Lady of the nicht

()

Die avond kreeg ik een berichtje dat mijn man wou dat ik mij opmaakte,en mij kleedde met de kleding die op het bed lag. Verder moest ik dan in de zetel wachten, geblinddoekt en dit tegen 21.00 uur. Zodoende begon ik mij voor te bereiden zoals gewenst; bad, parfum, nagels lakken…

Ja, het huisvrouwtje veranderde met veel plezier in ‘the lady of the night’ of, eerder ‘the bitch of the night.’ Voor fantasietjes was ik altijd in stemming, vooral als er geneukt ging worden, want de vraag was altijd hoe, en kwam er iemand mee? Dus deed ik extra mijn best, qua look en kleding, want ik wou steeds het beste geven, en hoopte dan ook het beste te krijgen en vooral de hardste en heetste.

Daar lag mijn avondkledij: een zwart lederen kleedje met ritssluitingen op borsten , dijen en waar men maar denken kon, zwarte netkousen met jarretellegordel en zwartblinkende hoge hakken, een halsband en blinddoek. Dus kleedde ik mij aan, maar, geen slipje,geen BH? Ik begreep dat ik gemakkelijk te nemen moest zijn. Dat was duidelijk, ik ging gewillig weer het onschuldige, verkracht vrouwtje zijn en zou nemen en slikken, wie en wat komen ging, want ik was onschuldig zoals een geile vastgebonden slet maar kon zijn. Weerstand zou ik zeker niet bieden, integendeel. Pijpen, zuigen, betast en geneukt worden, zoveel er aangeboden werd, want het was één van mijn fantasietjes, gebruikt te worden. Zo verlangde ik het en zo leerde ik het, en genoot ervan. Het was bijna tijd en ik mocht zeker gezien en vooral genomen worden. Ik legde me in de zetel met gedempt licht in een verleidelijke pose, met mijn blinddoek aan, te wachten, met een behoorlijke natte kut en toch een beetje bang voor wat komen zou, je wist namelijk nooit met mijn ventje?

Ik hoorde lawaai aan de voordeur en iemand die binnen kwam, plus nog ander lawaai, de muziek werd aangezet en de stem van mijn man, die zei, dat ze moeten wachten en kijken. Mijn handen werden vastgemaakt aan de halsband met boeien en toen werd mijn blinddoek afgedaan. Tot mijn grote verwondering stonden daar vier naakte mannen met een bivakmuts over hun gezicht, vier gebruinde naakte mannen, onherkenbaar, met vier stijve pikken, die naar mij wezen. De opdracht werd duidelijk, ik zat neer en de pikken bengelden voor mijn mondje, ik kon niet anders, want de lullen duwden tegen mijn lippen. Ik zoog en likte, pijpte en streelde de pikken met bezetenheid om ze zo stijf en hard mogelijk te krijgen, want ik wou ze zeker in mijn kutje. De heren genoten van mijn service. Daar was ik dan, in de zetel zittend, zonder BH, blote kut, zwart leren minikleedje, zwarte netkousen en hoge hakken, half vastgebonden; vier naakte mannen hun pik aan het afzuigen, drie vreemde pikken in het bijzijn van mijn man en zijn pik. Een geilere hoer dan mij, kon er niet zijn, en dat ze genoten hoorde ik, aan het gekreun en zuchten van mijn gebruikers. Toen moest ik stoppen en werd ik meegenomen en met mijn handen boven mijn hoofd vastgemaakt aan het plafond. De heren moesten gaan zitten van mijn man en me bekijken. Mijn handen werden dan losgemaakt en ik moest de gemaskerde heren, één voor één, een drankje brengen; telkens werd ik betast of gestreeld, waar men mij maar pakken kon. Daarna moest ik neerzitten in de zetel rechtover de heren en met mijn benen wijd open en opgetrokken blijven zitten en eveneens traag een aangeboden drankje volledig leeg drinken, wat een zicht bood ik de heren aan en wat een perverse, geile toestand voor mij, met mijn gleufje gespreid een drankje drinken terwijl vier mannen zitten te kijken naar mijn naakte kut. Zouden ze mij dan nu nemen, na het drankje? Ik was er meer dan klaar voor en mijn nat spleetje nog meer?

Maar,neen. Zodra mijn drankje leeg, werd ik terug aan de handen geboeid en vastgemaakt aan die haak aan het plafond. De drie mannen bleven zitten en keken naar mijn vastgebonden heet lijf, dat wulps kronkelde van verlangen. Ik werd wel gestreeld door mijn man en beschreven, beter nog tentoongesteld door hem als een te koop aangeboden slavin. Hij deed de ritssluitingen open ter hoogte van mijn borsten open en haalde ze er één voor één uit, speelde met mijn tieten, nam de tepels vast en neep zacht erin,hij beloofde de andere mannen,dat ze er ook mochten mee spelen en zuigen, hun pikken er tussen steken, wat ze maar wilden. Daarna streelde hij verder en opende de ritsen aan mijn dijen en deed mij ronddraaien om mijn kontje te tonen. Enkele klappen op dat lekker kontje, deed mijn achterste rood opgloeien en deed mijn lijf nog meer kronkelen. Dan toonde hij mijn kut en hij opende mijn schaamlippen om het kutvocht te tonen, dat glinsterde aan mijn roze neukgaatje. Ik werd werkelijk getoond als de geilste sloerie en dat was ik op dat moment ook; ik wou zo vlug mogelijk gepakt worden. Toen werden, de heren uitgenodigd, om mij te betasten; strelen en te likken waar ze maar wilden. Nog steeds gemaskerd kwamen de geile bokken op mij af, hun stijve lullen priemden naar hun mij, slachtoffer. Ik hing daar vast met mijn borsten naakt, en met stijve tepels hangend uit mijn kleedje; een druipende kut, naakt kontje, netkousen met hoge hakken als een seksslavin die smeekte om gebruikt, misbruikt te worden en dat ging nu ook onvermijdelijk gebeuren. Allen betasten ze mijn lijf, langs alle zijden en gaatjes, dijen, borsten, kontje, benen, enkels en zelfs in mijn kut, voelde ik vingers en tongen afwisselend, die likten, vingerden en streelden. Ik deed mijn benen zo wijd mogelijk open om goed bereikbaar en verwend te worden. Mijn geil liep uit mijn kut toen ik klaarkwam en het liep langs mijn dijen en nylons, tot het op mijn hoge hakken en de grond droop.

“Geile teef” riep mijn man “nu gaan we je neuken, slet en blijven we verder neuken, terwijl je klaarkomt, dus hou je mondje en spleet maar wijd open hoer!”

Toen werd ik losgemaakt en op de salontafel neergelegd, mijn benen gespreid en een eerste pik begon mij te neuken in mijn natte spleet. Handen betasten mijn tieten en mijn tepels werden afgezogen, een tweede lul stootte tegen mijn lippen aan en dus opende ik mijn mond en werd ik eveneens geneukt in mijn mondje. Daar lag ik dan; op mijn rug, benen wijd en ik neukte zelfs mee op het ritme van de pik die in mijn kut ramde en zoog ijverig aan de neukende paal in mijn mond, met in iedere hand een stijve pik die ik aftrok of masseerde.

Een hele tijd werd ik zo gebruikt en toen stopten de heren. Ik moest mij draaien,op mijn knieën en handen gaan zitten en dan mijn kutje en kontje zo hoog mogelijk omhoog houden, een pik schoof weer in mijn gleuf en ramde mij hevig,en vertraagde af en toe, weer stak men een tweede pik in mijn mondje, en ik zoog hevig om het zaad eruit te doen spuiten. Weer speelde men met mijn tieten en tepels, een volgende pik bood zich aan mijn pijpmondje aan en ik bediende de heren om beurt, terwijl ik in mijn kutje permanent werd verder geneukt. Wie wat deed besefte ik niet, ik voelde alleen de stijve pikken en mijn lichaam die meer wou en kreeg. Ik rook en proefde hun geil sap en zweet vermengt met het mijne. Het enige dat ik zeker wist, was dat ik gewoon als een geile teef gebruikt en genomen werd door een stel geile bokken,die pas zouden stoppen als ze leeg waren gespoten op en in mijn lijf. Zo moest het ook, dat wou ik ook; mijn kledij en lichaam hadden erom gevraagd. Toen werd ik nog een tijdje op mijn knieën door de heren geneukt, betast en gestreeld, gelikt en gekust, terwijl ik de ene achter de andere in kut of mond kreeg om af te neuken. Maar dit was slechts het begin, ik kon niet vermoeden wat perverse spelletjes mijn wulpse en geil lichaam nog ging ondergaan!

Toen stopten ze allemaal om een ander standje op mij uit te proberen. Eén van de mannen legde zich neer in de zetel,op zijn rug; ik moest op zijn paal gaan zitten. Toen ik op die ene pik schoof met mijn open gerekt poesje, werd er een andere paal in mijn mond geduwd. Ik neukte mezelf terwijl ik een pik pijpte. Opeens werd ik voorovergebogen en diegene die ik neukte met mijn kut, begon aan mijn tieten en tepels te zuigen terwijl de andere mij zacht in mijn mond verder neukte en een tong mijn kontgaatje bewerkte. Ik wist wat komen zou en ontspande mij zoveel mogelijk mijn kontgaatje. Ik onderging en verlangde ernaar met hete en geile verlangens om volledig gevuld te zijn, overgeleverd aan de perverse lusten van die hete bokken.

Na een tijdje voelde ik een pik tegen mijn poepgaatje en ik bewoog zachtjes om hem binnen te laten. Nu zat er één pik in mijn kut, één in mijn kontje, één in mijn mond en kreeg er één in mijn handpalm gestoken die ik vast omklemde. Eventjes bewoog ik niet, en ook de heren genoten stil van hun penetratie; maar dan stilletjes, neukte ik hen en zij mij, het tempo werd alsmaar harder en harder. Ik werd geramd in al mijn openingen. Ik zoog als een bezetene aan de paal in mijn mond en rukte met een hels ritme aan de lul in mijn hand. De twee die in mijn lijf zaten kwamen samen met mij klaar en ik voelde de zaadstralen in mijn kut en darmen pompend spuiten. Mijn lichaam kwam schokkend en overvloedig klaar. Twee pikken waren leeggespoten, nog twee te gaan.

Ik legde mij op mijn rug om te bekomen, maar een andere pik schoof onmiddellijk in mijn gezwollen kut en neukte mij gewoon verder. Een andere speelde en betaste alweer mijn volle borsten, men zag dat ze zeer gevoelig waren en mijn tepels zeer spits, en ik werd bijna gek van geilheid, dat men gewoon verder deed. Na een tijdje dat een man met mijn boezem speelde stak de man zijn pik gewoon weer in mijn pijpmondje en beval mij zijn paal nat te maken, nog steeds werd ik ondertussen in mijn spleetje geneukt door die andere.

Weer moest ik een nieuw standje innemen,ik moest op één pik zitten, maar met mijn rug naar de man toe en benen wijd open, toen stak de vierde en laatste stijve pik zich gewoon bij de pik die al in mijn spleetje zat. Ik voelde mij een teef die gewoon door twee pikken tegelijk geneukt en geramd werd in haar poesje en wou het namelijk ook zo. Terwijl de twee geile bokken in mijn kut in het geil en het sperma van de voorgangers neukten bood een derde zijn leeggespoten lul aan mijn mond aan en ik likte braaf en ijverig mijn eigen geil en hun sperma af. Toen kwamen de twee geilaards die in mijn overbevolkte kut zaten ook klaar. De ene haalde vlug zijn pik uit mijn poesje en spoot zijn lading zaad op mijn borsten lijf en gezicht terwijl de andere gewoon rustig zijn pik leeg spoot in mijn oververhitte kut. Ik zat gewoon onder het geil, het droop zelfs uit mijn spleet en kontje, maar ik moest mij neerzette in de zetel, benen gespreid en kutje wijd open en goed zichtbaar en ik mocht alle pikken nog eens schoonlikken of afzuigen. Zelf mocht ik geen enkel sperma of geil afkuisen van mijn lichaam, de hele avond, want die was nog niet ten einde.

Ik was een lekker stuk, een teefje en voor de ganse nacht hun seksspeeltje voor wie het wou en hoe zij het wilden.

En weerstand zou en wou ik niet bieden want ze waren in de meerderheid,en ik genoot ervan.

Bi Girl

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *