Sollicitatie

()

‘s Ochtends om 10.00 had ik mijn sollicitatiegesprek gemist omdat ik me had verslapen. Ik belde snel naar het bedrijf dat ik mijn trein gemist had en vroeg of ik de afspraak kon verzetten. Vandaag was de laatste dag van de sollicitatieronde, zei de secretaresse en de agenda zat al voor heel de dag vol. Ik mocht het wel om 17.30 proberen of men dan nog even tijd voor me wilde vrijmaken, maar ze kon niets beloven. Ik besloot om het toch maar te proberen want het leek me een erg leuke baan om nog maar te zwijgen over het aangename salaris wat ze bieden.

Om kwart over 5 stapte ik het oude familiebedrijf binnen. De secretaresse trok net haar jas aan en zei dat als ik wilde even kon wachten totdat iemand uit het kantoor achter haar kwam. Dan moest ik maar even vragen of het nog even kon. Na ongeveer twintig minuten kwam er een grote, knappe jonge vent, lachend naar buiten. Ik klampte hem meteen aan en legde de situatie even uit en of ik alsjeblieft nog even tussendoor kon. Zijn lach verdween op slag en keek me geërgerd aan. Hij zuchtte en riep door de half open deur naar binnen of ze nog een sollicitante te woord wilden staan.

“Alleen als ze er lekker uitziet”, hoorde ik een zware stem zeggen, en ik toverde mijn liefste glimlach op mijn mond.

“Nou vooruit dan maar, maar dan doen we dat wel onder een etentje” zei hij en stelde zich voor. Hij was Felix de Biester jr. en daarbinnen zat zijn vader, Felix de Biester sr. Zijn vader keek me onderzoekend aan, terwijl hij me een stevige handdruk gaf.

“Zie ik er lekker genoeg uit?”

“Nou, als je dat tweede knoopje losmaakt van je bloes wil ik op zijn minst met je gaan uit eten, zei hij. En als je echt in de baan geïnteresseerd bent, dan maak je ook nog je 3de knoopje los”. Nou dat ging lekker, dacht ik, maar ja het salaris was wel heel aantrekkelijk, en de heren directeur eigenlijk ook wel. We gingen snel naar een Italiaans restaurantje waar we een achteraf tafeltje hadden. Toen we ons derde glas wijn kregen, zei senior.

“Dat ze eigenlijk al iemand voor de baan op het oog hadden en dat het eigenlijk te laat was”. Ik ging wat dichter bij hem zitten en zei dat ik echt heel graag de baan wilde en gaf hem een goed uitzicht op mijn openstaande bloesje. Junior moest lachen en zei.

“Zo pa, die is wel heel gewillig”.

“Mm… en wat ben je dan bereid om te doen, jonge dame,” zei senior, en legde een hand op mijn rechter dij.

“Alles”, fluisterde ik, en deed mijn benen een beetje uit elkaar. Het zal wel aan de wijn hebben gelegen denk ik, want ik had nog maar weinig remmingen. Ik werd er zelfs een beetje geil van. De beiden heren hadden dat ook wel in de gaten en ook Felix jr. legde een hand op mijn dij. Hij fluisterde in mijn oor.

“Doe nu je slipje eens uit, hete meid, hier in het restaurant”. Ik rommelde wat onder de tafel en deed zo onopvallend mogelijk mijn slipje uit en duwde die in de hand van junior. Hij duwde het in zijn gezicht en snoof er eens goed aan.

“Mm… lekker,” zei hij en stopte hem in zijn pochetzakje. Senior haalde een vinger door, mijn inmiddels nat geworden kutje en likte het kutsap van zijn vinger.

“Mm… inderdaad,” zei hij, “heel lekker”. Tijdens het eten voelde ik afwisselend beide heren lekker aan mijn kutje zitten en liet mijn handen af en toe over de harde pikken van heren gaan.

“Kruip maar eens lekker onder de tafel, ik heb daar nog wat lekkers voor je”, zei Felix sr. Ik deed net alsof ik iets had laten vallen en dook onder de tafel. Mmm,… daar zag ik hoe die ouwe zijn harde paal uit zijn broek gehaald had en ik begon er wat aarzelend aan te likken.

“Kom, kom meisje, dat kan beter,” hoorde ik zeggen, en hij duwde met zijn hand mijn hoofd naar hem toe. Ik had die harde pik nu bijna helemaal in mijn mond en dacht dat ik bijna stikte, en hij bleef maar flinke neukbewegingen in mijn mondje maken. Na een paar minuten flink op zijn dikke leuter gezogen te hebben spoot hij al zijn zaad in mijn gulzig mondje. Ik wilde al onder de tafel uitkomen maar nu drukte junior mij omlaag. Hij had zijn lange pik ook al flink stijf staan en hij neukte me al even diep in mijn keel. Hij bleef maar door stoten met die geile paal van hem en pompte een echt gigantische hoeveelheid zaad in mijn mondje. Toen ik met mijn mond nog vol sperma omhoog kwam, gaf die ouwe me een diepe tongzoen.

“Mm…, lekker pijpbekkie heb je, maar als je echt die baan wil hebben, dan zijn we nog niet klaar met je hoor,” zei senior. Hij rekende af en stapte in zijn grote Van. Hij deed zijn stropdas af en bond die voor mijn ogen zodat ik niets zou zien. Ik vond dat wel een beetje eng maar al snel voelde ik een dikke tong door mijn spleetje gaan en vergat al snel mijn angst. Nadat ik geil was klaargekomen op zijn tong stopte de auto en gingen ergens naar binnen. Ik zag nog steeds niets maar hoorde wel stemmen van voornamelijk mannen. Even later hoorde ik luid gekreun en gehijg op de achtergrond en junior zei dat we in een porno bioscoop waren. Ik wilde mijn blinddoek afdoen, maar dat mocht niet. Ik werd voorover geduwd over een stoel en voelde een harde dikke lul diep in mijn kutje stoten.

“Mm…, geile loopse teef, dit vind je wel lekker he, nu kan iedereen zien hoe je gepakt wordt,” zei junior. Hij neukte me hard en diep. Hij bleef maar zijn pik maar in mij rammen, steeds harder, steeds dieper. Luid grommend kwam hij klaar en kreeg ik meteen de volgende neukstang in mijn gulzige spleet. Nu was het senior die ik zijn paal in mij voelde beuken. Tegen mijn lippen voelde ik twee pikken gedrukt.

“Pijp ze, zaadteef,” riep hij. Ik voelde de ene na de andere pik in mijn kutje en mondje komen. Ik had het gevoel dat ik die hele zaal al een keer geneukt en gepijpt had en voelde zelf het ene na het andere orgasme opkomen. Oh wat was dit geil, ik schrok van mezelf hoe botergeil ik van al die palen werd, ik kreeg er geen genoeg van! Flinke klodders sperma voelde ik langs mijn benen en borsten druipen. Toen voelde ik ineens een harde pik in mijn kontje beuken. Aa… ah, wat voelde dat heerlijk. Tegelijkertijd werd ik aan mijn klitje gelikt en aan mijn met zaad gevulde kut, oh ik hield het niet meer. Ik kwam gillend klaar! Terwijl die hete dikke neukstangen maar door bleven beuken en dat tongetje maar door bleef likken.

“Ah… stop nou,” hijgde ik, maar dat tongetje bleef maar doorgaan.

“Mm… heerlijk” hoorde ik junior hijgen. Nadat we de bioscoop verlieten brachten de heren directeur me naar huis toe. Eerst werd ik nog even schoongemaakt met hun tongen en daar kreeg ik weer een stevig orgasme van. Ik was helemaal uitgeput en kon bijna niet meer lopen, maar ik had nog nooit zo’n geil avontuur beleeft. En die baan,… die heb ik gekregen en daarmee nog veel, hete en hoerige seks.

Bi Girl

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *