Met twee uit

()

MET VIEREN GENIETEN

Het is warm geweest vandaag, erg warm en hebben weinig gedaan. De bedoeling was om de tuin eens een goede opknapbeurt te geven. Daar is weinig van gekomen, we zijn niet verder gekomen dan de ligstoelen. Ik heb nog wel een poging gedaan, maar toen ik mijn Anneke op haar ligstoel zag neervlijen, kort rokje aan, topje meteen uit, heb ik de mijne ook opgezocht. Heerlijk die zon, die warme strelingen van het briesje dat zo af en toe over ons heen ging zorgde ervoor dat we al snel indommelde. Na een tijdje werd ik een beetje wakker door een heerlijk gevoel van een soft massage.

“Lekker gedroomd schat” hoor ik Anneke in mijn oor fluisteren, “zo te zien lag je ergens in je dromen van te genieten, was ik het, of een uit je harem in fantasieland,” en ze knabbelt aan mijn oor, waardoor mijn jongeheer er zeker niet minder van word. Ik draai me van mijn zij helemaal op mij rug en trek die schat van me tegen mij aan, en geef haar een zoen die al snel overgaat in een heerlijke tongzoen. Onze tongen spelen met elkaar, mijn handen strelen haar schouders en gaan langzaam naar beneden van rug naar billen. Ik schuif haar rokje omhoog en heb alleen maar blote billen.

Anneke grinnikt, “verrassing, veel lekkerder zo of niet dan” zegt ze, ” kom lekker douchen, ik wil vanavond lekker uit” en kijkt me ondeugend aan.

“Wat wil je dan” vraag ik nog.

“Nou om te beginnen lekker wat eten, wat drinken, beetje sauna, HET grote bubbelbad, ik heb al gereserveerd schat” en geeft mij een knipoog. Ik weet genoeg, het wordt clubavond, en niet zomaar een club, Fantasieland dus.

Na een snelle douche en wat ‘luchtige’ kleding stappen we in de auto en rijden in een goed kwartier naar ons favoriete uitgaansplekje, midden in de bossen.

Het is al redelijk druk als we er aan komen en parkeer mijn auto onder de bomen. Als we uitstappen horen we het gespetter van het buitenbad al, het is al gezellig daar.

We melden ons bij de ingang, leggen onze spullen en het teveel aan kleren in een kluisje en gaan naar buiten waar het al gezellig druk is aan de bar bij het zwembad. Ook in het zwembad liggen al verschillende koppels die al lekker bezig zijn. Aan de bar staan Paul en Maaike die we al even niet meer gesproken hebben, en de begroeting is hartelijk. Maaike is een roodharig klein stevig vrouwtje met volle rondingen, een heerlijk schepsel, ze kust me vol op de mond, “ik hoopte dat jullie zouden komen John” zei ze. Paul en Anneke ’s begroeting doen er niet voor onder, en met z’n vieren zoeken we, na allemaal een drankje gepakt te hebben, een tafeltje op waar Maaike al meteen dicht bij me komt zitten. Anneke geeft mij een knipoog en gaat bij Paul op schoot zitten. Zo het ijs is gebroken, wat zeg ik meteen gesmolten.

We kletsen nog wat, pakken nog een drankje, waarna Maaike plots een ijsklontje pakt en achter mijn shirt laat verdwijnen. Even zo snel heb ik het eruit en verdwijnt het tussen haar borsten die door een pakje met spannende openingen stevig bijeen worden gehouden. Haar tepels komen door de koudegolf ineens tevoorschijn.

“Kom ik warm ze wel op” zeg ik en zuig ze stevig één voor één in mijn mond, wat al meteen een kreun ontlokt. Dan maar meteen verder denk ik, met een hand streel ik de binnenkant van haar benen die hoe hoger ik kom steeds verder uit elkaar gaan.

Mijn Anneke heeft zich ook niet onbetuigd gelaten, en schuurt over Paul zijn kruis, stevig zoenend wat ze beiden in hogere sferen brengt. Plots staat ze op “kom bubbelen” zegt ze en trekt Paul mee naar binnen, waar een groot bubbelbad is.

“Ja, goed idee” zegt Maaike, trekt het beetje kleren wat ze nog aan heeft uit, helpt mij uit de kleren, en gezamenlijk gaan we naar binnen. In het bad zet Maaike zich op de rand met haar benen iets uit elkaar, “kom John verwen mij” zegt ze.

Ik begin haar benen te zoenen, steeds verder omhoog, hoe hoger ik kom hoe meer haar heupen bewegen. Wanneer ik haar klitje ineens in mijn mond zuigt komt ze al met een gil klaar, sappen stromen rijkelijk uit haar kutje. Ze laat zich in het water zakken en begint mijn pik die al aardig overeind staat te strelen, ze duikt onder water en begint me te pijpen, maar komt toch al snel weer boven, de bubbels kriebelen te veel zegt ze, ze gaat op mijn schoot zitten positioneert zich en laat zich over mijn pik heen zakken en begint mij wild te berijden.

Paul en Anneke die naast ons zijn komen zitten zijn ook heerlijk bezig. Paul is op de rand gaan zitten en wordt door zo door Anneke gepijpt. Ik strek mijn arm uit en kan net bij haar kutje komen en steek er twee vingers in en begin haar verder op te geilen, waardoor ze Paul steeds harder pijpt en zijn hele pik in haar mond laat verdwijnen, die het niet meer heeft en wanneer zijn ballen ook nog gemasseerd worden komt hij klaar en spuit Anneke haar mond vol, die alles doorslikt en hem tevreden aankijkt.

Maaike heeft met haar knijpende kutje ook bij mij het een en ander teweeg gebracht, waardoor het in mijn liezen een genot begint te verspreiden, en ik spuit diep in haar kutje mijn ballen leeg.

We blijven even zitten, waarna Maaike voorstelt om een hapje te eten om weer energie op te doen, om zo nog een ‘rondje sauna’ te doen. Een prima voorstel vindt Anneke, “en daarna mogen jullie mij komen verwennen, ik ben nog niet klaar met jullie”.

Nu, dat beloofd wat…

BigJohn

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *