Het genot van haar mannelijkheid

()

We waren beide prille dertigers. Zij was 33 jaar en zag er fantastisch uit. Donkere haren en bruine ogen, een geil pijpmondje en stevige borsten met meestal harde tepels, een uitdagend strak kontje en een mooi glad geschoren kutje. Hij was 35 blond haar, blauwe ogen, goed gebouwd, strak kontje en een heerlijke flinke lul in zijn slip. Ze waren al 10 jaar getrouwd en hadden gekozen voor een carrière en niet voor kinderen. Ze konden dus gaan en staan wanneer zij maar wilden. Ze hadden wat je een “open huwelijk” kunt noemen. Ze wisten alles van elkaar en gingen nooit stiekem met een ander naar bed. Vaak gingen ze met z’n drieën of met z’n vieren na een hete avond met elkaar naar bed voor nog een hete seksnacht. Karel zowel als Jill waren biseksueel wat voor hun levensstijl zeer goed uitkwam. Vandaar hete nachten met drie of vier personen.

Op een keer kwam Jill van haar werk thuis. Ze was laat in de middag al in een erg geile bui. Ze besloot om voor Karel thuis zou komen eerst te douchen en zich dan sexy aan te kleden. Een klein sexy lila BH, lila jarretels en een zeer sexy lila string completeerden haar outfit. Met haar dildovriendje en haar vingers warmde ze haar kaal geschoren kutje alvast voor Karel op. Ze was dan ook al snel kleddernat en met een druipend kutje en grote gezwollen klit zat ze op de bank op Karel te wachten.

Toen deze Jill zo uitdagend op de bank zag liggen, werd hij direct geil als een beer. Hij trok zijn kleren in snelvaart uit.

“God, schat, wat zie je er weer lekker geil uit.” Hij trok haar natte string opzij en stak zijn tong in haar lekkende kutje. Met lange halen slurpte hij haar geil uit haar kutje. Haar klitje rolde hij daarbij tussen zijn duim en wijsvinger. Het duurde dan ook niet lang of Jill lag van geilheid te kronkelen op de bank. Haar orgasme kwam razend snel opzetten en gespannen als een boog kwam zij al na enkele minuten spuitend klaar.

Dat vond Karel zo lekker van zijn geile vrouwtje, op de meest onverwachte momenten was zij enorm geil en had dan weinig nodig om gillend en spuitend klaar te komen. Als je nu denkt dat zij het hierbij laten, dan heb je het mis. Karel, die inmiddels naakt met een dikke stijve lul van 19 cm lang naast de bank geknield zat, nam nu de plaats van Jill op de bank in. Eerst trok hij haar sexy BH uit en haar string volgde dezelfde weg. Haar jarretels en kousen liet hij aan, dat vond hij een supergeil gezicht.

Nu knielde Jill naast hem op de grond en nam zijn stijve lul, waar al grote druppels voorvocht kwamen in haar hand en stopte hem diep in haar geile pijpmondje. Met de nagels van haar vrije hand kraste zij zacht over zijn gespannen zak, waar twee grote ballen ongeduldig heen en weer bewogen, zij stonden op het punt hun geil door Karel zijn stijve lul te persen. Jill had in de gaten dat als zij zo door zou gaan Karel dan veel te vlug klaar zou komen en verlegde haar aandacht van zijn eikel, via zijn lul en ballen, naar het plekje tussen zijn zak en anus. Met het puntje van haar tong flitste zij over het gevoelige plekje. Karel werd hierdoor zo geil dat hij haar haast smeekte om hem te laten spuiten.

Maar Jill had nog andere pleziertjes voor hem in petto. Terwijl zij met haar slanke handjes zijn gespannen zak heerlijk masseerde, stak zij haar dildovriendje langzaam in Karel zijn kont. Zij liet de vibrator heerlijke trillingen door Karel ’s prostaat gaan. Met haar lange zwarte haren kietelde zij zijn paars-rode eikel en Karel waarschuwde haar dat dit teveel voor hem werd, dat hij klaar ging komen.

“Spuit je warme geil in mijn mond, liefste” zei Jill en stulpte haar pijpmondje over zijn lul. Na een paar keer krachtig zuigen spoot Karel kreunend van geilheid zijn kwak met ferme stralen in haar mond. Zij moest vlug slikken om niets verloren te laten gaan.

“He, dat noem ik nog eens lekker thuis komen” kreunde Karel nog na. Hij kuste Jill innig en hij proefde zijn sperma nog op haar tong.

“Zullen we uit eten gaan?”

“Prima idee, dan gaan we eerst nog even onder de douche en daarna zien we wel.” Zei Karel.

Samen stonden ze even later onder de warme stralen en zeepten elkaar van top tot teen in, vooral haar kutje kreeg de volle aandacht van Karel en zij gebruikte haar stevige borsten als een soort washandjes om zijn alweer stijf wordende pik te wassen. Met haar harde tepels schraapte ze over zijn pisgaatje, wat kreunen van genot aan hem ontlokten.

“Hou maar op anders komen we nooit uit eten en aan het uitgaan” kreunde hij. Met een kusje op zijn eikel stond zij op en draaide de douche uit. Samen droogden zij elkaar af en maakten zich gereed om uit te gaan.

Zij trok sexy lingerie aan en hij trok ook sexy ondergoed aan. Een sexy zijden pouch, (dat is een elastieken band om je heupen en daaraan een zijden zakje waarin je lul en ballen heerlijke bewegingsvrijheid hebben, een string maar dan zonder touwtje tussen je billen) waarin zijn lul en ballen goed uitkwamen en zijn bilnaad bloot lieten. “Hm…, ik heb trek voor drie” zei Karel

“En je weet maar nooit hoe het vanavond afloopt.”

Na een uitstekend diner, waren ze beide weer op krachten voor een geile avond vol seks, gingen zij naar een goede club in de stad. Allebei waren zij benieuwd wat vanavond brengen zou.

De club stond goed bekend zodat zij zich daarover geen zorgen maakten. Bij binnenkomst lieten zij hun ogen even aan het donker wennen en vonden een plaatsje aan een tafeltje bij een podium. Nadat zij door een sexy topless serveerster van drankjes waren voorzien, ging het weinige licht in de club ook uit en scheen een spotlight op het podium. Er kwam een ongelofelijk geil en knap uitziend meisje die een superhete masturbatie show opvoerde. Overal in de club hoorde je kreunende en steunende geluiden. Iedereen werd berengeil van de voorstelling. Het meisje kwam met een vibrator in haar kutje en een in haar kontje kreunend klaar, je kon haar sappen uit haar kutje langs haar dijen zien lopen. Een geweldig applaus was haar deel en de Euro’s vlogen in de rondt, welke zij naakt opraapte en haar publiek kushandjes als dank toewierp.

Karel en Jill waren van al dat geile gedoe aardig opgewonden en besloten beiden om hun kleren in een kluisje van de club te leggen en dan alleen in een string en hij in zijn pouch op zoek te gaan naar meer vertier.

Nadat Karel terugkwam viel zijn oog dadelijk op een ongelooflijk mooie vrouw aan de bar. Hij ging op de kruk naast haar zitten en stelde zich aan haar voor.

“Ik ben Karel” zei hij terwijl hij haar hand schudde, omdat zij ook alleen een klein slipje aan had, schudden haar heerlijke harde borsten vrolijk mee.

“Ik ben Mia,” zei ze en lachte met een rij prachtige tanden in een mond die leek alsof die geschapen was voor zalige zoenen en heerlijk pijpen.

“Ben je alleen hier?” vroeg ze aan Karel.

“Neen, mijn vrouw is ook hier en kijkt of er nog wat voor haar te beleven valt” antwoordde Karel.

“O! Dan vraag je toch of ze erbij komt?” zei Mia. Karel draaide zich om en zocht Jill in de club, toen hij haar zag, liep hij naar haar toe.

“Ik heb een lekker geil stuk ontmoet aan de bar, ze vraagt of je erbij komt, ik denk dat ze ook bi is net als jij en ik denk dat het nog een erg geile avond met zijn drieën kan worden.”

Jill was er dadelijk voor te vinden en samen liepen zij terug naar de bar.

De twee meiden stelden zich aan elkaar voor en het viel Karel op dat ze meteen al tongzoenen uitwisselden met elkaar. Zijn pik werd al te groot voor zijn pouch en deze werd daardoor helemaal tot aan zijn navel opgetild. De meiden hadden dit in de gaten en allebei knepen zij even in zijn gespannen eikel en masseerden even zijn ballen.

“Jullie zijn wel en lekker geil stel, ik word helemaal opgewonden van jullie, misschien kunnen we naar jullie thuis gaan en lekker geilen?”

Karel en Jill hadden daar wel oren naar en alle drie besloten ze dat zij thuis ongeremd van elkaar zouden kunnen genieten.

Thuis aangekomen, maakte Karel wat drankjes klaar en daarbij wat nootjes en chips.

“Hebben jullie zin in een geile video erbij?” riep hij toen hij weer de kamer binnenkwam. Hij liet het blad haast uit zijn handen vallen want Mia en Jill zaten heftig te tongen en elkaar ’s harde tietjes te kneden op de bank.

“Wow, jullie laten er ook geen gras over groeien.”

Nadat Karel het blad had neergezet knielde hij voor de twee meiden op de grond. Allebei kusten zij hem vol op zijn mond en knepen daarbij even in de bobbel in zijn broek. Voor Karel was dit het teken om alvast wat kleren uit te trekken en weldra zat hij dan alleen in zijn pouch.

De meiden vonden dat wel een geil gezicht en nadat zij een slokje genomen hadden begonnen zij elkaar uit te kleden. Toen ze allebei alleen nog hun BH en slipje aan hadden, voegde Karel zich bij het tweetal. Hij maakte eerst de haakjes van Mia’s BH los en kuste haar harde tepels en kneedde haar stevige borsten. Mia kreunde van genot en Jill ging achter Karel staan en tilde zijn lul en ballen uit het zakje. Het nutteloze ding werd direct door Mia uitgetrokken en Karel was nu de eerste die naakt was. Zijn lul was ongelofelijk hard en een grote druppel voorvocht glinsterde op zijn dikke eikel. Mia haalde met haar nagel de druppel van zijn eikel en likte genietend de druppel op. Mm… ik ben benieuwd hoe je geil zal smaken,” hijgde ze in Karel zijn oor.

Jill was intussen Karel ’s billen en bilnaad aan het bewerken en liet haar tong plagend over zijn sterretje gaan, zijn ballen wipten van genot in zijn zak op en neer. Kreunend van geiligheid begon Karel nu het slipje van Jill uit te trekken. Toen het slipje naar de grond gleed, kreunde Jill die geknield achter Karel zat, van opgewonden genot.

” Mijn God, zij heeft een lul” zuchtte Jill. Karel die nu ook naar omlaag keek zag dat de lul van Mia nu snel stijver werd. Het werd toch al met al een flinke stijve lul met een zakje met balletjes eronder.

“Mm…, lieveling, ben je een transseksueel?”

“Kijk eens goed, dan zien jullie nog meer” zei ze en tilde daarbij haar stijve lul op. Onder haar zakje zagen Karel en Jill nu een gladgeschoren kutje, waarvan de kittelaar duidelijk te zien was, tevoorschijn komen. Mia bleek dus een hermafrodiet te zijn.

Nadat ze eerst bij moesten komen van de verassing, werden Karel en Jill supergeil bij de aanblik van een dikke stijve lul boven een glad kutje.

“Wat is dit supergeil zeg,” kreunde Karel. Hij wist niet wat hij nu als eerste zou gaan doen, Mia beffen of haar mooie lul pijpen. Hij stelde voor om Mia langs achter in haar strakke kutje te neuken, dan kon Jill de stijve lul van Mia heerlijk pijpen. Ondertussen werd ze door Mia gebeft op een zalige manier. Zo gezegd zo gedaan.

Mia bleek een heerlijk nauw kutje te hebben, waar Karel zijn grote stijve paal, met enige moeite in kon persen. Mia’s kutje klemde heerlijk om zijn stijve lul en na enige tijd was haar kutje gewend aan zijn lul en kon hij lekker langzaam aan het neuken beginnen. Iedere keer als hij zijn lul tot zijn ballen in Mia’s kutje had, voelde hij het voorhoofd van Jill, langs zijn zak strijken, die Mia intussen aan het pijpen was. Zij masseerde dan even lekker zijn ballen en Karel voelde dat hij het niet lang vol zou kunnen houden. Na enkele keren tot aan zijn ballen in het kutje van Mia gestoten te hebben gaf hij met een hees gekreun aan dat hij ging spuiten. Hierop trok Jill onmiddellijk zijn stijve paal uit Mia’s kutje en nam hem diep in haar keel. Met een schreeuw kwam Karel klaar en zij kreeg straal na straal warm geil te verwerken. Zij hield alles in haar mond en Mia en Jill gingen innig met elkaar tongzoenen en wisselden hiermee sperma met elkaar uit.

Karel nam meteen Mia’s stijve lul in zijn mond en na enkele minuten heftig pijpen spoot Mia ook Karel zijn mond vol romig zaad. Zo zijn zij nog enige tijd doorgegaan en later met zijn drieën in een diepe slaap gevallen. Hoe het ze verder gegaan is vertel ik nog wel een keer.

Bi Girl

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *