren. Ik sloop richting de persoon toe en zag een rode mantel met een capuchon aankomen kort rokje rode schoentjes, mandje, dat kon maar een figuur zijn.

Ik sprong tevoorschijn en riep “dag meisje waar ga jij naar toe”

Ze schrok, maar herstelde zich snel. Ik keek recht in die mooie helderblauwe ogen, ze straalde, Anne. Ze bleef in haar rol en zei “dag mijnheer de wolf, wat hebt u een grote, heu… een mooie mond”.

“Daar kan ik goed mee zoenen”, zei ik.

“En wat hebt u een mooie staart” en ze keek mij in mijn kruis.

“Hm… daar kan ik jou heerlijk mee verwennen”, was mijn antwoord. “Maar Rondkapje wat zijn die rondingen in je bloes, en wat vind ik onder dat korte rokje”, begon ik mijn vragen.

“Dat moet je maar eens komen voelen” zei ze. “Kom ik weet een jagershutje”, zei ze ” ik wil je, ik ben hartstikke geil, loop de hele morgen al met een natte pruim rond en die zit niet in mijn mandje”.

Ze nam mijn hand en trok me een smal paadje in dat tot de rand van het bos liep, daar stond een schuilhut op palen. Ze liep naar de houten ladder en klom naar boven, toen ze een paar treden had genomen keek ik onder haar rokje en zag dat ze er verder niets onder had.

“Wacht eens” riep ik. Ze stopte keek me aan. Ik stak mijn tong uit en maakte lik-bewegingen. Ze snapte het direct, liet zich iets afzakken zodat ze op de juiste hoogte stond en ik haar heerlijke kutje voor mij zag. Ik dook meteen onder het rokje en begon haar te likken.

“Ja, mijn wolf” riep ze “lik mij klaar”. Het vocht liep over mijn gezicht, ze smaakte verrukkelijk. Ze kreunde en haar ademhaling ging sneller, plots een gilletje en ik verdronk zowat in haar sappen. Ze liet zich verder zakken en zei, hier en nu “haal die pik uit je pak en neuk me.”

Dat was zo gebeurt, het gemak van geen kleren onder zo’n pak. Ze ging met de rug tegen de ladder staan en spreidde iets haar benen. Ik pakte haar bij haar billen tilde haar iets op en stootte met één beweging mijn paal bij haar naar binnen. Ze sloeg haar benen om mij heen en begon op mijn paal te schuiven. Steeds sneller ging ze op en neer, en al heel snel kwam het orgasme bij mij en bij haar opzetten. Ik spoot haar kutje vol met mijn sperma, ze klemde mij nog vaster tegen zich aan en sidderde en kreunde. Heerlijk zo samen klaar te komen.

Toen mijn pik slapper begon te worden en uit haar kutje floepte liet ze zich op de grond zakken, nam een paar servetjes uit haar mandje, en poetste haar benen schoon waar haar sappen en mijn sperma langs naar beneden liepen.

Na nog een heerlijke tongzoen besloten we het spel maar te vervolgen, ze zouden ons eens gaan missen. “Dag, mooie wolf, tot vanmiddag.”

“Dag Roodkapje” riep ik haar na.

Ze draaide zich even om, keek mij ondeugend aan en zei, “zeg maar Roodlipje, en die heb ik er nu twee.”

BigJohn

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *