Met drie meiden op kot

()

Dit gebeurde enige jaren geleden. We waren met drie meiden samen opgegroeid in een dorp, hadden samen school gelopen, jeugdbeweging, eerste vriendje, zoen, … en gingen nu samen naar universiteit in Leuven. Daar hadden we om de kosten te delen een groot “kot” gehuurd waar we met drie konden leven, studeren en… zo nog een en ander.

Ik beschrijf dit vanuit het standpunt van een toeschouwer omdat ik zelf betrokken partij was en niet graag laat blijken wie ik was.

Op een dag kwam Linda thuis van college. Buiten was het al donker. Jenny en Mia waren gaan fuiven hadden ze verteld en Linda was met opzet iets vroeger recht van het college naar huis gegaan omdat ze even rustig zichzelf wou verwennen. Als je zo met drie samen leeft is dat aspect soms knap vervelend als je al een tijd ‘droog’ staat.

Toen zij de woonkamer binnen stapte was het licht uit. Ze dacht dat Jenny en Mia op de fuif waren. Haar vingers zochten naar de lichtknop. De stemmige lamp aan het plafond wierp een zachte gloed over de kamer.

Het volgende moment stond Linda als aan de grond genageld. Ze kon haar ogen niet geloven! Jenny en Mia waren helemaal niet naar een fuif. Mia lag languit op haar bed, met haar benen wijd gespreid. Jenny zat er op haar knieën tussen en haar hoofd zat begraven tussen de trillende dijen van het andere meisje.

Linda kon haar ogen niet afwenden. Het bloed klopte aan haar slapen. Zodra het licht aanging keken de twee medestudenten op. Ze maakten geen aanstalten om iets aan hun schaamteloze te veranderen.

“Hallo Linda, dat is onverwacht?” Glimlachte Mia. “Je ziet, we zijn even bezig. We hadden je nog niet thuis verwacht. Toe kijk niet zo geschrokken liefje, we doen niets kwaads hoor.”

Nu pas duwde ze Jenny bij zich vandaan. Ze gleed van het bed af en kwam met wiebelende borsten naar Linda toe. “Of wil je soms ook even op mijn tieten zuigen, schatje? Nou van mij mag je, toe maar!”

Zij duwde haar blote borsten uitdagend vooruit. Linda keek ongelovig naar de naakte grote tieten van haar medestudente. God wat had die meid bollen. En wat stonden haar dikke bruine tepels er stijf bovenop! Linda schudde afwerend haar hoofd. Ze was er niet aan toe om zomaar met het lesbische liefdesspel van de twee jonge vrouwen mee te doen.

“Kom terug, Mia” beval Jenny vanaf het bed. Laat haar, wij waren samen bezig.”

Mia stapte heupwiegend terug naar het bed. Linda zag hoe wulps ze haar stevige billen ronddraaide. De twee studentes vielen direct weer in elkaars armen en zette onbeschaamd hun erotische avontuur voort. Linda wist zich met haar figuur geen raad. Ze ging maar gauw naar de badkamer en nam een koude douche. Toen ze terug kwam in de woonkamer, waren Jenny en Mia nog steeds met elkaar aan de gang. Linda wist niets beters te doen dan in haar eigen bed te kruipen aan de andere kant van de kamer. Zij draaide haar rug naar het vrijende tweetal toe en viel in slaap.

Linda schrok wakker. Ze keek de kamer in Jenny en Mia zaten naakt op de bank. Ze hadden iets te drinken ingeschonken. Linda deed als of ze hen niet zag. Doch toen klonk Jenny ‘s gebiedende stem.

“Linda kom hier, doe niet alsof je slaapt. We weten dat je wakker bent. Nou vooruit kom hier!”

Linda gehoorzaamde alsof ze in trance was en gehypnotiseerd door de dwingende stem van Jenny. In haar dunne doorschijnende nachthemd dat nog net tot onder haar lekkere kontje reikte liep ze naar de bankstel toe. Jenny en Mia keken met begerige blikken naar het mooie meisjeslichaam.

Ze zagen de stevige ronde borsten wippen bij elke stap.

“Kom bij mij staan!” Beval Jenny. Linda stond nu tussen de twee vrouwen in. Ze schrok toen Mia ineens haar nachthemd omhoog trok en het over haar hoofd uitdeed. Nu stond ze naakt voor Jenny.

“Beloof je dat je alles doet wat wij willen?” Vroeg Jenny. Linda schudde schuchter haar hoofd. Ze wilde niet toegeven. Op dat moment knikte Jenny met haar hoofd naar Mia. Die was sterker en groter dan Linda. Zij greep het meisje van achteren beet en nam haar in een onontkoombare omklemming. Zo voerde ze Linda naar het bed in de hoek. Ook al stribbelde ze tegen, het hielp Linda niet. Ze werd met dikke witte koorden aan het bed vastgebonden. Haar handen aan de twee posten van het hoofdeinde. Haar benen werden wijd uiteen getrokken en Mia knoopte haar voeten aan de twee buizen van het voeteneinde vast. Nu was ze helemaal overgeleverd aan de twee jonge vrouwen. Die konden nu ook zonder haar toestemming met haar doen wat ze wilden. Jenny stond dichtbij haar. Ze glimlachte triomfantelijk.

“O, wat ben je mooi!. Kijk eens hoe je blote tieten wiebelen. Ja wurm maar met je hete kontje. Je komt toch niet los! Verrukkelijk, wat een zalig dotje haar zit er op je lieflijk kutje!” Jenny boog voorover en begon de strakke tieten van het meisje te strelen. Haar tepels werden stijf, lachend kneep Jenny er in. Mia richtte zich op Linda ‘s kut. Ze trok de stramme lippen uiteen en stak brutaal een vinger in de glibberige spleet. Met haar andere hand betastte Mia de lichte welving van Linda ‘s buik. Ze kietelde de navel. Haar vingers gleden traag langs de draaiende heupen.

“Heb je het al eens eerder met een andere vrouw gedaan?” Sprak Jenny.

Gelijktijdig drukte ze een natte zoen op Linda ’s weerspannige lippen.

“Ik ben heet en geil” lachte Mia. “Ik heb net Jenny klaar gebeft, maar ben zelf nog niet aan mijn trekken gekomen. Dat moet nu met jou!” Met die woorden kroop Mia bij Linda op bed. Ze knielde schrijlings boven het gezicht van de gebondene. Haar poes was slechts enkele centimeters van Linda ‘s mond verwijderd. Zuchtend van opwinding liet Mia haar schedemond langzaam zakken. Jenny hield Linda ’s hoofd onwrikbaar vast. Het volgende moment begon Mia haar natte pruim brutaal over Linda ’s mond te wrijven.

Voor het eerst in haar leven proefde het meisje de smaak van een andere vrouw. Ze snakte naar adem. Het duizelde haar. Dat kon Mia en Jenny echter niet schelen. Jenny ’s handen gleden over Linda ’s borsten. Ze bracht haar mond er naar toe. Haar lippen sloten gulzig om de tepels. Ze begon er uitgebreid aan te zuigen. Met haar tanden trok ze de bruine knoppen ver uit de aureolen. Linda kermde. Mia ging nog steeds haar gleufje over Linda ’s mond. Ze bewoog zich zo, dat haar dikke klit heerlijk werd gemasseerd. Kreunend zat ze op het willoze slachtoffer. Haar strakke billen schoven steeds achteruit. Linda proefde het geil dat de jonge vrouw in overvloed afscheidde. Onwillekeurig likte ze haar lippen af. Ze schaamde zich ervoor, dat ze dit moment heel opwindend vond.

“Nou ga eens opzij!” Sprak Jenny even later tegen Mia.

Met mistige ogen keek Linda haar aan. Zij had een dildo om haar heupen gebonden. Het lid stak dreigend uit haar schaamhaar vooruit. Linda kon haar ogen niet geloven. Wat was dat ding groot en dik!

“ Schiet op, Mia. Kniel op handen en knieën voorover tussen Linda ’s dijen en ga stevig aan haar kut zuigen!. Dan zal ik hem van achter af in je pruim stoten. Maar eerst moet Linda de staaf afzuigen, zodat hij lekker nat wordt!”

En terwijl Mia met flitsende tong aan Linda ’s schaamspleet begon te likken duwde Jenny de plastic staaf tussen Linda ’s lippen. Ze dwong het meisje om op de harde namaak roede te zuigen en voor meer dan de helft nat te maken met haar speeksel. Het meisje stikte er haast in. Ze was blij toen Jenny hem eindelijk wegtrok. Linda voelde dat haar schaamlipjes open werden getrokken. Mia ’s tong gleed op en neer door haar vurige spleet. Het volgende moment raakte ze haar verstijfde klit aan. Het leek wel of er elektrische vonken door haar buik schoten. O, dat vond ze best fijn. Ze begon met haar bekken te draaien en haar kontje wipte driftig op en neer. Jenny stelde zich hurkend achter Mia ’s billen op en plaatste de dikke staaf tussen Mia ’s dijen door, pal voor haar sponzige gleuf. Impulsief stuwde Mia haar achterste omhoog zodat haar vriendin nu gemakkelijk bij haar kon binnen komen.

De jonge vrouw in het midden kreunde luid toen de harde staaf door haar vaginatube ribbelde. Haar gebogen lichaam schokte vooruit. Met nog meer inzet begon ze Linda te beffen. Die zou nu het liefst Mia ’s hoofd hebben vast gegrepen, om haar nog dichter tegen haar schoot te drukken. Maar haar handen waren onwrikbaar vast gebonden. Haar machteloze positie versterkte op een wonderlijke manier haar sensuele gevoelens. Het was net of ze er nu nog meer van genoot. Ze kronkelde wulps heen en weer. Mia tilde even haar hoofd op en zei tegen Jenny.

“O meid, wat pook je dat ding lekker wild in mijn kutje! Ja, ik ben je geile hoer! Ik zal mijn kont nog steviger rond draaien.” Daarna drukte ze haar mond weer op Linda ’s schede. Jenny lachte triomfantelijk. Bij elke stoot die ze aan haar vriendin gaf, wipten haar borsten fel heen en weer. Haar donkere spenen staken ver uit de ronde tepelvlekken, ten teken van haar wellust. Ze bonkte vooruit en zorgde er voor dat Mia steeds vinniger op Linda ’s gleuf zoog. Het vastgebonden meisje begon ingehouden te grommen. Haar kittelaar werd zo intens gestimuleerd dat ze langzaam maar zeker naar het hoogtepunt toe werd gedreven.

“Ga door, Mia!” Moedigde Jenny haar minnares aan. Ze begint te komen!

“Ja! Ga door” hijgde Linda smachtend. Ze wilde nu klaar komen. En ze kwam! Haar naakte lichaam spartelde in allerlei bochten. Haar tieten draaide rond. Ze trok hard aan de koorden. Met een rood aangelopen hoofd beleefde ze haar eerste lesbische climax. Linda voelde zich erg licht in het hoofd worden en viel bewusteloos. De meisjes maakten haar snel los en gaven haar iets te drinken.

“Vond je het leuk” vroeg Jenny. Linda knikte.

“Ja, het was wel leuk, maar ik vind het nu wel genoeg.” De beide meisjes begrepen haar wel en lachten.

“Ga maar lekker slapen we doen het nog weleens over. Je vond het nu lekker; dan doen we het zonder je vast te binden.”

“Jenny gaan wij ons nu nog even vermaken?” Zei Mia.

Linda voelde zich zo uitgeput dat ze zich omdraaide en in een diepe slaap weg zakte.

De beide andere meisjes gingen nog heel lang samen verder.

Bi Girl

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *