Hotel met…

()

Met het dienblad in haar ene hand klopt Lieke met haar andere hand op de deur. Het is warm vandaag en er zijn maar drie paren in het hotel die een ontbijt op hun kamer willen. Voor de rest zit iedereen bij het zwembad te eten. De deur wordt open gedaan door Loes. “Goedemorgen, jullie ontbijt is er.” Loes heeft een badhanddoek omgeslagen maar haar grote borsten zijn moeilijk te bedekken. Lieke wordt vrolijk van het uitzicht op de bollingen onder de handdoek. “Het wordt een mooie dag vandaag, zal ik het dienblad op tafel zetten?”

Loes knikt en houdt de deur verder open. Binnen ligt Levi nog op bed. Hij kijkt met pretoogjes naar Lieke. Die voelt dat zijn ogen haar uitkleden. Ze heeft dan ook wel iets uitdagends aangetrokken vandaag. Een erg kort denim rokje en een spaghetti shirtje dat strak om haar borsten zit. Aan haar voeten draagt ze witte gympen. Tja, je hebt een swingershotel of je hebt het niet.

“Kun je even naar het bed kijken, we krijgen de wieltjes niet goed vast, dus hij rijdt steeds van de muur.” Lieke knikt en loopt naar het bed. Daar probeert ze met haar voet de rem op een van de wieltjes te zetten, maar die springt elke keer terug. Ze voelt de ogen van Levi op haar rug en moet er om glimlachen. “Thomas, kom even naar zeven, ik heb hulp nodig”, zegt Lieke in de kleine mobilofoon die aan haar shirt hangt. “Ok” hoort ze zeggen.

Ze gaat op haar knieën zitten en bukt voorover om de rem van het wieltje van dichtbij te bekijken. Natuurlijk weet ze dat ze Levi een perfecte blik op haar billen geeft. Dan voelt ze de hand van Levi op haar billen. Er gaat een geile schok door haar heen. Ze duwt haar billen naar achteren tegen de hand van Levi. Ze kijkt om en ziet een op-en-neer bewegen van het laken waar Levi onder ligt in het swingershotel. Aan de andere kant van het bed zit Loes. Ze heeft de handdoek afgedaan. In kleermakerszit streelt ze haar kutje terwijl ze lachend naar Levi en Lieke kijkt.

Lieke draait zich om en gaat staan. De hand van Levi gaat via haar dijbeen omhoog. “Oh, je hebt geen broekje aan….”, zegt hij. “Nee, waarom zou ik? Zit alleen maar in de weg”, zegt Lieke. Ze streelt de lul van Levi door het laken heen. Langzaam trekt ze het laken weg en kijkt naar de stijve lul van Levi. Lieke legt haar hand om de stijve en begint hem langzaam af te trekken. Ze voelt dat de vingers van Levi hun weg proberen te vinden in het gleufje tussen haar benen. Ze gaat een beetje wijdbeens staan. Dan voelt ze een van zijn vingers in haar kutje en zijn duim op haar clitje. “Mmm” kreunt ze. Ze voelt hoe ze langzaam geil en nat wordt. “Jezus, wat ben je nat”, zegt Levi. Loes kreunt terwijl zij ook haar vingers in haar kutje doet.

Lieke trekt haar rokje omhoog en stapt op bed. Terwijl ze schrijlings boven Levi staat vingert ze zichzelf en kijkt naar de stijve lul van Levi. Dan zakt ze door haar benen en laat zich op Levi’s lul zakken. Ze voelt hoe de stevige paal langzaam in haar kutje glijdt. Ze beweegt langzaam van voor naar achteren. “Langzaam, langzaam, prevelt Levi. Loes gaat op haar knieën zitten en trekt langzaam het spaghetti shirtje naar beneden. De borsten van Lieke floepen er uit. De tepels staan fier en stijf vooruit. Loes pakt van achteren de borsten van Lieke vast en streelt de tepels. Dan kruipt ze op handen en voeten naar voren en gaat met haar kut op Levi zitten.

Na een korte klop op de deur van het swingershotel komt Thomas binnen. Hij lacht als hij de activiteit op het bed ziet. “Ja, hier heb je wel hulp bij nodig.” Hij laat zijn zomerbroek zakken en trekt zijn shirt uit. Dan gaat hij naast het bed staan en kust Lieke diep en geil. Vervolgens zoent hij ook Loes. Met twee handen masseert hij de grote borsten van Loes. Ze draait naar de andere kant van het bed en trekt Thomas naar zich toe. Lieke kijkt hoe Thomas de borsten van Loes masseert en likt.

De handen van Levi liggen op haar borsten en knijpen voorzichtig in haar tepels. Ze begint wat sneller te bewegen en voelt hoe de lul van Levi nog stijver wordt. Met een hand pakt ze de lul van Thomas die al stijf is geworden en trekt hem af. Loes komt wat overeind en kust Lieke. Dan draait ze zich om met haar kont naar Thomas. Die steekt zijn vingers in het kutje van Loes. Kreunend beweegt ze mee op de maat van de bewegingen van Thomas. Lieke voelt dat Levi bijna gaat komen en gaat van hem af. “Niet zo snel, even wachten nog”, zegt ze lachend. Loes draait zich naar Levi en met Thomas’ vingers diep in haar neemt ze Levi zijn stijve in haar mond.

“Dit is zo geil om te zien”, zegt Lieke. Ze gaat tactisch naast Loes zitten en met zijn andere hand vingert Thomas nu ook Lieke. Levi trekt met een hand de lul van Thomas af. Loes komt omhoog en nu gaat Lieke Levi pijpen. Loes streelt de borsten van Lieke. Als Lieke omhoog komt buigt Thomas zich voorover en begint Levi te pijpen. Lieke voelt hoe de vingers van Loes over haar clitje strelen. “Harder”, fluistert ze. Loes duwt haar vingers naar binnen bij Lieke. Met haar andere hand trekt Loes Thomas af. Die stopt met pijpen en gaat Lieke tongen. Dan nemen ze samen de stijve lul van Levi tussen hun beider lippen en bewegen op en neer. “mmm, ik houd het niet meer….”, kreunt Levi. Thomas en Lieke stoppen. “Ik ook niet”, fluistert Lieke.

Ze draait haar kont naar Thomas die zijn stijve lul diep in haar steekt. Loes pakt de stijve van Levi en begint hem verder af te trekken terwijl ze met haar benen wijd op bed zit. Levi komt overeind en spuit zijn zaad over Loes borsten. Ze smeert het uit met haar hand en dan steekt ze de vingers met zaad in haar kutje.

Lieke voelt Thomas’ lul plots dikker worden en golven geil in haar spuiten. Ze voelt alles samentrekken in haar en slaakt een gilletje als ze met haar ogen stijf dichtgeknepen klaarkomt. Langzaam haalt Thomas zijn lul uit haar. Ze gaat op haar knieën zitten en voelt hoe nat ze is. Langzaam druppelt er geil uit haar kutje. “Mmm”, zegt Levi Hij gaat op het bed liggen met zijn hoofd onder het kutje van Lieke. Lieke laat alle geil uit haar kutje in de mond van Levi lopen.

Tevreden rolt Thomas van het bed in het swingershotel. Hij bukt voorover en kust Loes diep op haar mond. Dan loopt hij om het bed en geeft een schop tegen het wieltje waarvan de rem niet blijft zitten. De rem schiet op zijn plaats en blokkeert. “Zo, opgelost”, lacht hij. Lieke komt van het bed, trekt haar shirt omhoog en haar rokje naar beneden. Ze bukt en geeft Levi een tongzoen en keert zich dan naar Loes. Ze pakt het laatste kloddertje zaad van Levi van de tepel van Loes en smeert het over het kutje van Loes terwijl ze ook haar een zoen geeft. “Lekker….We zien jullie straks weer bij het zwembad toch?” Loes en Levi knikken.

“Nog even uitbuiken van dit ontbijt hoor”, lachen ze. Thomas en Lieke lopen de deur uit. Op de gang voelt Thomas aan het kutje van Lieke. “Zo, die is nog steeds lekker nat. We gaan nog even naar onze kamer in het swingershotel hoor…”

Britt

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *