Karel & Lisa

()

Ik had Karel en Lisa leren kennen in het bos (zie BDSM Het bos), en sindsdien hadden we elkaar al paar keer ontmoet.
Maar nu had Karel een grote verrassing in petto voor Lisa waar zij niets van afwist. 
 
Lisa moet voor haar modellenwerk een aantal weken naar een land met witte stranden en wuivende palmbomen. Daar werd ze gevraagd voor een fotoshoot.
Karel had in zijn bedrijf een groot tuinhuis laten maken compleet met sauna, fitnessruimte en nog enkele extra’s. Nu Lisa weg was, kon de grote opbouw beginnen. Bulldozers en vrachtwagen met beton en het tuinhuisje reden de eerste paar dagen af en aan in de straat waar ze woonden. Eens het beton droog was en de ruwbouw van het chalet klaar was, vroeg Karel me te gaan helpen.

We werkten een paar dagen goed door aan de binnen afwerking, aan de sauna, de elektriciteit, het water en andere snufjes.

Ondertussen werd er buiten een haag gepland zodat het tuinhuisje beetje aan het zicht werd onttrokken.

En, toen kwam Lisa thuis…

De eerste paar dagen had ze niets door, nog vermoeid door de jetlag kwam ze enkel buiten met donkere zonnebril en strompelde ze naar de ligstoel. Daar bleef ze dan paar uurtjes liggen tot Karel thuis was.

Maar op een zonnige morgen, Karel had me uitgenodigd in de chalet en ik wachtte hen daar op, nam Karel Lisa mee naar de achterkant van hun grote tuin. Ze schrok zich een hoedje toen ze het enorme tuinhuis zag staan.

Helemaal verstopt achter een haag, kwam je binnen in een centrale inkom van het tuinhuisje. Links stonden zijn tuingereedschappen maar wij trokken naar rechts. Rechts kwam je in een kleedruimte met douche en toegang naar de sauna. Lisa’s oogjes blonken en haar ademhaling versnelde met het zien van al dat leuks. Maar er was meer…

Een tweede, beetje verborgen deur, gaf uit op een grote ruimte met massage tafel en een aantal lounche-zitbanken. Ik zat op een van die banken met een glaasje Cava voor Lisa.

Na wat gekeuvel ging Lisa op de massage tafel zitten. Karel zei haar neer te liggen. Met een knipoog van Karel begonnen wij beide aan een ingestudeerd nummertje; vanonder de tafel kwamen leren riempjes die we rond haar pols en enkels deden. Eerst schrok ze even maar Karel stelde haar gerust. Haar polsen en enkels werden nu vastgemaakt aan de tafel. Met een handige druk op een hendel, zwierden Lisa’s armen nu open. Een tweede hendel deed hetzelfde met haar benen, en ook nu gaf Lisa een schreeuw.

Karel genoot zichtbaar en ik glunderde ook… Lisa kreeg nu ook een blinddoek om en hiermee werd haar hoofd ook geïmmobiliseerd. Karel gaf me een schaar en liet me haar pyjama in stukken knippen. Ook nu schreeuwde Lisa en probeerde ze pro forma tegen te wringen maar alles was goed vastgemaakt. Na de pyjama broek volgde de bloes en na paar minuutjes lag ze in haar slipje op de tafel.

Haar mooie borstje wiebelden bij elke beweging die ze maakte en ze genoot zichtbaar; haar tepeltjes stonden hard en stijf. Ook haar slipje toonde donkere natte vlekken.

Karel nam een doos uit de kast en haal er een paar tepelklemmetjes uit. We namen elk een tepel in onze mond en zogen er keihard aan tot ze nog een stukje gevoeliger werden. We plaatsen onze klemmetjes op de tepels en trokken ze zachtjes naar boven. Karel haalde uit de doos een paar koord, dat we aan de klemmen bevestigden. De andere kant ging door een oogje op het plafond; daarna hing hij er kleine gewichtjes aan. Lisa kreunde en genoot er van.

Hij liet me nu tussen haar benen plaats nemen en sneed ter hoogt van haar kruis, haar slipje door.  Ik moest haar beginnen te likken tot ze net niet klaar kwam, maar ik vreesde dat ze niet veel zou nodig hebben en deed zachtjes aan.

Ondertussen haalde hij nog meer klemmetjes en gewichtjes uit de doos. Hij geeft ze aan mij en gebied me ze op haar schaamlipjes.

Ook die worden aan koordjes vastgemaakt en Karel laat ze ook door oogjes aan het plafond gaan. Ook hier hangt hij beetje bij beetje gewichtjes aan vast. Terwijl hij dat doet, blijft mijn tong rond haar clitoris draaien, tot ze ineens het niet meer kan uithouden en met een luide schreeuw klaarkomt.

Ik trek me terug maar Karel vind het niet genoeg en neemt een vibrator en drukt die tegen haar kruis. Ik denk dat Lisa gaat ontploffen, zo intens blijft ze klaarkomen. Ze begint nu zelfs te smeken om te stoppen, ze kan echt niet meer. Ik kijk Karel aan en hij zegt, “nog een minuutje”. Als Karel de vibrator weghaalt, valt Lisa uitgeput neer op de tafel. Haar borsten gaan fel op en neer; ze is compleet buiten adem…

Karel en ik doen nu de klemmetjes los. Hij komt nu tussen haar benen staan en streelt met zijn eikel het gevoelig klitje. Lisa kreunt als hij langzaam zijn lul tussen haar gezwollen lipjes schuift.

Eens hij zijn volledige lengte in haar heeft, begint hij haar heftig te neuken. Eerst zacht maar ’t gaat harder en ruwer eraan toe op einde. Lisa staat op het punt nog eens klaar te komen maar ook Karel is bijna op zijn hoogtepunt. Net als hij gaat spuiten, komt hij uit Lisa en gebied mij zijn plaats in te nemen. Hij zelf gaat aan het hoofdeinde, doet haar blinddoek af en steekt zijn lul in haar mond. Hij zit ineens zo diep dat ze begint te kokhalzen, en dan lost hij zijn zaad diep ik haar keel.

Ondertussen ben ik ook bijna aan mijn climax en ik kom bijna samen met Lisa klaar. Ik spuit mijn zaad in haar terwijl zij haar sapjes naar buiten spuit. Uitgeput val ik voorover op haar buik en kus haar borstjes.

We maken haar los en gaan alle drie onder de douche. Na de verfrissende douche gaan we uitblazen en navertellen in de sauna.

Dit tuinhuisje zullen we nog meerdere malen bezoeken…

Chris

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *