Opgewarmd

()

Ik ben Christian Schrijvers, maar mijn vrienden en vriendinnen noemen mij ChristaS. Ik ben een jonge vrouw en ik ben ondertussen drie jaar getrouwd. Hoewel ik heel erg veel van mijn man houd, toch wil ik het niet alleen met hem doen, als je begrijpt wat ik bedoel. Mijn oma noemde dit soort dingen vroeger overspel, ze gebruikte altijd de nettere woorden, maar uiteindelijk komt het er gewoon op neer dat ik het fijn vind om vreemd te gaan. Ben ik er trots op?

Ik weet niet of je het zo zou kunnen noemen, ik vind het gewoon heel fijn om het op die manier met andere mannen te kunnen doen, zonder dat ik mijn man ermee kwets, hij weet er namelijk niets van. En als hij het niet weet, kan het hem ook niet zeer doen en hem kwijtraken is voor mij ook absoluut geen optie. Dus ik ga gewoon lekker met allerlei andere kerels naar bed om het naar mijn zin te hebben. De laatste keer dat ik vreemd ben gegaan was vorige week en toen heb ik meteen uitgepakt en heb ik mij door twee grote negers laten neuken. En geloof mij vrij als het op neuken aan komt is er geen spoor van discriminatie met negers. Alleen lekkere dikke lange lullen.

Geloof mij als ik jullie vertel dat dit een droom van mij was die eindelijk uit was gekomen. Ik heb er lang naar moeten zoeken en heb er uiteindelijk zelfs zelf een oproep op een website voor moeten plaatsen, maar uiteindelijk is het mij gelukt en had ik dus een afspraak in een hotelkamer met twee hete stoere negers, als ik de foto’s moest geloven. Toen ik hen in het hotel ontmoette, waren het ook echt de kerels die ik op de foto’s had gezien en dat viel mij dus alweer fantastisch mee.

Bij het vreemd gaan moet je er niet meteen op rekenen dat de man – of vrouw – in kwestie zichzelf laat zien. Vaak zijn het foto’s van geheel andere mensen en ik heb daarom ook al menige afspraak afgewimpeld, omdat ze iemand anders waren dan ze zich voordeden en dan vertrouw ik het al meteen niet meer. Dat is ook de reden waarom ik altijd in een hotel, in de lobby afspreek, zodat ik niet ineens in een verkeerde situatie zit en ik geen kant meer op kan.

De twee negers hadden er duidelijk zin in want op de hotelkamer begonnen ze met voor en achter mij te staan en reden ze met hun sterke donkere lichamen tegen het mijn aan. Het voelde heel erg geil, ik zat tussen hen in, kon niets doen en was volledig aan hen overgeleverd. Ik liet mijzelf langzaam zakken toen ik zag dat de heren hun broeken aan het losmaken waren. Ze lieten deze zakken en meteen stonden er twee palen voor mij waar ik wel even van moest slikken, want ze waren echt reusachtig geschapen!

Maar dat mocht voor mij de pret zeker niet drukken, want neuken wilde ik absoluut. Ik trok heftig de zwarte palen af, want beide heren waren echt heel erg donker, dus de pikken waren echt zwart en ik nam ze één voor één in mijn mond en likte er zalig aan, terwijl ik tussendoor zoog en trok en heel erg nat werd.

Na een kwartier, lekker dikke palen zuigen, stond ik op en deed ik ook mijn kleding uit. Ik had een jurkje aan met niets eronder, dus het kon zo over mijn hoofd en op de grond gegooid worden. Ik had hoge hakken aan en de mannen wilden dat ik die aanhield, dat vonden ze wel lekker sexy, zo zeiden ze. Ik deed wat ze vroegen en al snel lag ik op bed, met mijn benen wijd en een dikke negerpik tussen mijn schaamlippen. Mijn kutje werd flink opgerekt en de man in kwestie drukte zijn, van voorvocht glimmende, geheel nat gezogen paal bij mij naar binnen, ik kon het hele ding maar net in mij hebben, terwijl de ander bij mijn gezicht zat en mij in mijn mondje neukte en zijn pik zelfs voor een groot gedeelte in mijn strotje wist te duwen.

Ik kon nou eenmaal niet alles hebben, maar ik deed ongelooflijk mijn best om dat wel voor elkaar te krijgen. Ik werd hard geneukt, mijn lichaam werd diep in de matras gedrukt en die dikke pik ramde mijn kutje helemaal rauw, zalig gewoon. Het duurde een aantal minuten en terwijl ik nog kreunend van genot aan de pik van de andere neger zoog, werd ik niet meer geneukt, ging één van de heren op het bed liggen en tilde mij op hem. Ik bereed zijn enorme paal met overgave en terwijl ik over hem heen leunde om goed diep zijn pik in mij te krijgen, kwam de tweede neger achter mij staan, hij greep mijn hoge hakken even beet en tilde mijn benen op, besloot dat het zo niet ging en liet ze met rust. Maar, hij kwam wel over mij heen hangen en drukte zijn enorme eikel in mijn kontje. Hij was niet mild, maar dat hoefde ook niet. Zijn paal schoof diep in mijn anus.

Nu werd ik ook nog anaal geneukt, terwijl zijn leuter in mijn kont langs de pik van zijn maatje schuurde. Ik had het niet meer, wat was dat een zaligmakend gevoel, ik kwam gillend op die leuters klaar en dat heb ik anders nooit.

De mannen neukten mij diep en dieper, hard en harder en uiteindelijk werd ik op het bed gelegd en trokken ze zich over mijn lichaam af. Ze spoten mij helemaal onder, waarna ik nog even lekker aan hun donkere palen heb liggen zuigen, tot iedere druppel zaad eruit was en de lullen langzaamaan slap werden.

Toen ik thuiskwam ben ik meteen gaan douchen, dat heb ik daar expres niet gedaan, ik heb mijzelf alleen een beetje schoongemaakt. Toen ik net mijn lijf gewassen had, kwam mijn man bij mij in de douche, naakt en met zijn pik snoeihard. Dus ik heb meteen weer met hem geneukt en het was heerlijk, ik was al lekker opgewarmd voor hem, dus dat kwam goed uit.

ChristaS

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *