SM fantasie

()

Ik heb geregeld de wildste seksuele fantasieën die zo weerzinwekkend zijn dat ik ze natuurlijk nooit in real live wil beleven. Maar als ik bij vriendinnen op een intiem moment hun fantasieën aftoets bekennen ze ook dat ze stilletjes van SM genieten zonder die ooit te willen beleven. Maar het is wel leuk om zo’n fantasie dan eens op te schrijven. Jullie genieten er vast van.

Ynno liep het pad op naar het grote landhuis dat even buiten de stad gelegen was. Met haar koffertje met massage olie liep ze fluitend naar de deur en belde aan. Een man van een jaar of 24 deed open en liet haar binnen.

“Zo, daar ben ik dan’ zei ze en haar huid glom in het licht van de kaarsen die op tafel stonden. Haar Thaise huid, donkerbruin gekleurd leek wel wat aan de rode kant en de warmte in de kamer was heerlijk.

“Wat wil je als eerste? Vroeg ze aan de man die nog niets gezegd had.

“Ik zal je naar de kamer brengen waar het allemaal gaat gebeuren” zei Johan. Hij ging haar voor en na allemaal gangetjes en trapjes belanden ze in de kelder van het huis. De kelder was op gedeeld in verschillende vertrekken en de hal waarin ze nu stonden was voorzien van zeer zachte vloerbedekking. Alles zag er heel luxe uit en Ynno voelde zich wel op haar gemak. Johan deed een deur open en liet Ynno voorgaan. Na twee meter de kamer in te zijn gestapt gooide Johan de deur dicht en werd Ynno besprongen door twee andere mannen.

Ze probeerde ze te verzetten maar de mannen hadden haar goed in hun greep. Johan ging voor haar staan en betaste haar tieten, gleed naar beneden en masseerde haar kutje. Hij knikte naar de andere mannen en ze begonnen haar uit te kleden. Op haar bh en slipje na stond ze voor de mannen ze stond te trillen van angst en wist niet wat te doen. De mannen duwde haar naar een deur aan de andere kant van de kamer en ze kwam in een ander vertrek. In het midden van de kamer stonden vier palen in een vierkant opgesteld, tussen deze palen stond een tafel. Toen ze de muren wilde bekijken kon ze haar ogen niet geloven, aan de lange muur stonden twee vrouwen vastgebonden aan ringen in de muur, de vrouwen waren geheel naakt en stonden nederig naar de grond te kijken. De vrouw aan de linkerkant was een negerin van een jaar of twintig met een geweldig figuurtje, aan de rechterkant stond een blanke vrouw van een jaar of vijfentwintig. Ynno werd naar de muur gebracht en vast gebonden aan de ringen die nog vrij waren. Nadat de mannen verdwenen hoorde ze zachte muziek draaien en de vrouwen keken haar aan.

“Ik ben Bernadette begon de donkere vrouw, hoe ben jij hier terecht gekomen.” Ynno vertelde haar verhaal en keek de blanke vrouw aan, “hoe heet jij?” Vroeg ze.

“Ik ben Belina” zei ze “en weet je wat je te wachten staat?” Ynno ontkende en voordat ze kon horen wat Belina vertellen wilde ging de deur open en stapten de mannen de kamer binnen. Johan had een masker van een stierenkop opgedaan en zijn gespierde lichaam maakte het geheel compleet. Hij ging in een grote stoel zitten en bekeek de dames nog eens grondig.

Ynno werd losgemaakt en naar de tafel gebracht, ze werd op haar rug gelegd en haar handen en voeten werden vastgemaakt aan de vier palen. Haar hoofd lag net als haar kontje net op de rand en haar benen en armen lagen als een kruis vast gebonden. Uit een kastje haalde één van de mannen, die Ronald bleek te heten, een dildo en begon deze over haar kutje te bewegen. De tweede man, Marcel, haalde zijn lul uit zijn slip en duwde die in haar mond. “En nu zuigen kreng” riep hij.

Ze zoog of haar leven er vanaf hing, ondertussen voelde ze de dildo in haar binnen dringen. Marcel kneden haar tieten en met een harde ruk scheurde hij haar bh van het lijf. Johan, die tot nu met zijn lul zat te spelen stond op en pakte een kaars, liep naar Bernadette en liet het kaarsvet over haar tieten lopen. Bernadette kreunde want ze vond dit niet echt lekker, haar tieten zaten nu vol kaarsvet en Johan blies de kaars uit. Hij tongde haar en duwde de kaars tussen haar benen. Bernadette wilde niet en sloot krampachtig haar benen, Johan deed zijn hand in de lucht en sloeg haar vol in het gezicht.

“Wat! Niet willen slet! Ik zal je leren”. Hij gooide de kaars op de grond en pakte de riemen waarmee Bernadette ’s voeten vastgebonden waren. Met een ruk trok hij ze strak en Bernadette gilde van pijn. Daar hing ze dan aan haar handen en haar benen ver uit elkaar getrokken. Johan pakte opnieuw de kaars en stak hem aan. Met de brandende kaars in zijn handen knielde hij voor Bernadette en liet de vlam tussen haar benen. Het schaamhaar schroeide weg en Bernadette krijste van pijn.

“Ik heb altijd al een hekel gehad aan schaamhaar” riep Johan en keek de andere lachend aan. Met een doekje bodylotion verzachte hij haar pijn en tongde haar volop. Al zoenend en vingerend kwam Bernadette klaar. Johan vond het wel even genoeg en liep naar Belina. Belina keek hem vol afschuw aan en voor dat ze wat kon zeggen greep Johan haar in haar kut. Zijn lul stond rechtop en al staande duwde hij zijn paal in haar grot en begon haar te neuken. Ondertussen had Ynno niet stil gezeten en ze voelde dat de paal in haar mond begon te kloppen. Met een kreun spoot Marcel een hele lading sperma in haar mond, vlug trok hij zijn lul terug en legde zijn op haar mond. Met twee vingers kneep hij haar neus dicht zodat ze geen adem kon halen. Ynno had geen keus en slikte de hele lading door. De dildo ging nog steeds op en neer in haar kutje en haar kutje was al aardig nat geworden. Ronald liet de dildo los en liep naar Bernadette, hij maakte haar los en gebood haar op de grond te gaan liggen. Hij ging bovenop haar zitten en begon haar tieten te neuken, met zijn vingers speelde hij met haar klitje en na een paar tellen kwam hij klaar. Met grote kracht spoot hij drie grote klodders in haar gezicht. Ze moest de klodders laten zitten en werd naar Ynno geduwd. Ynno die nog steeds vastgebonden op het tafeltje lag moest haar kussen en haar gezicht schoonlikken. Nadat haar gezicht schoon was moest ze met haar kutje boven Ynno d’r gezicht gaan staan. Ynno snapte wel wat ervan haar verwacht werd en begon Bernadette te beffen. Belina werd ook losgemaakt en werd met haar gezicht op het kutje van Ynno geduwd en ze moest haar ook gaan beffen. Na een paar minuten kwamen Ynno en Bernadette bijna te gelijk klaar en vermoeid zakte ze in elkaar.

Plotseling was het stil in de kamer en de meiden deden hun ogen open en besefte dat ze weer vastgebonden aan de muur stonden. Hun kutsappen liepen nog langs hun benen naar beneden en droogde langzaam op. Johan en z’n maten waren naar boven gegaan en hadden zich te goed gedaan aan pizza en een paar biertjes Marcel zette een pornofilm op en de lullen van de jongens stonden al snel weer overeind. Twee uur later zwiepte de deur open en de jongens kwamen weer binnen. De meiden werden losgemaakt en Ynno werd door Johan meegetrokken, Bernadette door Marcel en Belina door Ronald. Johan ging voor Ynno staan die op haar knieën op de grond zat en bood zijn harde paal aan bij haar mond. Ynno opende haar mond en zoog hem voor de tweede keer deze dag af. Bernadette lag op haar rug en Marcel dirigeerde zijn lul bij haar naar binnen en begon haar met harde stoten te neuken. Ronald plaatste Belina op handen en voeten en stak zijn lul achterlangs in haar kut. De meiden werden op alle mogelijke manieren genomen en na een uur of twee uur lagen ze allemaal uitgeput op de grond.

Het hele avontuur duurde nu al drie weken en elke dag werden de meiden van alle kanten geneukt. Er was zelfs eens een feestje geweest en alle genodigde konden gebruik maken van de dames als ze wilden. Daar werd gretig gebruik van gemaakt en de meiden hadden allemaal zo’n acht man gehad die avond. Hun kutjes zagen rood van de actie en hun monden proefde naar acht verschillende smaken sperma. De meiden waren nu niet meer vastgebonden aan de muur omdat ze toch niet weg konden. Langzaamaan begonnen de meiden elkaar te verwennen als er overdag niemand in de buurt was.

Het was een vrijdag avond en de jongens kwamen weer binnen voor hun dagelijkse neukpartij. Ynno moest nu boven op Marcel gaan zitten en hem neuken met haar geile kutje. De andere meiden kregen allerlei formaten dildo’s te verwerken en na een uurtje lieten Johan en Ronald Bernadette en Belina met rust en ze gingen naar Marcel en Ynno. Ronald duwde zijn stijve lul in haar mond terwijl Johan achter haar ging staan. Met een beetje speeksel maakte hij zijn lul nat en duwde hem tegen haar poepgaatje. Ynno schudde haar hoofd dat ze dat niet wilde echter Johan duwde zijn keiharde lul in haar kont. Nu waren al haar gaten gevuld en de jongens ramde er op los. Steeds dieper ging Johan ‘s lul in haar kont en hij kon de eikel van Marcel bijna voelen binnen in. Na vijf minuten kwam Ronald klaar en spoot zijn lading in haar mond, vervolgens loste Marcel onder luid gekreun zijn lading in haar kut. Alleen Johan was nog volop aan het pompen en na een paar seconden kwam ook hij klaar en spoot diep in haar kont zijn lading. Ynno ging staan en uit alle gaten liep het sperma van de jongens. De jongens vielen vermoeid op de grond en bleven liggen.

Dit was het moment en de meiden pakten hun riemen en de vaas van de kast en begonnen op de jongens in te slaan. Na dit alles werd de politie gebeld en de jongens werden afgevoerd. Bernadette, Ynno en Belina kregen als schadeloosstelling het landhuis met de daarbij behorende grond. Ze besloten alle drie te blijven en wat betreft de kelderkamer; nou die werd nog veelvoudig gebruikt door de meiden al dan niet met jongens.

Bi Girl

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *