De Valentijn van…

()

Als ik de deur van mijn kantoor open doe zie ik tot mijn verrassing een roos op mijn bureau liggen. Ik voel een elektrisch schokje door mijn buik gaan en het bloed stijgt naar mijn wangen. Valentijn! Het is vandaag Valentijnsdag en…

Snel doe ik de deur achter me dicht. Ik wil geen pottenkijkers! Ik loop erop af, pak de roos op en ruik eraan. Aan de steel hangt een kaartje met een hartje. Er staat in ingeschreven. ‘Wil jij mijn Valentijn zijn? Kus S.’

Voor de tweede keer deze ochtend stijgt het bloed naar mijn wangen. Ik voel me overrompeld en laat me in mijn bureaustoel vallen. Ik moet even op adem komen! Zo zit ik daar God weet hoe lang voor me uit te staren met die roos in mijn handen. Af en toe ruik ik er aan, haast gedachteloos. Ik probeer de fantasiebeelden, die omhoog borrelen, te onderdrukken. Maar door deze expliciete actie van S. lukt dat verdomd moeilijk! Maar er is nog iets wat me tegenhoud. Ik besef me maar al te goed dat er geen ‘Kus P.’ staat. De ‘P’ van Peter… mijn vriend. Ik voel me schuldig tegenover hem, zeker omdat ik dit allemaal wel heel spannend vind! Waarom heb ik toch zo’ n leuke baas? En waarom valt hij nou net op mij? Waarom heeft hij altijd zijn blouse een stukje open en gunt hij mij uitkijk op zijn donkere borsthaar? Waarom ziet hij er zo schandalig sexy uit; met zijn mooie, grote lichaam, zijn sterke armspieren, zijn donkere uitstraling en de kraaienpootjes rondom zijn ogen. En dan die donkere spikkels onder de oppervlakte van de huid op zijn gezicht. De plek waar ik af en toe stoppeltjes zie doorkomen. Waanzinnig… zucht…

Ik heb Peter wel verteld over Sander; ik heb hem gezegd dat het een hele aardige man is van begin veertig, niet onaantrekkelijk en dat ik dacht veel van hem te kunnen leren. Ik heb hem maar niet verteld dat hij eigenlijk wel voldoet aan mijn mannelijk ideaalbeeld. Een man waar ik nat van word alleen door naar hem te kijken! O God, ik voel dat ik alweer nat word tussen mijn benen. Ik voel een brandend verlangen en het vuur slaat me uit wetende dat hij wil dat ik zijn Valentijn ben. Wat moet ik nu? Toegeven, wat ben ik toch een secreet soms. Hang het onschuldige lieve meisje uit, maar ondertussen heb ik voor vandaag wel mijn meest sexy lingerie aangetrokken. Bij Peter deed dit setje het althans erg goed! Ik lach bij de herinnering aan die vrijpartij toen ik Peter het beste kon vergelijken met een steigerende, hijgende hengst! Uiteraard ben ik netjes geschoren en ruikt alles pico bello! Ik heb mijn mantelpakje aan; dat doet het altijd goed! Ik bekijk mezelf in het raam en knik goedkeurend. Ik voel me zenuwachtig. Zo meteen hebben we een vergadering, dan moet ik hem onder ogen komen. Hoe moet ik me gedragen?

Had ik maar nooit op zijn eerste erotisch getinte mailtje gereageerd. Tja, want toen was het hek van de dam. De spannende mailtjes vlogen heen en weer; wat een geflirt. Wat een geweldig, heerlijk, sexy gevoel iedere keer weer als ik zijn stoute woorden las. De verslavende, tintelende spanning als ik oogcontact met hem had bij de zoveelste vergadering. Voor collega’ s de schijn ophouden van gewoon baas en werknemer. Want geroddel kunnen we niet gebruiken. En dan in het geniep, als een stel pubers, elkaar soms hier en daar ogenschijnlijk onschuldig (hum) aanraken. Hoe vaak heeft hij net iets te dicht langs me heen gelopen? Kon ik zijn aftershave ruiken en vloeide het verlangen weer door me heen? O God, ik heb zelf meegedaan, het vuur aangewakkerd. Want is dit niet wat ik eigenlijk wilde? Op Valentijnsdag een roos op mijn bureau? Wil ik eigenlijk stiekem niet dat hij me neemt op het bureau. Zijn bureau, mijn bureau maakt me niet uit. Of in het kopieerhok, of misschien zelfs wel een uurtje ertussenuit piepen, hotelletje induiken, en daar de veren van het bed testen? Ik zie op de klok dat het tijd is voor de vergadering waar ik nu dus gigantisch de kriebels van krijg.

Gedachten aan Peter probeer ik weg te drukken. Zijn Valentijn ben ik in ieder geval, hij hoeft toch niet te weten dat zijn meisje ook de sletterige Valentijn is van haar baas? Ik word helemaal opgewonden van mijn eigen vunzige woorden en gedachten. Ik word blij geil ineens. Ik voel dat vandaag de dag is dat ik (eindelijk) Sander zijn pik in me zal voelen. En als hij die stap niet neemt vandaag, zal ik daar wel voor zorgen! Ik voel me op en top vrouwelijk en sexy. Ik adem even flink in en uit, pak mijn spulletjes bij elkaar en loop mijn kantoor uit op weg naar het grote avontuur!

65 minuten later: Mijn hemel wat een vergadering! Ik plof weer neer op mijn bureaustoel. Mijn lichaam voelt gespannen en tevens week aan. Ik hoop niet dat de anderen door hadden dat ik trilde en wellicht lichtelijk bloosde onder de goedkeurende en onderzoekende blik van Sander. En wat zag hij er weer allemachtig lekker uit! Ik heb al die tijd met hem zitten te flirten en op een gegeven moment streek ik zelfs met mijn voet (gestoken in pumps) langs zijn been heen. Uiteraard heb ik goed opgelet dat ik zijn been te pakken had en niet die van Jan. Hè, hm… nee! Ik heb me kostelijk vermaakt toen Sander in een hoestbui schoot. De arme schat kon niet uit zijn woorden komen. Waarschijnlijk stond zijn pik al fier overeind door mijn stoute streling langs zijn harige been. En hij moest maar serieus blijven praten. Wat heerlijk om hem zo te plagen. Wat stout ben ik eigenlijk! Ik denk aan de blik die hij me gaf aan het eind. Zo’ n hongerige, veelzeggende blik, een blik die me wilde verslinden, zo van; ‘wacht maar af meisje!’ Nou, ik wacht inderdaad maar af wat hij met mij van plan is, ik heb nu wel duidelijk gemaakt dat ik zijn Valentijn wil zijn, dus…

Nadat er weer wat tijd is verstreken, waarin ik me probeer te concentreren op mijn computerscherm, gaat ineens de telefoon. Mijn hart slaat over als ik Sander hoor. Hij vraagt heel zakelijk of ik even bij hem wil komen, hij wil iets met me ‘bespreken’. Er gebeurt weer van alles in mijn lijf, voordat ik naar hem toe ga schiet ik nog even snel de wc in. Zit mijn haar goed? Even lipgloss op een pepermuntje in mijn mond. Ik bekijk mezelf van alle kanten en knik mezelf goedkeurend en moed insprekend toe. Dan loop ik quasi nonchalant richting zijn kantoor. Als ik binnenkom is hij net bezig zijn gesprek met Anja af te ronden. Terwijl Anja de deur achter zich sluit zie ik dat ze haar blik over me heen laat glijden en vervolgens naar Sander kijkt. Weet ze iets? Heeft ze een vermoeden? Veel tijd om erover na te denken krijg ik niet. Sander is nu vlakbij me, hij kijkt me geamuseerd aan vanuit zijn draaiende bureaustoel.

“Kom Christa” en hij gebaard dat ik dichterbij moet komen. Hij rolt zijn stoel iets naar achteren zodat er voor mij ruimte is om voor hem te gaan staan met mijn billen tegen zijn bureaurand aangeleund. Ik sla mijn armen over elkaar en vraag.

“Wat had jij met Anja te bespreken?” O God, wat een jaloerse vraag! Maar inslikken kan ik hem niet meer. Ik zie hem zijn wenkbrauwen optrekken en vervolgens speelt er wederom een geamuseerd lachje rondom zijn lippen.

“Je bent jaloers?” Hij rolt zichzelf tegen me aan, ik kan geen kant meer op. Ik ruik zijn lekkere geur en het bedwelmt mij.

“Lief meisje, dat hoeft toch niet.”

“Ik ben geen ‘lief’ meisje.”

“O nee? Wat ben je dan, een stout meisje misschien?” Hij gaat voor me staan en steekt met hoofd en schouders boven mij uit. Mijn ogen zijn op borsthaar hoogte en ik voel een haast onbedwingbare drang eraan te zitten.

“Christa,” hij tilt mijn kin op en ik kijk recht in zijn ogen, “Christa, je hebt geen reden om jaloers te zijn, met jou wil ik allemaal dingen doen die ik met geen één andere vrouw zou willen doen… zelfs niet met mijn eigen vrouw.” En dan voel ik zijn lippen op de mijne. Ze zijn koel en zwoel, ik laat me meevoeren. Gaandeweg beginnen we gepassioneerder te zoenen. Onze tongen verkennen elkaar. Hij legt zijn hand op mijn achterhoofd en trekt zachtjes aan mijn haren. Mijn hoofd buigt naar achteren en ik trek hem langzaam mee, over me heen. Zo liggen we half en half over zijn bureau te kussen. Wow, gebeurt dit echt? Mijn been til ik omhoog en laat ik leunen tegen zijn heup aan. Hij pakt de ronding van mijn billen, heup en bovenbeen vast en knijpt er begeerlijk in. Ik voel dat hij me tegen zich aan drukt. Ik begin de knoopjes van zijn blouse open te maken. Nu wil ik wel eens weten hoe zijn torso eruit ziet! Mijn ogen glijden geil over zijn lijf heen. Ik zie zijn borstspieren, met mooi verdeeld zwart borsthaar. En dan die sexy lijn die naar beneden loopt tot aan zijn broekrand. Hij op zijn beurt begint de knoopjes van mijn witte blouse open te maken. Als hij mijn zwart kanten bh ziet duwt hij zijn gezicht tussen mijn borsten. Hij trekt mijn bh iets naar beneden zodat mijn harde tepels zichtbaar worden. Gulzig sluit hij zijn mond eroverheen. Ik voel zijn lippen en zijn tong die mijn knopjes bespelen. Ik geef een kreun af “o ja”, en voel de geilheid door mijn lijf razen. Ik trek zijn blouse over zijn schouders en graai in zijn haardos. Hij reageert op mijn heftige reactie en trekt harder aan mijn haren en kust mijn bloot liggende hals. Zijn ademhaling wordt zwaarder, ik voel de warme lucht die hij uitstoot tegen mijn huid. Ik laat het gebeuren, ik wil hem, ik wil hem over me heen en ook in me! Ik zie zijn gespierde schouders en zet mijn nagels erin.

“O ja lekker ding, geil sletje, wil je me, wil je dat ik je neuk?”

Er ontsnapt een klein gilletje uit mijn mond, hem die vunzige, geile woorden te horen zeggen maakt me wild van geilheid. Ik kreun.

“Ja, ja, ik wil dat je me neukt, ik ben je geile kantoorslet.”

Hij stoot ook iets van gekreun uit; dat klinkt zo lekker zwaar mannelijk en dierlijk! Ineens richt hij zich op en hij maakt zijn broek los. Ik zie zijn eikel al boven zijn onderbroekrand uit piepen. Hij kijkt me aan en ik weet wat hij wil dat ik doe. Ik trek zijn onderbroek naar beneden en zijn harde lul wordt bevrijd. Het is me een exemplaar! Groot en lekker hard, zijn eikel glimt. Deze wil ik wel in mijn natte kutje voelen stoten! Ik voel gekriebel tussen mijn benen en voel een beetje nattigheid langs mijn been glijden. Ik duw hem in zijn stoel en zijn pik veert wat heen en weer en blijft mooi rechtop staan. Ik zak op mijn knieën en sluit mijn hand om zijn Tarzan. Hij kijkt gebiologeerd toe, af en toe gooit hij zijn hoofd in zijn nek en kreunt van “o ja, geil ding, mijn kantoorsletje, lik maar aan mijn pik, zuig hem leeg, ik ga je zo lekker neuken, ik wil je warme, natte, strakke kutje voelen!”

Ondertussen glijdt mijn tong over zijn staaf en ballen. Mijn hand gaat op en neer. Ik doe alsof ik zijn pik de lekkerste lolly ooit vind. Ik heb er ook echt plezier in, ik voel een macht en ik voel me super sexy! Dan ineens gaat de telefoon.

“Ga maar door schatje,” zegt hij en neemt op. Ik ben me er ineens heel helder van bewust dat ik hier mijn baas aan het pijpen ben in zijn kantoor onder werktijd. En dit is toch ook een ander exemplaar dan die van Peter. Deze buigt iets af naar rechts. Peter moest eens weten, die is nu nietsvermoedend aan het werk. Ik hoor Sander nog zeggen dat hij nu even niet gestoord wil worden, waarbij hij mijn hoofd naar beneden duwt en me aanspoort verder te zuigen aan zijn pik. Hij kreunt alweer nog voordat hij de hoorn er goed en wel opgelegd heeft. O God! Zo meteen heeft die ander dat gehoord! Maar ik word alweer opgeslokt door zijn pik in mijn mond. Na een poosje, als hij al bijna is gekomen, duwt hij mij op zijn bureau. Hij schuift mijn rokje omhoog en ziet mijn natte zwarte slipje.

“Ben je zo lekker nat schatje?”

“Nou ik ga je verwennen hoor, dat heb je wel verdiend na die overheerlijke pijpsessie.” Hij trekt wild mijn slipje naar beneden. Ik voel het koude bureaublad onder mijn billen. Nu mijn kutje vrij is verlang ik nog meer naar zijn stijve lul. Ik wil dat hij me vult, dat hij me bevredigd, me van dat gekriebel bevrijd. Dan voel ik zijn zachte, natte tong mijn grotje beroeren. Nu is het mijn beurt mijn hoofd naar achteren te gooien en te kreunen. Als vanzelf gaan mijn heupen heen en weer en duw ik mijn natte gleufje tegen zijn gezicht aan. Gulzig gaat hij door en zegt, half gesmoord, hoe goed ik ruik en smaak. Ik hou het niet meer; zijn pik, ik wil zijn harde pik in me! Ik trek hem over me heen. Hij begrijpt me.

“O meisje toch, je wilt mijn stijve lul in je kutje hè? Je wilt wel geneukt worden door een oudere man hè? Heb je wel eens eerder zo’ n rijpe lul in je strakke kutje gehad?” Zijn woorden, deze zinnen maken me wild van verlangen. Ik wil niets liever dan genomen worden door hem, door deze oudere, rijpere man. Wat heerlijk spannend en geil allemaal! Mijn kutje is natuurlijk nog veel strakker dan die van zijn vrouw. Ik zal zijn pik helemaal uitmelken, hij zal wat beleven! In het heetst van dit vuur weet hij razend snel een condoom om te doen. Heeft hij die in zijn bureaula liggen? Of had hij die speciaal voor vandaag bij zich? Ik ben er blij om, kindertjes wil ik toch wel van Peter, het zou toch wat wezen als Sander me vol spuit met zijn sperma…

En dan komt het meest goddelijke moment; ik voel zijn eikel tegen mijn grotje aan prikken. Goede positie, beetje heen en weer bewegen en dan glijd hij naar binnen. Ik voel dat ik gevuld wordt en voel het bloed naar mijn wangen stijgen. Ik word helemaal heet en kreun diep. Langzaam laat hij zijn pik in en uit glijden, alsof hij op verkenningstocht is. Het gekriebel wordt erger, ik wil harder! Ik spoor hem aan dat te doen.

“Aha, je wilt hard geneukt worden!” En hij lacht geil. Hij grijpt mijn billen en duwt me natte neukgleufje harder tegen zijn lul aan. Die verdwijnt diep naar binnen en ik geniet van deze harde neukstaaf. Hij begint te stoten als een wilde dekhengst. Het hele bureau schudt heen en weer, spulletjes vallen er af en kletteren op de vloer. Dit maakt me nog geiler. Ik trek mijn schaamlippen verder uit elkaar om mijn grotje groter en vrijer te maken. Meer, meer… ik wil meer en harder, harder! Bij iedere stoot schiet er lucht uit mijn keel wat eruit komt als een soort van kreun, gehijg. Hij kijkt naar mij en ik kijk op mijn geilst naar hem. Ik maak hem gek en ik voel zijn vingers hard in het zachte vlees van mijn billen. Ja, Peter vind het ook altijd zo geil als ik hem zo aankijk. Jezus, hoe kan ik nu aan Peter denken, terwijl ik geneukt word een andere man. Als Peter dit eens kon zien… Ik hoor hem hijgen dat hij moet komen. O wacht, ik wil eerst!

Ik duw hem van me af, weer terug in zijn stoel. Ik zie het condoom om zijn pik, helemaal gefrummeld, wit van mijn vocht. Hij kijkt hongerig en begerig naar mijn opgezwollen, rode en natte spleetje. Het gekriebel neemt toe en terwijl ik mij laat zakken op zijn dikke lul duw ik mijn borsten in zijn gezicht. Hij hapt weer gulzig en kreunt gesmoord. Ik maak neukbewegingen. Mijn schaamheuvel wrijft ruw tegen zijn schaamhaar en onderbuik aan. Ik schep met mijn heupen, maak langzame, diepe glijbewegingen.

“O God, ja, ga door, neuk me maar sletje, melk mijn pik uit.” En dan… ik voel de aanloop, als een golf, het punt waarop ik niet meer terug kan is aangebroken en dan het vuurwerk! De ontlading is meesterlijk, zo diep ik neukbewegingen maakte, zo diep kreun ik nu. Niets kan me schelen, dit moment is van mij, van ons! Het kan me niet schelen of ze me horen, ik kreun luid van me af. Tijd om bij te komen heb ik niet, hij gooit me over zijn bureau, grijpt mijn billen, duwt die uit elkaar en stoot hard zijn paal van achteren bij me naar binnen. Hij weet van gekkigheid niet hoe hard hij tekeer moet gaan. Ondanks mijn orgasme van net, voelt dit wel nog steeds lekker aan. Volgens mij kan ik zo nog eens klaar komen!

Mijn borsten schuren wild over het bureaublad, dit maakt me geil en ik duw mijn kontje harder tegen zijn kruis aan. Dit is het punt waarop hij een ontladende kreun uit. Hij heeft mijn billen beet en hangt over me heen. Hij hijgt vermoeid en gaat nog zachtjes heen en weer in mijn poesje. Tot het laatste beetje sperma uit zijn piemel is gespoten. Als hij hem eruit haalt hangt het condoom er uit gelubberd bij. Ik zie dat het gevuld is met zijn sperma.

We kijken elkaar aan en beginnen uitgeput te lachen. Ik plak helemaal, hij ook. Ik zie de druppeltjes op zijn lijf glinsteren. Ik zweer je dat ik weer gekriebel voel diep van binnen. Wat een lekkere vent is het toch, en wat heeft hij me lekker hard geneukt! Als we een beetje zijn bijgekomen probeer ik me een beetje te fatsoeneren, hij ook. Ik zet een raam open en samen rapen we de spulletjes van de grond op. De dag is bijna om, moet nog wel even het een en ander doen. Hij ook, maar voordat ik weg loop geeft hij mij nog een kus en bedankt me. Hij zegt me dat hij nog nooit zo’ n geweldige Valentijn heeft gehad. “Je vriendje boft maar met jou,…” en ik lach en bloos schuldbewust.

“Dag Sander, het was me aangenaam deze bespreking.”

Als ik door de gang loop voel ik alles nog tintelen. De deur van Anja’ s kantoor staat open en ik steek mijn hand op. Zij steekt ook haar hand op en geeft me een blik die niet veel te raden overlaat. Het bloed stijgt naar mijn wangen en snel loop ik door naar mijn eigen vertrouwde kantoor waar ik me terug kan trekken. Ik spreek mezelf geruststellend toe; ‘oké, ze heeft ons gehoord, wat dan nog?’ Ze kan toch niets zeggen, Sander is immers de baas, en wat voor een…

Dan denk ik niet meer aan Anja en aan wat zij gehoord heeft. Ik doezel weg bij gedachten aan mijn vrijpartij met hem. Zo zit ik tot het klokje de tijd aangeeft dat ik naar huis mag. Naar huis, naar Peter. Ik sta op, sluit af en transformeer me weer naar lieve, onschuldige Christa, de Valentijn van Peter…

ChristaS

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *