Frontera

()

Op Frontera was het al broeierig warm, het liep dan ook al naar het middag uur. Pascalle liep op haar gemak terug van het strand naar haar hotel. Samen met haar man was zij op vakantie, gewoon twee weekjes samen even weg. Dochter lief was in goede handen bij oma, dus daar hoefde zij zich geen zorgen over te maken. Ze waren al een dag of vier op het eiland. De zon had zijn werk goed gedaan en de huid van Pascalle had al een mooie kleur. Dat ging altijd snel bij haar. Nadat ze vanmorgen met David gezellig had ontbeten in een grand café hadden ze op weg naar het strand nog even over de boulevard gelopen. Bij een van de winkeltjes had ze een prachtig jurkje zien hangen.

“Pas het eens aan” had David gezegd. Toen ze uit de paskamer kwam moest de mannelijke winkelbediende even fluiten, “mamma mia” zei hij.

“Jezus! Vrouw dat staat je goed, sexy en toch ook een beetje chic.” Pascalle keek in de spiegel en inderdaad het jurkje stond haar fantastisch. Het zag er eigenlijk simpel uit, hele dunne bandjes, een rug met wel erg veel bloot, maar goed, ze heeft nou eenmaal een mooie rug en armen. Het jurkje maakte haar mooi en Pascalle gaf het jurkje wat extra’s. Toch twijfelde ze een beetje. De jurk hoorde niet heel strak te zijn maar viel een beetje los om haar lichaam. Iemand die zijn best zou doen zou een glimp van haar borstjes op kunnen vangen, het jurkje was ook wat korter dan ze gewoon was te dragen. Verder was het jurkje wit en daardoor scheen het iets door het was bijna niets maar als je goed keek kon je een klein beetje haar tepels zien. David had haar overtuigd.

“Doe het nou maar, je bent op vakantie dus en dan mag je er sexy uitzien.”

Normaal zou ze zo iets niet zo gauw dragen, maar hier vond ze het eigenlijk geen probleem, ze vond het ook wel een beetje spannend. Ze was zo verguld met haar aankoop geweest dat ze besloot het direct aan te houden.

De paar minuten die ze toen nog over de boulevard moesten lopen om naar het strand te gaan waren erg goed voor haar ego geweest, menig man had zijn hoofd omgedraaid en een enkel brutale had stilletjes gefloten of probeerde oogcontact te maken. Samen hadden ze daar de grootste pret om gehad. Op het strand was het niet al te druk geweest. Heerlijk had ze zich gevoeld, heerlijk ontspannen de zonnestalen gevoeld. Na een paar uur zonnen was het dus tijd voor haar geworden om naar het hotel te gaan voor haar middag dutje.

Hier liep ze dus nu, lekker in het zonnetje. Jammer dat David niet was mee gegaan, hij wilde nog even een uurtje zonnen. Ze had zin in haar man. De aandacht, de zon, de mooie mannen op het strand, David die haar wat langer insmeerde met zonnebrand dan eigenlijk nodig was hadden haar een beetje opgewonden gemaakt, het liefst zou ze lekker tegen haar man liggen, snel een beetje neuken. Misschien straks dacht ze, als ik wakker wordt dan is hij er wel.

Ze liep de hal in van het hotel, eigenlijk had ze nog wel zin om wat te drinken. Het was een luxe hotel, ze hadden daar een prachtige kamer met groot balkon, een groot rond bad, een joekel van een bed en alles wat er bij hoort.

Ze liep langs de receptie om naar het restaurant gedeelte te gaan, ook de het mannelijk personeel achter de balie lachte nog vriendelijker naar haar dan anders, wat zo’n jurkje niet met mannen kan doen dacht ze geamuseerd.

In het restaurant aangekomen ging ze aan een tafeltje zitten en bestelde een kop ijsthee, ze pakte een Cosmopolitan van de leestafel en zat er wat in te bladeren.

Zonder dat ze precies wist waarom keek ze op, ze had het idee dat iemand haar aan zat te kijken. Enkele tafels verder zat een man haar aandachtig op te nemen, brutaal zat hij naar Pascalle te kijken, hij deed niet echt zijn best om dat te verbergen. Pascalle voelde zich wat ongemakkelijk en geïrriteerd door dat ongegeneerde staren. Boos keek ze zijn kant op, het maakte niet veel indruk. Hij lachte nu naar haar. Pascalle besloot om hem te negeren en verdiepte zich weer in haar tijdschrift. Ze kon zich echter niet meer concentreren en keek stiekem vanuit haar ooghoeken naar de man. De man was blijkbaar wat ontmoedigd door haar koele reactie en zat ondertussen de krant te lezen.

Het viel haar op dat het wel een heel aantrekkelijke man was, donker, breed, waarschijnlijk gespierd en een uitstraling die een combinatie was van brutaal en sympathiek. Daarbij zat hij strak in het pak, wat hem er goed maar toch ook een beetje nonchalant uit deed zien. Kortom een intrigerende persoonlijkheid.

Nu was het de beurt aan de man om op te kijken, Pascalle dook weer gauw in haar tijdschrift. Ze bladerde nog wat in haar tijdschrift tot ze vond dat het tijd werd om naar haar kamer te gaan. Ze nam een laatste slok thee en stond op, ze kon het niet nalaten om nog even een snelle blik op de man te werpen, hij was echter al weg. Jammer dacht ze, een beetje flirten met deze man had haar eigenlijk wel leuk geleken.

Ze liep naar de receptie om daar haar sleutel op te halen.

“Good day” zei de man achter de balie vriendelijk, “you look very nice today”. Pascalle bedankte hem met haar mooiste glimlach. Ondanks de donkere kleur van de vriendelijke Spanjaard kon je zien dat hij een beetje rood werd, hij werd er zowaar verlegen van. Na het in ontvangst nemen van haar sleutel liep ze in de richting van de lift. De liftdeuren gingen dicht en waren bijna gesloten, maar met een klein sprintje was ze nog net op tijd en de druk op de knop deden de deuren weer open gaan. Pascalle stapte naar binnen en stond ineens oog in oog met de mooie man die ze in het restaurant had gezien. Zowel Pascalle als de mooie man schrok even van de plotselinge nabijheid. Pascalle bleef even staan, maar met een gebaar nodigde hij Pascalle uit om de lift binnen te komen. Pascalle kon niet anders dan naar binnen gaan en drukte op het knopje van de 19de verdieping.

Terwijl de deuren sloten moest Pascalle als vanzelf even naar de man kijken. Nadrukkelijk stond hij zijn best te doen om nonchalant te kijken maar Pascalle kon voelen dat hij op een bepaalde manier geraakt was door haar aanwezigheid. Ook Pascalle was een bepaalde spanning voelbaar, niet vervelend, integendeel het voelde juist wel een beetje spannend. Hij moest naar de 23ste etage. Terwijl de lift omhoog ging stonden zij zo zwijgend bij elkaar.

Plotseling met een schok stopte de lift en Pascalle werd door de schok tegen de mooie man geslingerd, die niets anders kon doen dan haar beet pakken voordat ze zou vallen. Pascalle wat in de war gebracht door de plotselinge aanraking van de man mompelde iets ter verontschuldiging. De man glimlachte en bleef glimlachen, maar bleef haar ook vast houden.

Pascalle keek de man aan, niet wetend hoe te reageren. Ze hoorde zich eigenlijk los te maken van de man maar iets in haar wilde dat ook niet, integendeel. Of het nou kwam door het vakantie gevoel, de mannelijke aandacht die ze had gehad of omdat ze zich toch ook wel een beetje geil voelde wist ze niet maar het liefst zou ze de man ter plekke willen nemen.

Plotseling werd de spanning doorbroken omdat er iemand ergens op liftdeuren aan het bonzen was en schreeuwde, “there is something wrong with the elevator and the electricity, we will have you out in about 30 minutes”

Pascalle was weer terug in de realiteit, maakte zich los uit zijn armen en leunde tegen de liftwand. Tot overmaat van ramp viel toen ook nog het licht uit. In eerste instantie was het donker maar al snel begon ze aan de duisternis te wennen, ze zag de man nu weer die tegen wand tegenover haar aangeleund stond. In het schemerdonker kon ze zien dat hij haar bemoedigend toelachte. Ze had graag met hem willen praten helaas kende ze geen Spaans en hij waarschijnlijk geen Vlaams. Hij dacht waarschijnlijk het omgekeerde. In haar zak vond ze nog wat kauwgom, ze bood de man er ook een aan. Hij kwam naar haar toe, pakte het kauwgompje en wierp haar een dankbare blik toe. Hij ging naast Pascalle op de grond zitten en leunde tegen de liftwand aan.

Het was al warm maar met twee mensen in een kleine ruimte werd het nog warmer. Ondanks dat het een beetje donker was kon de man zijn ogen niet van Pascalle afhouden, niet openlijk maar stiekem bleef hij steeds naar haar kijken. Erg vond ze het niet, eigenlijk eerder leuk. Tot Pascalle zich ineens realiseerde waarom de mooie man steeds keek.

Omdat ze een beetje zweette plakte de dunne stof van jurkje om haar lichaam, de vormen van haar borsten waren behoorlijk zichtbaar, haar tepels schenen al aardig door de stof heen. Ook had ze zich niet gerealiseerd dat hij een heel strategische plek had ingenomen. Het jurkje is kort genoeg om vanaf de plek waar hij zit tegen haar billen aan te kijken. De schoft dacht Pascalle, hij zit steeds wel vriendelijk naar me te lachen maar ondertussen zit hij me uitgebreid te bekijken.

Met een boze blik probeerde Pascalle duidelijk te maken dat ze hem wel door had. Hij leek zich er echter niet schuldig over te voelen. Brutaal keek hij terug en Pascalle voelde zich gevangen in zijn blik. Terwijl de man haar aankeek voelde ze plotseling zijn hand op haar kuit, die hij zacht streelde. Pascalle vond dat hij dat niet kon maken maar zei of deed ook niets. Langzaam streelde hij haar been, zijn strelingen gingen beetje voor beetje iets hoger.

Het was niet alleen haar been waar ze zijn hand voelde, het gevoel zat ook in haar maag, haar tieten, haar hoofd. Het maakte haar geil. Ik moet stoppen dacht ze, snel anders is het te laat. Maar het was al te laat. Zijn hand had haar bovenbenen bereikt en streelde zacht de binnen kant van haar dijen. Ze kon geen neen meer zeggen, integendeel, als vanzelf deed ze haar benen wat uit elkaar. Ze sloot haar ogen en leunde genietend achterover. Hij nam zijn tijd en de opwinding bij Pascalle werd alleen maar groter. De mooie man ging nu op zijn knieën zitten en kuste en likte nu haar bovenbenen en de binnen kant ervan. Zijn handen gingen hoger. Hij streelde en kneedde zachtjes haar billen. Hij drukte kusjes op haar slip. Pascalle streelde door zijn haren. Hierdoor aangemoedigd wilde hij wel wat verder gaan. Voorzichtig probeerde hij het kleine en natte slipje van Pascalle naar beneden te doen. Dat ging wel erg ver voor Pascalle en ze kwam weer even bij haar positieven, ze twijfelde.

Met haar slip uit zou het hek van de dam zijn. Dan zou hij niet meer te stoppen zijn, en zij zelf ook niet. Maar eigenlijk wilde ze het ook niet stoppen. Maar wat dan wel? Ze kreeg een idee, dit zou een goed alternatief zijn. Ze duwde de mooie man een stukje van haar af en stapte bij hem vandaan. Niet begrijpend keek hij haar aan, niet wetend wat hij verder nou moest doen. Pascalle wist al hoe ze hem duidelijk zou maken wat ze van hem verlangde.

Ze trok haar jurk een stukje op en wreef sensueel met haar hand over haar slipje. Met grote en vooral geile ogen keek de mooie man naar het tafereel dat zich voor hem afspeelde. Met een hand schoof ze het slipje opzij en met haar andere hand begon ze rondjes over haar clit te draaien. Voor de ogen van de aangenaam verraste Spanjaard begon ze zichzelf te vingeren. Ze wilde het zichzelf gemakkelijk maken en ging erbij zitten. Haar gespreide benen gaven de Spanjaard een prachtig uitzicht op haar mooi kale kutje. Ze ging verder en vingerde zich voor de ogen van de mooie man. Pascalle werd geil van de situatie, van haar vingers, van de wellust die uit zijn ogen straalde.

“Kijk naar me” zei ze. De Spanjaard kon niets anders dan blijven kijken. Ineens begreep de Spanjaard wat de bedoeling was en hij begon zichzelf uit te kleden. Hij zag er goed uit, goed gespierd maar niet te. Als laatste ging zijn slip uit. Zijn stijve pik sprong met een schok te voorschijn. Nu was het de beurt aan Pascalle om aangenaam verrast te zijn, dit was echt een pik om in hoofdletters te schrijven. Hij was groot, dik en zag er bijzonder hard uit. Hij ging tegenover Pascalle zitten tegen de andere liftwand aan. Het was nog steeds donker maar niet zo donker dat ze elkaar niet konden zien. De hand van de Spanjaard ging naar zijn pik en terwijl hij naar Pascalle bleef kijken, hij werd ontzettend geil van haar, hij begon zichzelf af te trekken, eerst wat langzaam, vervolgens sneller naarmate zijn geiligheid toenam. Er kwamen al wat druppeltjes voorvocht uit pik waardoor zijn eikel mooi begon te glanzen. Zo waren ze samen een poosje bezig, strak naar elkaar kijkend, geil worden van het uitzicht dat ze aan elkaar boden. Pascalle was niet meer te stoppen, ze liet zich totaal zien aan de mooie man, zei ook steeds, “kijk naar me, kijk wat ik doe, kijk naar mijn kut.”

Alle remmingen waren bij Pascalle overboord gezet. De Spanjaard leek niet helemaal te snappen wat ze allemaal zei, maar keek als van zelf naar de steeds sneller draaiende vingers of hij keek naar haar ogen waar nu geiligheid uitstraalde. Vanuit aan alle delen van haar lichaam begonnen de heetste gevoelens los te komen, Ze werd steeds meer overweldigd door haar gevoel.

Toen de Spanjaard nog harder aan zijn pik begon te trekken en ze zijn hand maar over zijn harde deel heen zag gaan kon ze het niet meer houden, met een luide kreun kwam ze klaar en niet zo’n beetje ook, het gevoel kwam uit alle hoeken en gaten, golf na golf rolde door haar lichaam. Ze gunde zichzelf even de tijd om bij te komen. Vanuit haar ooghoeken zag ze hoe de Spanjaard nog aan zijn pik trok. Wat is dit geil dacht ze bij zichzelf en wilde weer zichzelf naar zo’n heerlijk hoogtepunt vingeren.

De Spanjaard had echter andere plannen. Wat zich voor zijn ogen had afgespeeld had hij nog nooit meegemaakt, een vrouw die zich zo had laten zien. Zijn geilheid was niet meer te remmen. De mooie man stond op, liep op haar af en trok haar omhoog. Pascalle kon aan zijn ogen zien wat wilde en dat hij zich niet nog een keer zou laten tegenhouden. Ze was dat ook niet meer van plan. Hij drukte haar tegen de lift wand en stond met zijn stijve pik tegen de billen van Pascalle aangedrukt, het gevoel van zijn pik tegen haar kont aan deden alle geile gevoelens weer in alle hevigheid terugkomen.

“Neuk me, alsjeblieft neuk me.” Ze drukte haar billen naar achteren om zijn pik nog beter te kunnen voelen en om beter toegankelijk voor hem te zijn. De Spanjaard deed haar rokje een stukje omhoog en pakte haar slipje. De tederheid van eerder was echter verdwenen. Het enige wat hij nog voelde was de opperste wellust, de meest pure geilheid. Hij pakte het slipje scheurde het in een keer van haar lichaam. Daar stond Pascalle dan met haar billen naar achteren, haar jurkje opgestroopt en met een gescheurd slipje op haar enkels te wachten op het moment dat de mooie man zijn grote pik in haar kutje zou steken. Met beide handen pakte haar vast, hij trok haar tegen zich aan. Pascalle voelde hoe ze langzaam gevuld werd, duidelijk kon ze nu ook voelen hoe groot en hard hij was, steeds dieper kwam hij naar binnen. Haar verlangen werd immens, verlangen was ook niet meer het goede woord. Ze voelde zich immens geil en wilde niets anders dan geneukt worden.

“Neem me, neuk me, zo hard je kunt.” Als hij de taal niet kon verstaan dan zei haar lichaam genoeg. Hij begon haar te neuken, hij liet zich helemaal gaan. Met harde stoten kwam hij steeds in haar om dan zijn lul er bijna helemaal uit te halen vervolgens weer hard toe te stoten.

Pascalle liet zich helemaal gaan, ze voelde zijn pik, en hoe een hand naar haar borst ging. Ze genoot intens, ging mee met zijn ritme. Met een hand hield ze zich vast tegen de liftwand, de andere hand ging naar beneden en vond haar kittelaar. Op het ritme van zijn stoten begon ze met clit te spelen. Het duurde ook niet zo lang of Pascalle begon weer te voelen dat ze klaar ging komen. Steeds sneller draaide ze rondjes. Toen de mooie man in de gaten kreeg wat ze deed begon hij sneller te neuken. Er was nu geen houden meer aan voor Pascalle, alle geilheid kwam eruit en ze kwam, en kwam en bleef komen omdat hij door bleef neuken. Lang zou dat niet meer duren want aan alles was te merken dat hij ook op het punt stond om klaar te komen. Zijn ademhaling werd onregelmatig, hij stootte wat klanken uit die ze niet kon verstaan. Pascalle wilde echter nog een ding voordat hij in haar zou spuiten. Ze wilde hem zien komen, ze wilde zien hoe de pik die haar zo veel plezier had bezorgde zou klaar komen.

Ze maakte zich los van hem en ging snel op haar knieën zitten. Ze keek nog even naar zijn mooie lul en nam die vervolgens in haar mond. Als een razende begon ze hem te pijpen, Luid kreunend liet hij merken dat dit tot zeer tot zijn genoegen gebeurde. Hij kon nu elk moment klaarkomen. Dat was juist wat Pascalle wilde zien, ze liet hem uit mond gaan en begon hem af te trekken. Al na enkele handbewegingen kwam hij klaar, grote dikke stralen spoten uit zijn pik. Dierlijke kreten kwamen uit zijn mond. Pascalle kon niet voorkomen dat een straal sperma op haar nieuwe jurkje terecht kwam. Ze vond het geweldig om dit van zo dichtbij te kunnen zien.

Het duurde even voordat hij weer bij de tijd was. Even lachte ze naar elkaar. De man gin zich aankleden en Pascalle begon zich wat te fatsoeneren. Een slipje had ze niet meer. Opeens klonk er gebons, een stem die riep”we will have you out in a few minutes”. De man had zich al aangekleed. Pascalle haalde een hand door haar kapsel en met het kapotte slipje veegde ze het sperma van haar jurkje, dat er nu niet meer zo nieuw uitzag. Na twee minuten kwam de lift weer in beweging.

Aangekomen op de etage waar Pascalle moest zijn gingen de deuren weer open. Daar stonden ook de monteurs die de lift weer op gang hadden geholpen. Pascalle knikte vriendelijk naar de mooie man, tot ziens en nog bedankt.

Ze was weer de elegante vrouw die ze was voor dat ze de lift instapte. Ze liep de gang door en keek nog een keer naar de mooie man in de lift. De man zwaaide nog even. Een van de monteurs stond echter met een lapje stof in zijn handen, zich blijkbaar afvragend wat het was en hoe het er kwam.

Met prettig gevoel ging ze haar kamer binnen, ze had haar man en spannend verhaal te vertellen.

ChristaS

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *