Het begon met Moses

()

Hallo, mijn naam is Andreé. Mijn vriend Joris en ik hadden al een hele tijd lopen fantaseren hoe het zou zijn om een triootje te hebben. In eerste instantie met een meisje erbij, maar dat bleek moeilijker te realiseren dan we dachten en toch hebben we op veel contact advertenties gereageerd, ook hebben we zelf een heleboel contact advertenties geplaatst met de vraag om een bi-meisje. Maar elke keer kwamen we van een kouwe kermis thuis, heel België en Nederland doorgereden een aantal keer zelfs helemaal voor niks, bleek het om en grapjas te gaan die voor de lol een advertentie had geplaatst of er op had gereageerd.

Eigenlijk hadden we er ook geen zin meer in na zoveel gezeur, dus toen begonnen we maar over een 2de man erbij te praten. Die waren er in overvloed, maar ook daar vergiste we ons in want inderdaad, we kregen heel veel reacties, maar vooral van mannen die niet mijn type waren en tja… het oog wil ook wat.

Op een zaterdagavond dat we gezellig gingen stappen ontmoette we Moses een Algerijnse jongen van hier uit de stad en hoewel we hadden afgesproken niet met iemand uit de stad te beginnen klikte dit onmiddellijk. We hebben er een gezellige avond van gemaakt met veel drank en voor mij de eerste keer een jointje. Om 1.30uur besloten we om naar huis te gaan. Joris had toen ik naar de wc was Moses uitgenodigd om nog een borreltje bij ons thuis te drinken, deze had ingestemd en zo gingen we met zijn drietjes met een taxi richting ons huis.

Daar aangekomen maakte ik het nog gezellig met wat stukjes kaas en plakjes worst, Joris schonk nog een lekker mix in voor ons allen en zo werd het heel gezellig. Toen ik voor de tweede ronde naar de keuken ging om wat hartige hapjes te pakken kwam Joris achter me aan, hij fluisterde me in mijn oor dat ik wat opener tegen Moses moest zijn misschien dat het wel kon uitdraaien op een trio, maar ik vertelde hem dat ik dat wel heel eng vond en hem eigenlijk wel even beter moest leren kennen.

Joris gaf toe dat het misschien wel te snel was en dat we hem inderdaad wat beter moesten leren kennen. Toen Joris zei dat hij nog even een laatste rondje ging lopen met onze hond Flappy zei Moses dat hij ook zo ging opstappen, Joris bedankte hem voor de gezellige avond en zei “we bellen wel.” Zo gezegd zo gedaan.

Moses bleef nog even zitten om zijn glas leeg te drinken en ik begon de lege schaaltjes en bordjes naar de keuken te brengen, toen ik de spullen in de vaatwasser zette voelde ik ineens twee handen mij in mijn middel vastpakken, ik keek om en schrok mij rot want daar stond een naakte Moses achter mij, ik wist even niet waar ik moest kijken want de hele avond had hij daar geen aanleiding toe gegeven. Van schrik wist ik eigenlijk niet goed wat ik moest doen, dus ik stond daar maar een beetje en liet het maar gebeuren, zijn handen gleden langzaam omhoog en ik voelde hoe zijn handen mijn borsten omvatten en zachtjes begonnen te kneden, mijn tepels reageerde direct door stijf te worden.

Ik zag een glimlach op zijn gezicht verschijnen toen hij fluisterde dat ik er wel geil van werd, zijn handen zakte nu af naar mijn broek die hij heel handig en snel opende, ik voelde zijn vingers onder het elastiek van mijn slipje doorglijden, zijn vingertoppen raakte al mij klit aan een siddering trok door mijn lijf.

Hij pakte met zijn andere hand mijn hand en bracht die naar zijn grote slappe lul, Joris is, vind ik, heel mooi geschapen 18 cm dat vond ik al groot maar die ik nu in mijn hand had groeide al snel naar een formaat van 22 cm, ik vond het een machtig gezicht die hele grote zwarte lul in mijn hand, ik werd langzaam aan ook wat brutaler en begon nu langzaam te trekken. Terwijl hij mij ontdeed van mijn topje en bh bleef ik aan die mooie lul trekken, toen hij me vroeg mijn broek uit te trekken liet ik zijn lul los, vlug trok ik mijn jeans uit.

Toen ik daar in alleen mijn string stond pakte hij mijn hand en trok me mee naar de woonkamer, daar ging ik op de bank zitten, hij stond voor me en ik reikte met mijn hand naar zijn lul, langzaam begon ik hem opnieuw te trekken ik hoorde hem zuchten, toen bukte ik voorover en likte met mijn tong over de mooie zwarte eikel, Moses gromde tevreden ik nam zijn lul in mijn mond en begon hem langzaam te pijpen.

Opeens duwde hij mij hoofd weg en hij duwde mij achterover op de bank. Hij knielde voor me en trok mijn string uit, hij spreidde mijn benen en begon met zijn vingers over mijn klit te wrijven. Ik was al geil maar nu werd ik alleen maar geiler, zijn hoofd kwam tussen mijn benen en ik voelde hoe hij mijn klit begon te likken, intussen begon hij met twee vingers in en uit mijn kutje te rijden.

Ik kreunde zo luid dat ik niet eens had gehoord dat Joris ondertussen was thuis gekomen, hij keek hoe Moses mijn spleetje likte, Moses en ik hadden hem nog steeds niet in de gaten, maar Joris ontdeed zich snel van zijn kleding.

Ineens vanuit mijn ooghoek zag ik mijn vriendje staan, ik zag hoe hij zichzelf stond af te rukken al kijkend naar ons. Moses kwam met zijn hoofd tussen mijn dijen vandaan hij likte zich een weg omhoog via mijn navel mijn borsten tepel naar mijn mond, ik voelde zijn tong in mijn mond dringen zo lag hij tussen mijn benen met mij te tongen, mijn hand gleed naar beneden en zocht naar zijn lul. Al snel voelde ik zijn grote lul, ik wreef de eikel over mijn klit, Moses voelde dit als een aanmoediging en zonder moeite gleed de grote paal na de derde keer over mijn klitje te hebben gewreven naar binnen, ik had nooit verwacht dat ik zo gemakkelijk 23 cm zou kunnen hebben maar tot aan zijn ballen zat de grote zaadstaaf in mijn natte gleuf.

Joris was inmiddels er ook bijgekomen, ik reikte met mijn hand naar zijn harde lul deze begon ik te trekken terwijl ik die grote zwarte neuk-paal in en uit mijn kutje voelde glijden. Joris pakte mijn hoofd en duwde die richting zijn kruis, ik hapte zijn lul naar binnen, snel begon ik hem te pijpen ik hoorde hem kreunen en nog geen minuut later kreeg ik mijn eerste lading zaad te verwerken, Joris was zo geil geworden van het aanblik van mij met Moses dat hij zich niet langer kon inhouden.

Moses echter bleef me rustig door neuken en mijn spleetje werd hoe langer hoe natter, ineens trok hij zijn lul uit mijn kutje. Ik keek hem vragend aan maar hij stond op en ging naast me zitten hij trok mij boven op zich, zijn mond zoog een tepel naar binnen terwijl zijn handen mijn billen kneden, ik pakte zijn lul en plaatste die weer tegen mijn schaamlippen en liet me eroverheen zakken.

Nu was ik het die het tempo bepaalde, langzaam neukte ik de grote lul. Joris was achter me komen staan en die begon achterlangs mijn borsten te kneden. De handen van Moses trokken mijn billen uit elkaar en ik voelde hoe hij mijn anus begon te strelen. Hij duwde een vinger in mijn mond en ik sabbelde deze helemaal nat, dezelfde vinger voelde ik later mijn anus binnen dringen, hiervan werd ik bloedgeil en ik begon Moses echt te berijden, ik kwam klaar als nooit tevoren.

Opeens pakte Moses mijn heupen vast en duwde me naar beneden. Ik voelde zijn lul kloppen tussen mijn schaamlippen toen liet hij me los en ik begon hem weer neuken. Na een tijdje stapte ik van zijn lul af en zag ik dat zijn paal helemaal onder het zaad van zichzelf en mijn geil zat.

Ik stond zo naar de zwarte lul te kijken toen ik tegen mijn billen de stijve van Joris voelde, hij duwde me voorover en trok mijn billen uit elkaar, zij lul gleed zonder moeite mijn vol zaad zittende spleetje binnen, mijn hoofd was nu vlak bij de lul van Moses, deze pakte mijn hoofd en duwde die naar zijn lul. Ik likte de lul van Moses schoon en pijpte hem naar een hoogtepunt, ik voelde en hoorde Joris zijn lul soppen in het zaad van Moses. Na verloop van tijd kwam ik voor de tweede maal, Joris voelde dat goed aan en spoot nu de tweede lading zaad in mijn kutje.

Hij plofte daarna neer en hij keek toe hoe ik Moses pijpte totdat deze zijn zaad in mijn gezicht spoot, ik zat helemaal onder.

Na deze zaadlozing trok Moses mij op schoot en begon hij mij te zoenen, we lagen zo een tijdje uit te blazen, we dronken nog wat en toen zei Moses dat hij ervan doorging, hij zou de volgende dag wel bellen.

Ik heb samen met Joris een zalige douche genomen en toen zijn we als een blok in slaap gevallen.

De volgende dag belde er wel verschillende mensen maar geen Moses. Ook de daarop volgende dagen kwam er geen telefoontje van Moses. Toen, op een mooie zonnige donderdagmiddag ging de telefoon het was Moses. Hij vroeg of we zin hadden om mee te gaan naar het strand, ik vertelde hem dat Joris aan het werk was en dat ik niet zonder hem zou gaan. Hij vroeg waarom niet en toen ik hem vertelde dat het om een triootje ging zei hij dat hij alleen maar gezellig naar het strand wilde, hij zou zeker niets doen zonder dat Joris erbij was. Dus oké we hadden een deal, ik had toch wel zin om naar het strand te gaan met dit mooie weer. Ik had afgesproken met hem bij supermarkt kon ik meteen nog wat te drinken halen voor op het strand, in de auto vertelde ik hem dat we wel een stukje verder gingen zitten dan bij de strand opgang, ik zei hem dat er al snel werd geluld en als ze mij zouden zien met een andere man dan zouden de roddels al snel de ronde gaan. Hij begreep dit wel en zei; “we lopen wel een stuk door de duinen en dan het strand op.”

Nadat hij zijn auto had geparkeerd liepen we zeker 20 minuten door de duinen voordat we het strand opgingen, we kwamen precies goed uit, op het naaktstrand. Ik zei dat we iets moesten terug lopen want dit was niet de bedoeling, maar Moses zei tegen mij “hier loop je zeker niet de kans bekende tegen te komen.”

Voor ik weer wat kon zeggen trok hij zijn zwembroek uit en stond hij in zijn nakie voor me. Weer daalden mijn ogen af naar zijn lul, ik zag de mooie zwarte lul slap tussen zijn benen hangen en ik voelde me al geil worden. Hij vroeg mij waarop ik wachtte en ik zei nogmaals dat ik niet op het naaktstrand wilde zitten, hij herhaalde wat hij ervoor al had gezegd dat hij niets van plan was zonder Joris erbij. Daarna spreidde hij zijn badlaken uit op het zand en ging liggen, ik keek nog even rond en begon me toen ook maar uit te kleden. Ik zag hoe Moses naar mij keek toen ik als laatste mijn bikini broekje liet zakken, hij keek van onder zo tegen mijn kutje aan.

Snel ging ik liggen en eerlijk is eerlijk Moses hield zijn woord hij raakte me niet aan we praatte over van alles en nog wat, ik voelde me ook steeds vrijer op het naaktstrand. Op een gegeven moment stelde ik zelfs voor om even een duik te nemen om af te koelen. We dolden wat in het water, maar seksuele handelingen bleven achterwege, toen we weer op onze handdoeken lagen betrapte ik mezelf er op dat ik steeds naar de glimmende paal van Moses keek gelukkig had hij het niet in de gaten, althans dat dacht ik.

Toen ik weer naar zijn lul lag te kijken zei hij ineens; bevalt hij je?”

Ik voelde mezelf rood worden hij begon te lachen en schoof dichterbij, hij drukte ineens zijn mond op de mijne en ik beantwoorde zijn tong met de mijne. Ik lag in zijn armen te tongen, mijn lichaam gloeide door de zon en van geiligheid. Zonder schroom zocht mijn hand zijn lul, ik begon hem zo openlijk op het strand waar meerdere mensen om ons heen lagen af te rukken. Zijn hand gleed over mijn borsten naar mijn zeiknatte kutje en hij begon met vingeren. Opeens voelde ik de lul kloppen in mijn hand en daarna het warme zaad over mijn been spuiten.

Ik besefte ineens weer waar ik was en keek om mij heen ik zag dat een aantal mensen kijken naar ons.

Ik voelde me hierna niet echt prettig meer en wilde weg, zonder zelf te zijn gekomen zijn Moses en ik toen vertrokken. Hij zette me in de buurt af. Toen ik thuis kwam was Joris er al; hij vroeg me waar ik was geweest ik vertelde hem dat ik naar het strand was geweest en daar bleef het bij, ik vertelde hem niet dat ik met Moses was geweest. Ook vertelde ik hem niet dat ik de volgende dag weer met Moses had afgesproken om naar het strand te gaan.

De volgende haalde Moses weer op bij de supermarkt. Ik zei hem meteen dat ik niet naar het naaktstrand ging, hij vond het onzin en zei;” wat er gister is gebeurd dat was iedereen allang vergeten.”

Dus na een kleine discussie belande we dan toch op het naaktstrand, wel verder dan we de dag ervoor hadden gelegen want helemaal op mijn gemak voelde ik me niet.

Snel was Moses uit de kleren en hij lag van zijn handdoek toe te kijken hoe ik me ontkleedde, ik werd er wel weer opgewonden van hoe hij daar naar me lag te kijken dus zette ik mijn benen uit elkaar en ging voor hem staan zo had hij een goed zicht op mijn kaal geschoren spleetje, dat had ik de avond ervoor helemaal kaal geschoren. Ik hield mezelf wel voor dat ik het voor mezelf deed maar ondertussen deed ik het om bekeken te worden. Ik zag de lul van Moses al groeien bij de aanblik van mijn kale kutje, ik ging naast hem liggen en gaf hem een tongzoen. Na 2 uurtjes te hebben genoten van de zon zochten we voor het eerst het koude water op, daar voelde ik zijn harde lul tegen me buik aan staan we zoenden intens en ik trok onder water aan zijn stijve lul. Hij stelde voor om in de duinen een duinpan op te zoeken, ik stemde direct toe.

Dus we pakten onze spullen in en liepen in ons nakie de duinen in, dit is voor een heleboel mannen een teken dat er wat gaat gebeuren. In een diepe duinpan, legden we onze handdoeken neer, Moses duwde me meteen tegen de grond en opende mijn benen hij duwde zijn hoofd tussen mijn benen en begon mij heerlijk te beffen. Al gauw was mijn kutje zeiknat en ik was bloedgeil. Toen hij dan ook zijn onderlichaam verplaatste en zijn lul boven mijn hoofd kwam nam ik zijn dikke paal direct tussen mijn lippen en begon deze eens zalig te pijpen.

Ondertussen waren er een heleboel mannen ons gevolgd en deze zaten op gepaste afstand al rukkend naar ons te kijken, waar ik eerder een hoop schaamtegevoelens zou hebben gehad hitste het beeld van die rukkende kerels mij nog meer op. Mijn kutje sopte onder de neukende vingers van Moses die er in een snel tempo in en uit gingen.

Moses stopte en draaide mij op mijn buik en trok mijn kontje in de lucht. Daar zat ik dan als een loopse geile teef met mijn kontje in de lucht. Ik voelde de harde stijve paal van Moses tegen mijn schaamlippen persen, centimeter voor centimeter gleed de dikke lul in mijn neukgleuf ik werd op een manier gedekt door Moses zoals niemand mij ooit eerder had gedekt. Ik werd suf geneukt en bekeken door meerdere mannen, ik kwam dan ook op een zalige manier klaar. Moses spoot even later zijn dikke romige zaad over mijn kont en rug.

Drie dagen later, sprak ik Moses pas weer. Hij was buiten de stad geweest voor familiezaken, hij nodigde mij uit om bij hem van een kopje koffie te genieten.

Aangezien ik nog nooit bij hem thuis was geweest was ik wel zo nieuwsgierig. Om precies 14.00 uur belde ik bij hem aan, hij opende de deur op een kier. Ik vond dit wel bijzonder vreemd, mocht het niet gezien worden dat ik daar kwam? Maar nee het had een hele andere reden. Eenmaal binnen zag ik dat hij in zijn nakie achter de deur stond, zijn lul keihard vooruit. Hij pakte me meteen vast en duwde mij omlaag naar zijn paal die hij zonder al te veel woorden direct in mij liet glijden. Hij neukte mij in mijn mond en ik voelde zijn volle zak tegen mijn kin kletsen. Nog nooit was ik zo ontvangen. Na zo even een tijdje mij in mijn mond te hebben geneukt werd ik omhoog getrokken en mijn shirtje werd meteen omhoog geduwd. Zijn handen graaiden onder mijn bh naar mijn borsten, hij kneep in mijn tepels en kneden mij borsten. Al snel stond ik in een ontbloot bovenlijf. Daarna zochten zijn handen hun weg onder mijn mini rokje, hij wreef mijn klit door de stof van mijn tanga heen en al snel kleefde mijn slipje van het geil uit mijn kutje. Daarna was het snel gedaan met mijn rokje en slipje en zo stond ik dus ook geheel naakt in de gang. Hij kwam achter me staan en begon mijn borsten opnieuw te strelen en te kneden ondertussen voelde ik de harde paal tegen mijn billen, toen zei Moses; ”als jij nou even wat te drinken uit de koelkast pakt,” wijzend naar de keuken,” dan ga ik nog even snel naar de wc.”

Toen ik wat te drinken had gepakt en glazen had gevonden liep ik richting woonkamer, ik was alweer ontzettend geil, maar toen ik de woonkamer deur opende schrok ik mij rot. Waar ik dacht alleen Moses te treffen zat nog een spiernaakte neger, een vriend van Moses. Hij stond op en kwam naar mij toe lopen stak zijn hand uit en stelde zich voor als Mano, ik stamelde mijn naam en mijn ogen daalden af naar het geslachtsdeel van Mano. Hij was niet zo groot geschapen als Moses maar toch zeker groter dan mijn eigen vriendje.

Ik vroeg Moses wat hier de bedoeling van was, deze lachte stond op pakte me bij mijn hand en trok me naar de bank. Daar moest ik met mijn knieën op gaan zitten zodat ik met mijn kontje naar hem toe zat. Hij trok mijn billen uit elkaar en spuugde op mijn anus. Mano was er ondertussen bij komen staan en deze begon het spuug uit te smeren over mijn anus. Opeens voelde ik er zeker drie vingers ingeduwd worden het was zeer pijnlijk en ik wilde omhoog komen maar ik werd weer naar beneden geduwd door Moses. Nu begon Mano de drie vingers in mijn anus heen weer te bewegen. Op dat moment schreeuwde ik het nog uit van de pijn maar echt lang kon ik niet schreeuwen want Moses perste zijn keiharde lul in mijn mond; ik moest nu te pijpen. De hand van Moses gleed onder mijn buik door naar mijn spleetje en begon daar mijn klitje te strelen, de pijn in mijn anus werd nu een lekkere pijn.

Mano was het die me op mijn rug draaide hij plaatse mijn voeten uit elkaar op de bank en nam plaats tussen mijn benen. Ik zag de glimmende eikel tussen mijn schaamlippen glijden en werd nu geneukt door een tweede neger, terwijl ik opnieuw Moses begon te pijpen. Op een gegeven moment wisselde de twee af en werd ik genomen door Moses terwijl ik de lul van Mano pijpte.

Het was Moses die me op knieën en handen plaats liet nemen op de salontafel. Mano kwam voor me staan en ik nam zijn lul in mijn mond en begon hem te pijpen. Moses kwam achter me staan en nam me achterlangs. De harde lul gleed zo lekker langs mijn klitje en ik werd nu nog geiler, ondertussen duwde hij weer drie vingers in mijn anus.

Zo werd ik voor mijn gevoel genomen in alle drie mijn gaten.

Na een tijdje werd ik van tafel afgehaald en ging Mano op de grond liggen. Ik nam plaats over hem heen ik pakte zijn lul en liet deze soepel naar binnen glijden, ik neukte een tijdje met hem terwijl Moses toekeek. Maar dat duurde niet lang. Moses nam plaats achter mij trok mijn billen uit elkaar en ik voelde zijn eikel tegen mijn anus aan drukken, ik liet het nu gewillig toe en ik voelde hoe de centimeters naar binnen gleden. Voor het eerst van mijn leven werd ik een sandwich. Het was een genot. Ze spoten bijna gelijktijdig mijn kutje en mijn anus vol. Toen ze van me af waren gegaan en ik zo over hen heen stond zagen ze het zaad uit mijn kutje zo langs mijn benen.

Toen ik s’ avonds naar huis reed besloot ik het Joris te vertellen met alle gevolgen van dien, Joris heeft het me niet vergeven en heeft me het huis uitgegooid. Ik woon nu al weer bijna twee jaar samen met Moses en ja ik spreek Joris ook weer, sterker nog we hebben drie maanden geleden nog een triootje gedaan.

Bi Girl

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *