Liften

()

Mia en Christa, twee leuke jonge meiden van 19 jaar, hadden afgesproken om in de vakantie er samen op uit te trekken. Ze wisten nog niet waarheen, maar in ieder geval naar het buitenland. De rugzakken waren al de dag voordien ingepakt om de dag nadien vroeg te vertrekken. Ze hadden besloten te gaan liften, goedkoop maar ook voor het avontuur, je weet nooit wat je tegen komt.

Christa had een kort mini rokje aan en Mia een ultra kort geknipte Jeans. De topjes die ze droegen verborgen niets van hun jonge ferme volle borsten. Na ongeveer tien minuten op de liftplaats te hebben gestaan kregen ze een lift van een nogal fors gebouwde man, ze stapten bij hem in de auto terwijl de man vroeg waar ze naar toe wilden.

“Dat maakt niet uit” zeiden beiden tegelijk, “als het maar richting grens is”. Onder het rijden keek de man in de achteruitkijkspiegel en zag de volle heerlijke borsten van de beide meisjes die er uitzagen alsof ze eens goed verwend moesten worden. Ook zag hij de al flinke tepels door hun topjes priemen en hij voelde zijn neukpaal al stijf worden. Wat zou hij graag die beide, waarschijnlijk geile, meiden een beurt willen geven met zijn nu al heel stijve en gloeiende paal. Mia die gezien had dat de man hun telkens opnam ging met haar hand over haar dijbeen en wierp geile blikken naar de man, terwijl Christa haar benen steeds verder uit elkaar deed en toen maar meteen begon met een vinger haar kutje te bewerken. De auto naderde een parkeerplaats en Mia vroeg de man even te stoppen, wat de man maar al te graag deed. Want hij wilde die twee wel eens in het aangrenzende bos een flinke beurt geven, hij was er al lang aan toe en dat leek bij de meisjes ook wel het geval te zijn.

Mia stapte uit en zei “ik ben even weg, maar ben zo weer terug” Christa was intussen al erg geil geworden ook zij stapte de auto uit en vroeg aan de man of hij het ook zo heet had. De man begreep het meteen en verliet ook de auto en liep met Christa het bos in. Op een mooie beschutte plek bleef Christa staan en keek naar de flinke bobbel in zijn broek. Langzaam deed Christa haar topje omhoog, en kwamen de mooie volle tieten te voorschijn. Hij liep naar het meisje toe en begon meteen de al harde roze tepels met z’n tong te bewerken. Christa kreunde en begon de broek van de man los te maken, die zakte direct naar beneden en alleen nog het kleine slipje hield de grote geile paal van hem tegen. Christa aaide met haar hand over het slipje en voelde z’n grote paal al flink kloppen. Langzaam deed ze het slipje naar beneden en met grote ogen en nogal verbaasd zag ze een echt grote en dikke stijve paal recht vooruit steken, groter en dikker als ze eigenlijk had verwacht. Hij stond klaar om aan te vallen.

De man al helemaal dol rukte het korte mini rokje naar beneden gelijk met haar slipje. Christa was hem behulpzaam met het slipje uitdoen die dan ook naast hun in het gras viel. Ook zij lieten zich op het gras zakken en Christa ging meteen in de aanval. Gulzig nam ze de harde stijve lul in haar mond en begon met haar tong z’n dikke eikel te bewerken waar al het nodige geil uitkwam. De man pakte Christa bij haar dijen en deed die wijd uit elkaar. Hij zag dat het geil ook al bij haar op haar geile kutje glinsterde. Hij boog zijn hoofd tussen haar benen en begon te zuigen en te likken. Hij proefde het geile sap wat uit haar hete grotje kwam, diep stak hij z’n tong in haar kutje. Christa begon al wat te voelen, ze stond onderhand in brand. Toen begon de man haar klitje met z’n tong te bewerken. Door het afwisselend zuigen en likken voelde ze een orgasme naderen. Ze trok zich wat terug van hem en ging zo liggen dat de dikke paal van hem recht voor haar geile kutje kwam. Ze wilde nu die paal wel eens in haar neukgrotje hebben.

De man begreep de bedoeling van Christa en hij stootte meteen z’n pik in de vragende en over-natte kut van haar. Christa kreunde want ze voelde die hele dikke diep in haar lichaam en ook al omdat het bij haar er moeilijk inging want ze was nogal nauw geschapen. Langzaam begon hij haar te neuken en door de flinke bewegingen en het vele kutsap ging die dikke lul er steeds gemakkelijker in en uit. Het geile kutsap begon al flink langs haar schaamlippen en over haar dijen te lopen. De dikke lul boorde zich steeds dieper in haar. Door dat flinke neuken werd ze steeds geiler en haar gekreun zo luid dat anderen die evt. in de buurt waren dit moesten horen. De rillingen gingen door haar lichaam.

De man voelde dat en deed er nog een schepje boven op door als de lul uit haar kutje ging zijn eikel over haar kittelaar te halen. Christa gilde van genoten smeekte om haar kutje vol te spuiten. De man ging ondanks haar smeken gewoon door. Bij haar kon een orgasme niet lang meer wegblijven. Iedere keer als de lul diep in haar ging drukte ze met geweld haar kontje omhoog om die dikke lul maar zo diep mogelijk erin te krijgen. Ze voelde dan hoe zijn ballen tegen haar lichaam drukten. Ook de man voelde dat hij dadelijk zou gaan spuiten. Na nog een paar flinke diepe harde stoten die Christa helemaal tot aan de top van geilheid brachten voelde ze met kracht de hete straal sperma in haar gloeiende kutje. Beiden kreunden hevig, het klaarkomen was zo intens dat ze niets merkten van hun omgeving.

Ook niet dat op een kleine afstand van hun Mia bezig was met maar liefst drie jonge knullen die ze ontmoet had. Deze drie jongens hadden haar betrapt bij het plassen. Ze stonden er opeens en nu had ze drie lekkere piemels vlak voor haar neus. Nu of nooit had ze gedacht en had haar mond geopend. Ze had wel het hevige gekreun gehoord van Christa, maar was nu veel te druk bezig om daar nog aandacht aan te schenken. Wat een genot om telkens een andere lul in m’n mond te hebben dacht ze. Op een bepaald moment had ze alle drie pikken in haar mond, wat maar nauwelijks ging. Maar ze merkte dat de ze daarmee op moest houden anders spoten ze in haar mond en dat wat ze wilden spuiten dat wou ze in haar kletsnatte en geile neukgrotje. Maar dat wouden de jongens nog niet.

“Neem er maar in elke hand een, en de andere pijp je maar lekker,” zeiden ze. Mia deed flink haar best, dat merkten de jongens ook, ze wisselden steeds elkaar af zodat Mia steeds weer een andere lul in haar mond had. “Straks neuken we jou om beurten en dan neem jij er een of twee in je mond of een in je hand of anders tussen je lekkere tieten, wat je zelf maar wilt. Wij zorgen wel dat jij flink geneukt wordt en goed klaarkomt,” zei een van de jongens. En zo gebeurde het ook. Mia was door al dat zo verschrikkelijk heet en geil geworden, mede omdat de jongens haar ook nog om beurten vingerden, dat ze al drie orgasmes achter de rug had voordat de eerste z’n lul in haar kutje duwde. Steeds maar een andere lul in haar kutje en een of twee in haar mond, het was zalig en ze voelde al weer een hoogtepunt naderen. Met hevige schokken kwam ze weer klaar.

Na enige malen door de verschillende jongens geneukt te zijn hielden de jongens op. Het verbaasde Mia dat gebeurde, zij had nog lang niet genoeg gehad. Maar opeens bemerkte ze dat de jongens alle drie naast haar knielden hun stijve pikken op haar lichaam verder af te trekken. En opeens begonnen ze alle drie tegelijk te spuiten, een precies in haar mond, de andere direct op haar tieten en de derde op haar schaamhaar en neukspleetje. Ze voelde de straaltjes sap langs haar wangen en tieten lopen. De jongens deden hun broek omhoog en verdwenen.

Mia nog lang niet voldaan, veegde met haar slipje het sperma enigszins weg, en dacht bij zichzelf, ik ga eens op de parkeerplaats kijken of er nog een lekkere bink rondloopt, want ik wil nog wel meer naaien. Ze zag een vrachtwagen staan met daarin naar haar dunk een leuke knaap. Ze deed de deur open en vroeg “mag ik bij je instappen?”

De jongen keek haar aan en dacht ‘zo die is geil, daar moet ik wat aan doen’ en zei “oke stap maar in”.

Lode zo heette hij, liet meteen zijn handen over haar volle grote borsten gaan. Hij voelde de tepels groeien en hard worden.

“Kom mee het bos in, ik weet een leuk plekje ” zei Mia. Op het plekje aangekomen ontdeden zich van hun kleren. Lode ging op z’n rug liggen, zijn harde paal stak recht omhoog. Mia knielde naast hem neer en nam meteen de harde paal in haar mond. Lode duwde wat door zodat z’n lul tot de helft in Mia d’r mond stak en er niets meer bij kon. Vol overgave zoog Mia op die lekkere stamper, verlangend naar een volgende neukbeurt. Lode haalde z’n lul uit haar mond en zei “zo nu jij op je rug”

Hij bevoelde haar hele lichaam tot ze opeens twee vingers in haar kutje voelde die meteen begonnen de natte grot te bewerken. Hij hield op, deed Mia benen heel wijd uit elkaar en begon op haar klitje te zuigen afgewisseld door z’n tong die in haar kutje ging en die uitlikte. Mia zweefde in een wereld van genot en kwam hevig kreunend klaar, daar bij flink wat geile sappen uit haar kutje persend, die hij maar al te graag op zoog. Mia was even helemaal van de kaart, het was ook al het zoveelste orgasme binnen een uur. Enigszins bedaard voelde ze nu hoe Lode z’n harde paal in haar gevoelig kutje duwde. Haar kutje werd volledig door zijn stamper opgevuld. Ze lag nu licht bewegend te genieten van het lekkere op en neer gaan. Lode stootte steeds dieper en sneller en een volgend orgasme bij Mia kondigde zich al aan. Gillend kwam ze weer een keer klaar. Lode wipte uit haar geile kut en zei.

“Ik ga nu op m’n rug liggen, jij zet je op m’n lul en laat je dan zakken tot het niet verder kan” Mia deed dat maar al te graag, het was een standje wat ze het liefste deed. Toen de lul er diep inzat zei Lode “nu neuk jij mij tot we beiden klaarkomen”. Mia wipte flink op en neer steeds maar haar lichaam met geweld naar beneden duwend zodat z’n lul er flink diep inging en ook steeds sneller werden haar bewegingen. Op eens voelde ze dat de harde eikel van Lode begon te kloppen en een enorme lading heet sap spoot in haar op het moment dat ze net omhoog ging. Steeds sneller wipte ze op en neer terwijl opnieuw de sperma in haar spoot maar toen zat de lul diep in haar al volle kutje. Mia ging door want naaien met een volgespoten kut vond ze heerlijk en terwijl het sperma uit haar kutje droop voelde Mia dat ook zij weer klaar ging komen al was het niet meer zo intens als de vorige keren, maar ze voelde zich wel erg voldaan.

Na nog even heerlijk naast elkaar te hebben gelegen stil nagenietend kleedden beiden zich aan en Mia ging op zoek naar Christa. Wat ze nog niet wist was dat Christa met hun lift chauffeur al aan de derde neuk ronde bezig waren. Toen ze bij hun was waren die beiden nog hevig aan het naaien. Mia keek op korte afstand toe hoe beiden met intens genot klaar kwamen.

Nou als het zo in de vakantie doorgaat zei Christa dan mogen we wel een extra vakantie nemen om weer bij te komen.

ChristaS

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *