Lien

()

Ik herinner me nog goed de dag waarop mijn nieuwe buren naast me kwamen wonen, nu bijna een half jaar geleden. Het was een koppel dat ik tegen de veertig jaar oud schatte en hun tienerdochter. Het was één van de eerste echt zonnige dagen van het jaar. Gedurende de hele verhuis was ik in de tuin, er waren heel wat klusjes te doen die ik tot vandaag had uitgesteld. Ik merkte dat ik elke keer wanneer ze met een doos passeerde mijn hoofd draaide. Vanaf hier leek ze een knap en vrolijk meisje.

De afgelopen maanden heb ik de buren niet veel gesproken, ze zijn dan ook niet veel thuis. Ze hebben blijkbaar allebei een job waar ze lange uren moeten werken. Hun dochter Lien was alleen thuis na de schooluren, totdat haar ouders thuis kwamen van hun werk, meestal rond half zeven of zeven uur. Af en toe zwaaide Lien eens als ze me in de tuin zag. Na enkele weken begonnen we soms korte conversaties, over wat ik aan het doen was of welke studierichting ze binnenkort zou kiezen voor haar eerste jaar hoger onderwijs.

Enkele weken geleden kwam Lien zoals gewoonlijk thuis in het lege huis. De afgelopen dagen was het hoogzomer geweest. Ik zat aan mijn bureau om mijn rekeningen te betalen, maar ik voelde me lui en was meer aan het wegdromen. Een kwartier later zag ik haar naar buiten komen in een zwart zomerjurkje dat tot iets boven haar knieën kwam en haar schouders bloot liet. Dat moment realiseerde ik me hoe knap deze nauwelijks achttienjarige meid wel niet was. Ze was eerder klein en fijn, ik schatte haar rond 1 meter 60 en veel meer dan 50 kilo kon ze niet wegen. Voor dit fijn gestel had ze de schattigste borstjes, niet groot maar wel duidelijk geprononceerd in haar naar boven toe smal jurkje. Ze had een bos krullend bruin haar dat bijna tot haar schouders kwam, en een vriendelijk en open gezichtje omlijstte. En ze had prachtige licht gebruinde benen merkte ik, naar haar starend terwijl ze in een lounge stoel in de tuin ging liggen.

Ik kon niet anders dan naar haar staren en haar prachtig lichaam bewonderen. Hoe kon het dat ik niet vroeger zag hoe aantrekkelijk ze wel niet is? Op een bepaald moment verschoof ze zich in de lounge zetel en kon ik even haar witte slipje onder haar jurk zien. Ik verzette mij dichter bij het raam en bleef haar minstens een kwartier lang bekijken. Ik merkte dat ze met haar lichaam begon te wriemelen. Van mijn gezichtspunt leek het alsof haar hand onder haar jurk lag in haar kruis. Was ze aan het masturberen? Mijn ogen waren op haar gefixeerd, ik probeerde te zien wat ze aan het doen was. Plots verstijfde ze met haar hand in haar kruis gedrukt. Langzaam ontspande ze zich en bleef een minuut liggen. Wat ze daarna deed gaf me bijna een hartaanval. Ze deed haar ogen open en draaide haar hoofd waardoor ze recht naar het raam van mijn bureau keek. Ze had een glimlach op haar gezicht. Had ze door dat ik haar aan het beloeren was? Had ze het al de hele tijd door? Ze bracht haar hand naar gezicht en ademde diep in. Ze leek te knipogen. Daarna stond ze op en wandelde naar de deur, met haar kont verleidelijk wiegend.

Ik bleef sprakeloos zitten. Wat was er nu juist gebeurd? Had ze zich nu echt in volle zicht zitten vingeren? Ik speelde de beelden in mijn herinnering terug, en ik werd er meer en meer van overtuigd. En vanaf wanneer wist ze dat ik haar kon zien? Had ze dit misschien gedaan in volle besef dat ik alles kon zien, mij misschien gebruikend in een voyeuristische fantasie? Ik werd helemaal hard bij deze gedachte.

En wat moest ik denken van wat ze helemaal aan het einde deed? Was het echt een knipoog, en zo ja, was dat misschien een aanwijzing of uitnodiging voor meer? Geen enkele man zou kunnen weerstaan aan de avances van haar, maar wat als ik de signalen verkeerd zou begrepen hebben? Wat als ik naar haar toe zou gaan en mijn kans zou wagen indien ik me dit allemaal ingebeeld heb? Ik zou door haar uitgescholden worden, en later zou ze het zeker aan haar ouders vertellen. Ik zou waarschijnlijk door de hele buurt als een pervert aanzien worden.

Een half uur lang bleef ik zitten. De beelden bleven door mijn hoof spoken, ik kon niet meer logisch nadenken. Mijn begeerte naar dat zalig lichaam en de angst voor de mogelijke gevolgen indien ik eraan toe zou geven hadden beurtelings de overhand. Verschillende keren stond ik op met de bedoeling om bij haar aan te bellen, maar elke keer ging ik terug zitten.

Tenslotte zag ik mezelf mijn sleutels nemen, de deur uitlopen en haar oprit op lopen. Ik leek op automatische piloot te bewegen. Net voor ik aanbelde kreeg ik iets van mijn nuchterheid terug en dacht ‘Zeg gewoon iets onschuldig en maak dat ge terug weg zijt. Of een pakje misschien op het verkeerde adres is geleverd. Dat is het’. Ik wachtte voor de gesloten deur, zowel bang als reikhalzend uitkijkend naar het moment dat ze opendeed. Ik weerstond de opwelling om haar oprit terug af te lopen.

Na een tiental angstaanjagende seconden opende Lien de deur. Mijn adem stokte voor een moment. Toen ze me zag staan kwam er een glimlach op haar gezicht. Ik zag zowel opwinding als nervositeit in haar ogen. Ze had een blos op haar wangen, en van hier had ik een goed zicht op haar nek en jukbeenderen tot juist boven haar borstjes. Ik dacht de vorm van haar tepels te kunnen zien door haar jurk, ze had blijkbaar geen beha aan.

Ik was mijn plannen voor een gracieuze aftocht volledig vergeten. Ik stond met mijn mond vol tanden. Er was even een pijnlijke stilte. Het was uiteindelijk Lien die de stilte verbrak.

“Ik begon al te denken dat je niet meer zou komen. Dat ik het één van volgende dagen nog eens zou moeten doen. Ik heb je toch geen schrik aangejaagd hoop ik?”

“Lien … ik … wat bedoel je?” stamelde ik.

“Komaan, het is toch duidelijk waar ik het over heb,” zei ze. Ik was verbaasd door haar directheid, maar zag door haar iets neergeslagen blik en blos op de wangen dat ze er haar verlegenheid voor moest overwinnen.

“Vond … je … euh … vond je het leuk om naar me te kijken?” vroeg ze verlegen.

“Ja natuurlijk. Je bent een leuke meid.” Ik vond iets van mijn zelfzekerheid terug. “Was je niet bang om het te doen?”

“Doodsbang. Toch in het begin. Halverwege was ik alles vergeten. Eens ik start kan ik niet meer stoppen.”

Ze leek even te aarzelen, maar raapte al haar moed bijeen, keek me aan en zei waarom ze het gedaan had. Het bleek dat ze de afgelopen maanden een vriendje had. Het was haar eerste serieuze vriendje. Ze zag hem echt graag en toen hij vroeg om seks ging ze erop in. Maar dat was een afknapper, ook de volgende keren. Ze wisten allebei niet goed hoe het moest en ze vond er niet veel aan. Ook al omdat hij zo snel kwam. Na enkele keren zijn ze daarom uit elkaar gegaan. Maar ze wou echt weten hoe goeie seks voelt en wat ze ervoor moest doen. Zodat dit geen tweede keer zou gebeuren als ze een volgend vriendje kreeg. Of ik het haar wou leren?

Ik stond even daar zonder te bewegen, zonder te weten hoe ik moest antwoorden. Ze was uiteindelijk maar achttien jaar. ‘Ik hoop dat ik hier geen spijt van krijg,’ dacht ik, maar ik nam haar hand. Er kwam een glimlach op haar lippen. Woorden waren overbodig, ze wist wat mijn antwoord was. Ze deed de deur toe en leidde me naar boven de trap op. Ik kon niet geloven dat dit echt gebeurde. Ze nam me mee naar wat haar slaapkamer bleek te zijn. Het was duidelijk een meisjesslaapkamer met vele roze en pastel tinten, enkele knuffels op het bed en aan de muren foto’s van wat ik vermoed zijzelf en haar vriendinnen waren. Ze ging op de rand van het bed zitten. Ik ging naast haar zitten, leunde voorover en kuste haar zacht op de lippen.

“Ik ben vereerd dat je mij hebt uitgekozen, Lien. Ontspan u maar. Ik ga niks doen dat je niet wilt. Ik ga je alleen maar tonen hoe goed je u kunt voelen.”

Ze leek nu volledig op haar gemak te zijn en opgetogen om te weten te komen wat goeie seks nu juist is. Ik kuste haar opnieuw, met meer passie deze keer. Ze beantwoordde de kus, mond ietwat open wanneer ik zachtjes met mijn tong langs haar lippen ging. Mijn vingers gleden over haar verrukkelijke frêle lichaam, haar schouders, haar zij, haar armen. Ik zoende haar in de nek. Ze rook overheerlijk. Ik bracht mijn handen naar haar rug om haar jurkje los te knopen terwijl ik in haar diepe ogen keek. Ik zag daar een passionele ongeremdheid en nieuwsgierigheid. Haar jurk schoof over haar schouders. De mooiste borstjes die ik van mijn leven gezien heb waren nu open en bloot, misschien niet groot maar wel stevig, welgevormd en met donkere recht vooruitstekende tepels. Ik kon mijn ogen er niet van af brengen. Ik streelde zachtjes de linker tepel en nam haar borst in de hand, de zachte volheid hiervan voelend. Ik leunde voorover en zoog zachtjes haar tepel in mijn mond. Lien sloot haar ogen en genoot duidelijk van mijn likkende tong. Haar tepels begonnen zich op te richten.

Ik schoof haar jurk verder naar beneden. Ze ging rechtstaan zodat ik jurk over haar heupen kon schuiven en langs haar prachtige benen. Haar stevige kont was zo sexy in haar nauw passend wit slipje. Ik kon niet anders dan mijn handen over haar billen te laten gaan. Met twee vingers gleed ik haar slipje naar beneden, haar fijngebouwd lichaam was nu volledig onbedekt. Ze ging snel terug zitten met een nerveuze uitdrukking op haar gezicht. Ik staarde naar haar schitterend figuurtje.

“Je bent zo mooi, Lien. Weet je dat? Je zou elke man kunnen hebben die je wil.”

Het compliment leek haar iets gerust te stellen. Ze nam diep adem, keek me aan en vroeg “En wat moet ik nu doen?”

“Leun maar achterover en geniet van wat ik ga doen,” antwoordde ik.

Lien ging op het bed liggen met haar voeten nog altijd op de vloer. Ik trok haar linkerknie traag naar me toe zodat haar benen iets geopend werden. Ik kon haar jong en delicaat spleetje bewonderen dat vrij kwam. Ik streelde met mijn vingers langs de hele lengte en begon haar zachtjes te vingeren met enkel mijn eerste vingerkootje. Op het moment dat ik zag dat ze begon te reageren op mijn aanraking, opende ik haar benen nog verder. Ik leunde voorover en bracht mijn tong tussen haar benen. Haar kutje was kletsnat. Ik likte gretig haar doos, haar geil proefde verrukkelijk. Mijn tong vond haar harder wordende klitje waaraan ik met overtuiging begon te zuigen. Na enkele minuten schoof ik voorzichtig een volledige vinger in poesje. Zodra mijn vinger helemaal in haar verdwenen was, klemde Lien haar benen toe terwijl een orgasme door haar lichaam ging. Ze kreunde van genot bij haar eerste door een man veroorzaakte orgasme.

Hijgend en met blozende wangen en nek lag ze met ogen toe op haar bed. Ik kleedde mezelf snel uit, ging voor haar staan, en plaatste mijn harde lul aan de toegang van haar kut. Ik duwde mijn heupen langzaam naar voor en penetreerde haar poesje met mijn eikel, wachtend op haar reactie. Lien opende haar ogen en keek me aan met een hitsige en verlangende blik. Ze knikte naar me, het teken dat ik toestemming van haar had om verder te gaan. Wat is er mooier dan een jonge meid die geil is en wil dat je haar neukt? Ik duwde mijn lul verder in haar. Haar kutje voelde zo strak aan rond mijn paal. Ik kon elke centimeter van haar warm kutje voelen. Mijn lul ging dieper en dieper in haar totdat mijn ballen tegen haar billen kwamen.

“Oh… ho… oh… Dit voelt zo goed,” zuchtte Lien. Ik trok me traag terug terwijl ik haar zachte lippen mijn paal zag omklemmen. Ik duwde mezelf terug in haar en dit leidde tot een nieuwe diepe kreun van deze sexy jonge meid. Ik bleef Lien ’s strak kutje neuken tot ik wist dat ze op de rand van een nieuw orgasme was. Ik nam haar in mijn armen en gaf haar een natte tongzoen terwijl ik mijn harde lul in haar poesje bleef pompen. Dan leunde ik met mijn volle gewicht op haar en ik duwde mijn harde lul volledig in haar. Ze klampte zich aan mijn middel vast en haar hele lichaam begon te beven in de golven van haar orgasme.

Ik gleed uit haar en vroeg haar om op haar knieën te gaan zitten zodat ik haar langs achter kon pakken. Terwijl ze haar schattige kont in stelling bracht bewoog mijn lid lichtjes op en neer op het ritme van mijn hartslag. Ik kon recht in haar bilspleet zien. Ik nam mijn tijd om haar roze kontgat te bewonderen. Ik stak mijn lul opnieuw in haar kletsnatte kutje en neukte haar verder. Ze begon opnieuw mijn inspanningen te belonen met geile zuchten en kreetjes. Ik gleed met mijn vinger langs haar bilspleet en streelde haar kontgaatje.

“Vind je het leuk als ik je hier aanraak, Lien?”

“Oh ja, het voelt zo goed,” antwoordde ze. “Niet stoppen!” Ik gehoorzaamde met plezier.

“Nu even jezelf hier ontspannen, schatje. Ik ga je met mijn vinger nog beter laten voelen.”

Ik bracht wat speeksel op mijn vingers en spreidde het rond haar anus. Ik streelde verder richting haar kutje en stimuleerde haar terwijl ik in haar bleef pompen. Ik ging met mijn hand terug naar boven en duwde met gemak de tip van mijn vinger in haar gaatje. Ze spande zich voor een moment op, maar relaxte al snel opnieuw.

“Ik zit erin. Hoe voelt het?”

Ik moest de vraag een tweede keer herhalen. “Raar. Maar het voelt ook wel goed,” fluisterde ze afwezig.

Ik was haar nog altijd aan het neuken, en duwde mijn vinger verder in haar kont. Ze was daar zeker nauw. Vond ze deze anale penetratie nu echt leuk?

“Lien, ik ga mijn pik daar nu proberen, ok?”

“Het zal toch geen pijn doen? Je bent zo groot,” vroeg ze wat bezorgd.

“Ik zou u dat nooit aandoen,” antwoordde ik en ik meende het oprecht. “Blijf gewoon ontspannen zoals nu.”

Ik trok mijn vinger uit haar kont. Ik leunde voorover en zoende haar op verschillende plekken op haar billen en onderrug. Ik spreidde haar bilwangen uiteen en zette mijn lul tegen haar poepgaatje. Extra speeksel zou als glijmiddel dienen. Ik begon te drukken tegen haar gaatje. Het zou niet simpel zijn om mijn harde lul in haar te krijgen. Het leek immens naast het gaatje dat het zou binnengaan. Ik wou haar niet pijn doen en haar voor altijd het genot van anale seks ontnemen. Ik drukte iets harder en voelde dat haar sluitspier zich begon te openen. Ik duwde langzaam nog iets harder, haar kont opende zich en mijn eikel glipte binnen.

“Oh, het is zo goot.”

“Alles in orde, Lien?”

“Ja … alles ok … het is alleen zo groot.”

Ik trok mijn lul terug en vulde haar opnieuw met de tip. Ik herhaalde dit verschillende keren zodat ze zou wennen aan de penetratie van haar strakke reet. Daarna daalde ik langzaam aan verder af in haar kont. Ik vroeg me af of ze mijn hele lengte in haar zou aanvaarden. Mijn lul gleed langzaam dieper en dieper, terwijl ik met één hand haar klitje zocht.

“Als je wil stop ik ermee, schatje,” fluisterde ik.

“Oh nee, niet stoppen. Dieper! Je voelt zo goed!”

Ik kon het niet geloven. Ze vindt mijn pik in haar kont leuk. Ik had nooit gedacht dat een zeventienjarige meid mij haar zo bereidwillig anaal zou laten nemen. Ik zat er iets over halverwege in. Ik duwde mezelf dieper in haar en had eindelijk mijn hele lengte in haar. Haar nauwe reet voelde ongelofelijk aan.

Wat een geil zicht had ik nu, haar prachtig kontje hoog in de lucht en mijn lid diep in haar. Heel traag begon ik haar kont te palen. Wat een verbluffend gevoel, haar anale ring die strak mijn paal omspande terwijl ik heen en weer ging. Ik nam haar toch maar een korte tijd zo. Ik kon het niet lang volhouden zonder in haar klaar te komen en ik wou haar kleine poep ook niet te veel belasten. Ik trok me dus uit haar terug, hierbij kijkend naar haar gaatje dat zich terug sluit.

Ik zei tegen Lien dat ze zich moest omdraaien. Het was tijd om te weten te komen of ze goed kon pijpen. “Ik wil dat je mijn lul in je mond neemt, Lien. Ik wil dat je me pijpt, ok? Denk je dat je het aandurft om me in je mond te laten klaarkomen?”

Lien ging op haar knieën voor me zitten. Ze gaf een kus op mijn eikel, en nam hem daarna tussen haar lippen. Ze ging met haar tong over mijn eikel, en schoof haar mond een paar centimeter verder over mijn pik. Mijn pik in haar mond, gecombineerd met het fantastisch uitzicht op haar aantrekkelijk gezichtje, voelde ongelofelijk aan. Ze hield de basis van mijn lul in haar hand en ging met haar mond op en neer. Haar bruine krullen dansten verleidelijk. Mijn lul was nu zo hard als steen. Ik voelde de visuele en sensorische prikkels me over de rand brengen. Enkele seconden later kwam ik. Deze eerste straal leek haar te verrassen. Ze trok haar hoofd wat naar achter waardoor mijn eikel van tussen haar lippen kwam en een deel van mijn geil langs haar mondhoeken druppelde. De tweede straal landde in haar nek en op haar tietjes. Ze hield mijn lul in haar hand, trok me af en melkte me zo helemaal leeg. Lien nam mijn pik opnieuw in haar mond en ging met haar tong over elke centimeter van mijn eikel, me ondertussen ondeugend aankijkend. Ze opende haar mond en likte mijn zaad van haar lippen. Ik vond haar zo sexy zoals ze daar voor me zat. Ik leunde voorover en gaf haar een lange passionele tongzoen. Ik proefde mijn eigen geil op haar lippen.

Ik hielp haar om haar op te frissen en we kleedden ons terug aan. Lien zei dat ze nooit haar eerste neukbeurt die haar een orgasme bezorgde zou vergeten. Ik zeker ook niet. We komen elkaar nog altijd af en toe tegen op straat en wuiven naar elkaar of zeggen elkaar ne goeie dag. Ik vraag me af welke jongen ze heeft uitgekozen die van haar fantastisch lichaam mag smullen.

Choquequirao

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *