Hier is dat feestje!!

()

Het is intussen alweer veel te laat geworden maar aangezien wij nooit vroeg op feestjes komen is er nog niets aan de hand. Ik ga me nog gauw even fatsoeneren op de badkamer terwijl hij achter mij aanloopt om hetzelfde te doen. Na een wasbeurt stappen we in de auto om te gaan. Onderweg bedacht ik wie er zouden komen vanavond.

Ronny, diegene die het feestje organiseert is een goeie vriend van Koen. Hij heeft een vriendin waarmee ik goed kan opschieten. We zoeken elkaar nog wel eens op als de mannen aan het werk zijn om dan samen leuke dingen te doen. Winkelen, of ergens een terrasje pikken, of gewoon elkaar verwennen. Ik heb van Koen geleerd dat je op seks gebied alles moet doen wat je hart je ingeeft. Natuurlijk wil ik niet zonder zijn toestemming met andere jongens naar bed maar met Katja, de vriendin van Ronny, mag ik alles doen. We hebben ook regelmatig met z’n vieren de nodige lol. Maar vanavond was dat anders omdat er ook nog anderen zouden komen.

Daar is het huis van Ronny al. We stappen uit en bellen aan. Katja doet open en ik zie haar ogen beginnen te glinsteren als ze ons ziet staan. Ik stap naar binnen en geef haar een vlugge zoen op haar mond. Koen komt achter me aan en ik zie dat hij haar ook op haar mond zoent. Ze beantwoordt zijn zoen gretig en ik zie hun tongen verstrengelen. We zijn zo close met z’n vieren dat ik hier niet van opkijk. Katja drukt nu haar lichaam tegen dat van Koen aan en ik zie zijn handen haar billen omvatten. Na enkele ogenblikken onderbreken ze de zoen en gooit Katja de deur dicht. Koen loopt door naar de kamer en Katja komt naar mij toe. Ze heeft een kort jurkje aan wat tot halverwege haar dijen komt. Ik zie dat ze geen BH aanheeft wat een beetje vreemd is omdat ze nogal grote tieten heeft. Haar jurk zit echter in zo’n mooie pasvorm dat het niet opvalt. Omdat we alleen in de gang staan, leg ik mijn handen op haar borsten en zeg.

“Wat zit je jurk leuk joh.” Ik knijp zachtjes in haar tieten en voel haar tepels groeien. Ze kijkt me lachend aan en vraagt.

“En, heb je zin in vanavond?”

“Natuurlijk,” zeg ik en laat mijn handen weer zakken.

“Heb je een slipje aan?” Vraagt ze zachtjes.

“Nee, natuurlijk niet,” zeg ik, “dat heb ik toch nooit?” Vraag ik verbaasd.

“Oh ja, dat is waar ook” zegt ze en glimlacht. Ik weet dat zei wel altijd een slipje draagt dus vraag ik. “En jij?”

Terwijl ik met mijn hand de rand van haar jurk optil en eronder gluur. Ze lacht verlegen en ik begrijp waarom. Onder haar jurk verschijnt een prachtig kaal kutje wat zo jong lijkt dat je zou denken dat ze nog maar 15 is. Terwijl ze toch al 23 is.

“Ik houd er wel van om me te scheren,” zeg ik, “maar helemaal kaal heb ik nog nooit gedaan.” Met mijn andere hand wrijf ik over haar kale venusheuvel. Ze laat een zucht uit haar mond gaan en zegt dan.

“Dat heeft Ronny vanmiddag gedaan vind je ’t mooi?”

“Ik vind het prachtig,” antwoord ik terwijl ik met 1 vinger voel of ze al een beetje nat is. Mijn vinger glijd gemakkelijk naar binnen en ik voel een kletsnatte kut.

“Zo” zeg ik “jij bent geil zeg,” laten we maar gauw naar binnen gaan voor jij nu al klaar komt.” Ik haal mijn vinger terug en lik ze af. “Mm… zalig hoor, ik hoop dat ik vanavond meer mag.”

We lopen de kamer in en zien hier en daar wat mensen zitten en staan. Er wordt wat gerookt en gedronken en er staat muziek op. Het is vrij donker in de kamer dus ik besluit om eens een rondje te maken wie er allemaal zijn gekomen. Niet iedereen die ik zie ken ik en in de hoek van de kamer waar het bankstel staat zitten twee jongens te smoezen en mijn kant op te kijken. Een ervan is knap en de andere ook niet onaardig maar wat dikker. Ik voel een brutaal gevoel opkomen en dus stap ik eropaf. Ik ga bij de jongens staan en vraag.

“Mag ik erbij komen zitten?”

“Uiteraard” zegt de knapste van de twee en schuift brutaal op zodat er een ruimte tussen hen in ontstaat. Ik neem plaats en trek mijn rokje een beetje naar beneden om niet te laten zien dat ik geen slipje aan heb.

“En waar hadden jullie het over?” Vraag ik. Na enig gemurmel en getreuzel besluit de dikkere jongen de waarheid te vertellen en zegt.

“We zagen je binnenkomen en zeiden tegen elkaar dat we dachten dat jij een type was wat geen ondergoed draagt.” Ik bloos een beetje. Maar omdat het nog steeds vrij donker is zien ze het gelukkig niet. Ik krijg een idee en vraag aan beide jongens.

“Wel zoals jullie kunnen zien heb ik geen BH aan.” Beiden kijken naar mijn borsten en inderdaad zijn daar duidelijk door mijn bloesje heen twee rode tepels te zien. Maar over mijn slipje zeg ik niets. Beide jongens kijken nu een beetje beteuterd. Maar… ga ik verder, als jullie het lef hebben dan mogen jullie wel even voelen of ik een slipje aan heb. Omdat er op dit feestje geen enkel teken van seks is, is dit een gewaagd voorstel omdat dat enigszins opvalt als er twee jongens onder je rok zitten. De jongens aarzelen maar willen uiteraard wel hun kans waarnemen. De knapste neemt het initiatief en gaat op het puntje van de bank zitten zodat hij het meeste zicht ontneemt voor de rest van de kamer. Ik voel zijn hand op mijn knie en met een vaartje richting mijn kruis. Dan voel ik ook de hand van de ander richting mijn kruis verdwijnen en al gauw voel ik ze beiden tussen mijn schaamhaar woelen. De knapste is zelfs zo brutaal om èèn vinger tussen mijn schaamlipjes te drukken en zegt grijnzend.

“Nee ik geloof niet dat jij een slipje aanhebt!” Ik kan het niet laten een zacht kreunend geluid te produceren en verman me dan.

“OK jongens, zo kan die wel weer!” Zeg ik vlug. Langzaam komen de handen terug onder mijn rok vandaan en ik zie de knapste zijn middelvinger aflikken die net tussen mijn natte lipjes doorging. Ik pak zijn hand en lik aan zijn vinger. Dan sluit ik mijn lippen eromheen en maak een zuigbeweging. En herhaal dit een paar keer. Ik zie de jongens met grote ogen kijken naar wat ik doe. Ik laat zijn hand los en sta op.

“Nou jongens! Misschien tot strakjes hé?” Zeg ik terwijl ik verder ga kijken wie er nog meer is.

Na een heel aantal mensen gesproken te hebben en flink wat drankjes genuttigd te hebben zie ik dat het alweer na twaalven is. De groep mensen is wat uitgedund en er zitten nu nog een 8 tal mensen waaronder Ronny en Katja en Koen en ik. In de hoek zie ik nog steeds de twee jongens. Na dat geintje van mij aan het begin van de avond waren ze al aardig geil maar nu is het tijd dat ze helemaal gek worden van geilheid. Ik loop naar Koen en neem hem mee aan de hand naar de tweede bank die naast de hoekbank van de jongens staat. Ik fluister Koen in zijn oor dat ik deze jongens wel even gek wil maken en hij knikt zodat ik weet dat hij mij begrijpt. Ik kijk de jongens recht aan, en buig terwijl ik blijf kijken over de schoot van Koen. Ik maak zijn rits los en vis zijn lul uit zijn onderbroek. Nog steeds blijf ik beide jongens aankijken terwijl ik de lul van Koen met beide handen goed masseer zodat deze zich aardig opricht! Dan sluit ik mijn lippen om zijn lul en begin langzaam te pijpen. De jongens hebben ogen zo groot als thee kopjes en houden met spanning hun adem in. Terwijl Koen rondkijkt of iemand door heeft wat zich hier afspeelt. Koen ziet dat Katja dit tafereel gezien heeft en ze knipoogt even naar hem. Verder lijkt het erop of iedereen druk is met andere dingen dus ik ga rustig door. Nog steeds zo geil mogelijk kijkend naar de jongens. Ondertussen zie ik dat er zij beide jongens een bobbel is gevormd in hun broek. Na enige tijd zegt Koen.

“Zullen we ze eens wat laten zien?”

“OK, zeg ik terwijl ik opsta.”

Koen staat ook op en ik pak hem vast aan zijn lul met mijn hand en we lopen naar de gang terwijl ik tegen de jongens zeg.

“Gaan jullie mee?” Dat laten ze zich geen twee keer zeggen en ze komen achter ons aan. Koen loopt dicht achter mij aan en omdat ik zijn lul vastheb achter mijn rug ziet niemand in de donkere kamer wat er zich afspeelt. We gaan naar boven en de jongens volgens zwijgend.

Boven in de slaapkamer van Ronny, waar we zo vaak komen ga ik overdwars op bed liggen op mijn rug. Koen trekt mij aan mijn armen naar de rand zodat mijn hoofd over de rand komt en ik laat hem achter over tegen de rand van het bed hangen. Koen gaat op zijn knieën zitten en brengt zijn eikel naar mijn mond. Ik open en hap gretig zijn lul naar binnen. In deze positie kan ik niets doen als alleen maar zuigen en Koen begint mij nu langzaam met lange halen in mijn mond te neuken. De twee jongens staan met open mond te kijken en ik zie in mijn ooghoeken dat de wat dikkere jongen zijn broek losknoopt. Koen neukt nu flink hard zodat zijn lul tot in mijn keel naar binnen geschoven word. Beide jongens staan zich nu af te trekken kijkend naar dit geile schouwspel. Ik trek mijn rok omhoog zodat mijn kutje open en bloot ten toon gesteld wordt. Ik begin mijzelf te vingeren terwijl Koen mijn bloes losknoopt en mijn ferme tieten begint te masseren. Zijn ballen slaan tegen mijn neus aan omdat ik immers op zijn kop lig. Dan vind Koen het weer genoeg en zegt tegen de jongens.

“Nu is het jullie beurt.”

Ik kruip weer wat verder op het bed, trek mijn benen op en houdt ze zo wijd mogelijk. Mijn kutje staat nu opengesperd en ik vraag.

“Wie eerst?” De knapste jongen rent haast naar voren en springt op bed. Hij propt zijn lul in mijn kutje en begint als een razende te pompen. Het blijkt dat deze jongen nog niet vaak met een meisje heeft geneukt en het duurt dan ook niet lang of hij is uitgepompt en spuit zijn hete sperma in mijn grotje. Koen staat voor de deur en kijkt zwijgend toe. Ik zie de deur achter hem open gaan en Katja komt binnen. Ze kijkt over zijn schouder zonder dat Koen het in de gaten heeft en ziet het tafereel. Ook ziet ze de stijve lul van Koen en terwijl ze achter hem staat pakt ze met haar hand zijn lul en begin hem af te trekken.

Koen schrikt even van deze onverwachte hand om zijn pik maar ziet dat het Katja is dus hij laat haar begaan. Ondertussen is de jongen van mij afgekropen en is de dikkere jongen op bed gekomen. Hij vraagt me of ik me om wil draaien en natuurlijk doe ik dat. Ik ga op mijn knieën zitten en duw mijn kontje fier de lucht in terwijl ik mijn gezicht op het bed leg. Hij zet zijn pik voor mijn grotje en drukt hem langzaam naar binnen. Ik heb nog niet zo’n goeie blik op zijn lul kunnen werpen maar zo te voelen is dit een aardig stukje gereedschap. Ik voel mijn kutje dit dikke stuk vlees proberen te verwerken. Langzaam maar zeker gaat deze zeker 30 centimeter grote pik naar binnen. Oh! Wat een heerlijk gevoel is dat! Nog groter dan die van Koen. Hij begint me heerlijk te neuken terwijl hij zijn handen over mijn tieten laat gaan. Deze jongen heeft zeker meer ervaring dan die andere. Ik voel dat hij zijn duim van achteren naar binnen duwt en dat geeft mij mijn eerste orgasme op dit feestje.

“Oh! Wat is dat heerlijk. Oh! Neuk me in mijn kont” zeg ik tegen hem.

Dat is geen probleem voor hem. Hij haalt zijn apparaat uit mijn kut en legt zijn dikke eikel tegen de opening van mijn anus. Ik zet me schrap en druk mijn kont nog verder naar achteren! Terwijl ik kijk naar Katja die nog steeds Koen staat af te trekken voel ik de glibberige lul langzaam naar binnen schuiven. “Ah…” kreun ik. En ik krijg weer een heerlijk orgasme.

Zijn handen hebben nu mijn klitje gevonden en hij bewerkt dit vakkundig tussen zijn duim en wijsvinger terwijl zijn dikke lul in en uit mijn kontje gaat. Nog een orgasme voel ik aankomen en hij verhoogd het tempo wat. Dan zie ik opeens achter Katja, Ronny staan die zijn lul ook al in vol ornaat heeft gebracht. Ik zie dat hij Katja haar rokje omhoog doet terwijl zij voorover buigt. Hierdoor kan zij niet meer trekken aan de lul van Koen. Maar, dat vind hij niet erg want hij draait zich gewoon om zodat ze verder kan gaan met haar mond.

Terwijl Ronny met zijn tong haar achterste even nat maakt neemt Katja gretig Koen zijn lul in haar mond en begint er heerlijk aan te zuigen. Als ik Katja haar gezicht zie vertrekken van de pijn omdat Ronny bij haar binnendringt van achteren en ze vervolgens daardoor extra hard zuigt waardoor Koen klaarkomt en zijn lading in haar keel spuit, geeft mij dit zo’n geile aanblik dat ik weer klaarkom tegelijk met de jongen die mij een vakkundige doorsmeerbeurt geeft! Uitgeput zak ik voorover en kijk toe hoe Katja een heerlijke beurt krijgt van Ronny. Ik ben blij met zulke vrienden.

Koen is intussen ook op bed gaan zitten en ik besluit zijn lul schoon te likken. De spermaresten slik ik door en ik weet dat het niet de laatste keer zal zijn! Plotseling voel ik een tong door mijn kutje gaan en het blijkt dat de eerste jongen mij aan het schoonlikken is. Dat voelt goed aan en zo hebben we allemaal ons portie gehad. Intussen is Ronny ook klaargekomen tegelijk met Katja en dus stel ik voor om beneden nog wat te drinken. Ergens heb ik nog zin in meer maar ja misschien komt dat er niet meer van.

We gaan met zijn allen naar beneden en als ik om de hoek van de kamerdeur kijk dan zie ik daar een stelletje aan wat 69 aan het doen is. De man is onderop hevig aan het slobberen op de zichtbaar natte snee van zijn partner. De vrouw is verwoed bezig met zijn lul en ze merken niet eens dat wij binnen komen. Het blijken Ronny ’s vrienden te zijn en de knappe jongen vraagt of hij nog even mag. Ronny zegt dat dit geen enkel probleem is dus neemt hij plaats achter de kont van de vrouw die nog steeds uitgelikt wordt door de man. Hij plaatst zijn inmiddels alweer harde pik voor haar kontje en drukt hem vlot naar binnen.

De vrouw kreunt diep maar blijft wel doorzuigen. De man likt intussen haar kutje ook nog steeds verder uit en zo te zien vermaken dit stel zich nog even. Na wat gedronken te hebben zijn we eigenlijk allemaal toe aan een afsluitende ronde.

Ik wilde Katja al de hele avond likken en nu is mijn kans dus ik neem plaats tussen haar benen en doe haar rok weer omhoog en begin te likken. Katja kreunt alweer zachtjes en de drie mannen trekken hun broeken alvast uit. Katja ontdoet zich ook van haar jurkje over haar hoofd en begint haar eigen volle tieten te masseren. Het aanzicht van een blonde meid die op haar knieën een andere meid zit te likken kan Ronny niet aanzien dus neemt hij plaats achter mij. Hij stopt zijn lul in mijn poesje en begint mij heerlijk van achteren te neuken. Dat voelt zo goed.

Ik knabbel op het klitje van Katja en haar vocht stroomt naar buiten. Dan gaat Koen naast Katja zitten en drukt haar hoofd naar beneden over zijn lul heen. Hij heeft blijkbaar nog niet genoeg gehad daarstraks want hij wil weer gepijpt worden door haar! Ze begint dan ook gretig te likken en te zuigen. Ik voel Katja heftig schokken en weet dat ze klaarkomt. Ik lik haar hele poesje leeg en begin dan Katja te helpen met het pijpen van Koen, terwijl Ronny nog steeds bezig is mij op z’n hondjes te nemen. Ik lik zijn ballen terwijl Katja zijn eikel masseert met haar mond en tong.

Dan gebied Koen mij op de bank te gaan liggen op mijn rug. Als ik dat gedaan heb gaat hij boven mijn gezicht zitten zodat ik zijn ballen in mijn mond kan nemen. Katja gaat intussen door met hem flink te pijpen. Ze is wel gewend flink te pijpen maar niet zulke lange jongens dus gaat het niet diep genoeg volgens Koen. Hij legt zijn hand op haar hoofd en drukt haar helemaal naar beneden. Zijn lul verdwijnt helemaal tot in haar keel en ik hoor haar bijna kokhalzen. Als hij haar terug laat komen doet hij het nog een keer maar nu kan ze het beter aan. Nu gaat ze zelf ook zo ver in haar keel en ik hoor haar slikken zodat hij er helemaal in zit! Mijn mond gaat intussen over zijn ballen en ik neem ze een voor een in mijn mond. Dan laat ik mijn tong gaan over zijn zak en lik over zijn anus. Ik hoor hem zachtjes grommen.

Dan staat Koen op en draait zich om zodat hij zijn lul tussen mijn tieten kan leggen. Zijn kont hangt nu boven mij hoofd en terwijl hij mij tussen mij tieten neukt lik ik zijn kont en zijn ballen. Dan blijft hij stilstaan en ik druk mijn tieten stevig tegen zijn pik. Dan begin ik ze op en neer te halen en zo trek ik hem tussen mijn tieten af. Ik weet dat hij bijna moet komen en dus druk ik mijn tong in zijn anus. Zo ver mogelijk! Ik draai rondjes met mijn tong terwijl ik mijn tieten sneller op en neer beweeg over zijn lul.

Katja is naar de voorkant gelopen en zit klaar met haar mond open om zijn zaad op te vangen. En dan begint hij te schokken en spuit hij zijn zaad over haar gezicht. Het komt allemaal in haar kapsel en in haar mond. Ze likt zoveel mogelijk op en als ik mijn tieten loslaat dan likt ze zijn pik nog even schoon.

Koen stapt van mij af en ik kom overeind en lik de spermaresten van Katja haar gezicht. Onze tongen vinden elkaar en we zoenen als twee geile hoeren!

Wat is dit een leuk feestje geweest of zeg maar gerust: een lekker avondje!

Bi Girl

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *