Kamerverhuur 1.2

()

Kamers verhuren, had Mark gezegd, toen hij en Christa hun plannen om een eigen huis te bouwen, hadden verwezenlijkt. Ze hadden een tamelijk hoge hypotheek moeten nemen. Mark ’s salaris was niet groot genoeg om er ruimschoots van te leven. In hun dorp, aan de kust gelegen, was voortdurend vraag naar kamers. Mark had uitgerekend dat ze daarmee minstens zoveel konden verdienen als wanneer Christa bleef werken.

“Alleen met ontbijt,” had hij gezegd, “dan heb je er weinig mee te doen en houdt je voldoende tijd over om het huishouden te verzorgen.”

Christa stemde in met dat voorstel, het leek haar wel leuk gasten te hebben die al in het vroege voorjaar begonnen te komen. Ze kende het uit ervaring doordat haar ouders ook altijd vakantiegangers hadden in het seizoen. Twee kamers werden verhuurd aan de gasten die een, twee of drie weken hun vakantie aan zee wilde doorbrengen.

Het waren vogels van allerlei pluimage, ouderen, maar ook jonge paren, waarbij vooral de laatste op Mark ’s fantasie werkten.

Soms hoorden ze op hun eigen slaapkamer, die aan een van de gastenkamers grensde, gestommel en gesmoorde geluiden.

“Die liggen te neuken,” zei Mark dan en reageerde hij zijn daardoor ontstane opwinding af door Christa heftig te neuken. Ook zij raakte onder de invloed van de naast hen liggende vrijende paartjes en liet haar wellust de vrije loop. Mark broedde een plannetje uit dat hij het volgende seizoen ten uitvoer bracht.

In de tussenmuur, vlak boven het hoofdeinde van het bed van de gasten, bracht hij een microfoon aan die verborgen werd door een nieuw behang. De luidspreker in hun eigen kamer, die elk geluid van ernaast overbracht, kon harder en zachter worden gezet. Het leek net of de kamerbewoners in hun eigen slaapkamer aanwezig waren, zo realistisch kwamen de gesprekken en geluiden door. Mark lag naakt en met stijve penis naast de eveneens naakte Christa te luisteren.

Er was een jong stel aangekomen, dat ze de kamer naast de hunne hadden gegeven. Ze hoorden het geritsel van kleren en dan de stem van de jongen.

“We gaan eerst even een lekker nummertje maken,” klonk het door de microfoon.

“Ben je alweer geil?” zei het meisje. “’t Lijkt wel of je ‘m doorlopend stijf hebt.” Er volgden zuigende geluiden, alsof ze een hete zoen wisselden.

“Als je me zo heet blijft kussen, spuit ik over je kleren,” zei de jongen. “Kom kleed je uit!”

Weer klonk geritsel waarna opgewonden hijgen verried hoe ver de jongelui waren.

“Steek ‘m erin,” kreunde het meisje, “ik kan ook niet langer wachten.”

Gepiep van ijzeren veren weerklonk toen ze op het bed vielen. Gehijg en gekreun vermengden zich met opgewonden kreetjes.

“Och… wat lekker…” kermde het meisje, “hij is zo lekker hard. Ik ben altijd zo nat als een dweil…” Zuchtte het meisje, “zou het niet door die handdoek heen gaan?”

“Dan maar een vlek in het laken,” kreunde de jongen, “die lui zullen het wel begrijpen… ze zijn ook nog jong en zullen wel het nodige nog doen in bed.”

Het bed piepte, er werd stevig geneukt, zo hoorden Christa en Mark. Gesmoorde kreten, afwisselend geslaakt door de jongen en het meisje gaven de intensiteit van hun wellust weer. “Oh… oh… oh… oh…” gilde het meisje, “ik kom… ik kom…”

“Grach…. grach…” brulde de jongen, wiens zaad nu in de kut van zijn bedgenote vloog.

Gesnuif en gehijg kondigden aan dat het gebeurd was en beider orgasme achter de rug was.

Mark rolde zich op Christa en wrong zijn onderlijf hitsig tussen haar dijen. Grommend en hijgen neukten ze alle twee opgewonden door de paring van het naast hen liggende stel. Begerig klemden hun naakte lijven op elkaar en dreven de ander naar een orgasme. Terwijl Mark, schokkend van genot, in Christa spoot, kwam ze hevig klaar. Zo kwam hun hartstocht tot ongekende hoogtepunten, opgezweept door de geilheid van hun gasten, die zich onbespied waanden en hun wellust de vrije loop lieten.

Op zekere dag arriveerden er twee jonge mannen, jongens van een jaar of negentien. Mark, die net thuis gekomen was, zei tegen Christa: “Volgens mij zijn het homo’s. Ik wil wel eens horen wat die met elkaar doen. Geef ze de kamer naast de onze.”

Christa, ook nieuwsgierig, wees de jongens de bewuste kamer. ’s Avonds gingen die twee uit maar waren om ongeveer elf uur weer terug. Mark lag al in bed, hij moest ’s morgens vroeg op om naar zijn werk te gaan. Hij had al geslapen. Christa hoorde de jongens de trap op gaan en liep kort na hen naar boven. Mark werd wakker toen ze bij hem in bed kroop.

“Ze zijn er,” fluisterde ze en ze schakelde de microfoon in. Ze hoorden de jongens praten over waar ze die avond geweest waren en dat ze een biertje hadden gedronken. Dan ineens een opmerking van een van hen.

“Je hebt een behoorlijke stijve.”

“Ja, ik heb er last van,” luidde het antwoord van de ander.

“Zal ik je afrukken?” bood de eerste aan.

“Goed, dan zal ik proberen die van jou ook hard te krijgen.”

“Dat lukt wel als ik eenmaal lig. Als ik sta, wil hij niet gaan staan.” Er klonk een onderdrukt gegiechel, de veren van het bed piepten.

“Ja… als je zo wrijft heb ik ‘m gauw stijf,” klonk het.

Christa en Mark lagen met ingehouden adem te luisteren, zijn penis was gezwollen en hij duwde die zachtjes heen en weer in Christa ’s hand. Mark ’s vingers bewogen in haar kut en streelden haar klit.

“Ik kom al bijna klaar,” hoorden ze de ene jongen met gesmoorde stem zeggen. “Man wat ben ik geil… ik ga spuiten.” Die woorden werden gevolgd door een kreet en gehijg.

“Trek nog even…” hoorden ze de ander zeggen, “Ja, ah… ja, ah!” Met een schreeuw spoot hij zijn zaad weg, zowel Christa als Mark verbeelde zich dat ze de ejaculerende eikel konden zien. “Het druipt van m’n vingers,” zuchtte de ene jongen.

“Jij hebt het zelfs voor een deel over m’n been gespoten,” zei de ander, “moet je ’s zien, m’n buik ligt vol geil.”

“Geef ’s een handdoek,” verzocht de een.

Tijdens dit laatste gesprekje had Mark zijn penis in Christa ’s kut geboord en begon hij met krachtige stoten zijn vrouw te neuken. In de andere kamer heerste nu stilte. Onder het slaken van opgewonden kreten joegen Christa en Mark elkaar op naar een klimaks. Hijgend en grommend bevredigden ze zich aan elkaar, Christa krimpend en rillend, Mark schokkend en met openbarstende eikel haar kut vol spuitend.

Hij schakelde de microfoon uit, waarna ze in een diepe slaap verzonken.

De volgende morgen lag Christa in bed na te mijmeren. Mark was al weg en had haar nog snel genaaid voordat hij opstond. Zijn sperma drupte nog uit haar vochtige kut en lekte in de handdoek onder haar kruis. Nieuwsgierigheid noopte haar ertoe de microfoon in te schakelen. Ze hoorde de ademhaling van de beide jongens, die blijkbaar nog sliepen. Straks moest ze het ontbijt voor hen klaarmaken, misschien kon ze nog wel even wachten en behaaglijk in bed blijven liggen. Ze hoefde er niet eerder uit dan wanneer ze de jongens wakker hoorde worden. Ook voor dat doel bewees de microfoon goede diensten. Een luid gapen kondigde aan dat er iemand wakker werd.

“Hee… ’t is al half negen,” hoorde ze zeggen, “moeten we er niet uit?”

“Man… we hebben vakantie,” klonk het gesmoord, “het ontbijt is tot tien uur.”

Er volgde nog wat heen en weer gepraat dat haar weinig interesseerde.

“Goh… wat was jij geil gisteravond,” hoorde ze ineens. Christa spitste haar oren, zou er na dat aftrekken nog meer gebeurd zijn?

“Jij niet dan?” vroeg de aangesprokene. “Ik heb ‘m nou al weer stijf.”

“Ja, maar dat je me afzoog,” begon de eerste weer, “je slikte m’n geil door.”

“Ik verbeelde me dat ik een meid was die een lul in de mond had.” zei de ander luchtig, “trouwens, jij hebt ook op de mijne gezogen.”

“Ja, maar ik heb hem niet in mijn mond laten spuiten,” verweerde de eerste zich.

“Nou… je had een mooi vrachtje op je schouder liggen,” lachte de ander.

“Ik wou dat we zo’n meid van gisteravond hadden kunnen versieren,” zei de een weer, “daarom was ik ook tamelijk geil gisteravond.”

Christa spitse haar oren. Zouden ze dan toch geen homo’s zijn?

“Die hadden allemaal een knul bij zich,” zei de andere jongen, “en de loslopende meiden die er waren, zijn lesbisch.”

“Die zuigen elkaars kutten,” grijnsde de een, “lieten ze ons maar eens op hun kutten zuigen.”

“En zij op onze lullen,” vulde de ander aan. “Ik zou best eens door een meid gepijpt willen worden. Ik vind het met jou ook lekker maar een meid is toch het einde.”

“Misschien denken ze wel dat wij flikkers zijn,” hoorde Christa de ene zeggen, “terwijl ik best dat gastvrouwtje van ons zou willen naaien. Heb je gezien wat een machtige tieten die heeft? En een lekkere kont… ze draagt van die strakke broeken waar je haar reet en billen goed in kunt zien.”

“Die krijgt van haar eigen vent genoeg,” zei de andere. “Wat dacht je dat die ’s avonds met haar doet?”

“Je krijgt hem nooit in je broek,” zei de een, “hij blijft maar hard. Zal ik je afzuigen?”

“Zullen we eerst maar gaan ontbijten,” stelde de ander voor, “dan gaan we daarna een poosje liggen geilen. Met een gevulde maag vind ik het nog lekkerder. Oh man, als je zo wrijft, spuit ik nog in je hand.”

Christa was enorm opgewonden geraakt. Ze nam snel een besluit, sprong uit bed en trok een peignoir aan. Ze liep de kamer uit en klopte op de deur van hun kamer. Meteen duwde ze de klink omlaag, de deur bleek niet afgesloten. De jongens waren verbluft door haar plotselinge en onverwachte binnenkomst. Ze hadden zich wel van elkaar verwijderd maar hun naaktheid en de gezwollen penissen konden ze niet zo snel verbergen. Als verlamd staarden ze naar de ineens voor hun ogen opduikende Christa.

“Willen jullie het ontbijt beneden of op je kamer?” vroeg ze liefjes.

De jongens keken naar Christa ’s verwarde blonde haar, naar de diep gedecolleteerde peignoir waardoor ze haar borsten voor een groot deel zagen hangen en naar de dunne stof die haar lichaamsvormen nauwelijks verhulde. De ene jongen trok langzaam een handdoek over zijn naakte onderlijf, de ander bedekte zich met het laken. Christa wachtte nog steeds op antwoord en naderde bijna onmerkbaar het bed. Ze liet zich erop neer en zat op de rand ervan. Haar ene bovenbeen werd, naakt en wulps, zichtbaar. “Houden jullie van een eitje bij het ontbijt?” vroeg ze.

“Jawel,” zei de ene jongen schor.

“Hoe heten jullie?” ging ze verder.

“Hugo,” bromde de eerste. “Peter,” zei de tweede.

“Ik ben wel wat gewend,” zei Christa. “Weet je wat ik dacht?” Ze giechelde. “Dat jullie homo’s waren toen ik jullie naakt en met een erectie zag liggen. Is dat zo?” Ze bukte zich en krabde aan haar kuit. Daarbij vielen haar tieten uit de peignoir. Ze zag de ogen van de jongens, groot en rond, op haar bovenlijf gevestigd. Uit Christa ’s blauwe ogen sprankelde vermaak maar ook wellust. “Als ik jullie zo zie kijken geloof ik dat weer niet,” lachte ze, “dan denk ik: ze zijn aan een lekkere meid toe.”

“Misschien is dat wel zo,” bracht Hugo met moeite uit. Zijn stem was hees van emotie. Christa trok met een ondeugende blik aan de handdoek die over zijn lendenen lag.

“Ti-ta-tovenaar,” zei ze en onthulde de stijf opstaande penis.

Hugo trok haar aan de schouder zodat ze ruggelings op het bed viel. De peignoir ging open en onthulde haar prachtige tieten, maar ook de glanzende buik met het goudkleurige schaamhaar. Christa bleef precies zo liggen wat Hugo de nodige moed gaf om verder te gaan. Aarzelend eerst, daarna stevig toetastend, wreef hij haar borsten. Zijn hand dwaalde over haar buik en de begroeide venusheuvel. Christa raakte met twee vingers licht zijn lul aan.

Ineens wentelde Hugo zich op haar en stuurde zijn penis naar het doel. Hij lag op haar en kromde zich, stootte toe en liet zijn pik in haar glibberige kut glijden. Peter had zich van het bed laten rollen en zat op de rand van een stoel toe te kijken. Het ongelooflijke was geschied, er was een meid, een vrouw in hun kamer, die liet zich naaien!

Hugo beukte erop los terwijl het jonge vrouwtje zich geil onder hem bewoog. Ze wreef haar buik tegen die van de jongen en sloeg haar armen om hem heen. Met wulpse draaiingen van haar bekken en heupen bracht ze hem in extase. Zijn lul gleed snel heen en weer in haar hongerige kut die zich om zijn penis spande. Hugo voelde dat ze genoot, dat ze ging komen. Toen Christa sidderend een orgasme kreeg, joeg hij met sneltreinvaart zijn sperma in haar kut. Grommend en hijgend spoot hij van zich af, het hete zaad plensde in Christa ’s trillende schede. Vertwijfeld van begeerte duwde hij zijn borst op haar elastische tieten, hunkerend naar het eeuwige bezit van zo’n lichaam als het hare. Bronstig bevredigde hij zich, zijn wellust uitlevend op het willige lijf van Christa.

Ze keek vergenoegd toen hij van haar afging, op een verrukkelijke wijze voldaan. Ze stak haar hand uit naar Peter. “Kom jij ook…” zei ze.

Verblind door hartstocht naderde de jongen het bed en hield zijn ogen onafgebroken op haar wulpse lijf gevestigd. Zijn penis stond hard en verlangend naar voren. Hij plofte tussen haar dijen die hem onmiddellijk omsloten en opnamen. Hij voelde de druk van haar benen en de aanmoedigende bewegingen van haar onderlijf. Even heet en begerig als zijn vriend neukte hij de wulpse vrouw. Christa voelde zijn pik heen en weer gaan, langs haar klit strijken en die onophoudelijk prikkelen. Ze wist dat ze weer een orgasme zou krijgen en perste zich in geile opwinding tegen zijn buik. Terwijl Peter ’s zaad met krachtige stoten in haar kut vloeide, kwam ze klaar met spastische rukken van haar onderlijf.

“Geef me ’s gauw een handdoek,” zei ze en wees met haar vingers naar de onder de wastafel liggende handdoek. Hugo raapte die meteen op en reikte hem haar aan. Het was, zoals ze vermoed had, de handdoek waarmee de jongens de vorige avond hun geil hadden weggeveegd. Ze schoof die onder haar billen en zei: “Go… wat zitten er harde plekken in. Daarin hebben jullie je gisteravond zeker afgetrokken.” Ze verkneukelde zich inwendig bij het zien van de gezichten van de jongens, die schuldbewust hun ogen neersloegen. Christa veegde haar kut af en kwam overeind.

“Nu zal ik voor jullie eerst een lekker ontbijt klaarmaken,” zei ze, “dat hebben jullie wel nodig na deze ochtendgymnastiek.” Ze sloeg de peignoir om haar lichaam en liep de trap af.

Het vervolg lezen jullie morgen.

ChristaS

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *