De zolder

()

Het gebeurde tijdens de vakantie na mijn tweede jaar hogeschool. Ik had in die 2 jaar op kot al veel vrienden gemaakt, maar helaas geen ervaring met meisjes. Ik was lang en slank, maar toch heel onzeker over mijn lichaam. Op een zomeravond zaten we samen in een vakantiewoning. Ik was de finale verliezer van het kaartspel. Ik wist wat de afspraak was … de verliezer moest zich overgeven aan een onbekend avontuur… ik was het dus … de schrik sloeg me om het lijf.

Ze namen me mee naar de zolder… het was een warme plek, helemaal bedekt met witte donsdekens… er branden kaarsjes en er stond een bureaulampje naar de grond gericht. Ik moest mijn schoenen uit trekken en met mijn handen boven mijn hoofd me vastgrijpen aan 2 lussen touw. Daarna blinddoekten ze me. Zo stond ik daar. Er was alleen zachte muziek. Ze lieten me alleen. Ik hoorde hun auto’s wegrijden.

Ik voelde dat ik niet alleen was. Plots werd me een zachte tedere zoen op de mond gedrukt. Toen wist ik het. Ik was alleen met een vrouw. Toen ze me opnieuw zoende wist ik bovendien dat het heel ervaren vrouw was. En ik was jong, onzeker en helemaal onervaren… ik wist niet wat er komen zou…

Ik voelde haar hand op mijn rug… door mijn hemd streelde ze mijn rug, mijn borst, door mijn broek heen, mijn dijen en mijn benen… Langzaam begon ze me uit te kleden… tergend traag… stuk per stuk… ze raakte mijn ontblootte huid nergens aan… Ik voelde me hierdoor steeds naakter… en telkens een beetje beschaamder… Als ze ook mijn kousen had uitgetrokken, had ik alleen nog mijn slipje aan… mijn laatste buffer…  maar doorheen de stof betasten haar vingers al heel voorzichtig mijn geslacht…

Dan geeft ze me nog zo’n tedere zoen op mijn mond… en ze trekt nu ook tergend traag mijn slipje naar beneden… Ik ben doodbeschaamd, ik weet dat ze me bekijkt… ik voel haar adem dichtbij… mijn jongenspiemel hangt er slapjes bij… het wordt ook wat warmer, ze heeft er vast het lampje op gericht om me van dichtbij te kunnen kijken… ik kan op dat moment nog niet vermoeden hoe een ervaren vrouw in staat kan zijn om een bedeesde piemel helemaal onbeschaamd stijf rechtop te krijgen…

Ze heeft me nog steeds nergens aangeraakt… en dat doet ze ook nu niet. Maar, blijkbaar heeft ze van alles bij zich… ze heeft zich creatief voorbereid… ik weet niet met wat ze overal streelt, prikkelt en uitdaagt. Soms is het zacht als een veer of een penseel. Soms prikt het als een stevige borstel. Soms stimuleert het mijn blote vel. Dan weer streelt ze me met iets koels… lepels misschien… waarmee ze mijn ballen plagend opgooit en bespeelt… ook duwt ze met iets mijn billen helemaal uit elkaar…

Niet te weten wat er komt, met wat ze me plaagt en streelt, maakt me knettergek… Ik word ook steeds beschaamder want ik weet dat ze nu elke millimeter, elk plekje van mijn lichaam kan bekijken en observeren hoe het reageert op de onbekende prikkelingen… Eindelijk voel ik haar zachte handen… daarna haar strelende vingers, dan haar mond en uiteindelijk haar tong… teder en zacht… overal liefkoost ze me uitgebreid… Haar handige vingers laten me eindeloos genieten… ze neemt er alle tijd voor…

Ik voel hoe bij bepaalde strelingen mijn piemel aarzelend omhoog komt… Zoals als ze mijn tepels uitgebreid streelt met haar vingers, haar mond en haar tong… Of ook als ze mijn meest verborgen plekje gaat zoeken en helemaal bloot maakt… het maakt me gek als een strelende tong me ook daar liefkoost… mijn balzakje heeft ze nog niet aangeraakt… van schaamte en spanning is het helemaal samengetrokken… ze aait het zachtjes even met de vingertoppen en ik voel hoe het nog meer verstijft… daarna betast ze het langs alle kanten voorzichtig heel diep en uitgebreid met haar handige vingers… Ik ben toch wat beschaamd over mijn verkrampte scrotum… maar ze is ervaren… ze kent de kneepjes om gespannen jongenszakje helemaal te laten ontdooien en ontplooien…

Om het weer groter te maken neemt ze het vel van mijn gerimpeld scrotum op twee plekken stevig vast tussen duim en wijsvinger van elke hand en trekt zo ver ze kan in twee richtingen open en dan telkens opnieuw met twee andere plekjes… tegelijkertijd in alle richtingen naar links en rechts, zo ver mogelijk naar voor of zo diep mogelijk naar beneden… Ze voelt hoe de verkramping afneemt en mijn zakje al wat groter wordt… tussendoor spelen haar handige vingers ook af en toe ook met de ballen om ze rollend in beweging te krijgen… ze voelt hoe alles losser wordt, er komt meer ruimte…

Nu durft ze al wat steviger door te trekken, want ze voelt hoe het velletje van mijn balzak begint mee te geven en weer losser wordt en stilaan begint te ontspannen…

Ze verstevigt haar stretchoefeningen en is maar tevreden als mijn balzak zachtjes ontspannen hangt te schommelen als ze er een tikje tegen geeft… ook ik ben tevreden met het resultaat… mijn piemel glundert ondertussen van opwinding… Maar, ze heeft die nog helemaal niet aangeraakt…

Ze zoent me opnieuw op de mond.

Ik weet ondertussen dat dit het signaal is voor een volgende fase… maar er gebeurt een hele tijd niets… Of toch, ik voel haar nabijheid, ze glijdt langs me heen… ze is nu ook naakt.

Ze legt me neer en streelt en masseert me… langzaam maar teder… ze neemt me nu helemaal… ik geef me gewillig. Ze verlegt een arm of een been, ze draait me om… ze laat me rechtop zitten of voorover gebogen… op mijn knieën, op mijn buik, op mijn rug. Ik raak hierdoor mijn oriëntatie kwijt… ik weet niet meer of ze voor of achter me is, boven of onder mij. Ik weet alleen dat ik overal haar strelende handen voel, haar zoenende mond, haar zoekende tong… Ongegeneerd liefkoost ze me… het is heerlijk…

Ze zoent me opnieuw op de mond… ik ken het signaal ondertussen… Er komen nog meer verrassingen dus… ze trekt mijn gezicht zachtjes naar zich toe terwijl ik op rechtop op mijn knieën zit…

Mijn gezicht raakt een dun stuk textiel aan… misschien is het wel zijde… ik zoen het voorzichtig … en begin het dan uitgebreid te verkennen te betasten met mijn tong. Als onervaren jongen ontdek ik met mijn zoekende tong het onbekende reliëf van een stijve tepel onder de stof… ik neem er alle tijd voor… en dan trekt ze de stof plots weg, zodat ik mijn blote lippen haar naakte tepel zoen…  heel even maar. Dan duwt ze mijn hoofd weer weg…

Ze masseert me verder… dan duwt ze mijn hoofd zachtjes naar beneden. Nog wat later drukt ze zich zachtjes tegen mijn gezicht aan terwijl ik op mijn rug lig… Het ritueel herhaalt zich telkens op dezelfde manier… met mijn tastende tong streel ik doorheen de zachte stof langs warme onbekende lijnen en vormen. Tot ze het textiel weg trekt en me nog net even een vluchtige zoen laat drukken op haar warme naakte intimiteit voor ze mijn hoofd weer weg duwt. Soms zijn het onschuldige plekjes waar ik even een zoen op druk maar ze laat mijn lippen zacht zoenend één voor één zelfs ook haar best verborgen warme plekjes ontdekken. Mijn piemel staat ondertussen reeds vooruit te wijzen… ze heeft die gelukkig nog altijd niet aangeraakt. Ze zoent me opnieuw op mijn mond.

Nu laat ze me terug rechtop staan en met mijn handen boven mijn hoofd me stevig vasthouden. Ik zet me schrap. Want ik weet dat ik me nu totaal moet overgeven. Ze zoent en streelt zachtjes mijn piemel die al flink in omvang is toegenomen… en aarzelend omhoog aan het klimmen is. Maar ze weet wat ze wil … nogmaals blijkt hoe ervaren ze is.

Ze neemt mijn piemel goed vast en trekt er langzaam heel stevig aan… tot ze mijn onderlijf mee in beweging brengt… en opnieuw. Altijd in een andere richting… omhoog, omlaag, links, rechts… Dan neemt ze hem onderaan vast en laat hem even rondjes slingeren… Ik voel hoe de energie begint door te stromen… mijn piemel wordt zwaar en stevig… Dan trekt ze hem weer langzaam zo ver mogelijk uit… om hem zo lang en soepel mogelijk te maken… Nu wordt hij zienderogen groot en zwaar. Dan neemt ze hem goed vast als een handvat en begint er langzaam rondjes mee te draaien als met een draaihendel… altijd maar trager… tot hij gewoon zo stijf staat dat ze niet meer verder kan.

Ze is er in geslaagd mijn slappe beschaamde jongenspiemel te veranderen in een grote stijve jongeheer die fier rechtop staat! Mijn kleine verstijfde scrotum eronder is open gebloeid tot een stevige warme ontspannen balzak. Ze kan tevreden zijn. Ze streelt nog even mijn tepels met haar tong om mij nog gekker te maken. Daarna neemt ze mijn keihard geslacht in haar mond, haar vingers grijpen tegelijkertijd stevig diep in mijn balzak… Terwijl ik langzaam in en uit haar mond schuif… brengen haar vingers met hetzelfde ritme mijn ballen in beweging…

Gelukkig staat de vakantiewoning alleen midden in de velden… want als ik helemaal leeggezogen en geknepen mijn piemel uit haar mond laat glijden, heb ik hemel en aarde bij elkaar gebruld. Ze zoent me opnieuw… en ze laat me alleen. Ik hang uitgeput na te genieten…

Ik ben net op tijd opgefrist als mijn vrienden terugkomen. Ze zitten vragend te glimlachen… maar ik vertel niks. Dat was de afspraak. Want we zullen een maand later opnieuw samen komen om te kaarten. Opnieuw zal een onbekende vrouw worden uitgenodigd voor het zolderavontuur…

Met een beetje geluk verlies ik opnieuw het spel…

CherChef

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *