Het bos 2.2

()

Na een korte rustpauze, laat Mrs Irene haar slaaf rechtstaan.

“Jan, maak samen met Chris die stelling af,” zegt ze. Beide dames steken een sigaret op en genieten van het zonnetje op hun lichaam.

Jan neemt me mee naar een stapel houtblokken, die hij al bezig was te stapelen. Zijn constructie was zo gemaakt dat het uiteindelijk een soort tafel of stelling was waar iemand gemakkelijk over kon hangen of liggen. Door een aantal koorden goed te knopen, werd het een stevige constructie. Aan weerszijden werden nog ringen in de grond geklopt en dan was het klaar.

De beide dames kwamen het ding inspecteren en gingen erop zitten en staan. Het was in orde en stevig bevonden.

“Nu jij Chris,” zei Mrs Brit. Ik moest op mijn buik over de tafel liggen en Jan maakte mijn handen vast aan de ringen aan een kant, de beide Mrs deden mijn benen ver uiteen en bonden mijn enkelbanden vast aan de andere ringen. Mrs Brit zorgde er wel voor dat mijn ballen en lul strak naar beneden werden getrokken. Nadien nam ze enkele knijpers uit de rugzak en ze zette mijn ballen en lul er vol mee. Ik zou het wel voelen nu als ik stijf werd.

Jan en Mrs Irene leefden zich elk uit met de cane op mijn billen maar Mrs Brit had een voorkeur voor de twijgjes die links en rechts in het bos te vinden waren. Algauw was mijn kont vol met striemen. Jan moest nog eens mijn aarsje goed insmeren en goed stretchen zodat hij iets later gemakkelijk zijn lul tot aan zijn ballen in mijn aarsje ramde. Om het beetje leuk te houden, werd Jan zijn kont ook bewerkt door zijn Mrs Irene en kreeg hij een strap-on in zijn sterretje gedrukt. Mrs Brit kwam op mijn rug zitten zodat Jan haar kutje kon beffen.

Toen zij klaar kwam, nam Mrs Irene haar plaats in. Nu liet ze toe dat haar slaafje klaar kwam in mijn aarsje. Eens het drietal voldaan, gleden ze van mij af en ze fristen zich een beetje op.

Ik bleef hangen en voelde Jan zijn zaad langs mijn benen druipen.

Mrs Irene en Jan namen afscheid en verdwenen langs het pad.

Mrs Brit kwam bij me staan en gaf me wat water te drinken.

“Vind je het leuk?”, vroeg ze.

“Ja hoor Mrs, vind het wel spannend, dank je. ’t Was een leuke verrassing.”

Toen kwam ze achter me staan en begon aan mijn piemel te friemelen. Ik voelde dat ik stijf werd maar voelde vooral de knijpers op mijn lul. Mijn huid was zo hard gespannen door de knijpers, dat stijf worden pijn deed. Ze zag dat het me pijn deed en dat wond haar op, waardoor ze nog verder deed. Ondertussen had ze een opblaasbare butt plug in mij gedaan die ze met beetjes groter maakte in mijn reet.

Plots hoorden we iets in het struikgewas ritselen. Ik kon niet veel doen dat even mijn hoofd draaien in de richting van het geluid en zag een grote hond naar ons toe komen. De hond keek met een schuin hoofd naar me en blafte toen heel luid. Mrs Brit riep hem naar haar toe en de hond kwam kwispelen bij haar staan.

“Max, Maaaaaax, Maxje,” werd er ineens geroepen uit het bos.

“Hieeeeeeeeeeeeeer,” riep Mrs Brit terug. Ik kreeg het warm, moet ze nu die mensen naar hier roepen. Ik keek rond en draaide duizend keer mijn hoofd om te zien we aankwam. Ineens werd ik echter gestoord in mijn angst doordat de hond, Max dus, ineens met zijn poten boven op mijn kont was komen te staan. Ik hoorde hem luid hijgen en verplaatste verschillende keren zijn scherpe nagels van mijn rug naar mijn billen. Ik sloot de ogen want echt deugd deed dat niet.

Toen hij blafte en nog heviger trappelde, kneep ik mijn ogen nog meer dicht; ik kreeg tranen in de ogen van de pijn. Uiteindelijk werd Max van me afgetrokken en toen ik mijn ogen terug open deed, stonden er aan mijn hoofdeinde twee stapschoenen, korte kousjes erin, lange, blote, licht gebruinde benen en kort shortjes.

“Gaat het?” vroeg een lief stemmetje. “Heeft Max je pijn gedaan?”

“Gaat wel”, zei ik. Een mannenstem achter me riep toen.

“Max nee niet opnieuw, blijf hier.” Iets erna “sorry, ik moet er achter.” Maar de vrouw bleef staan, terwijl de man het op een lopen zette.

Ik keek nu verder omhoog en zag een mooie jonge vrouw gepassioneerd staan kijken naar mijn billen en naar de toys van de Mrs.

“Wil je ook eens proberen? Kom maar”, vraagt Mrs Brit.

“Heb ik nog nooit gedaan”, zegt ze en loopt naar de Mrs. 

“Bedoelt u hier op liggen of …”, vraagt het stemmetje. “Wat voel je als je hier staat? Wat voel je als je dit doet”, vraag Mrs en geeft me een tik met de cane. “Probeer maar.” Iets erna krijg ik tweede tik maar heel zacht.

“Harder,” zegt Mrs. Weer een tik. “Harder slet,” zegt Mrs en dan pats raak. Die heb ik gevoeld.

“Sorry”, stamelt het de jonge vrouw.

“Kom hier staan slet”, zegt Mrs, “Hoe heet je?”

“Lisa”

“Lisa ik denk dat je eerder onderdanig bent. Kom hier en geef nog 5 van die harde slagen”, zegt Mrs. Lisa zet haar schrap om haar opdrachtje uit te voeren en ik span mijn billen op om iets van de slagen op te vangen. Door de striemen en de nagels van Max lukt het niet echt en als ik span doet het nog meer pijn. Pats, één. Mrs ziet dat Lisa haar ademhaling ineens vlugger gaat en komt achter haar staan.

Ze neemt Lisa haar borstjes vast en voelt harde tepeltjes door de stof.

“Kleed je uit”, zegt Mrs. Lisa stelt geen vragen en doet haar bloes en short uit. Ze had enkel een blauwe string aan en die is al aardig nat zie ik uit mijn ooghoeken. Ze heeft een paar mooie tietjes met stevige tepeltjes en voor de rest een sportief figuurtje.

“Doe verder”. Pats, twee. Omdat Mrs nu haar tepeltjes vastheeft, duurt het even voor nummer drie komt. Lisa ’s ademhaling versnelt nog meer, haar string nog natter. Pats, drie, maar die is iets ernaast.

“Opnieuw”. Pats, drie. Nu zie ik dat Mrs knielt en haar string uittrekt. Met haar handen streelt ze nu de binnenkant van Lisa ’s lange benen. Toen nam ze een dildo en duwde die in de natte flamoes van Lisa. Die kronkelt nu en verliest haar evenwicht maar kan met haar hand nog net op mijn bil steunen die ze daarnet nog bewerkte met een cane. Ze zet nu haar andere hand op andere bil en zet haar benen wijd open, drukt haar kontje naar achter.

Ze leunt nu zo fel naar voor dat ik haar borsten op mijn billen voel. Pats.

Dat was niet op mij… ik voel een schok door Lisa ’s lijfje.

“Heb ik niet gevraagd om te doen slet, daarom krijg je straf. De 5 voor Chris, zijn nu voor jou”, zegt Mrs. Lisa ’s benen worden aan die van mij vastgemaakt, waardoor ze nu ook wijdbeens komt te staan. De dildo glijdt uit haar nat kutje en haar sapjes druipen van haar benen op die van mij. Pats, twee. Lisa gilt het uit en valt neer op mijn rug. Nu worden haar handen ineens naar voor getrokken; haar partner was geluidloos terug bij ons komen staan. Max ligt iets verder aan een boom te slapen.

Hij knikt naar Mrs Brit en zegt dat hij niets heeft gezien en dat ze vanaf nul moet beginnen. Lisa kijkt beetje angstig naar hem. Haar mascara is nu al aan het lopen en maakt zwarte striemen rond haar ogen.

“Karel?” Zegt ze angstig.

Pats, één. “Heb je nog zo een butt plug?” Vraagt Karel. “Zet die dan er maar in. Bij mij wil ze nooit anaal, maar misschien kan jij haar overtuigen.”

Ik voel Lisa beetje tegenspartelen op mijn rug en haar aarsje proberen weg te draaien, maar bij een volgende harde pats, geeft ze zich min of meer gewonnen. Mrs Brit neemt kloddertje vaseline en smeert het aan haar sterretje dat Lisa angstig dichtknijpt. Mrs Brit neemt nu een dildo en drukt die tegen haar kutje waardoor Lisa helemaal terug ontspant. Daar neemt Mrs gebruik van en druk een vinger met vaseline in haar aarsje. Een paar keer heen en weer en een tweede vinger glijdt erin.

Lisa ’s vingers omklemmen mijn onderarmen en telkens Mrs in haar kontje gaat, knijp ze in mijn arm. Ik voel haar zwaarder ademen en haar tepeltjes priemen nu in mijn rug.

Na een tijdje vingeren, drukt Mrs de butt plug tegen haar nat sterretje en gaat langzaam binnen. Lisa gilt even maar als het dikke einde van de plug voorbij haar spier is, kreunt ze lekker. Haar vriend hoor ik tevreden lachen. Pats, drie op haar kontje. En dan kort na elkaar nummer vier en vijf.

Haar vriend laat haar los waardoor ze beetje kan ontspannen.

We worden alle twee losgemaakt en ik moet men mijn rug tegen de stelling staan. Lisa wordt voor me gezet en ik moet haar onder haar kontje omhoog steken. Karel komt tussen haar benen te staan en streelt haar borstjes. Ze begint hem gretig te kussen en te tongen. Hij laat zijn broek zakken en zijn stijve lul dwingt hij ineens hard in haar kutje. Lisa slaakt een kreet en heeft zichtbaar pijn door de diepte van zijn lul die ook tegen de butt plug aandrukt. Mrs Brit komt zich nu bezighouden met haar tepeltjes: ze neemt een voor een de knijpers van mijn ballen en lul af er zet ze op haar borstjes.

Ik zucht van verlichting. Door het heer en weer wiegen van Lisa op mijn schoot, krijg ik al vlug een stijve. Karel laat Lisa haar butt plug uithalen en helpt haar dan om op mijn lul te komen. Nu zit ze lekker in een sandwich en enkele secondes later komt ze luidkeels klaar. Max opent even zijn ogen maar legt zijn kop vlug terug neem en slaapt verder.

Mrs Brit heeft hierdoor ook wel zin gekregen en neemt Lisa ’s plaats in. Beide mannen komen na een tijdje klaar in het kontje en kutje van mijn Mrs. Het sperma druipt langs haar benen naar beneden en Karel laat Lisa Mrs Brit haar kutje en kontje uitlikken.

We nemen nu alle vier een korte pauze en telefoonnummer en email worden doorgegeven: er zal dus nog ontmoetingen zijn.

We ruimen allen samen alles op en trekken dan samen naar de parking. Dat was een leuke dag.

Chris

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *