Waar is dat feestje?!

()

Koen en ik hadden al heel wat seks gehad in ons leven. Ik als zijn mooie blonde vriendin was ook erg trots op hem want zoals hij mij tot een orgasme brengt keer op keer zo kan niemand dat. Vanavond gaan we naar een feestje van Ronny een vriend van Koen. Ik werd al helemaal geil als ik alleen al dacht aan de avond. Ik vind het heerlijk om precies te doen wat Koen van me vraagt. Het is zelfs zo erg dat ik het heerlijk vind om gecommandeerd te worden en hem te gehoorzamen wat hij ook wil!

Eerst heb ik me lekker gedoucht en opgemaakt voor het feestje. Ik heb een mooie witte bloes aangetrokken waarin mijn prachtige grote tieten doorheen schijnen. Ik draag eigenlijk nooit ondergoed omdat Koen dat niet wil! Onder mijn bloes heb ik een mooie zwarte rok aangedaan die tot net boven mijn knieën komt. Ik ga naar beneden en Koen zit op de bank met de televisie aan. Ik ga naast hem zitten en kijk op de klok. Nog een half uur voor dat we moeten gaan. Ik vraag me af of ik nog wat kan verwachten in die tijd.

Koen zet de tv uit en knoopt zijn broek los. A, ha! Gelukkig denk ik, ik mag nog even. En zonder dat er een woord gesproken word doet Koen zijn broek en onderbroek een eindje naar beneden zodat zijn slappe lul zichtbaar werd. Ik buk mij over hem heen en neem zijn slappe lul met zak en al in mijn mond. Mm… heerlijk dat zachte warme vlees wat zich nu al een beetje begint te vormen. Omdat zijn lul onmiddellijk begint te groeien heb ik moeite om ook zijn zak in mijn mond te houden. En zijn lul schuift al groeiend langzaam tot achter in mijn keel. Zolang als ik kan masseer ik zijn lul en zak zacht met mijn mond. Langzaam begint die heerlijke pik te groeien zodat al gauw zijn zak uit mijn mond glipt. Met mijn linkerhand pak ik zijn ballen vast om ze te masseren. Zijn lul is nu aardig stijf en ik begin heerlijk te zuigen. Mijn tong draait om zijn eikel en ik beweeg rustig op en neer. Precies zoals hij het altijd heerlijk vind. Zo’n 25 cm gaat op en neer in mijn mond. Ik vind het heerlijk om te pijpen. Ik geniet er intens van om jongens (en niet alleen Koen als hij het toelaat) te verwennen. Met lange halen beweeg ik op en neer over zijn heerlijke lul. Zo nu en dan helemaal tot achter in mijn keel. Dan hoor ik Koen zeggen.

“Je mag hem niet loslaten tot ik kom!” En langzaam staat hij op. Natuurlijk wil ik hem gehoorzamen en dus beweeg ik mee terwijl ik zorgvuldig zijn lul tussen mijn zachte lippen houd.

Nu Koen helemaal rechtop staat, sta ik voorovergebogen voor hem met mijn ene hand nog om zijn zak en mijn andere hand steunend om zijn heup. Langzaam loopt hij naar de keuken terwijl ik achteruit met hem mee loop. Zorgvuldig zijn lul masserend met mijn mond. Hij loopt naar de koelkast en pakt een fles bier terwijl ik nog steeds heerlijk aan het pijpen ben. Het valt niet mee om zijn lul in mijn mond te houden tijdens het lopen maar het maakt mij extra geil. Ik voel al een straaltje vocht langs mijn benen naar beneden lopen. Langzaam lopen we terug naar de bank en hij gaat voorzichtig zitten. Ik ga nu op mijn knieën voor hem zitten en hij zet zijn benen achter mij op de salon tafel. Ik leg mij vinger tegen zijn anus en druk voorzichtig mij vinger naar binnen. Terwijl ik het tempo verhoog zuig ik extra hard om hem zoveel mogelijk te verwennen.

Ik laat mijn vinger langzaam in en uit zijn anus glijden. Ik zie dat Koen zijn hoofd achterover gooit en zacht kreunt. Ik voel dat zijn pik begint te schokken en weet dat het niet lang meer duurt. Ik neem nu zijn pik helemaal tot achter in mijn keel en slik hem nog verder door zodat mijn lippen tot aan zijn schaamhaar komen.

Door mijn keel samen te knijpen masseer ik zijn lid nog extra. Koen kreunt nu luider. Ik zuig mijn wangen hol totdat ik zijn warme zaad achter in mijn keel voel stromen. Langzaam zuigend ga ik omhoog om dat heerlijke zaad om mijn tong te proeven. Nog een schok en nog een vullen mijn mond met het heerlijk scherp gekruide sperma. Ik slik en slik nog een keer en blijf behoedzaam zuigen tot de laatste druppel achter in mijn keel is verdwenen.

Dan lik ik nog een paar keer flink langs zijn paal omhoog om geen druppel te verliezen. Ik zie dat Koen aan het bijkomen is van zijn orgasme en kijk met een glimlach omhoog. Toch blijf ik zijn lul nog enige tijd likken terwijl deze slapper wordt. Ik lik zijn ballen en neem deze een voor een in mijn mond. Ik vind dat zo heerlijk dat zachte warme vlees mm…

Als Koen na enige minuten is bekomen van zijn orgasme en weer een slok bier heeft genomen zegt hij tegen mij.

“Draai je eens om.”

Ik sta op en met een twinkeling in mijn ogen draai ik me langzaam om en buig voorover zodat ik met mijn handen op de salontafel leun. Ik voel dat Koen mij rok omhoog slaat, ik steek mijn kont ver naar achteren en spreid mijn benen een beetje.

Ik weet dat mijn kletsnatte lipjes nu naar achteren puilen en een beetje open staan. Ik voel de tong van Koen van onderaf door mijn grotje glijden helemaal tot aan mijn anus.

“Oh” kreun ik zacht. Dit keer heeft hij het blijkbaar voorzien op mijn anus want dan voel ik zijn tong er rondjes om draaien en zacht dringt hij binnen. Ik probeer te ontspannen zodat zijn tong naar binnen glijd. Na een paar keer in en uit gehaald te hebben voel ik hem nu er nu helemaal in te steken. Binnenin voel ik zijn tong draaien en het maakt me helemaal gek. Met mijn ene hand nog steunend grijp ik met mijn andere hand naar mijn klitje.

Oh! Om gek van te worden. Ik neem mijn klitje tussen mijn vingers en masseer hem zacht terwijl Koen nog steeds mijn anus uitlikt. Dan voel ik zijn tong mijn kont verlaten en ik voel een vinger het nu kletsnatte gaatje binnendringen. Ik druk mijn kontje iets verder omhoog en beweeg mijn vingers intussen over mijn klitje en af en toe in en uit mijn kutje. Ik voel dat zijn vinger probeert mijn kontgat op te rekken dus probeer ik me te ontspannen. Na een paar seconden haalt hij zijn vinger er weer uit en als ik achterom kijk zie ik hem nog een slok bier nemen.

Dan voel ik iets kouds tegen mijn anus drukken en ik begrijp al gauw dat hij zijn flesje naar binnen probeert te werken.

“Oh! Wat is dat geil” kreun ik en al gauw voel ik de rand van de top van het flesje in mijn anus verdwijnen. Door deze koude aanraking krijg ik opeens een orgasme en ik steek mijn vingers diep in mijn kut.

“Ah!” Kreun ik en ik voel dat Koen het flesje verder duwt. Langzaam gaat het er verder in en omdat het niet de eerste keer is dat er iets in mijn kontje zit gaat het vrij gemakkelijk. Dan voel ik dat hij het flesje omhoog drukt zodat het bier wat er nog in zit in mijn darmen loopt.

Spontaan krijg ik weer een orgasme en verlies haast mijn bewustzijn zo lekker voelt dat. Dan haalt hij het flesje er weer uit en uiteraard loopt het bier er weer uit. Ik voel hoe zijn tong over mijn anus gaat en het bier wat eruit loopt opgelikt wordt. Natuurlijk kan hij lang niet alles oplikken en ik voel ook wat bier door mijn kut lopen. Ik haal mijn vingers er doorheen en stop ze in mijn mond. Mm… heerlijk.

Terwijl zijn tong nu over mijn twee gaatjes flitst geniet ik intens. Mm… wat een kerel is dat.

Als ik achterom kijk zie ik dat zijn lul al weer een aardige afmeting heeft aangenomen en hij gaat staan om hem dan ook maar weer te gebruiken. Hij legt zijn eikel tegen mijn kut en ramt hem in een keer naar binnen. Door deze pijnlijke scheut die door mijn lichaam schiet krijg ik weer een orgasme. Ik schok over mijn hele lichaam en voel mijn kut tot de baarmoeder gevuld! Dan begint hij te pompen met lange halen. In en uit met een flink beukgehalte. Ik probeer met mijn hand zijn ballen te pakken maar hij heeft zo’n hoog tempo dat ik alleen zijn heerlijk paal in mijn kut heen en weer voel schuiven. Dan opeens haalt hij hem eruit en legt hem voor mijn kont. Ik zet me schrap en voel hem naar binnen glijden. De lul is toch nog net iets dikker als de hals van het flesje maar gelukkig is hij kletsnat. Heerlijk is het om zo geneukt te worden! Zijn ballen kletsen tegen mijn kutlippen aan en hij drukt zijn paal tot aan de wortel in mijn anus. In en uit gaat het terwijl ik mijn zoveelste orgasme voel opkomen. Ik voel dat Koen het ook niet lang meer houdt en hij valt over me heen terwijl hij mijn tieten door mijn bloesje heen grijpt en ze flink masseert. Beiden kreunen we en voelen we het orgasme aankomen. De laatste stoten en nu beukt hij zijn lul de laatste keer erin. Ik knijp al mijn spieren samen en probeer zijn pik uit te melken. Ik voel zijn hete zaad in mijn darmen spuiten. Tegelijk kom ik ook klaar van dat heerlijke gevoel. En nog een keer stoot hij om de rest van zijn zaad te lozen. Wat een zalig gevoel is dat toch. Uitgeput gaat hij weer rechtop staan terwijl zijn lul nog in mijn kont zit. Ik voel met mijn hand aan zijn lul die alweer slapper is geworden en haal voorzichtig dit kostbare gevaarte uit mijn anus. Ik zak door mijn knieën en lik zijn pik heerlijk schoon.

Terwijl hij helemaal onder het sperma bier zit en zelfs een beetje bruin is haal ik mijn tong over dit heerlijke apparaat! Daar moet je zuinig mee omgaan denk ik nog.

Bi Girl

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *