Kamerverhuur 2.2

()

Nog terwijl ze bezig was, kwamen de jongens beneden, netjes aangekleed.

“Moet je zelf ook nog ontbijten?” vroeg Hugo. Ze knikte bevestigend, “Blijf dan bij ons zitten,” drong hij aan, “dat is veel leuker.” Ze at met hen en merkte dat de jongens voortdurend naar haar gedeeltelijk zichtbare tieten keken.

“Volgens mij hebben jullie weer zin in me,” zei ze onbeschaamd.

“Ik zit met een stijve,” bekende Hugo.

“Laat zien,” lokte ze uit. “Anders geloof ik het niet.”

Hij stond op en trok zijn gulp open. Over de tafel heen keek ze naar zijn harde lul. Ze boog zich naar voren en kneep erin. Haar tieten rolden uit de peignoir en hingen bijna in haar bord. Ze kwam overeind en zoende de eikel. Hugo rilde en zei: “Pas op of ik spuit in je mond.”

“Kom mee,” zei ze met gesmoorde stem, “dan zuig ik je af.”

De jongens volgden haar naar boven waar ze eerst haar kut waste.

“Als ik het doe, verwacht ik ook dat jij mij klaar zuigt,” zei ze.

“Kom hier met je kut,” gromde Hugo, “dan lik ik je klaar.” Hij rukte zich de kleren van het lijf en trok Christa ’s de peignoir uit. Naakt vielen ze op het bed, Hugo boorde zijn tong in haar kut en voelde zijn lul voor een groot deel in haar mond verdwijnen. Christa ’s lippen trokken hem af terwijl hij haar klit bewerkte.

Peter zat erbij en zag hoe de twee geile mensen elkaar afzogen. Hij zag de blote lijven op het bed deinen en kronkelen. Christa pijpte begerig de lul van de jongen, terwijl hij zijn mond doopte in de sappen van haar kut. Kreunend en hartstochtelijk likkend bewerkten ze elkaar geslacht tot de wellustige orgie eindigde in een schokkend orgasme. Christa kwam hevig klaar en slikte het sperma van de tomeloos spuitende Hugo in haar keel.

Peter had zich inmiddels ook weer uitgekleed en verlangde zijn aandeel in de lik- en zuigpartij. Zijn lul gleed in Christa ’s mond terwijl hij met gretige mond haar sappige kut zoog.

Christa ’s hartstocht leek geen grenzen te kennen, ze wierp haar lichaam heen en weer en knelde haar stevige dijen om het hoofd van de jongen. Ze schoof gelijktijdig haar lippen in ritmisch tempo om zijn penis en bewerkte de eikel met haar tong. Geil als ze was liet ze zich door Peter opzwepen tot ze weer een orgasme kreeg en zijn gezicht met haar druipende kut besmeurde. In een aanval van krampachtige wellust stootte Peter zijn fallus diep in haar zuigende mond. Christa zoog en slikte… zoog en slikte… tot ze geen druppel meer uit zijn leeggezogen lul over haar tong voelde glibberen. Haar mond was doordrenkt van geil, gulzig likte ze langs haar tandvlees en verhemelte om de laatste resten te proeven.

Hugo schoof bij hen op bed, de jongens lagen aan weerszijden van het wulpse vrouwenlijf. Hun handen gleden over haar tieten en buik, ze betastten Christa overal terwijl haar vingers de lullen en ballen van de jongens bevoelden. Ze bracht hen in extase en voelde de penissen in haar handen groeien. De opgezette eikels duwden tegen haar heupen tot Hugo zei: “Zullen we je eens met z’n tweeën tegelijk nemen?”

“Hoe?” hijgde Christa. “Hoe wil je dat doen?”

“Een in je mond en een in je kut,” stelde hij voor.

“Twee lullen in me,” stamelde Christa, “twee tegelijk?”

“Ga op je knieën zitten en zuig Peter af, dan naai ik je van achteren.” Christa deed wat hij vroeg, knielde met achteruit gestoken kont en nam Peters lul in haar mond. Hugo kwam achter haar zitten en drukte zijn penis in haar kut. Terwijl ze de ene jongen zoog, voelde ze de lul van de ander in haar schede glijden.

Ze raakte in een soort coma en verloor de controle over haar gedachten. Ze voelde zich zweven, haar lichaam en vlees dreven weg in een wolk van genot terwijl alleen haar gevoelszenuwen nog leken te bestaan. Haar lippen krulden om een lul en wreven die naar een klimaks. Haar kut werd gevuld en bewerkt door een andere lul die haar, via de gevoelige klit, opjoeg naar een immens hoogtepunt.

Haar gezicht raakte het schaamhaar van Peter, haar billen werden geprikkeld door het haar van Hugo. Haar romp zwalkte heen en weer, haar tieten schoven over Peters buik. Het orgasme overrompelde haar zodat ze snuivend door de neus haar wellust uitkermde. Zaad spoot in haar mond, zaad spoot in haar kut. Kreunend viel ze omlaag, Peters sperma krampachtig opzuigend terwijl het geil van Hugo langs haar dijen glibberden.

Ze lag daarna weer tussen de beide jongens die hun handen niet van haar konden afhouden. Nu ze eenmaal een vrouwelijke prooi te pakken hadden, lieten ze die niet los. Na verloop van tijd wilden ze opnieuw hun sperma in Christa kwijt, hun libido en potentie hielden geleidelijke tred met elkaar. Naast een overmatig aanwezige geslachtsdrift bleek ook hun zaadproductie weer op peil zodat ze met welgevulde ballen een nieuwe aanval op het begeerlijke vrouwenvlees konden richten. Hugo, duidelijk de geilste van de twee jongens, bedacht een nieuwe positie.

“Nu moet je mij afzuigen,” beval hij Christa, “en Peter moet je neuken, maar zo dat ik kan zien hoe hij het doet. Kom met je kut boven m’n gezicht zodat ik zijn lul er in kan zien gaan.”

“Zie je graag een klaarkomende lul?” vroeg Christa, zich de bezigheden van de beide jongens herinnerend, waarover ze vanmorgen met elkaar spraken.

“Toe nou maar,” zei Hugo, een beetje gegeneerd. Ze knielde boven hem, haar dijen aan weerszijden van zijn hoofd oprijzend als stevige pilaren.

Haar lippen stulpten over zijn lul, de blonde behaarde kut hing als een halve maan boven zijn gezicht. Hij zag Peter achter haar kont knielen en diens penis tussen de schaamlippen schuiven. De fallus verdween tot aan de wortel in de vochtige holte. Peters balzak slingerde boven het gezicht van Hugo heen en weer toen de jongen Christa stotend begon te neuken. Hugo staarde verrukt omhoog, naar de glimmende penis die gedeeltelijk uit Christa ‘s kut terugkwam en vervolgens weer naar binnen gleed. Van zo dichtbij had hij een prachtig uitzicht op de neukende geslachtsdelen van beiden.

Zijn eigen lul werd verwend door Christa ’s mond die op en neer ging langs zijn gezwollen paal. Haar tong gleed vochtig warm en prikkelend over de eikel. Hij zag dat Christa de dijen samenkneep wanneer Peters lul naar binnen ging. Op haar schaamlippen parelde glanzend vocht, ze zakte iets omlaag zodat Peter mee moest.

Diens ballen schoven nu over het gezicht van Hugo. Hugo omvatte met beide handen de ivoren kolommen van vlees, gevormd door Christa ‘s dijen. Hij wreef de buiten- en binnenzijde ervan en raakte met zijn vingers haar kut, maar ook Peters lul. In geile hartstocht greep hij diens kloten en animeerde Peters wellust. Deze werd heter en stootte zijn buik klappend tegen Christa ’s billen. Hugo zag hoe Peter zijn lul diep in haar kut boorde en krimpend van genot bleef steken. De ballen in Peters zak bewogen, het was duidelijk dat hij ejaculeerde en zijn zaad in Christa spoot. Op haar schaamlippen verscheen wit schuim dat nog meer naar buiten lekte toen Peters lul slapjes uit haar kut gleed.

Hugo, bijna op het toppunt van geilheid, trok in hete razernij Christa ’s onderlijf omlaag en perste zijn mond op haar schuimende vagina. De avond tevoren had hij, in een perverse stemming, het sperma uit Peters lul gezogen. Nu slurpte hij het uit Christa ’s schede, tegelijkertijd haar onderbroken orgasme weer opwekkend en stimulerend. Christa pijpte heftig op zijn penis, Hugo begroef zijn gezicht in haar kruis en zoog haar sappen en Peters geil uit haar druipende kut. Beiden zogen zich aan elkaar vast en knelden de naakte lijven tegen elkaar. Christa ’s borsten gleden over zijn buik waarin de stuiptrekkingen van een aankomende zaadlozing trilden. Hij stak zijn tong, heet en begerig, in haar natte schede en likte gulzig haar klit. Met een woeste ruk van haar onderlijf kwam ze klaar, zijn gezicht overstromend met haar vocht.

Hugo voelde zijn ballen samentrekken, het sperma spoot eruit met geweld en sprong omhoog in haar gretig zuigende mond.

Christa schokte spastisch en rukte met gulzige lippen aan zijn spuitende lul. Een intens genot doorstroomde hun lijven tot ze, bevredigd, op elkaar zakten. Christa likte zijn lul en ballen, ze draaide zich vervolgens om en keek Hugo met lodderige ogen aan.

“Je hebt het geil van je vriend opgezogen,” zei ze.

Hugo ontweek haar blik en haalde zijn schouders op. “Ik heb er niet aan gedacht,” verweerde hij zich. “Ik was zo gloeiend heet.”

“Je vindt het niet erg om sperma te slikken, hé?” daagde ze hem uit. “Dat heb je vast en zeker meer gedaan.”

Peter grijnsde en opende de mond om iets te zeggen, maar Hugo was hem voor. “Hou je mond,” beval hij zijn vriend.

Christa prikte met een vinger in de buik van Hugo en sloot haat vingers om Peters lul.

“Is naaien met een vrouw lekkerder?” vroeg ze. “Lekkerder dan elkaar afrukken of afzuigen?” Hugo kreeg een kleur nu ze zulke directe vragen stelde. Christa keek hem met geile blikken aan. “Ik weet alles van jullie,” zei ze, “van gisteravond en wat jullie vanmorgen met elkaar bespraken.”

Hugo en Peter staarden haar met open mond aan, verrast, verlegen en met schuldige gezichten. “Ik zal het jullie verklappen,” zei ze. “Als jullie er maar niet met Mark over praten. Dan beloof ik jullie dat je een paar fijne weekjes hier zult hebben met mij.”

Ze nam de jongens mee naar haar eigen kamer en toonde hen de luidspreker en het snoer dat in de muur verdween.

“Zo kunnen we alles horen wat zich in deze kamer afspeelt,” zei ze, “en daarbij liggen Mark en ik ons op te geilen. Nou moeten jullie me beloven dat je ons vanavond opgeilt door over een meisje te praten dat jullie hebben leren kennen. Gewoon praten over wat jullie allemaal met mij hebben gedaan, zonder m’n naam te noemen natuurlijk.”

In het vooruitzicht hun hele vakantie met dit hete vrouwtje te mogen naaien en geilen beloofden ze haar en Mark die avond op sappige verhalen te vergasten. En zo kwam het dat Mark zich in geile lust op Christa wierp toen beiden in hun bed naar de twee jongens lagen te luisteren.

“Wat een stoot was dat, die meid vanmiddag,” begon Hugo het gesprek.

“Nou, wat hebben we haar te grazen genomen,” viel Peter bij.

“Dus ze zijn toch geen homo’s” fluisterde Mark tegen Christa.

“Blijkbaar niet,” zei ze huiverend van genot toen Mark ’s lul in haar gleed. Langzaam neukend en gestaag naar een climax stijgend, luisterden ze naar het verhaal van de twee jongens. Christa, die wist dat het over haarzelf ging, rilde en sidderde bij elke opmerking die haar geile lichaam betrof. “Wat een lekkere, sappige kut had ze,” ging Hugo verder.

“Ze dreef toen we haar hadden volgespoten,” vulde Peter aan. “En wat kon ze zuigen… man, ze hapte m’n lul naar binnen als een stuk worst.”

“Zo’n geil mokkel moest je elke dag hebben,” gromde Peter, “zo een die zich door twee man tegelijk laat naaien kom je niet vaak tegen.”

“Man, wat heb ik een lading in haar mond gespoten,” zei Hugo, “en jij pompte haar kut vol. Hoe vond jij dat ze zoog?”

“Hartstikke lekker,” riep Peter uit. “In d’r mond is minstens zo lekker als in d’r kut! En die tieten! Gosjemijn, wat een tieten! Als ze daarmee over je buik en je lul heen en weer ging, kwam je al bijna klaar!”

“We moeten haar eens tussen haar tieten naaien,” meende Hugo, “of in d’r reet. Ze heeft een sodemieters lekkere kont.” Zo ging het een tijdje door.

Christa hijgde en kermde, haar onderlijf bewoog heftig onder dat van haar man. Mark boorde zijn penis steeds dieper in haar schede, hij rekte die uit of hij die uit elkaar wilde scheuren. In bronstige hartstocht luisterden ze naar het gesprek van de jongens, tot Christa met woeste schokken klaarkwam en het uitgilde van genot. Mark ’s wellust steeg tot een klimaks, de hevig kloppende eikel wierp het zaad uit en slingerde het stootsgewijs in Christa ’s kut. Hijgend lag hij op Christa ’s mollige lijf en kneep genotzuchtig in haar borsten en billen.

“Ik hoop dat ze morgen weer zo’n verhaal hebben,” gromde hij, “ze maken me er bloedgeil mee.” “Ik zal het ze vragen,” zei Christa.

“Pas maar op,” waarschuwde Mark, “straks worden ze nog geil op jou in plaats van op die slet die ze hebben leren kennen. Ik zou wel eens willen weten wie dat is. Ik denk een meisje dat hier met vakantie is, die pappen nog wel eens aan met vreemde jongens om zich eens lekker uit te leven.”

“Ja… dat zal wel,” mompelde Christa en viel in slaap.

ChristaS

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *