Mijn eerste shemale

()

Ik ben Britt 35 jaar. Lang zwart haar en een stevige C-cup. Heb lekkere volle billen en een kutje dat ik graag verwen. Op kantoor is het steeds heel druk. Ik beschik gelukkig over een erg goede assistente Erna 22 jaar. Alles zou ze voor mij doen. Overwerken, eten halen of mij naar een klant voeren; alles doet ze. Wel denk ik dat ze lesbisch is want ze staart mij soms aan, of andere collega’s en dan zie ik haar staren naar hun kontjes of borsten. Ik ben hetero mijn ex-man is ervandoor gegaan met zijn jonge secretaresse. Veel spijt heb ik daar niet van want hij zorgde toch niet goed voor mij.

Mijn irritante wekker loopt veel te vroeg af. Pff… weer een drukke dag vol met papieren invullen en de klanten helpen met hun leveringen. Ik loop naar de badkamer en net als ik op het punt sta om onder de douche te gaan. Wordt er aan de deur gebeld. Het is Erna al.

‘’Neem maar een kopje thee ik ga nog even douchen.’’

‘’Oké, is goed.’’ Zegt ze opgewekt. Ik probeer mij zo snel mogelijk te wassen, maar ik heb zo’n zin! Ik wil mij lekker vingeren. Al maanden staat mijn kutje droog het wil zo graag geneukt worden. Even glijdt ik met mijn vinger over mijn nat kutje. ‘Mmm… voelt zo lekker.’ Ik stap een beetje onhandig uit de douche zodat ik uitglijd op de vloer en met een bonk val ik op de vloer.

‘’Gaat het?’’

‘’Nee ik ben gevallen.’’ Erna komt binnen en ze helpt mij met opstaan. Haar handen houden mijn billen vast tot ik recht sta. Haar aanraking voelt wel goed. Als bij toverslag voel ik de seksuele spanning tussen ons, maar ik wil een piemel. Ze bekijkt mij door de spiegel en mijn tepels worden hard. Mijn kutje smacht nog steeds en ik wiebel ongecontroleerd met mijn volle billen. Haar handen rusten aan mijn zijde en ze helpt mij met mezelf afdrogen. Haar handen gaan overal; mijn tepels krijgen geen rust en ze kneedt mijn billen. Ik wil kreunen, maar dit moet stoppen. Want ik ben toch hetero?

‘’Oei! Mijn broek is helemaal nat’’ zegt Erna. En ze doet haar broek uit.

‘’Wat is dat?’’ Ik durf niet te kijken, want ik beeld het mij maar in. Het lijkt of ik een piemel tegen mijn billen voel. Weer voel ik het! Haar handen gaan vol over mijn billen zo richting mijn kutje dat kleddernat staat. Ik wil stop zeggen, maar dat gaat niet. Weer voel ik iets. Het glijdt tussen mijn billen en ik voel iets prikken tegen mijn schaamlippen. Het glijdt, neen mijn kut zuigt, 15 cm in mij en ik weet niet wat te doen. Ik wil kreunen, ik wil roepen, ik wil genieten. Ze drukt zich tegen mij aan en het glijdt vlot in en uit mij. Ze klopt het tegen mijn bil en ik durf eindelijk kijken. Geschrokken draai ik mij om en Erna staat voor mij met een 15 cm grote piemel. Haar eigen tepels prikken door haar blouse.

‘’Sorry!’’ Zegt ze.

‘’Je hebt een piemel?’’

‘’Ik was een jongen, maar ik ben nu een meisje enkel mijn piemel is nog echt.’’ Ik kijk haar geschrokken aan. De piemel staat wild te kloppen en mijn eigen kutje stroomt over; na maanden… Maar dit had ik nooit durven dromen. Waarom ik het deed weet ik niet maar mijn hand ging over de kloppende piemel en ik rukte er aan.

‘’Mm… Adriana….’’ Ik voel de piemel pulseren en voor ik het besef spuiten slierten sperma op mijn lijf. Wild ruk ik haar piemel. Ze kreunt het uit en vraagt om te stoppen. Maar ik wil niet stoppen, ik wil neuken. Mijn kutje smeekt om sperma! Ik blijf wild rukken tot de piemel weer stijf staat.

‘’Neuk mij alsjeblieft?’’ Smeek ik terwijl ik mij goed zet tegen de kast. Erna slaat haar piemel tegen mijn billen en ik voel hem over mijn billen zo naar de ingang van mijn kutje. Ik doe mee en hij glijd zo in mijn kutje. Ik kreun luid en geniet van het neuken. Ze trekt mij verder achteruit en ik zet mijn benen verder uit elkaar. Ik voel haar ballen tegen mijn lijf en de piemel gaat hard en wild in mijn kutje. Ze legt zich bijna op mijn rug en duwt mij omlaag. Haar tepels voel ik tegen mijn rug en de piemel gaat als een wilde in en uit mijn kutje. Ze verzwakt, verstart en ik voel een orgasme aan komen. Erna blijft stil staan en doordat ik klaar kom voel ik eindelijk sperma in mijn kutje spuiten. We kreunen het uit en met een kreet kom ik nog een keer klaar op de verslappende piemel. Op mijn knieën zit ik voor Erna en ze zegt.

‘’Pijp mij schoon.’’ Ik doe wat ze mij vraagt en zo goed mogelijk pijp ik de slappe piemel. “Ik wil je helemaal suf neuken! “Maar we moeten nu echt wel vertrekken.” Zegt ze.

Ik kijk steeds opzij en de gedachten dat onder haar jurkje die lekkere piemel verscholen zit maakt mij helemaal gek!

“Oei, even snel tanken!” Ik kijk en we staan aan de pomp te wachten. Ze kijkt naar mij en ik kijk naar haar. Ze wriemelt aan haar kruis en onder haar jurkje groeit die lekkere piemel. Met een smachtende blik kijk ik haar aan en ze rijdt tot achter het gebouwtje. Ze haalt haar 15 cm piemel tevoorschijn en ze zegt. “Klim er maar op!” Angstig kijk eerst in het rond maar mijn geilheid neemt de bovenhand. Ik doe mijn slipje opzij en ga mee op haar stoel zitten, het stuur klemt tegen mijn billen en ze doet de stoel achteruit. Erna ontbloot mijn borsten en zuigt aan mijn tepels. “Laat mij je neuken!” Fluistert ze geil in mijn oor. Ik ga tot zover ik kan over de piemel en Erna kreunt luid. “Mm… het spant zo!” Voorzichtig ga ik op en neer en aan Erna haar gezichtsuitdrukkingen maak ik op dat ze op klaarkomen staat! Ze zuigt aan mijn tepels en ook ik heb echt niet veel meer nodig. “Mm…… oh!” De piemel verdikt en ik val haast naast de stoel omdat ik een heftig orgasme krijg! Erna laat mij nog een keer op en neer gaan en met hevig getril pompt ze haar zaad diep in mijn kutje! We kijken elkaar aan en ik klauter van de piemel. Mijn tepels zijn gevoelig net als mijn kutje. We fatsoeneren ons en rijden naar het werk!

Het was een ervaring die ik nadien nog veel meer beleefd heb! Voor het eerst heb ik geneukt met een shemale!

Britt

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *