Verras mij, ontdek mij

()

Dit was de titel van een advertentie die mijn aandacht trok. “Ik ben 25 jaar en besef dat mijn leven stilaan wel in een ‘normale’ plooi zal vallen …Het is al heel lang mijn fantasie om mijn naakte lichaam één keer door een compleet wildvreemde te laten ontdekken …ik ben een slank, eerder timide meisje en heb dit nooit eerder gedaan …Ik beef dus lichtjes van zenuwachtigheid en opwinding als ik op ‘advertentie plaatsen’ drukte. Al wie wil mag zich kandidaat stellen met een kort mailtje van maximum 3 regels, zonder foto of omschrijving. Ik zal kiezen voor wie mij het meest weet te verrassen …”

Een vreemde advertentie … ik wou mijn kans wagen. Ik mailde alleen dit.

“Ik zal goochelen voor je”.

U gelooft het misschien niet, beste lezer, maar precies met mij wou ze afspreken!

In de foyer van een hotel in x, en ik moest er om 14u zijn. Zij zou in de fauteuils zitten met een jeans en witte sportschoenen. Ik was ruim op tijd, er waren veel mensen, maar plots kwam ze binnengewandeld. Het was geen fotomodel, maar een doodgewoon meisje.

Ik stapte naar haar toe en zei even zenuwachtig als zij.

“Hallo, mag ik die kleine dunne ring rond je vinger even”. Ik hield haar ring tussen duim en wijsvinger, vroeger haar een doekje te nemen dat op het tafeltje lag en het zelf over mijn hand met de ring te hangen … Ze prevelde ‘hocus pocus’ (weinig origineel uiteraard), nam zelf het doekje weg en weg was haar ring.

“Hou mijn handen goed in de gaten” zei ik. Ik liet haar mijn jasje uitdoen. Ook daar was geen ring te bespeuren. Ik liet haar zelf met haar hand in mijn broekzak een klein portemonneetje uithalen en jawel, aan een sleutelbos, tussen alle sleutels, vond ze haar ring terug aan een haakje (neen lezers, dring niet aan, ik zal het niet verklappen).

“Straf’ zei ze en ze zette grote ogen van verbazing op. Ze nam me bij de hand mee naar een kamer op het tweede verdieping en dronk in één teug een glas champagne leeg dat ze had klaargezet. Ze was duidelijk zenuwachtig. Ik dronk – ook al met gierende zenuwen meteen het andere glas uit terwijl ze haar sportschoenen uitschopte, haar jeans en trui uittrok en wat bedremmeld naar me stond te kijken, met alleen nog een wit T-shirtje en slipje aan. Ik kon me zo voorstellen dat ze dacht ‘wat heb ik nu toch gedaan’. Ik vond ze meteen sympathiek.

“Ontdek me” fluisterde ze met een van spanning trillende stem. Ik duwde haar zachtjes tegen de deur van de badkamer met haar armen boven het hoofd en sloot haar ogen. Met mijn mond beroerde ik de twee kleine knopjes die ik al tegen haar T-shirt had zien duwen. Ze kreunde toen ik haar tepels dwars door de stof tussen mijn lippen nam en er zachtjes met mijn lippen en tong mee speelde … Haar T-shirt werd nat en ik kon er dwars doorheen twee donkere verstijfde tepeltjes zien verschijnen… ze kondigden heerlijke borstjes aan. Toen ik met mijn knie even haar slipje raakte, zei ze.

“Straks daar, ontdek eerst mijn kontje”.

Ik liet haar knielen op het bed, deed haar helemaal vooroverbuigen tot haar kontje heel uitdagend net boven haar blote voeten over de rand van het bed uitstak. Ik knielde heel dichtbij en zoende en speelde even met haar tenen. Ze giechelde. Toen streelde ik zachtjes met mijn handen haar schouders en haar rug ver onder haar T-shirt door… telkens mijn handen haar onderrug weer bereikten, trok ik ook haar slipje iets verder naar beneden …er werd steeds meer van haar bilspleet zichtbaar. Twee stevige billen lachten me ondeugend toe toen ze bevrijd werden uit het slipje dat ik tot op haar knieën wegduwde. Ik zoende ze één voor één heel traag en draaide rondjes met tong … ze waren bleek en zacht als abrikoos. Met het topje van mijn tong volgde ik toen heel voorzichtig haar kontspleetje van heel beneden tot aan de onderkant van haar rug. Ze sidderde. Ik voelde hoe ze al haar moed moest verzamelen toen ze fluisterde.

“ontdek me” en langzaam met haar eigen handen haar billen uit elkaar trok. Ze wist dat ze me de meest verborgen zone van haar lichaam van echt heel dichtbij liet bekijken, nooit had ze zich op die manier aan iemand getoond. Haar opwinding haalde het voor één keer op haar schaamte.

Het landschap van haar kontje was adembenemend in zijn eenvoudige onschuld. Heel diep zag ik een schattig aarsje als een donker sterretje. Van daaruit vertrokken in alle richtingen kleine lijntjes die verdwenen in een kransje van donkere donzige konthaartjes. Haar huid was er iets donkerder dan de rest van haar bleke billen. De donshaartjes werden aan de bovenkant van haar kontspleet meer kleine gewone haartjes, onderaan gingen ze naadloos over in het schaambosje waar haar poes te slapen moest liggen.

“Ontdek me” fluisterde ze weer.

Traag zoenend begon ik de afdaling. Ik proefde de wildheid van frisse limoenen – zonder enige twijfel van de badolie waarmee ze zich had opgefrist voor deze ontmoeting – maar ik ademde ook haar toenemende zoete lichaamswarmte naargelang ik met mijn gezicht dieper tussen haar billen verdween. Toen ik met mijn natte tong haar donzige konthaartjes uitgebreid liefkoosde, kreunde ze. Ook toen mijn tong van haar onderrug langzaam langs haar kontspleetje afdaalde tot net boven haar aarsje. Toen het topje van mijn tong haar warme sterretje heel even raakte, sidderde ze en liet haar billen weer los. Traagzaam liet ik mijn natte tong de weg weer zoeken tot ik uit haar spannende warme bilspleet was verlost… ze genoot overduidelijk. Ik trok haar slipje omhoog en met duidelijke tegenzin lieten haar billen zich weer wegstoppen. Alleen gewone vrouwen hebben zo’n sympathieke kontjes, niet perfect afgeslankt en hier en daar wat licht behaard, maar de kleine jungle is een trage opwindende ontdekkingstocht meer dan waard.

Ik liet haar op haar buik op het bed liggen, trok haar T-shirt over haar hoofd en haar slipje over haar voeten. Ze was naakt nu. Een perfect gaaf lichaam had ze niet, maar ze had de enorme aantrekkelijkheid van echt te zijn. Ik begon haar langzaam met mijn vingertoppen te strelen. Haar vingers, haar schouders, haar rug … op haar onderrug was een schijn van dons zoals je soms bij vrouwen kunt zien als ze ’s morgens naakt in het ochtendlicht ontwaken. Ik streelde haar dijen, benen, voeten en mooie slanke tenen. Ik streelde nu eens met lange bewegingen dan weer heel plaatselijk. Mijn mond en mijn tong namen stilaan het werk over van mijn handen en vingers over. Ik voelde haar lijfje ontspannen en heel erg genieten … ze was dit duidelijk niet gewoon …van haar tenen tot haar vingers werd er gestreeld en bespeeld.

Uit de badkamer haalde ik twee hotelhanddoeken. Ik vroeg haar op haar rug te draaien en zich er mee te bedekken, ik zou even niet kijken.

Toen ik keek, was alleen haar buik nog bloot. Ik zoende zachtjes haar oogleden, streelde haar gezicht en haar navel en buik. Af en toe verschoof ik de handdoek iets naar links of naar rechts en aan haar reactie zag ik dat de stof haar stijve tepeltjes beroerde. Ik betastte zachtjes haar borsten.

“Zacht of stevig” vroeg ik.

“Stevig” fluisterde ze zuchtend. Dwars door de handdoek begon ik uitgebreid met haar borstjes te spelen. Ze kreunde. Toen ik de handdoek langzaam wegtrok, kwamen twee ondeugende tietjes tevoorschijn. Haar heel stijve tepels lieten duidelijk niets aan de verbeelding over; ze was vreselijk opgewonden.

“Stevig” zei ze opnieuw …Ik nam haar vrolijke B cupjes en tepels stevig in mijn handen en al knedend speelde ik er spelletjes mee tot ze alle hoeken van de kamer hadden gezien.

“ja… ha… ja” zei ze. Daarna begon ik één voor één haar ondertussen blozende tietjes te liefkozen met mijn lippen, tong. Langzaam liet ik ze daarna weer tot rust komen. Ze zuchtte van genot.

“Ontdek mijn poes” zei ze. Ik schoof de onderste handdoek even een klein stukje op en neer en aan haar reactie zag ik hoe de wat harde handdoekstof waarschijnlijk schuurde over haar schaamlippen. Ik kon dwars door de handdoek de warmte van haar spleetje voelen. Traag schoof ik de handdoek opzij. Een kleine donker behaarde poes met twee opvallend uitgesproken zichtbare schaamlippen kwam tevoorschijn. Ik was meteen verkocht toen ik zag hoe schattig haar kutje was. Eindelijk niet het kaalgeschoren en zogenaamd perfecte spleetje met de nauwelijks zichtbare lipjes volgens de gangbare regels van de esthetiek in de boekjes en de films. Opnieuw die naturelle wilde schoonheid die alleen doodgewone meisjes en vrouwen in hun slipje kunnen verbergen.

Met het topje van tong volgde ik de rand van haar heerlijke schaamlippen. Ze rilde…

Beste lezer, excuseert u mij, want wat toen volgde is niet echt met woorden te beschrijven.

Ik trok haar naar het einde van het bed en ging zelf knielen op de grond. Ik plooide haar knieën en duwde met mijn handen haar voeten naar achter en haar benen uit elkaar zodat haar poesje open en bloot, bijtgraag voor mijn gezicht kwam te liggen. Mijn mond, tong en lippen en haar poes en schaamlipjes begonnen samen een teder minnespel. Heel rustig verkennend en ontdekkend in het begin, steeds heftiger en uitdagender na een tijdje. Het verschil tussen haar en mijn lippen, haar kutje en mijn mond werd steeds minder merkbaar. Soms zat haar kutje ergens tussen mijn lippen en tong, soms omgekeerd, meestal was het gewoon niet duidelijk. We gromden allebei als beertjes die met een natte snoet de zoete geur van honing hadden gevonden en likten, zogen, proefden tot we druipnat waren. Af en toe liet ik mijn tong ook heel even langs haar donkere donzige sterretje glijden waar ze altijd met een luide “ja… ah” op reageerde.

Ik voelde de warme golven doorheen haar hele lichaam langzaam naderbij komen. Haar opwinding dreef steeds sneller richting waterval en was niet meer tegen te houden, ik voelde haar slanke tenen tussen mijn vingers verkrampen. Schokkend en kreunend duwde ze mijn gezicht tegen haar poes. Langzaam kwam de wereld tot stilstand.

We bleven even zo zitten (ik zat geknield op de grond aan de rand van het bed, zij lag met opgetrokken benen net voor me). Toen stond ze recht, nam mij met haar hand vast bij mijn pijnlijk stijve piemel, trok me hieraan recht en leidde me naar het bed.

Ze legde een handdoek over mijn gezicht en zei.

“Hou je ogen dicht”.

Ik hoorde even later het water klateren in de badkamer. Mijn kloppende piemel keek naar het plafond in afwachting van een deel twee. Het water bleef maar klateren, mijn piemel was al eerder half stok. Ik riep, maar ze antwoordde niet. Toen ik uit bed stapte zag ik meteen dat haar schoenen die ze had uitgeschopt, weg waren. De douche stroomde volop, maar er was niemand.

Ze was weg. Gewoon weg.

Op de lavabo stond een envelop. Er stond op geschreven ‘ZOEK ME, VIND ME’. In de envelop stak een tekening van een hand met vier vingers. Ik geef toe – vooral voor de slimme lezers misschien – het heeft mij maanden gekost voor ik door had dat ze wilde dat ik deze ongelooflijke ervaring op deze website publiceerde. Misschien ben jij het wel – ondertussen nu meer dan 26 jaar oud – en lees je dit nu. Ik hoop dat het verhaal je herinneringen weer levendig maakt en dat je toch nog niet helemaal ‘in de normale plooi’ van je leven bent gestapt. Misschien wil je me toch nog contacteren. Je weet me te vinden. Maar ik respecteer je keuze en begrijp waar je de grens wilde trekken.

Misschien ben jij het niet, beste lezer. Maar zou jij het wel willen zijn. Misschien heb je wel de moed – al is het maar één keer in je leven – om de magische zone tussen droom en werkelijkheid, tussen fantasie en realiteit te betreden. En je anoniem te laten ontdekken en liefkozen door een volslagen onbekende. En zoals in dit verhaal ook zelf de grens te leggen tot waar je wilt mee gaan.

Aarzel niet omdat je maar een doodgewoon meisje of vrouw bent. Zet je onzekerheid of verlegenheid over je lichaam voor één keer opzij, en beleef in het diepste geheim een ongelooflijke ervaring die je leven lang het diepste van je gedachten kleur zal geven …

Herlees dan dit verhaal en loods het binnen in je dromen. Drink traag de cocktail van spanning en opwinding … en durf.

ZOEK ME (wees gewoon wat creatief en intelligent ).

VIND ME, VERRAS ME en misschien gaat het volgende verhaal wel over onze ontmoeting.

Cher Chef

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *