Na de chat

()

Je voelt je lichaam trillen en een vreemd gevoel gaat er door je onderbuik richting je schaamstreek, je voelt je kutje tintelen. De geile beelden die je had toen je met hem aan het chatten was passeren in je gedachten allemaal de revue.

De manier zoals hij daar nu staat en je aankijkt maakt dat je twijfelt. Je weet wat er gaat gebeuren als je hem uitnodigt om binnen te komen. Uiteindelijk besluit je om hem binnen te vragen. Je wil eigenlijk wel weten of alles waar jullie over gepraat en gefantaseerd hebben in het echt misschien nog beter is. Een kans om al die heerlijke geile fantasieën werkelijkheid te laten worden. Je pakt zijn hand en neemt hem mee naar de keuken en vraagt of hij wat wil drinken.

“Doe maar iets fris,” zegt hij, “buiten is het al erg warm en ik heb het vermoeden dat het binnen ook warm gaat worden.” Tegelijkertijd geeft hij je een knipoog als hij dat zegt en je loopt naar de koelkast om het drinken te pakken. Zodra je voorover bukt om het drinken te pakken geef je hem een geweldig uitzicht op je mooie decolleté. Blijkbaar heeft hij van het mooie uitzicht genoten want als je hem het glas fris overhandigd zie je een duidelijke bobbel in zijn broek. Blijkbaar hij was net zoals jij ook al opgewonden en heeft het uitzicht op jouw geweldige borsten zijn geilheid alleen vergroot.

“Dank je,” zegt hij, voor zowel het drinken als de mooie inkijk op je borsten. Deze opmerking maakt dat je verder opgewonden raakt en eigenlijk niets liever wil dan die fantasieën werkelijkheid laten worden. Je buigt langzaam naar hem toe en zoent hem gepassioneerd op zijn mond. Je voelt zijn warme zachte lippen drukken tegen die van jou. Mijn God wat een heerlijk gevoel, je lichaam trilt van opwinding. Zijn tong maakt cirkeltjes rondom die van jouw. Je probeert zijn tong bij te houden maar het lijkt alsof je aan de grond genageld staat. Het is zo een heerlijk en intens gevoel en dat gecombineerd met alle beelden die door je hoofd flitsen maakt dat je eventjes ver weg bent in gedachten.

Snel herstel jezelf en gaan jouw handen over zijn borst. Je voelt zijn gespierde lichaam door zijn shirt, je handen glijden over zijn rug naar zijn kont. Mm… dat voelt heerlijk zo een getraind kontje. Het betasten van zijn strakke kont door jou is voor hem een uitnodiging om hetzelfde te doen. Hij laat zijn handen via je rug naar jouw kont gaan. Door de badjas kneedt hij een paar keer je billen. De strelingen van zijn handen over je lichaam voelt geweldig aan je vagina begint nu heerlijk nat worden. Je schaamlippen zijn aan het opzwellen en je clitoris is hard en schreeuwt om aandacht. Je wilt nu alle fantasieën werkelijkheid laten worden, je bent zo geil zo opgewonden, je wil hem neuken , hier en nu. Je pakt zijn hand en leidt die naar je borsten onder je badjas. Je tepels zijn hard en op het moment van aanraking gaat er een rilling en siddering door je lichaam. Het lijkt wel of alles nu veel lekkerder aan voelt dan toen je er van droomde en ook al lekker met jezelf speelde terwijl hij allerlei geile verhaaltjes vertelde via de chat.

Er volgt gelijk een innige tongzoen, heerlijk gaan jullie nu op in elkaar, gepassioneerd, hartstochtelijk, en ongelofelijk geil en opgewonden staan jullie te tongen in de keuken. Jij in je badjas en hij, de onbekende bekende in zijn shirt en jeans. Hij maakt nu langzaam jouw badjas los en gooit die over je schouders op de grond, meteen begin je aan zijn riem te frunniken om ook zijn broek uit te krijgen. Hij neemt nu beide borsten in zijn handen en begint die heerlijk te kneden, met zijn vingers draait hij cirkeltjes rondom je harde tepels. Op het moment dat je wil vragen om even hard in je tepels te knijpen, doet hij het al en je slaakt een zucht van verlichting, nee gewoon van pure geilheid.

Het knijpen in je tepels maakt bij jouw de drang naar seks nog groter en bijna altijd mondt dat dan uit in wilde dierlijke en ongeremde seks, seks in zijn pure vorm.

Je voelt nu de sappen uit je vagina stromen, langs je benen en telkens als hij even in je tepels knijpt volgt er weer een golfje. Dit is vele malen beter dan je ooit had kunnen vermoeden toen je met hem over deze geile dingen aan het chatten of fantaseren was. Inmiddels heb je zijn broek open, hangt zijn short op zijn enkels en kijk je recht tegen zijn harde lul aan. Hij is hard en zo veel mooier dan op die foto’s die je van hem had gekregen. Je ziet het voorvocht uit zijn harde pik sijpelen het geeft een mooie glinsterend effect op zijn eikel. Hoe vaak heb je niet die smaak al geproefd van dat voorvocht in je mond, hoe vaak heb je die harde lul al in gedachten diep in je keel gezogen.

Het hek is nu van de dam, je wil niet meer rustig aan doen, je wil hem pijpen je wil die harde lul diep in je kut voelen stampen, je wil hem voelen spuiten in je kut en over je tieten, je wil zijn zaad proeven. Je zakt door je knieën en kijkt nog een keer naar zijn glinsterende eikel, waarna je hem diep in je mond laat verdwijnen. Je voelt hem beven over zijn hele lichaam. Oh wat smaakt dat lekker. Met je hand kneed je zijn ballen en je laat die lekker lul van hem heerlijk in en uit je mond verdwijnen. Aan zijn kreunen te horen doe je het erg goed. Al pijpend trek je stevig aan zijn harde lul.

Hij pakt nu je hoofd beet en begint je mond te neuken, zijn lul verdwijnt steeds dieper in je keel en je moet haast kokhalzen. Je bent zelf druk bezig je kutje te verwennen. Je vingers maken soppende geluiden in je kutje en je klitje wordt natuurlijk niet overgeslagen. Je voelt je geweldig een lul in je mond, twee vingers diep in je kutje, de perfecte porno scène. Zijn lul druipt van je speeksel en als snel voel je dat het hem te veel gaat worden. Hij haalt zijn lul uit je mond, maar daar neem je geen genoegen mee. Je bent zo geil je wil zijn zaad proeven, je wil zijn zaad diep in je keel voelen spuiten. Je neemt zijn lul terug in je mond en verhoogt het tempo waarmee je hem pijpt en aftrekt. De spanning in lul wordt hoger en hoger, zijn hijgen gaat sneller en sneller, nog even diep in je keel en dan voel je zijn lichaam schokken, je hoort hem kreunen dat het een lieve lust is en ja, met schokkende bewegingen schiet hij zijn zaad met ferme stralen in je keel.

Je trekt zijn lul voorzichtig uit je mond zodat je zijn zaad kunt doorslikken, zijn laatste restje komt dan ook op je bovenlip. Je bent ondertussen gestopt me jezelf te vingeren, want je wil dat hij je klaar laat komen met zijn tong. Je eerste orgasme moet door hem worden veroorzaakt. Hij trekt je aan je armen omhoog en zoent je hartstochtelijk op je mond waarbij als snel jullie tongen zich vermengen net zoals jullie speeksel en zijn zaad. Hij moet nu ook zijn eigen zaad proeven, de gedachten dat hij zichzelf nu proeft maakt je nog heter voor zover dat al mogelijk is. Hij draait je om en tilt je op het aanrechtblad, en duwt je benen van elkaar. Hij heeft nu zicht op je heerlijke glad geschoren en flink gezwollen kutje. Hij begint je te zoenen aan de binnenkant van je dijen en werkt zich langzaam omhoog in de richting van je kutje. Het liefst had je zijn gezicht vol op je kut gedrukt, echter je laat hem even zijn gang gaan. Hij likt nu de holtes van de binnenkant van je dijbeen, vlak naast je kutje. Dat vind je een heerlijk en opwindend gevoel.

Hij moet nu echt je kutje gaan likken, je staat stijf van de adrenaline en geilheid om nu heerlijk klaar te komen. Op het moment dat hij je klitje met zijn tong beroert slaak je een zucht van verlichting. Mijn God wat voelt dat heerlijk! Oh ja, lik die kut van me harder, sneller. Hij laat zijn twee vingers door jou met je mond verwennen. Je zuigt er op alsof je zijn lul weer aan het pijpen bent. Hij duwt nu voorzichtig die twee vingers diep in je kutje, dat tezamen met het likken van je clitoris maakt dat je eerste orgasme zich aandient. Met zijn andere hand knijpt hij in je tepel en je kreunt nu steeds luider. Dit is zo veel beter als je ooit had kunnen denken toen je met hem aan het chatten was. De fantasieën en chat waren al zo ongelofelijk geil en hadden je al vaak naar een hoogtepunt gebracht, maar dit was werkelijk ongekend. Je kreunt nu luid en als hij dan nog een paar keer je klit diep in zijn mond zuigt wordt het allemaal te veel voor je. Je schreeuwt het uit.

“Sneller, neuk mijn kut met die vingers, lik mijn klit! Ik kom, ik kom…”

Je voelt je kut intens samentrekken en van je tenen tot in je hoofd beleef je al schokkend het orgasme.

“Niet stoppen! Ga door, ga door, lik mijn klit, ga door!” Je wil het orgasme maar laten voortduren. Met golven stroomt het vocht uit je vagina, zijn gezicht is helemaal nat, het is een van je beste orgasme ooit.

Nadat je weer wat tot je positieven bent gekomen, neem je hem mee naar de slaapkamer. Je hoofd tolt nog van het orgasme en alle dingen die je nog met hem wil doen. Alle fantasieën die je samen met hem hebt beleefd via de chat wil je nu ten uitvoer brengen. De verschillende posities waarin hij je moet neuken, de posities waarbij jij zijn pik berijdt. Het gevoel van zijn harde pik in jouw kutje en kont. Zodra je op de slaapkamer bent aangekomen, gooi je hem op het bed en begin je zijn borstkast te zoenen en bijt je hem zo nu en dan in zijn tepels. Blijkbaar houdt hij er van als je zijn tepels stimuleert want zijn pik gaat gelijk weer staan. Je handen sluiten zich gelijk weer om zijn harde lul. Ondertussen blijf je met zijn tepels spelen. Afwisselend zuig en bijt je in zijn tepels en in geen tijd staat zijn pik wier fier en hard overeind om door jou te worden bereden.

Je manoeuvreert je kut boven zijn harde pik en laat jezelf langzaam zakken. Je voelt zijn eikel je kut binnen gaan en dat geeft een heerlijk gevoel. Je kutje word nu wat opgerekt en al snel laat je helemaal over zijn lul zakken. Je hele kut is nu gevuld met zijn hard pik en het geeft een intens gevoel. Je knijpt een paar keer met je kutspieren en hij spant zijn pik aan ten teken dat het geweldig voelt. Het feit dat de onbekende bekende nu jou hele hete kutje heeft gevuld met zijn harde pik laat weer een golf van kut- geil naar buiten stromen. Nu is ‘t tijd om hem te gaan rijden, om zijn pik te gaan melken. Je beweegt je heupen langzaam naar voren en naar achter waarbij je telkens probeert hem nog iets dieper naar binnen te krijgen. Al rijdend grijp je jouw borsten, kneed ze en knijpt af en toe stevig in je tepels. Blijkbaar vind jij dat net zo lekker als hij.

Je verhoogt het tempo verder en zijn lul gaat nu snel op en neer diep in en uit je heerlijke natte kut. Met zijn vingers probeert hij jou klitje te masseren telkens wanneer jij met je bekken naar achteren gaat. Het geil stroomt nu echt uit je kut langs zijn ballen en je klit heeft niet veel meer nodig om het volgende orgasme in te luiden. Je berijd nu als een dolle zijn harde pik en je laat je kut telkens helemaal op zijn lul ploffen, je duwt zijn hand weg en begint nu je over eigen klit te wrijven. Je hijgt nu zwaar. Je begint te schreeuwen. Je slaat allerlei geile taal uit, die aangeeft dat je nog meer, harder en dieper geneukt wil worden.

Het lijkt soms net even alsof je aangerand wordt, niets is minder waar, je geniet van elke stoot diep in je kut, de vingers over je klit. De vingers die in je tepels knijpen. Je schreeuwt als een wild beest die ongekende en ongeremde seks heeft, je laat je gaan, je vingert maar door, je neukt maar door en dan gutst het kut- geil uit je kut je komt zo ongelofelijk heerlijk klaar voor de tweede keer.

Het is zo wonderlijk zo heerlijk, zo ongekend, droom ik nu of is het toch echt?

Birdie-man

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *