Rubbertjes

()

Ik ben een leuke meid van 24 jaar en woon nu twee jaar samen. De laatste tijd liep het stroef met onze relatie maar dat gebeurt wel vaker na 4 jaar. Ik begon toch te twijfel en checkte zijn mobiel en andere dingen. Daardoor was ik zeker dat hij was vreemd gegaan. Ik was pissig en boos en zocht een manier om hem terug te pakken. Ik wist dat hij de vrijdag op zaterdag nacht zou hebben. Ik wilde mezelf laten filmen en het liefst door twee mannen laten nemen.

Mijn buurman, is singel oké wel ouder maar voor veel in en hij bekijkt me altijd geil. Hij is 51 jaar en ik weet dat hij veel met porno bezig is. Ik belde aan bij hem toen mijn vriend weg was. Ik had twee Breezer op om rustiger te zijn. Ik liep naar binnen bij hem en droeg een mini rokje met een topje. Ik heb geen grote borsten, 85b en ben niet heel groot maar ook niet dik heb een mooi plat buikje. Ik droeg geen string en plofte op de bank. Ik wist dat mijn rokje te kort was en dat hij zeker uitzicht zou hebben op mijn kale kutje. Ik kreeg een borrel van hem en aan zijn gezicht kon ik zien dat hij mijn uitzicht opmerkte. Hij lachte en vroeg “waar heb ik dit bezoek aan te danken.”

Ik lachte en zei nogal nerveus “ik wil een leuke film maken voor mijn vriend.” Hij lachte en bekeek me weer heel geil.

“Tja, wat voor film” zei hij lachend. Ik keek hem aan en opende erg suggestief mijn benen. Nerveus gaf ik hem uitzicht op mijn kale kutje. Hij lachte en zei “wie moet dat dan filmen.”

“Weet je niet nog iemand” zei ik en nam een slok. Hij lachte en zei “heb geduld.” Hij belde even en kwam weer terug en plofte naast me. Over twintig minuten is een goede vriend van mij met een goede camera hier. Hij streelde mijn been en zei, “hier droomde ik van.” Zijn hand gleed omhoog en streelde de rand van mijn kutje. Ik lachte en zei, “dit wordt leuk.” Zijn vinger gleed door mijn kutje waar gelijk reactie in zat. Ik pakte zijn hand en zei “even geduld ik wil alles op film.” Hij lachte, liep even weg en pakte en foto camera en zei “mag ik wel een foto maken?” Ik lachte opende mijn benen nog meer en opende met mijn vingers mijn kleine lipjes. Hij klikte een paar keer en ging weer zitten en lachte.

De deurbel ging en daar was zijn vriend met inderdaad een knappe camera. Voorstellen handje geven en ook hij keek lachend onder mijn rokje. Biertje erbij en de camera werd klaar gemaakt. Hij vroeg wat hij moest doen en ik zei, “filmen en aankomen mag.” Hij lachte veelbetekenend. Mijn buurman zat al naast me en streelde mijn kleine borsten waarvan de tepels al strak vooruit stonden. De zenuwen gierde door mijn lijf. Ik twijfelde en werd tegelijk mega geil. Ik besloot nu door te zetten en niet te stoppen. De buurman had mijn shirt uit, likte mijn stijve tepels en wreef met een vinger door mijn klets natte kale kut. Ik sloot mijn ogen een stukje en zag de cameraman heel dichtbij, die vroeg; ”hoe oud ben je eigenlijk.” Ik lachte en zei ”vierentwintig en jij,” hij lachte en zei vijftig. Zijn hand gleed over mijn bovenbeen. “Lekker zacht;” was zijn reactie. Hij wreef met een vinger door mijn kut en lachte en zei “ook nog lekker nat.”

“Laten we naar boven gaan” zei de buurman. Met zijn drieën de slaapkamer in en de buurman en zijn vriend waren snel naakt. Ik volgde snel het goede voorbeeld. Ik lag nu naakt op bed en de buurman kroop tussen mijn benen en spreidde deze helemaal. De cameraman filmde mijn klets natte kut van dichtbij en de buurman likte mijn geile kutje. De cameraman zat naast me en streelde mijn borsten. Ik pakte zijn oude geile lul vast en trok er aan. Hij filmde lekker verder en kwam met zijn lul dichterbij mijn gezicht. Ik pakte hem goed vast en nam zijn oude lul in mijn jonge teut. Ik zoog en likte deze geile oude lul helemaal stijf en lag zelf zwaar te hijgen en te genieten van die tong van de buurman en zijn vingers in mijn kut en kontje.

De buurman raakte de juiste snaar, mijn lichaam begon te tintelen en ik kwam heftig klaar. Alle zenuwen waren weg en ik wilde maar één ding; keihard genomen worden. De buurman kwam omhoog en hield zijn lul ook bij mijn mond en op slag zoog ik twee lekkere oude stijve lullen. Beide heren speelde met mijn lichaam en vingerde mijn pik-vragende kut. De cameraman keek me aan en zei, “waar zijn de rubbertjes.” Shit die was ik vergeten. Buurman lachte en zei “tja heb ik ook niet.” Ik keek ze al zuigend aan en zei “tja dan maar zonder.” Ik wilde seks hoe maakte niet uit. De camera man ging tussen mijn benen en de buurman pakte de camera. Hij wreef zijn oude natte eikel langs mijn jonge kutje.

Heel rustig duwde hij zijn pik in mijn kletsnatte kut. Ik hijgde iets zwaarder en sloot mijn ogen. Hij pakte mijn heupen en begon me nu stevig te neuken. Nu hijgde ik flink stevig en voelde me heerlijk gevuld. Hij kneedde mijn borsten en trok aan mijn tepels. Nu kwam de buurman tussen mijn benen en ik had die andere lul in mijn mond. Ik keek naar de camera en zei, “neuk me stevig laat me gillen van genot.”

De buurman pompte zijn stevige grote pik in me en naaide me diep en lekker en ik kwam weer klaar en had moeite met pijpen schoonlikken van die andere lul. De cameraman lag op zijn rug, gaf de camera weer over en ik zakte met mijn rug naar zijn gezicht over zijn lul. Ik ging zo liggen en opende mijn benen helemaal. De buurman hijgde geil en zei “dit is een heel geil gezicht” en ik werd weer heerlijk genomen. De buurman likte mijn kut terwijl er een pik in gleed. Ik ging nu recht op zitten en begon hem wild te berijden. Dit bezorgde mij weer een orgasme. Ik gilde het uit van genot.

Ik kroop nu boven op de buurman, zakte over zijn lul en hij likte gelijk mijn tepels en naaide me stevig. De cameraman likte mijn kontje, spuugde er op en duwde er een vinger in. Ik hijgde weer en hij stopte. Nu voelde ik een eikel tegen mijn kontje duwen terwijl de buurman mijn kut naaide. Heel zachtjes gleed zijn pik in mijn kont en ik lag muisstil. Heel even was het pijnlijk maar dat verdween snel toen beide lullen in me schoven. Dit was echt super lekker en ik kon alleen maar ja roepen en hijgen.

De lullen begonnen me nu echt uit te wonen en om de beurt schoven ze in mijn kontje in diverse standje. Ik zoog ze weer schoon om ze dan weer in mijn kut te voelen. Ik zat weer op mijn knieën de buurman paalde mijn kont stevig. Hij hijgde zwaar en ik riep “spuit mijn kont vol.”

Dit deed hij dus en spoot al zijn warme zaad in mijn kont. De cameraman duwde zijn lul in mijn kut en naaide me daar weer stevig, trok mijn lange donkere haren naar achteren en riep “ik spit je kut vol jonge slet.” Ik hijgde alleen maar “ja” en riep “sneller.” Hij naaide me hard en diep en ik kwam klaar tegelijk met hem. Ik voelde hoe hij een dikke lading zaad in me schoot. De buurman filmde mijn beide openingen die vol met zaad zaten. Ik perste het eruit en voelde hoe hun zaad elkaar mengde. Ondertussen zoog ik de laatste druppel uit de lul van de cameraman. Ik speelde met mijn kut en wreef het zaad over mijn kut en kont heen en smeerde het over mijn borsten.

Met twee half-slappe lullen lag ik op bed met mijn mond afwisselend om deze lullen en keek in de cameraman. Ik lachte en zei “lekker hoor.”

De dvd werd gemaakt, ik douchte me thuis en bekeek de dvd. Damm… die was echt mega geil. Ik legde deze duidelijk zichtbaar midden van de tafel. Ik vulde mijn tas en ging weg. Ik werd de volgende dag gebeld en mijn vriend was boos, heel boos.

Twee weken later bleek dat hij nooit was vreemdgegaan en dat ik het mis had. Tja, mijn relatie is nu over. Maar dit weekend ga ik toch weer naar de buurman om vreselijk lekker geneukt te worden. Dat wordt weer heel lekker.

Britt

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *