De buurman

()

Ik was rond mijn twintigste nogal fanatiek bezig met sport. Lopen, fietsen, zwemmen, klimmen,..  Alles wat mogelijk was in mijn omgeving. Maar door de vele uren en de weinige uren rust, zegt het lichaam ineens stop: blessures en krampen waren het gevolg.
Ergens rond mijn 25ste had ik het zitten; ik was met klimmen verkeerd terecht gekomen en had er een deel blauw plekken en felle rugpijn aan over gehouden. Ik werd dan ook door de dokter verplicht om paar dagen uit te rusten. 

Op een avond ging de bel. Ik strompel naar beneden en doe de deur open. Daar staat de buurman met fles wijn in de hand.
“Ik merkte op dat je al enkele dagen thuis bent, en dat je fiets ook al tijd niet is verplaatst.”

Ik leg hem mijn situatie uit en nodig hem binnen. We praten een tijdje over koetjes en kalfjes, en drinken zijn flesje leeg. Ik sta op om nieuw flesje te halen, maar dat gaat moeizaam en ik trek ook pijnlijke grimas.

“Oei, je hebt precies fel last,” zegt hij.

“Ja, af en toe een pijnscheut in mijn onderrug en nekspieren die stram geworden zijn. Dus ja, even afzien en dan terug door he.”
“Heb je zalf of zo om er op te doen?” Vraagt hij.

“Ja, ergens iets pijnverzachtend maar moet eerst warme kussen leggen,” antwoord ik.

“En anders een goede massage,” repliceerde hij.

“Oh ja,” antwoord ik, ” dat zou deugd doen denk ik”.
“Kom haal eens die zalf en heb je massage olie?”
“Euh, ja, ga jij mij massage geven?”

“Ja, tuurlijk”, zei hij.
Ik haal alles uit kamer en uit badkamer haal ik grote handdoek. Ondertussen had hij de sofa meer comfortabel gemaakt. Ik ging op de handdoek liggen en hij deed olie op mijn rug. Het deed goed en ik genoot ervan.

Eerst deed hij mijn schouders en rug. Steeds meer en meer naar beneden. Hij gleed met zijn vingers onder het elastiekje van mijn short. Even ter verduidelijking; het was snikheet en ik had die dag dus alleen die short aangetrokken, voor de rest niets. Ik kon toch niet echt weg te been dus wat kon het me dus ook schelen die ochtend. En daar het in mijn slecht geïsoleerd dakappartement soms tot 32° kon oplopen, had ik ook geen boodschap aan veel kleren. 
Dus hij glijdt met zijn vinger onder het elastiek en trek short dus half naar onder tot de elastiek half op mijn kontje bleef hangen. Hij neemt wat meer olie, overvloedig want ik voel het tussen mijn billen door naar beneden naar de handdoek druipen.

 “Oeps,” hoor ik hem zeggen, “iets te veel”.

“Geef niet, er ligt een handdoek”, antwoord ik.

“Ja, maar je short is nu besmeurd.”

Ik kom even recht op mijn knieën en hij trek mijn short ineens helemaal naar onder. Daar ik echt aan het genieten was, was ik ook kei-stijf geworden. Mijn piemel kletste tegen mijn buik, en beetje genegeerd leg ik me vlug terug op mijn buik. Nu trekt hij de short helemaal uit en hangt die over de stoel.

“Die moet straks de was in hoor”, zegt hij. 

Hij komt terug naar me zitten en begint terug aan schouders, maar een paar minuutjes later concentreerde hij zich vooral op mijn billen. Maar ik klaag niet, ik geniet. Als hij nog wat extra olie tussen mijn billen giet, open ik lichtjes mijn benen. Zijn vingers volgen de olie naar beneden en al gauw wordt mijn aarsje en ballen zorgvuldig gemasseerd. Hij trek mijn benen verder uiteen en kan zo onder mij door om mijn stijve piemel te nemen. 
Met een hand masseert en kneed hij mijn ballen en lul en met andere hand maakt hij mijn aarsje los. Hij steekt plots een vinger erin en door de olie gaat hij ineens heel diep. Ik kreun lichtjes en druk mijn kont tegen zijn hand. Een tweede en derde vinger volgen snel. 
Ineens draait hij me om bijna zonder zijn vingers uit me te halen. Nu kan hij beter de rest masseren en begint hij mij piemel hard te trekken.

Ineens begint hij me te pijpen; dit had ik nog niet meegemaakt door een man, trouwens alle rest ook nog nooit door een man. Erover gefantaseerd wel. Ik had ook al wat geëxperimenteerd met allerlei hulpmiddeltjes… Maar nu was het ineens reëel. Zalig vond ik.
Na een tijd voelde ik dat ik het echt niet meer ging houden en zei dat ik ging spuiten. Hij plantte zijn mond over mijn piemel en trok verder en harder door. Ineens spoot ik alles diep in zijn keel waardoor hij alles moest slikken. Telkens ik spoot drukte hij zijn vingers diep in mijn kontje.

Toen hij voelde dat alles eruit was, en ik terug bij positieven was, haalde hij zijn vingers eruit.
Ik kreeg ineens een gevoel van schaamte en wist niet wat te doen. Ik liep naar de douche en liet hem alleen in de salon achter. 
Na 5 tal minuten en me grondig te hebben gespoeld, kwam ik eruit, deed een handdoek om en ging naar de living. Hij had zichzelf ook afgetrokken en zijn buik hing vol sperma. Ik gaf hem de handdoek en ging terug naar badkamer een nieuwe voor mezelf halen. 
 
Toen ik terug kwam had hij zich al aangekleed en zei: “Sorry, misschien ben ik te ver gegaan?”

“Geef niets,” zei ik blozend terug. 
Toen stond hij op en ging terug naar huis. Ik heb die nacht die massage nog veel herbeleefd in mijn dromen. 
 
De volgende dag keek ik buiten toen hij thuis kwam van werk en zwaaide naar hem. Hij zwaaide terug en lachte.
Toen de zon onderging, ben ik de straat overgestoken tot bij hem.
Maar da ‘s voor andere keer.


Chris

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *