Onverwachte ruil

()

Hallo, ik ben Christa en ik leef samen met mijn man, een Noor, in Nederland. We hebben enkele Noorse vrienden die ons een paar maal per jaar komen bezoeken. Mijn man en ik dachten er al een tijdje over om ons seksleven een beetje te veranderen, we kennen elkaar dan ook al tien jaar. De seks met Sven, zo noemt mijn man, is zeer goed. Maar we zoeken een andere kick als het ware, iets dat we nog niet kennen. We hebben wel een gemeenschappelijke fantasie die gaat over groepsseks. Maar! Met wie en hoe, dat wisten we toen nog niet.

Op een mooie zomerdag kregen we een telefoontje van Jente, een knappe Noorse vriendin en een goede kennis van Sven. Ze vroeg of ze met haar verloofde voor een paar dagen mocht overkomen. Ik antwoordde direct dat dit geen probleem was. Een paar dagen later was het verloofde paar in Zeeland aangekomen. Jente stelde trots Marcus voor als haar verloofde. We hebben ze goed ontvangen en samen de bagage uitgepakt. Het klikte dadelijk tussen ons vier. Ik ben dan met Sven inkopen gaan doen, zodat die twee tortelduifjes eerst een beetje tijd voor zichzelf hadden. Zo konden ze zichzelf opfrissen en ongestoord een beetje settelen. We wilden vanavond lekker op restaurant gaan

Na een paar uurtjes kwamen we terug in ons appartement. We openden de deur, deze komt direct in de woonkamer uit, en we zagen dat onze gasten aan het neuken waren. We waren allemaal zo fel geschrokken dat niemand nog iets kon zeggen. Ik zag hoe Jente daar naakt op Markus zat en ik dacht bij mezelf: Die ziet er eigenlijk wel goed uit, misschien zou ik wel willen meespelen. Dus, waarom niet dacht ik en alsof het de gewoonste zaak ter wereld was begon ik over Sven zijn broek te strelen ter hoogte van zijn penis. Mijn man was al tamelijk op temperatuur. We hadden onder andere samen een setje voor mij gekocht. Zijn lid was dadelijk stijf. We hebben ons op het tapijt gelegd en onze kleren uitgegooid. Toen Jente en Marcus merkten dat we ons niet stoorden, integendeel, gingen ze gewoon verder met hun liefdesspel.

Dit was voor mij en mijn man een nieuwe ervaring, maar een zeer spannende en we werden erg geil. We hadden nog nooit gezien hoe een ander koppeltje seks beleefde, beter gezegd: We hadden nog nooit met een ander koppeltje meegespeeld… Ik zette mij recht op Sven en stak zijn penis in mijn liefdesgrotje, ik begon te rijden zoals nog nooit tevoren. Markus en Jente namen nu ook dezelfde houding aan, zodat ik in Jente ’s ogen kon kijken, we konden nu alles zien. Ik zei tegen Jente dat ik nu echt vreselijk heet en nat was.

“Ik zou je graag willen voelen, Christa, ik wil jouw vagina likken,” opperde ze. Mij niet gelaten. Normaal gezien doet Sven dit, maar die vond het nu leuker om toe te kijk hoe wij elkaar geil maakten.

Jente en ik lagen nu tegenover elkaar, zodat we in elkanders ogen konden kijken, we deden dit erg lang en er kwam geen woord uit onze mond. Sven zei tegen Markus dat hij Jente een mooie vrouw vond die echte geilheid uitstraalde.

“Ja, maar jij hebt ook een geil vrouwtje die ik eigenlijk wel eens zou willen kussen.”

“Alleen maar kussen? Dat geloof ik niet.” Dat klonk veelbelovend. 

Na een tijdje begon Jente zich heftig te bewegen. Ik lag onder en Jente likte aan mijn klitje, ze speelde met haar tong zeer behendig rond mijn klitje. Zo had ik het nog nooit meegemaakt. Sven, die de ganse tijd toekeek, werd alleen maar geiler. Markus kon zich ook niet meer inhouden en kwam naast me liggen. Hij streelde met zijn hand over mijn borsten en mijn tepels werden immens groot. Hij draaide daarna met zijn tong rond die tepels zodat ze roder en groter werden. Ik begon te kermen van plezier. Sven ging achter Jente liggen en verwende ze door het strelen over haar spleetje. We werden zo geil dat we totaal vergaten wat we deden. Alle grenzen werden gesloopt. Jente ’s spleetje was nat en zo geil dat het vocht langs haar benen naar beneden vloeide. We hadden ons nu allemaal beter neergelegd zodat we echt konden zien wat er gebeurde.

Jente pijpte Sven zijn penis, ik befte de geile spleet van Jente en Markus likte mijn spleet. Jente verwende Sven zijn penis zeer liefdevol, ze stak hem zo ver in haar mond dat hij bijna helemaal verdween. Sven vroeg mij of ik het leuk vond. Ik kon alleen maar, ja, knikken. Ik was immers nog begerig aan Jente haar kutje aan het likken. Ik voelde hoe Markus zijn penis in mij drong. Hij begon heftig te pompen. Het werd nu echt heftig. Jente en ik kreunde luid. Ik riep dat ik klaar kwam. Jente kwam bijna tegelijkertijd klaar samen met Sven. Hij spoot zijn penis leeg in haar mond. Het witte goedje liep over Jente haar stevige borstjes tot aan haar Venusheuveltje. Ik voelde hoe Markus zijn penis uit mij trok en hoe een warme straal over mijn rug liep, het liep langs mijn bilspleet naar beneden. Jente streelde haar lichaam en verdeelde het sperma over haar borsten. Haar tepels waren helemaal stijf en rood en het sperma had daar een weldoend effect op. We hebben ons gemakkelijk neergelegd om een dutje te doen.

Enkel uren later hebben we ons dan aangekleed om lekker te gaan eten. We zijn naar een Mexicaans restaurant gegaan omdat we zin hadden om Pina Colada te drinken. Bij het eten konden we alleen maar praten over wat we beleefd hadden. Niemand van ons vieren had al zo’n ervaring gehad, maar we vonden het allemaal goed. Jente zei dat ze het nog eens wilde doen. Maar Markus was veel te uitgeput en antwoordde dat hij deze avond niets meer kon. Jente liet zich echter niet van haar stuk brengen.

“Dan doe ik het wel met iemand anders, er zijn nog twee andere personen waar ik tussen kan kiezen.”

Maar ook wij bedankten voor deze avond, Sven is ook geen superman. Na een heerlijke avond uit met fijne mensen zijn we naar huis gereden. Het was een vermoeiende dag geweest. Ik heb nog met Sven gepraat en zei hem dat ik het helemaal niet erg vond dat hij het eens alleen met Jente zou doen. Hij vond het dan ook niet erg als ik eens alleen met Markus zou neuken.

De volgende morgen ging Sven naar de badkamer. Als hij de badkamer binnen kwam zag hij Jente naakt. Hij vroeg wat ze van plan was. Jente zei met een vette knipoog dat Marcus nog sliep en ze wilde douchen.

“Geen probleem, dan ga ik gewoon even mee onder de douche. We kunnen elkaar dan inzepen,” ging Sven op haar suggestie in.

Achteraf als we aan het ontbijt zitten vertelt Sven ons wat er verder gebeurde.

“We hebben ons goed ingezeept zodat alles vol schuim hing. Jente was al tamelijk geil, dat kon ik zien aan haar rechtopstaande tepels. Mijn penis was ook al tamelijk stijf en geil. We hebben ons afgedoucht en zijn dan samen uit de douche gegaan. Ik nam een handdoek om Jente haar rug af te drogen, maar plotseling draaide zij zich om. Ik zag haar schoonheid van voor. Ze vroeg me: “Sven neem me nu, alsjeblieft, ik heb ’s morgens altijd een massage in mijn kutje nodig.”

Ik bukte me en begon met mijn tong haar te verwennen. Het geile sap liep langzaam uit haar kutje en ik likte het op, het was warm en zoet, dit maakte me totaal heet. Ze riep dat ik moest ophouden en dat ze mijn stijve lul in haar kutje wou voelen. Ik stak mijn penis in haar gaatje en begon langzaam heen en weer te bewegen. Ik zoog loom aan haar tepels en beet er zelfs een beetje in. Jente was echt geil en riep dat ik me sneller moest bewegen, ze had meer nodig. Ik bewoog sneller en sneller, haar kutje werd natter en gladder, ze trok mijn hand naar haar kutje zodat ik met haar klitje kon spelen. Haar klitje was zo groot dat ik voelde dat ze niet lang meer nodig had om tot een orgasme te komen.

Ze nam mijn hand en likte aan de natte vingers. Dan stopte ze afwisselend een vinger in haar spleet en in mijn mond. Ik proefde haar sap en ik kon me bijna niet meer houden. Ze speelde met mijn ballen en ze kneep in mijn tepeltjes. Ik vond dat erg geil en ik werd er enorm heet van. Ik vroeg of ze wou klaar komen. Ze begon te tieren van genot toen ik aan haar gezwollen schaamlippen en vooruitstekende klit zoog. Met mijn handen masseerde ik haar borsten en tepels. Plotseling voelde ik schokken en sidderen, Jente was klaar gekomen. Het geil liep tussen haar dijen naar beneden, ik likte alles op. Ze begon me te pijpen tot ik klaar kwam. Ik spoot al mijn sperma in haar mond en over haar borsten.

Ik zei tegen Sven dat me dat wel een fijne en geile belevenis was. Dat ik ook wel eens met hem onder de douche zou gaan. Niet lang daarna hebben onze vrienden afscheid genomen. Sven en ik vonden dat ze zeker nog eens moesten langs komen. Binnenkort is het weer zover, ik ben benieuwd en samen lezen we nu geregeld erotische verhalen om inspiratie op te doen.

ChristaS

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *