Mia en mama Lia

()

Marc belde Karel op om hem te vragen of hij zin had om die avond eens iets heel anders te gaan doen. Het was meestal vaste prik dat ze naar hun stamkroeg gingen en er een pilsje gingen vatten en een beetje slap lullen. Maar Marc had nu wel weer eens zin om een stel meiden in zwempak te zien. Daarom stelde hij voor om die avond voor de verandering eens naar het zwembad te gaan. Marc en Karel werkten samen in de bouw en gingen vaak samen op stap. Ze waren pas van school en waren blij dat ze dit werk hadden gekregen. Het was nog vrij koud in dit voorjaar en ze hadden er behoefte aan om eindelijk weer eens iets bloots te zien. Karel vond het dus een goed idee van Marc en ze spraken af dat Marc Karel om kwart voor acht zou afhalen met zijn Kever. Om precies kwart voor acht stond Marc bij Karel voor de deur en gaf een ram op de claxon. Karel kwam naar buiten met zijn zwemspullen en snel bereikten ze het zwembad en Marc parkeerde zijn auto op de parkeerplaats. Ze liepen door de ingang naar binnen en kochten elk een kaartje, alleen voor die avond. Ze wisten natuurlijk niet of het hun wel zou bevallen. Als dat wel het zou zijn dan namen ze de volgende keer een abonnement.

Ze zochten een badhokje op dat nog leeg was, maar ze waren allemaal leeg, want je moest je kleren op een hanger hangen en afgeven bij een balie. Daar kregen ze een nummer die ze goed moesten bewaren, anders zouden ze in zwempak naar huis moeten. Daarna gingen ze onder de douche staan. Ook dat was verplicht, anders kwam je het bad niet in. Na gedouchte te hebben liepen ze met druipende haren het bad in. Ze keken om zich heen of er vrouwelijk schoon aanwezig was. Daar waren ze voor gekomen. Bijna alle mooie meiden die ze zo zagen, hadden wel een paar kerels bij zich in de buurt. Dus daar hoefden ze zich niet bij aan te sluiten. Plotseling kreeg Marc een grietje in de gaten dat net via een trapje uit het water kwam.

“Godsamme, moet je dat eens bekijken!” Lispelde Marc tegen Karel en ze keken beiden met half open monden naar dat prachtige figuurtje dat daar druipend van het water uit het zwembad klom. Ze had al een prachtig gebruind lichaam en dat werd nog beklemtoond door een minuscuul kleine bikini die smetteloos wit was en waar het haar bruine huidje bedekte, nog zo veel liet zien van wat er allemaal onder zat, dat Marc en Karel het al direct moeilijk kregen om hun lul klein te houden. Ook haar tieten waren van een prachtformaat, niet te groot en niet te klein. Het behaatje was net groot genoeg om haar priemende tepels te bedekken. Aan alle kanten kwamen mooie rondingen, uit haar behaatje priemen. Haar venusheuvel was zeer vooruitstrevend, en aan beide zijden van haar slipje, zag men haar kut-haartjes naar buiten steken. Je kon door dit zeer dunne broekje haar schaamlippen helemaal zien zitten.

Karel kon het niet langer aanzien, zonder voor paal te staan met een enorme eikel, die boven zijn broek uit dreigde te komen. Hij wachtte niet langer en sprong in het water om af te koelen. Marc had zichzelf iets beter in de hand en hij stapte op die schoonheid af en probeerde leuk te zijn.

“Hallo, wat zie jij er heerlijk uit in die witte bikini, mijn gabber kon zich niet meer beheersen bij het zien van zo veel moois en moest te water. Kijk daar zwemt hij met die rode kop!”

Hij had verwacht dat het meisje hem zonder een blik te gunnen zou doorlopen of hem misschien wel een enorme dreun zou verkopen. Maar het tegendeel was waar, ze keek naar Karel en terwijl ze heel dicht tegen Marc aan kwam staan.

“Oh ja? Heeft hij een stijve lul gekregen alleen al door naar mijn tietjes en kutje te kijken? En jij?” En ze drukte haar buik op en Marc voelde zijn lul direct reageren! Ze schuurde nog even langs zijn klimmende lul en liet hem ook meteen een flink stuk van haar tieten bewonderen. Marc kon zich niet langer goed houden en hij moest te water om ook niet voor joker te komen staan. Met een plons belandde ook hij in het water, nagelachen door het meisje.

Ze hadden nu verwacht dat het meisje zou weglopen, maar hier kwam voor Marc en Karel een tweede verassing, ze sprong even later in het water en zwom naar de jongens toe. Gedrieën zwommen ze wat rond en bespatten elkaar speels met wat water. Toen gingen ze aan de rand van het bassin hangen met het meisje tussen de twee jongens in. Ze voelde onder water direct bij Marc en Karel of hun piemel nog hard was. Toen dat niet meer het geval bleek te zijn, zei ze glimlachend.

“Jullie zijn me ook een stelletje stijve lullen, zeg! Hee, ik heet Mia en jullie?”

Marc en Karel waren vanaf dat moment vrij zeker van dat het abonnement er wel snel zou komen.

“Ik heet Marc en dat is Karel,” zei Marc. Spontaan gaf ze beiden een zoen.

“Jullie zijn beste binken. Hebben jullie straks nog iets te doen of hebben jullie wel zin om met mij te neuken? Ik heb er reuze zin in, en jullie?”

Toen de jongens geen antwoord gaven, vervolgde Mia lachend; Ha, ha ik heb jullie alle twee een stijve lul bezorgd. Daar wil ik iets aan doen, of willen jullie niet?”

“Ja, natuurlijk willen wij dat,” antwoordde Marc. Binnen een kwartier zaten ze gedrieën in de auto van Marc. Karel zat naast haar en Marc zat een beetje jaloers achter het stuur. “Rijden maar,” zei Mia en nog voor de auto twee meter had gereden had ze Karel zijn lul al uit zijn broek getoverd. Ze begon hem ook lekker te tongzoenen en Marc zag alles met stijgende spanning in zijn spiegeltje. Als een idioot reed hij naar een stil plekje. Binnen zes minuten waren ze er. Maar in die tijd had Mia het al gepresteerd om haar truitje uit te trekken en is Karel net bezig haar strakke spijkerbroek over haar billen te trekken.

“Eerst mag Karel me neuken en zal ik Marc lekker afzuigen, goed?” Zei Mia, terwijl ze direct haar benen wijd spreidde toen haar broek uit was. Ze trok Karel met zijn stijve lul tussen haar benen en gaf Marc te kennen dat hij naast haar op de achterbank moest komen. Karel had zijn lul al enkele malen een klein eindje in haar al aardig nat wordende kutje gestopt toen Marc op de achterbank kwam. Mia boog zich zijwaarts naar hem toe en had binnen drie tellen zijn springende geval in haar warme mondje. Intussen had Karel zijn lul tot aan zijn ballen in haar kutje gedreven en begon met lange halen te neuken. Mia ’s tong ging snel over Marc zijn eikel heen en haar tongpuntje wroette af en toe in zijn pisgaatje. Hij werd daardoor snel naar zijn hoogtepunt gedreven.

Karel greep nu Mia bij haar billen beet om haar nog intenser tegen zich aan te drukken. Marc had nu ook haar volle tieten te pakken en masseerde en streelde ze. De twee jongens voelden dat ze door de opwinding van die avond ze het niet lang meer zouden kunnen ophouden. Steunend en kreunend kwamen ze alle twee klaar en gelukkig voor Mia kon Karel het nog even volhouden tot ook Mia kronkelend en grommend haar orgasme kreeg.

Maar heel even rustte Mia uit. Toen duwde ze Karel weg tussen haar benen uit en vroeg aan de nog nahijgende Marc of hij de slaapstoelen wilde laten zakken. Snel liet Marc de stoelen zakken en ze hadden nu veel meer ruimte. Mia ging in het midden liggen en wenkte Marc om haar van voren te neuken.

“Of kun je nog niet?” Vroeg Mia met een mond die nog vol sperma zat van zijn eerste keer. Ze likte alles lekker op, en wreef de rest over haar gezicht en hals en zei lachend. “Er is geen betere crème als sperma voor een gezonde vrouwenhuid.”

Maar het idee dat Marc haar nu zou mogen neuken deed zijn leuter al weer aardig opstijgen. Hij ging naast haar liggen en ze deed haar benen uit elkaar en legde een been op zijn rug. Hij pakte toen zijn lul en duw de die in haar drijfnatte kut. Die was nu wel goed gesmeerd met het sperma van zijn vriend. Zalig gleed zijn nog steeds groeiende lul in haar hete pruim.

Intussen was Karel achter Mia gaan liggen en ze hield haar billen van elkaar en presenteerde Karel haar anus. Vlug drukt Karel zijn lul in haar poepgaatje en hij slaakt een zucht van genot.

“Geweldig, Mia ik heb nu je kutje gevoeld, maar je poepertje is nog lekkerder. Oh… oh… zalig nauw is het hier binnen!” En hij stoot enkele malen achter elkaar erin en eruit.

Mia en Marc zijn in een lange tongzoen verwikkelden je hoort alleen hun gesnuif. De drie lichamen proberen nu in harmonie te bewegen, iets wat eerst niet lukt. Maar weldra hebben ze het door en wordt Mia als een gek geneukt van twee kanten!

“Vlugger. Vlugger. Ja, lekkere kontneuker van me. Oh… ah…ha… ik ga komen jongens. Ik word kapot geneukt door jullie lullen. Doorgaan. Ja… ik voel het aankomen.”

Met de laatste rammen in Mia begon die ineens keihard te zuigen. Zelfs hun ballen werden meegezogen. Nu kwamen ook Marc en Karel tot een geweldige explosie terwijl hun gloeiende sperma met een enorme kracht uit hun pikken werd gezogen in haar gloeiende kut en anus.

“Hm… mm…” hijgde Karel en trekt langzaam zijn slap wordende lul uit haar anus. Hij kijkt bewonderend naar het zich weer langzaam sluitende holletje. Maar voor het weer helemaal dicht is, loopt er nog een straaltje sperma uit op zijn handdoek die hij eronder had gelegd. De auto schudde nog na van de enorme krachtinspanning van de drie. Mia had ze helemaal leeg geneukt en ze lag heerlijk lui tussen de twee jongens in na te genieten van de heerlijke neukpartij. Marc trok nu ook met enige tegenzin terug uit de nog steeds zuigende kut van Mia.

Het was nu tijd dat ze Mia naar huis brachten. Langzaam begonnen ze zich weer aan te kleden en Marc zei terwijl hij zijn broek dichtmaakte.

“Mia, meid zullen we jou even thuis brengen?”

“Ja, dat is goed, ik woon hier vlak in de buurt.” Binnen twee minuten stonden ze voor het huis waar Mia woonde.

“We zijn er Mia!” zei Marc en stapte uit en hield het portier voor haar open. Ze stapte uit en vroeg hun spontaan.

“Jullie gaan toch nog wel even mee naar binnen? Mijn moeder wil jullie vast ook wel eens van dichtbij bekijken.” Snel sloot Marc de auto en rende toen naar de voordeur en zag dat Mia al met haar moeder stond te praten.

“Dag jongens, komen jullie er maar gauw in!” Zei ze en liep de jongens vooruit naar de kamer. De beide jongens keken naar de vrouw en ze wisten nu waar Mia die schoonheid vandaan had. Allemachtig, wat een wijf! Ze keken in de kamer om zich heen en zagen verder niemand.

“We wonen hier samen, hoor jongens,” zei Mevrouw toen ze de zoekende blikken van de jongens zag en vervolgde direct.

“Jullie hebben lekker met Mia geneukt, he? Maar ik zou ook wel een graantje van Mia ’s veroveringen willen meepikken. Kunnen jullie nog een keertje? Voor mamma? Ja?”

Nu begrepen Marc en Karel waar Mia die spontaniteit vandaan had. Marc keek verrast van Karel naar Mia en toen weer naar mevrouw.

“Ik geloof van wel, mevrouw,” begon Karel, die wel viel op oudere rijpere vrouwen. Die had meer ervaring en kon waarschijnlijk nog harder zuigen.

“Ik heet Lia, jongens en jullie heten Karel en Marc, is het niet zo, Mia?” Vroeg Mia ’s moeder en ze stond weer op en zei tegen de jongens.

“Gaan jullie mee naar de slaapkamer, daar neukt het wel wat lekkerder dan in de auto! Ha, ha. En Mia zorg jij even voor een lekker drankje, ja?” Ze liep voor Karel en Marc uit naar de slaapkamer en toen ze er middenin was trok ze haar schouderbandjes opzij en floep, naakt was ze! En hoe! Karel voelde zijn lul als een raket omhoog schieten toen hij de gespierde zuig-kut zag en hij trok snel zijn broek opnieuw uit.

“Zo mag ik het zien,” zei Lia en hielp Karel verder met uitkleden. Daarna ging ze op het bed liggen en spreidde haar armen en benen wijd en nodigde Karel uit haar kutje te betreden. Karel aarzelde geen seconde en met een brul sprong hij op de vrouw en wilde hem in haar kut steken. Maar hij raakte die nog niet aan of hij werd met volle kracht naar binnen gezogen. Hij begon haar te berijden alsof hij in tien weken geen vrouw had gehad.

De lul van Karel verdween direct helemaal in de drijfnatte kut. Haar benen sloten zich om zijn middel en haar voeten haakte ze in elkaar. Ze had zich stijf aan hem vastgezogen en was niet van plan om hem nog los te laten die avond. Als wilden rolden ze neukend door het bed. Lia sloeg daarbij allerlei vunzige taal uit. Het hele tafereel deed ook bij Marc de seksdrift weer aanwakkeren. Hij trok ook zijn broek maar weer uit en pakte zijn kloppende lul beet.

“Laat mij dat maar doen,” zei Mia die weer binnenkwam met een blad met volle glazen. Ze zette het op het nachtkastje en keek even lachend naar haar moeder die hevig transpirerend met Karel lag te neuken. Daarna trok ze Marc aan zijn lul mee naar een vloerkleedje voor het bed en ze legde hem op zijn rug in stelling. Mia gunde zich geen tijd. Ze trok haar minirokje omhoog, waarna er een glanzend zwart gymbroekje zichtbaar werd. In twee seconden zoog ze de lul van Marc met gymbroekje en al naar binnen.

“Oh!” Klonk het toen de stijve piemel van Marc in de kut van Mia gleed. Door het stevige zuigen gleed zijn pik stijf in haar zwarte gymbroekje op en neer. Door het glijden langs de gladde stof stond zijn pik meteen in vuur en vlam. Weldra was het in de slaapkamer een gekreun en gesteun van jewelste en het zou niet lang meer duren of Lia zou klaarkomen. De anderen hadden al wat meer beurten gehad. Met een vreselijke hoge gil kwam Lia klaar en zoog even keihard aan Karel zijn pik, maar nam daarna toch weer snel het ritme over van de rammende Karel die door die gil ook dichtbij zijn climax kwam. Grommend stortte hij het allerlaatste restje wat hij nog in zich had in het nog steeds keihard zuigende kutje van Lia.

Ook Marc werd door Mia toch nog vrij snel daarna tot een orgasme gebracht.

“Dit is te gek,” steunde Karel die met zijn hoofd tussen de romige tieten van Lia lag te rochelen.

Ook Marc was evenals Mia aan het einde van zijn Latijn. Helemaal uit-geneukt waren ze. “Ik kan niet meer” stamelde Marc en steunde op zijn ellebogen en keek hoe zijn nu wel erg geslonken pikkie uit het kutje van Mia gleed.

Tien minuten later zaten ze alle vier op het grote bed en genoten van de koele drank.

Britt

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *