Koningin van de dag

()

Monique werkte al vier jaar bij Ingrid en Roger, als hulp in de huishouding. Ze schnabbelde op deze manier een aardig centje bij elkaar. Bovendien had ze het erg naar haar zin bij Ingrid en Roger. Ze mocht alles zelf regelen, ze maakte schoon, deed boodschappen en bereidde het eten voor. Ingrid en Roger waren allebei jongeren van deze tijd. Ze waren bijna dertig, hardwerkend, gemakkelijk in de omgang en verdienden veel geld. Als ze iets ondernamen deden ze dat met veel overgave. Ze genoten van elkaar, van de vrije tijd en van lange vakanties.

Monique was als een oudere zus voor hen. Enkele weken geleden stond Monique ’s morgens om 7u30 bij de voordeur van Ingrid en Roger. Ze draaide de deur van slot en liep zoals gebruikelijk naar de keuken. In de keuken zag zij Ingrid in haar blootje staan. Ingrid drukte snel de toetsen van de telefoon in en zei. ‘Jeff? – Ingrid. Ik kom een half uurtje later op het werk begin jij maar vast met de presentatie. Ik kom zo snel mogelijk.’ Ondertussen bekeek Monique haar werkgeefster wat beter. Ze had Ingrid al vaker naakt gezien dus haar goed goedgevormde lichaam was haar niet onbekend. Echter Monique zag dat de licht behaarde schaamstreek nat en plakkerig was. In het wild uitstaande haar van Ingrid zag ze enkele druppels sperma. Licht beschaamd draaide Ingrid zich naar Monique.

“Een wilde nacht gehad” zei Ingrid verontschuldigende “maar dat had je al gezien.” Monique glimlachte. “Als het maar lekker was. Ga je maar snel douchen, dan breng ik je kleren en maak het ontbijt vast klaar” vervolgde Monique.

Ingrid tippelde snel naar de douche. Met een glimlach bekeek Monique de deinende borsten en billen van Ingrid. Monique liep richting de slaapkamer. Ze klopte en deed langzaam de deur open. Roger in bed en lag rustig op zijn rug. Zijn rechterhand bewoog langzaam en wreef onopvallend en ontspannen over zijn geslacht. “Goedemorgen, ik pak even wat kleren voor Ingrid.” Zij opende de kasdeur pakte ondergoed, een keurig blauwe jurk met bijpassende kousen en schoenen. Snel liep zij naar de douche. Klopte op de deur.

“Je blauwe jurkje ligt bij de deur.”

“Dank je wel,” klonk uit de doucheruimte.

In de keuken zette Monique snel thee en dekte de tafel. Ingrid kwam al aangelopen met een handdoek over haar haardos.

“Ga maar zitten” zei Ingrid terwijl zij de handdoek pakte. Stevig droogde zij het haar van de jonge vrouw. Ondertussen kwam Roger de keuken binnen. Zijn badjas hing open over zijn naakte lichaam. Zijn lul was nog stevig en had een donkere kleur. Zijn voorhuid was iets opgerold zodat het puntje van de eikel zichtbaar bleef. Onderuitgezakt ging hij op een stoel bij de tafel zitten. Van zijn gezicht was een tevreden gevoel af te lezen. Met zijn hand frunnikte hij zijn lid. Monique dronk snel een laatste slok thee. Haar sportieve kapsel fatsoeneerde ze in de auto wel. Ze stond snel op en kuste haar man terwijl haar hand op zijn dijbeen rustte.

“Wees voorzichtig” zeiden ze tegen elkaar en Monique snelde naar buiten.

“Wat is er lekkerder dan ’s morgens vroeg een uitgebreide vrijpartij.” beweerde Roger.

“’s Morgens vind ik het niet zo lekker” antwoordde Monique “je lichaam slaapt dan nog, het speeksel is taai en de lichaamsgeuren zijn nog niet ideaal” vervolgde zij. “Heeft je man dan nooit harde lul?” Vroeg Roger.

“Natuurlijk, maar daar wordt het nog niet lekker van.” Terwijl Monique dit zei draaide ze zich om en ging op het aanrechtblad zitten. Met een grijns keek zijn naar de spelende man.

“Word je man dan niet geholpen? Je kunt hem toch niet aan zijn lot overlaten!”

“Ach, even trekken is het probleem niet, maar al dat gedoe ’s morgens aan je lijf hoeft van mij niet. Bovendien als je net zo als wij, ruim 15 jaar bij elkaar bent dan is de noodzaak niet zo groot meer. Je kent elkaar door en door en weet hoe je elkaar moet plezieren en wat je moet laten. Het veroveren en onderzoeken veranderd in relaxen. Het meest sexy ondergoed is niet meer nodig en een kilootje meer is niet erg.”

“Wat vind je man het mooist aan jou?”

“Ik denk mijn buik. Ik heb een mooi rond buikje. Waar ben jij het meest trots op?” Vroeg Monique. Roger antwoordde.

“Ik ben nogal fors geschapen. Dat vinden de meeste mensen nogal interessant.” Monique bekeek Roger vol belangstelling. Hij was een jonge man, bijna 10 jaar jonger. Behaard als een man, maar ook nog kenmerken van een slungelachtige jongen. Zijn ogen konden glimmen van plezier. Zijn achterwerk was nog rond en stevig. De fitness uurtjes hadden blijkbaar effect gehad. Tussen zijn benen hing een flinke wortel met twee grote kloten in soepele zak. Zonder gêne liet Roger zich bekijken en keek vol belangstelling in de ogen van Monique. Een kleine glinstering was waarneembaar.

“Als je al 15 jaar bij elkaar bent dan kun je toch nog wel avonturen beleven? Je hoeft toch niet tevreden saai en oud te worden? Als je niets probeert dan zul je er ook niet achter komen wat lekker is.” Twijfelde Roger.

“Wij zijn tevreden.” Antwoordde Monique en ze ging weer aan het werk.

Roger stond op en liep weer naar de slaapkamer. Na een half uurtje hoorde Monique haar naam roepen. Ze liep naar de slaapkamer en keek door de deuropening. Roger lag geheel naakt op het bed met zijn grote en kloppend steekwapen in de lucht gericht. Monique kreeg spontaan een rode blos op haar wangen. Roger stond snel op liep naar haar toe en kuste haar vol op de mond. Verbijsterd voelde Monique een tong tussen haar lippen wringen. Roger hield zijn kus aan. Verschrikt snakte Monique naar adem. Toen zijn haar mond open deed drong de tong van Roger binnen op zoek naar haar tong.

Als versteend liet Monique het over zich heen komen. Roger sloeg zijn armen om haar heen en zijn handen zakten af tot onder haar achterwerk. Roger drukte Monique tegen zich aan en tilde haar circa tien centimeter op. Met een rechte rug en zijn grote handen onder haar kont droeg Roger haar naar het bed.

“Niks saai, avonturen moet je beleven. Ik zal je alle aandacht geven en de heerlijkste morgen van je leven doen beleven.” Stelde Roger. Hij vleide haar neer op het bed. Op zijn knieën ging hij over haar heen zitten. Met grote handigheid opende hij de knoopjes van haar blouse en broek. Zijn hand gleed over haar buik. Een goedkeurend gemompel kwam uit zijn mond. Hij ontdeed haar snel van haar bovenkleding. Voorzichtig kuste Roger haar. Hij begon bij de benen en ging snel naar boven. Hij steunde op armen en knieën zodat hij snel op onverwachte plekken kon kussen. Plotseling drong zijn tong haar mond weer binnen. Monique was nog steeds verdoofd maar kwam langzaam weer bij haar positieven. Met weinig overtuiging weerde zij de verovering van Roger af. Ze keek naar beneden en zag zijn steekwapen op volle oorlogssterkte hangen. Zij begon onregelmatig te ademen. Dit kon niet! Dit mocht niet! Dit… Roger beroerde haar lichaam met zijn mond en handen. Hij streelde, kietelde, kuste. Met een diepe zucht realiseerde Monique wat er aan de hand was. Roger was opzoek naar de sluiting van haar BH. Zij richtte zich langzaam op. Haar borsten voelden de vrijheid. De handen van Roger gleden richting haar slip. Met veel ervaring trokken de handen haar onderbroek naar beneden.

“Zo dame,” hoorde ze vanaf haar voeten.”Het ‘grote genieten’ kan beginnen.”

Zijn tong trok een spoor vanaf haar knieën richting haar schaamhaar. Roger blies voorzichtig door het schaamhaar op haar gezwollen lippen. Een kleine rilling schoot door haar lichaam. Een snelle tong drong in haar. Roger opende met zijn duimen haar schaamlippen. Hij keek naar het opgewonden puntje en het vochtige roze gaatje. Zonder aarzeling taste hij toe en genoot van haar heerlijke pruim. Nog steeds kwam er geen geluid uit de keel van Monique. Met opengesperde ogen genoot zij in volledige trance. Haar gehele lichaam was gevoelig. Elke aanraking bracht verhitting.

Haar handen zochten het achterhoofd van Roger. Zij drukte zijn hoofd dichter tegen haar kloppend middelpunt. Natuurlijk kende zij het genot van vrijen maar op deze plek, op dit tijdstip en door deze bekende onbekend was toch erg speciaal. Monique ‘s gedachten brachten twijfel maar verhoogden de spanning. Roger verliet haar kut en zoog aan haar borsten. Met een draaiende tong likte hij over haar tepels. Voorzichtig beet hij haar. Zijn handen wreven over haar ronde heupen en knepen af en toe stevig in haar zachte billen. Monique spreidde automatisch haar benen. Roger steunde op handen en tenen. Zijn lichaam schuurde langzaam over haar. Het genot van beiden steeg. Zijn groot geschapen geslacht raakte af en toe haar lichaam. De monden kwamen dicht bij elkaar. Een snelle kus. Roger keek Monique strak in haar ogen. Zijn hand gleed naar zijn forse eikel. Hij bracht zijn steekwapen voor haar kut. De glimmende eikel duwde haar schaamlippen uiteen. Met een soepele directe heupbeweging stootte hij volledig in haar. Hij hield zijn heupen stil en bleef Monique strak aankijken. Hij voelde haar warmte. Zij voelde zijn kloppende lul welke al was binnengelaten. Dit was geen neuken dit was bewust genieten!

Langzaam zette Roger een pompende beweging in. Glad bewogen kut en lul langs elkaar. Een sterk onderbuik gevoel overheerste. De ademhaling ging gelijk op met de pompende beweging. Vruchtensap lekte uit hun geslachtsdelen. Langzaam bereikte Monique haar hoogtepunt. Spieren verkrampen, haar hoofd drukte zij achterover. Zij spande haar rug en heupen. Met een donker geluid uit de diepten van haar buik kwam ze klaar. Ze hapte twee maal naar adem en ontspande langzaam. Roger hield zijn pompende beweging rustig vol en genoot van haar reacties.

“Maak het nu ook af” fluisterde Monique zuchtend. Hij verhoogde het tempo en kneep zijn billen stevig tegen elkaar. De smakkende en slurpende geluiden werden harder. Ook hij voelde zijn onderbuik. Al snel joeg zijn zaad door zijn leuter. De heupen hield hij stil. Zijn steekwapen richtte zich 2 maal met een oerkracht op. Zij voelden het zaad in haar. Met een voldaan gevoel liet hij zich geheel op haar vallen. Beiden waren in rust en genoten na van het hoogtepunt. Langzaam ontrok Roger zijn geslacht uit haar.

“God, wat was dit lekker” zei Monique. Roger glimlachte bevestigend. Met alle geilheid trok ze hem naar haar toe en haar vingers zochten zijn lul. Roger bewaarde echter afstand.

“Nu even niet meer. Ik weet het, ik ben een mietje, maar voor 10 uur ’s ochtends zulke vrijpartijen dan is het kruit verschoten.” Toen de woorden bij  haar doordrongen  dacht zij aan Ingrid. Zij had net liggen neuken met haar man. Schaamte en wroeging kwamen bij haar boven.

“Ingrid” fluisterde zij zachtjes. Roger keerde zich om en sprak “Voor Ingrid is dit geen probleem. Wij hebben nu genoten maar ik hou van Ingrid. Wij hebben al vaker uit een andere snoeppot gegeten en toch genieten Ingrid en ik het meest van elkaar. Jij bent als een oudste zus voor ons. Maar jouw gedachte van de no-nonsense seks is een verkeerde daarom was je vandaag koningin voor één dag.

“Zullen we dan nog eens vrijen” vroeg Monique vertwijfeld. Misschien wel, misschien wel met Ingrid erbij!”

“Dat lijkt mij geil!” Overdacht Roger.

Monique schoof van het bed en stond op. Ze kleedde zich aan. Er was nog veel werk te verzetten.

Britt

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Koningin van de dag”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *