Op congres

()

Over tien minuten is Harry hier om samen naar een congres te gaan dat handelt over de kinesitherapie. Het is belangrijk om de vorderingen in de kinesitherapie te blijven volgen om te kunnen bijblijven en om betere behandelingen te kunnen samenstellen. Stipt op tijd vertrekken we. We gaan eerst onze bagage afzetten in ons hotel voor de volgende twee nachten en dan gaan we de stad wat verkennen. Daar aangekomen blijkt dat we in dezelfde kamer moeten logeren. Daar we samen geboekt hadden, dachten ze zeker dat we een koppel waren.

“Maar we zijn geen koppel! Juist, collega’s die samenwerken”, zegden we aan de balie. Maar daar hadden ze niet veel oor voor, daar al de kamers volgeboekt waren. Dus maar samen in één kamer met een tweepersoonsbed en één badkamer. Dat wordt nog wat! Na onze voorbereidingen voor het congres lagen we wat op bed en ik was suf van al dat lezen en schrijven. Ik was nog altijd een beetje nors daar ik met Harry de kamer moest delen. Harry zag dit echter wel zitten en hij was van plan mij ook van mening te doen veranderen. Op een ogenblik dat ik het niet verwachtte kreeg ik een kietelbeurt van Harry. En als er iets is waar ik niet tegen kan, dan is het kietelen. Ik wilde me kwaad maken maar moest het tegen mijn wil uitproesten van het lachen. Ik dook ineen van het lachen, zijn grote handen, geoefend in het masseren, voelden eigenlijk wel zalig aan. Harry hield niet op. Nadat hij mij bijna een minuut niet aflatend had zitten kietelen kon ik de moed niet meer opbrengen om mij boos te maken. Harry hield op met kietelen, en ik lag krachteloos in zijn armen.

“We kunnen er maar beter een gezellige avond van maken”, zei Harry, en ik knikte instemmend. Alleen wat we juist verstonden onder ‘een gezellige avond’, was nog niet helemaal duidelijk.

Harry is 38 jaar en ik net 27, beiden zijn we speels en we hebben geen schrik van avontuur. Harry is wel getrouwd en heeft 2 kinderen, en hoewel ik geen kinderen hebt, is er toch een vaste vriend die thuis op me wacht. Zowel Harry als ik telefoneerde naar huis zonder te vertellen dat we in dezelfde kamer én bed moesten slapen. We gingen nog wat tv kijken vanuit ons bed. We hadden beiden onze ‘lichte’ nachtkledij aan. Tja, het was niet voorzien dat we met iemand de kamer moesten delen.

Harry droeg gewoon een short met bloot bovenlijf. Hij heeft een mooi gespierd lichaam door het sporten, en een lichtbruin tintje van de zonnebank. Ik droeg een doorzichtig kort topje en shirtje. Tijdens het zappen stootten we op een zeer erotische film. Harry zapte niet verder maar bleef zonder schroom verder kijken. Plots vroeg hij of hij mijn lange golvende haren mocht kammen. Ik aarzelde en wilde eigenlijk niet ‘ja’ zeggen. Maar Harry pakte mij bij mijn haren, trok er zachtjes aan en vroeg nog eens of hij mijn haren mocht kammen. Omdat ik niet wilde dat hij nog harder aan mijn haren ging trekken gaf ik maar snel toe. Hij haalde nog iets om te drinken en begon daarna mijn haren te kammen.

Ik vind het enorm opwindend als iemand mijn haren kamt, ik zou er bijna van kunnen klaarkomen. Harry nam zijn tijd, zeker een kwartier kamde hij elk knoopje uit mijn haar. Hij ging met zijn grote handen door mijn haren en dit gaf me rillingen door heel mijn lichaam. Plots stopte hij en zei.

“Ok, en dan nu de rekening!”

“Wat!” repliceerde ik.

“Wat?… Een body-to-body massage is goed”, viel Harry me in de rede nog voor ik iets kon zeggen. In Harry zijn ogen zag ik dat hij dacht dat ik een preuts meisje was,… en juist dat kan ik niet hebben. Ik zou eens het initiatief gaan nemen en aan Harry tonen wie hier preuts is!

“Ok!” zei ik. En voordat Harry besefte wat er gebeurde duwde ik hem plat tegen het bed, trok mijn blouse uit en begon met mijn naakte borsten over zijn borstkas te wrijven. Mijn knie stond net tussen zijn twee benen en elke keer ik voorover boog voelde ik met mijn been hoe zijn penis steeds stijver werd. Harry begon in mijn nek te zoenen. Zijn volle lippen zochten de mijne en hij tongzoende me zoals ik dat het liefst heb. Vanaf de tv klonk een hevig gekreun van een vrijende man en vrouw. Harry vertelde me in deze bui van opwinding dat hij al lange tijd het verlangen had me eens te neuken. Dat hij al geruime tijd fantaseerde me eens diep te penetreren in mijn mondje en grotje en dat hij die gelegenheid nu niet wou laten voorbijgaan.

Hij trok mijn topje en shirtje uit en dan ook zijn eigen short. Zijn warme naakte lichaam trilde en zijn penis voelde aan als een dikke speer. Hij duwde zijn paal in mijn mond en begon dan met snelle bewegingen op en neer te gaan terwijl hij hevig kreunde. Met één hand masseerde ik zijn teelballen. Harry schudde heviger en heviger. Zijn kanon kon elk moment ontploffen. Ik kon voelen hoe zijn teelballen samentrokken, en voor ik het besefte stroomde er een warme vloed zaad in mijn mond. Zijn hele lichaam schokte na van mijn likken. Ik likte verder tot ik alles op had. Daarna kroop ik tegen hem aan en gaf hem een heerlijke zoen op zijn mond.

“Dat wilde ik al sinds het begin dat ik je leerde kende”, zei Harry. “Mijn vrouwtje houdt niet van pijpen. En jij hebt zo’n mooie pijplippen dat ik me niet lang kon inhouden. Dank je.” We streelden elkaar nog wat en zoenden als een verliefd koppeltje. Mijn klitje was door al die opwinding stokstijf geworden, kriebelde en verlangde naar een goede verwenning. Ik stak mijn vinger in Harry zijn mond en begon mijn hobbeltje te strelen en te masseren. Harry keek gretig toe en kroop tot tussen mijn benen om naar mijn poesje te kunnen kijken. Zijn ogen tintelden, hij stak zijn tong uit en begon me te likken. Heel zachtjes likte hij van helemaal beneden van waar mijn klein gaatje is, tot bovenaan mijn klitje. Hij stak zijn tong zo diep mogelijk in mijn spleetje en likt al mijn geil op. Als hij dit proefde wilde hij mijn knobbeltje zelf verwennen en gaf ik mij volledig aan hem over. Eerst likte hij langzaam maar hij ging steeds sneller op en neer.

Ik kreunde, mijn hele lichaam kronkelde, ik trilde van genot. Harry likte me wilder en wilder tot ik het moest uitschreeuwen en hijgend van mijn orgasme lag na te genieten. Harry keek me met glinsterende ogen aan. Hij was over zijn terug stijf geworden penis aan het wrijven. Hij kwam op me gekropen duwde zonder problemen zijn paal in mijn kletsnatte kutje en begon me daarna als een wild beest te nemen. Omdat mijn klitje nog enorm gevoelig was van het klaarkomen schokte mijn lichaam nog een aantal keren na. Ik kneep mijn spleetje zo hard mogelijk toe zodat hij met volle genot in mijn kut op en neer kon gaan. Mijn klitje was terug paraat en het deed me enorm goed te voelen dat hij met diepe stoten in en uit me ging.

Ik stak mijn hand uit en ging op zoek naar zijn teelballen. Ik merkte aan zijn reactie dat dit een stroom van hormonen door zijn aderen deed stromen. Vol lust en steeds wilder bereed hij me. Ik stond zo heet dat ik zelfs zei dat ik me ook langs achteren wilde laten berijden! Harry liet zich dit geen twee keer zeggen. Hij pakte me langs achteren. Zijn teelballen sloegen bij elke stoot tegen mijn gevoelige plaatsen en dit maakte mij volledig onderdanig. Hij vertraagde wat om me te laten smeken om heviger en meer en ging dan met diepe penetraties in en uit mij. Ik voelde zijn teelballen weer hevig tegen mijn zalig makende plaatsjes slaan en ik kreunde tot ik met een totale black-out klaarkwam. Dit maakte hem zo geil dat hij na enkele stoten ook een orgasme bereikte met hevig schokken en veel gekreun en gehijg.

We zakten samen neer op het bed, nat van ons geil. Lagen te puffen en probeerden bij te komen van ons eerste avontuurtje. Hij trok me naar hem toe en ik vleide me tegen hem aan. We keken elkaar glimlachend en voldaan aan. De tv stond nog aan en speelde wat muziek. Die pornofilm was gedaan. We kropen heerlijk dicht tegen elkaar aan tot de slaap ons overmande.

ChristaS

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Op congres”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *