Vrij(e) gezel

()

Met mijn 29 jaar was ik nog altijd een overtuigde vrijgezel. Serieuze relaties lagen me niet echt, ik heb mijn eigen zaak, eigen huis met alles erop en eraan. Ik heb dus een eigen leven waar een man in past maar niet noodzakelijk is. Okay, voor een ding is een man noodzakelijk en dat is voor seks.

Er zijn wel onnoembare vele speelgoedjes voor de vrouw op de markt maar ik ben niet vegetarisch, dus ook ik houd van echt vlees en ik ben dus ook echt wel verzot op seks. Mijn visie op seks is: wat is goede seks? Veel seks. En wat is slechte seks? Geen seks. Natuurlijk is het niet moeilijk om aan seks te komen. Maar ik was er nooit naar op zoek, het gebeurde altijd gewoon. Ik ben nooit echt een lieverdje geweest, maar ook geen slet, de mannen in mijn leven zijn nog te tellen. Ik was dit jaar ook voor het eerst in mijn leven echt verliefd geworden. Aangezien ik zo graag mijn vrije leventje hoog hield was ik er ook heilig van overtuigd dat ik de echte liefde nog wel eens zou vinden maar dat ik me ondertussen kostelijk kon vermaken met de niet echte liefdes. Dat viel dus erg tegen. Verliefd zijn is dus niets voor mij. Ik had geen controle meer over mezelf en dat werkte niet echt. Dus ik heb achter die relatie snel een punt gezet.

In die opvolgende weken heb ik me weer zeer goed geamuseerd met de verkeerde mannen totdat op een dag een vaag bekende persoon weer eens contact met me opnam. Zijn naam was Lode en hij had eerder al eens lichte pogingen gedaan om met mij in contact te komen maar toen was ik nog doodverliefd en werden deze pogingen al snel door mij afgestopt. Maar, nu was ik niet meer die zwakke persoon en ik kon wel tegen een nieuwe affaire. Hij zag er niet onaardig uit en ik dacht dat het wel eens de moeite waard kon zijn. De eerste keer dat we iets afspraken was ik nog druk in de weer met een van mijn bouw projecten in de tuin. Vol verbazing stond Lode toe te kijken hoe ik in de weer was met een elektrische decoupeerzaag en met mijn accu schroefboor machine.

Blijkbaar was hij het niet zo gewend dat ook vrouwen zulke speelgoedjes konden hanteren. Niet dat ik daar goed in was. Maar mijn levensmoto is, “gaat niet, bestaat niet. ” Als ik iets in mijn hoofd haal dan zal dat ook gebeuren of ik het kan of niet en dit is dus wel degelijk het geval met mijn bouwprojecten. Meestal zijn ze schots en scheef maar stevig. Toch moest ik lachen om Lode zijn gezicht. Het liefste had hij al dat spul direct uit mijn handen genomen want hij was er heilig van overtuigd dat ik me zou bezeren. Maar, wijselijk hield hij zijn mond en keek gespannen toe. Ik zag iets van respect in zijn ogen. Blijkbaar vond hij het toch wel machtig dat een vrouw zo vrijgevochten was. Nadat ik mijn kluswerk stil had gelegd nam ik een lekkere douche en stelde ik voor dat we eerst even mijn moeder in het ziekenhuis zouden gaan opzoeken. Dat we dan daarna gezellig bij mij video gingen kijken. Hier was Lode dus wel degelijk voor te vinden.

Mijn moeder moest lachen omdat ik weer een nieuw slachtoffer bij me had.

Na ons bezoek nestelde ik me op de bank en gingen we dus inderdaad videofilms kijken. Ik had me toch een enorme zin en ik was dus ook wel degelijk van plan om er een zeer gezapige avond van te maken, maar nadat Lode eindelijk wat losser werd en iets over zichzelf begon te vertellen, zette ik dat plannetje toch maar snel uit mijn hoofd. Deze jongen was elf jaar getrouwd, had dus een enorm slecht huwelijk en een paar verkeerde relaties achter de rug en was dit allemaal nog niet echt te boven. Gewoon een beetje fun was dus ook uit den boze want ik ken mezelf maar al te goed, als ik mijn nieuwe speeltje moe ben vliegt hij net zo snel de deur uit als dat hij gekomen is en daar zat deze knul echt niet op te wachten. Nee, Lode was veel te gevoelig voor een dergelijke relatie. Dus ik hield netjes mijn handjes thuis en probeerde er het beste van te maken. Toch was het een leuke avond geworden en voorzichtig vroeg Lode of hij nog eens een keer op bezoek mocht komen.

Wel, die keer werden vele keren en na een tijdje zagen we elkaar bijna dagelijks. Elke keer had ik me toch zo’n enorme zin om hem gewoon te verrassen en te nemen maar ik wachtte netjes tot hij de eerste stap zou nemen. Zo viel mij dan tenminste niets te verwijten als ik hem moe zou zijn. Maar het duurde bijna eeuwen eer dat hij het lef had om dit te doen. Ik zag wel iedere keer dat hij wilde maar toch durfde hij het niet. Ondertussen had ik zo toch wel mijn fun want ik had een leuke seks relatie met een toffe gast dus dat was het probleem niet, Lode wist hier niets van af, hij dacht dat ik een hardwerkend braaf meisje was.

Dat hard werkend dat klopt wel. Maar, braaf kunnen we er beter van af laten.

Op een avond nadat we gezellig ergens iets waren gaan drinken nodigde hij me uit om nog even bij hem binnen te komen. Ik voel me nogal snel ergens thuis dus het duurde niet lang voor dat ik op de bank lag met mijn hoofd op zijn schoot. De zenuwen sloegen door Lode ’s lichaam maar hij hield zich groot. Doordat hij wat alcohol had gehad durfde hij een beetje vrijer te praten en al snel sloeg het onderwerp over op seks.

Hij was ervan overtuigd dat hij toch wel een aardig seks leven had gehad, maar dat er een tijd was geweest dat hij onzeker was en dat het dan allemaal niet zo goed lukte.

Oh Jezus! Hij zal toch geen ‘staande problemen’ hebben? Nee, hier begin ik niet aan, daar kan ik dus echt niet tegen. Doch, toen ik naar huis ging durfde Lode me eindelijk te kussen. Ik liet dit even toe maar zei snel, “als je nu niet ophoudt dan ga ik weer terug mee naar binnen.”

Geschrokken hield hij inderdaad op. Hij dacht waarschijnlijk dat hij iets fout had gedaan en dat ik boos was. Maar, ik bedoelde er alleen maar mee dat ik me niet lang kon houden als hij door ging en dat ik hem dan toch in bed zou sleuren.

De dag erna hadden we afgesproken om samen paard te rijden. Op het laatste moment kwam er nog een vriendin van mij aanzetten die graag meewilde, het was al donker toen we het bos in reden. Lode reed naast me en nam stiekem mijn hand. Zo reden we in het maanlicht zij aan zij. Toch wel romantisch. Och, dacht ik, ik zal hem maar eens een kans geven. We zullen wel zien. Maar die avond kon er nog niets van komen omdat we geen moment alleen waren.

De avond erna moest ik eerst nog naar een zakenrelatie. Lode ging mee. Daar aangekomen stonden nogal want klanten van mij Lode verbaasd aan te kijken. Het is nogal een zeldzaamheid dat ik een man ergens mee naar toe neem, dus die enkele keren dat ik dat doe staat iedereen dan ook raar te kijken. Natuurlijk kennen ze mij maar al te goed en weten ze hoe erg ik kan zijn. Natuurlijk moest er eentje zo’n oen  zijn om er een opmerking over te maken.

”Is hij goed genoeg om nog eens terug te mogen komen?”

Afgedankte Chinese barbaar! Dacht ik bij mezelf, nu durft hij zeker niet meer. Later vroeg Lode waar die vraag op sloeg.

”Dat vertel ik je nog wel eens” was hierop mijn antwoord.

Later die avond lagen we op de bank in mijn kamer.

Ik had me nog altijd voorgenomen om geen aanleiding te geven en heel rustig te blijven. Ik zou hem laten doen wat hem in viel. Gelukkig viel hem het een en ander in en probeerde hij me langzaam uit te kleden. Inwendig brandde ik van lust, uiterlijk probeerde ik zo koel mogelijk te blijven want ik wist dat als ik me eenmaal aan mijn lust zou overgeven dat ik me dan nogal zou laten gaan. Het risico dat het hem zou overweldigen was mij te groot. Deze jongen had nu even kalmte nodig om zijn taken uit te voeren zonder weigeringen. Dus bleef ik heel relax op de bank liggen en liet hem zijn gang gaan terwijl hij me van mijn kleren ontdeed, kuste en likte hij elk stukje van mijn lichaam. Zijn hoofd ging verder naar beneden al likkend gleed zijn tong over mijn lichaam. Even stopte hij om mijn borsten te bewonderen. Hij nam een tepel in zijn mond, zoog er zachtjes aan terwijl een hand de andere borst omvatte en er zachtjes in kneep. Mijn ademhaling werd al zwaarder en ik genoot van zijn heerlijke liefkozing. Zijn mond daalde verder naar beneden, zijn tong liet natte sporen achter op mijn buik. Ik tilde mijn heupen op. Jezus, wat wilde ik graag dat hij me likte, en likken dat deed hij, met zijn tong draaide hij rondjes om mijn clitoris heen. Ik voelde dat het niet lang zou duren eer ik mijn eerste orgasme zou krijgen. Gelukkig wist ik mezelf goed in te houden, ik had zo’n voorgevoel dat hij niet wist hoe een vrouw een orgasme beleefde. Hij bleef met zijn tong rond mijn klit glijden, toen nam hij mijn klit in zijn mond en zoog er zachtjes aan. O! Ja! En daar kwam ik. Heel langzaam liepen mijn sappen over zijn tong heen. Oh! Ik wilde meer, en meer en nog meer, maar ik had me voorgenomen om braaf en rustig te blijven.

Lode had nog al zijn kleren aan dus snel trok ik zijn T-shirt over zijn hoofd. Mijn handen gleden verder naar beneden, bij zijn kruis aangekomen wreef ik hier overheen. Hij was al volledig hard. Ik sjorde aan de ritssluiting zodat ik zijn harde paal de vrijheid kon geven. Zijn broek naar beneden trekkende wreef ik voorzichtig over zijn penis. Ik boog mijn hoofd voorover en voelde zijn adem stokken toen ik hem in mijn mond nam. Zachtjes likte ik aan zijn eikel, na enkele rondjes gleed mijn tong verder zijn schacht af. Even nam ik zijn ballen in mijn mond en zoog er zachtjes aan.

Daarna ging mijn tong weer terug richting zijn eikel. Nu nam ik zijn eikel in mijn mond en zoog er aan. Met beetjes nam ik al zuigend meer in mijn mond. Ik voelde dat hij niet veel nodig had om hem op zo’n rustige manier klaar te laten komen. Hoe graag ik hem op dat moment ook had klaar gezogen, bedacht ik dat het beter zou zijn om hem eerst mij te laten neuken. Dus liet ik hem uit mijn mond vallen en leidde zijn penis naar mijn nog druipende poes.

Terwijl ik op mijn rug ging liggen kwam hij heel langzaam bij me binnen. Mijn schaamlippen spande zich om zijn harde paal, mijn benen sloeg ik om hem heen en ik liet hem in een heel rustig tempo bewegen. Ik wilde meer, ik wilde sneller ik wilde wilder, maar nog altijd hield ik me in. Ik voelde een orgasme opkomen, en ik trok helemaal samen om zijn schacht heen. Dat was te veel van het goede voor Lode en met een gesmoorde kreun kwam hij klaar, al mopperend dat het veel te snel was gegaan.

Ik troostte hem door te zeggen dat ik dat juist lekker vond. En dat is dus ook zo. Okay, het is vaak heerlijk om aan een stuk door te neuken voor lange tijd maar op een gegeven moment ga ik dan toch wel aan mezelf twijfelen.

Waarom komt hij niet klaar? Vindt hij het niet lekker genoeg? Je kent dat wel, maar meestal verkondigen ze dan met trots dat ze zoveel controle over hun lul hebben. Ha, ha, dat moet je mij dus niet vertellen want het eerste wat ik dan ga doen is ervoor zorgen dat ze die controle verliezen en zo snel mogelijk klaar komen. Ik kan er gewoon zo intens van genieten als een man klaar komt. Ik vind het gewoon heerlijk als ze alle controle over zichzelf verliezen en me vol passie aan kijken terwijl het sperma uit hen schiet. En hoe sneller ik ze klaar krijg hoe lekkerder. In mijn gedachten geef ik me dan een schouderklopje en zeg dan ‘grote meid.’

Maar, dit kon ik natuurlijk nog niet allemaal aan Lode uitleggen. Daarvoor was hij nog net iets te nerveus. Geruststellend liet ik mijn hand weer op en neer over zijn penis gaan en tot mijn verbazing stond deze dadelijk weer kaarsrecht de lucht in. Mm… nog eens.

En inderdaad, die avond hebben we een nummertje of drie gemaakt.

Later lag ik lekker tegen hem aan een sigaret te roken. Lode vertelde me dat hij het nog nooit zo fijn had gehad en dat het geweldig lekker was geweest. Lekkerder dan in zijn stoute dromen. Inwendig moest ik lachen, hij moest eens weten, dacht ik in mijzelf. Ik heb zo’n vreemde gewoonte om hem Lodje te noemen dus zei ik.

”Zeg Lodje, weet je nog dat je me vertelde over die weigeringen?

”Ja,” antwoordde hij beschaamd.

”Wel, ik denk dat die exen van jou wel vreselijk slecht bezig waren want ik heb niets van een weigering of aarzeling gemerkt. En toch ben ik heel voorzichtig met je geweest, ik wilde je niet al te zeer overdonderen dus heb ik je maar langzaam je gang laten gaan, maar ik moet je heel eerlijk bekennen dat ik heel erg rustig voor mijn doen was.”

Verbaasd keek hij me aan en vroeg. ”Hoe bedoel je?”

”Wel, gewoon, ik was heel kalm, ik ben normaal ietsjes wilder.”

Zijn blik bleef verbaasd terwijl hij zei:” Ik vond dit al vreselijk lekker, wat staat mij dan nog te wachten?”

“Veel, heel veel” was hierop mijn antwoord. En inderdaad, er stond hem nog veel te wachten.

De dag erna wilden we ‘s avonds een terrasje gaan pikken. Hij wilde zich eerst nog thuis douchen en omkleden. In de auto op weg naar zijn huis zei ik plots dat ik zin had om een nummertje op het aanrecht te maken. Lachend keek hij me aan. Zijn GSM rinkelde en ik was zo vrij om hem op te nemen. Ik zag op het schermpje dat het een vriend van hem was dus met een zwoele stem zei ik:”Met escort service Fantasy wat kan ik voor u betekenen?”

”Pardon” klonk het aan de andere kant van de lijn. Ik herhaalde mijn intro weer en de stem aan de andere kant zei;”oh… sorry dan ben ik verkeerd verbonden.”

Voor hij neer kon leggen begon ik te lachen en zei ik dat hij niet verkeerd verbonden was. Toen had hij het pas door. Lode lachte hardop naast mij.

”He, he, daar had je me toch even liggen, ik dacht echt dat ik verkeerd verbonden was. Maar waar ik voor bel, gaan jullie dadelijk mee een terrasje pikken.”

”Yep, dat waren we al van plan” was mijn antwoord.

”Hoe laat?” Vroeg hij.

”We zijn nu op weg naar Lodje zijn huis, hij moet zich eerst douchen, dan maken we een vluggertje op het aanrecht en dan komen we af.”

Aan de andere kant van de lijn klonk een lach en ook Lode moest lachen om mijn antwoord. Ik zelf moest ook lachen want het was dus duidelijk dat beide mannen dachten dat het een grapje was. Dat was het dus wel degelijk niet want toen Lode later fris gewassen en aangekleed uit de douche kwam zat ik met mijn blote kont op het aanrecht met mijn benen ietsjes gespreid zodat Lode een zalig uitzicht had op mijn natte gladgeschoren poes.

”Damn” zei hij, “het was dus geen grapje” en snel trok hij zijn broek naar beneden om zijn intussen hard geworden paal in mij te duwen. Als voorgerecht neukte hij mij heerlijk op het aanrecht. De passie zweepte op en al snel kwamen we beiden verrukkelijk klaar. Ik stond op, en trok mijn broek weer aan.

”Kom, we moeten gaan.”

Lode was nog te verbouwereerd om iets te zeggen of te doen. Langzaam begon het allemaal tot hem door te dringen. Ik was gewoon een persoon die deed wat ze zei, op de momenten dat het mij uitkomt. Ongeacht de situatie of omgeving. Langzaam begon hij iets meer van de echte mij te kennen en aan zijn gezicht te zien beviel hem dit uitstekend.

Bij de afgesproken plaats aangekomen maakte die vriend voor de grap een opmerking “dat moet echt een vluggertje op het aanrecht zijn geweest want jullie zijn mooi op tijd.”

”Inderdaad, en het was lekker” was hierop mijn antwoord. Lode kleurde tot achter zijn oren en op dat moment viel die vriend zijn mond open van verbazing want ook hij besefte nu dat het geen grapje was.

Nu moet ik er wel bij vertellen dat beiden nogal traditioneel zijn op gegroeid en allebei Belgen zijn die met het huisje boompje beestje moraal zijn groot gebracht. Ik daar tegenover ben in de stad opgegroeid met een lang leve de vrijheid mentaliteit. Na een gezellige avond ben ik mee naar Lode zijn huis gegaan en hebben we daar nog heerlijk de nacht door gevrijd.

’s Morgens was het al lekker zonnige en ik had een enorme zin in een lange ochtendrit te paard. Lode was nogal moe maar bewonderde toch mijn levenslust en uithoudingsvermogen dus ging hij met alle plezier mee. Bij mij thuis aangekomen smeerde ik snel wat broodjes en pakte dit samen met een deken en wat drinken in een zadeltas, terwijl Lode de paarden ging poetsen. Ik zadelde beide paarden op en daar vertrokken we voor een heerlijke rit. We genoten van het heerlijke weer en de rust die er nog in het bos heerste. Tijdens het rijden begon ik hem uit te vragen over zijn seksleven. Wat bleek nu, deze jonge man van 35 had een vrij saai seksleven achter de rug waarvan hij dacht dat het normaal was.

Hij was 17jaar samen geweest met dezelfde vrouw waarvan hij 11 jaar met haar getrouwd was geweest. In het begin hadden ze wel regelmatig seks maar de laatste jaren was het nog maar een zeldzaamheid geweest. Nog nooit had zij aanleiding gegeven dat ze seks wilde, nog nooit had zij hem eens zomaar bij zijn lul gepakt om hem zonder aanleiding te pijpen. Nog nooit had zij gevraagd voor seks, het moest allemaal van zijn kant komen. Hij daar tegenover had alles gedaan om het prettig voor zijn vrouw te maken. Hij is onder andere een onnoemelijk goede beffer, want in no time had hij van mij de eerste plaats gekregen wat beffen betrof.

En als dat van mij komt dan is dat heel wat, neem dat maar van me aan. Dus aan hem had het echt niet gelegen. Ook vertelde hij mij dat als ze klaar kwam tijdens het beffen dat hij haar dan niet meer aan mocht raken omdat het dan zeer deed. Ja, jammer dan, duidelijk een teken dus dat die griet super was in het faken van orgasmen want juist als je echt klaar komt wil je meer en meer en meer.

Ook had zij zogenaamd pijn na 1 of 2 nummertjes. Ik kan niet zeggen dat Lode klein geschapen is maar hij heeft nu ook weer niet zo’n super grote lul om te zeggen dat hij je helemaal bont en blauw kan stoten, daarbij komt dat hij een hele zachte minnaar is als het erop aankomt dus waren dit weer tekenen voor mij dat hij inderdaad nog geen idee had hoe lekker seks kon zijn, alleen maar omdat zijn ex vrouw super frigide en kleinzielig was.

Des te meer een reden voor mij om het nog rustig aan te pakken en hem elke dag verder in te leiden naar de grotere lusten van een seks leven. Na een paar uur gereden te hebben stopte ik in een prachtig dal, ik bond de paarden vast aan een boom en we gingen een eindje verder op de deken in het gras zitten om. We aten de broodjes op en ik ging met mijn rug tegen zijn buik liggen.

Het was heet die dag en met een sigaretje in mijn mond lag ik heerlijk te genieten van de zon. Lode liet zijn handen over mijn lichaam glijden en al snel laaide mijn lust weer op. Veel is daar niet voor nodig want ik heb eigenlijk altijd wel zin maar de paarden waren een beetje onrustig en ik woog de kansen af om daar eens lekker te gaan vrijen. Erg veilig was het niet want als ik mijn jeansbroek en cowboylaarzen helemaal moest uit trekken zat ik met een enorm probleem als de paarden zich los trokken. Ik moest gewoon snel kunnen ingrijpen als er iets mis ging. Toch had ik zin, vooral toen ik Lode zijn hard geworden lul tegen mijn rug aan voelde drukken. Dus draaide ik me om en begon aan zijn broek te sjorren.

”Hey, dat kunnen we niet maken, stel dat er iemand aan komt” met een evil smile ging ik toch gewoon verder. Deze kerel is echt niet veel gewend, ging het door mijn gedachten heen. Maar dat boeide nu totaal niet want des te meer plezier ik in mijn taken kreeg. Heerlijk gewoon om iemand zo te laten genieten al kennismakend met alles wat het goede leven te bieden heeft. Dus verder ging ik met zijn broek open te doen. Ik haalde zijn harde paal eruit en bewonderde hem alvorens ik hem met mijn lippen ging bewerken. Hij kreunde zachtjes toen mijn hete natte mond om zijn eikel sloot. Toch sputterde hij weer tegen, hij was echt bang dat we betrapt zouden worden. Mij interesseerde dat echt niet, de enige reden waarom ik daar geen uitgebreide neukpartij wilde was dat ik bang was dat de paarden los konden komen. Vol overgave zoog ik heerlijk aan zijn lul en in no time kwam hij daar midden in dat dal overheerlijk klaar.

Nu was ik nog heter dan daarvoor en ik wilde meer. Maar niet daar, dus snel nam ik de paarden en in een flink tempo reden we richting huis.

Eerst zorgden we voor de paarden en dronken even iets met mijn moeder op het terras. Aangezien mijn moeder bij mij in huis woont, moet ik daar af en toe toch wel rekening mee houden, ze is niet meer van de jongste dus kan ik haar niet al te veel bruuskeren. Ik klaagde dat ik nogal plakkerig was van de warmte en dat ik even een ijskoude douche wilde nemen. Terwijl ik weg liep draaide ik me even achter mijn moeder om zodat ik Lode een blik kon werpen dat hij me moest volgen.

Boven aangekomen ontdeed ik me van al mijn kleren. Lode kwam ondertussen de trap opgelopen, ik deed de deur open en zei dat hij mee moest onder de douche. Verbaasd over mijn vrijpostigheid deed hij toch maar wat ik vroeg. Hij was alleen niet echt op zijn gemak want onder mijn badkamer raam is het terras, waar mijn moeder zich nog altijd bevond.

Ik nam de zeep en begon zijn hele lichaam in te soppen, hij deed hetzelfde bij mij. Onze handen gleden over mekaars lichaam. Nadat ik hem had afgespoeld nam ik zijn lul weer in mijn mond. Ik zoog er aan totdat hij hard was. Toen draaide ik me met mijn rug naar hem toe en boog voorover zodat hij een heerlijk zicht had op mijn gat en poes. Veel aanleiding had hij niet meer nodig want al snel duwde hij zijn lul in mijn druipnatte kut. Met een paar snelle stoten kwamen wij klaar. Snel sprongen we weer uit de douche, droogden elkaar af en trok ik hem mee mijn slaapkamer op. Hier neukten we nog even lekker door.

”Jezus, je kunt er ook maar geen genoeg van krijgen”. Zei hij later.

”Nee, inderdaad niet, ach Lodje, dit is nog maar het begin” nog altijd kon hij niet geloven dat er nog meer ging komen. Voor hem was dit al hemels de opvolgende dagen zaten heerlijk vol seks, nog een beetje elkaar aftastend wat we wel of niet lekker vonden. Op een dag was ik tijdens het opruimen mijn handboeien tegen gekomen. Verbaasd bekeek Lode mijn speeltje.

”Die heb je zeker nog nooit omgehad hé?” Was mijn vaststellende vraag aan hem. Nee dus.

Die avond had ik dus weer eens lekker iets nieuws voor hem. Terwijl hij languit, naakt op zijn rug op mijn bed lag deed ik hem de handboeien aan, een blinddoek voor zijn ogen en een hoofdtelefoon op zijn hoofd met een lekker muziekje erop. Als eerste nam ik een veer, met deze veer ging ik lichtjes over zijn hele lichaam, ik zag hem al sidderen van genot.

De veer ruilde ik even in voor mijn vingers. Tergend langzaam betaste ik zijn hele lijf van boven naar beneden en van beneden naar boven. Even ging ik wijdbeens boven zijn gezicht zitten. Zodra hij door had dat mijn natte poes boven zijn lippen hing likte hij snel maar hoe lekker dat ook was, ik wilde hem eerst nog wat pesten dus ging ik weer snel van hem af.

Ik nam een spuitbus met slagroom en spoot deze gedeeltelijk leeg, eerst op zijn tepels, toen een weg naar beneden en een flinke dot op zijn ontzettende harde paal. Ik begon aan zijn tepels de slagroom eraf te zuigen, met de slagroom nog in mijn mond ga ik naar zijn lippen om hem te kussen, de slagroom samen delend.

Daarna ging ik richting de andere tepel, en zo zoog en likte ik mijn weg naar beneden. Toen nam ik zijn lul in mijn mond en begon er als een wilde aan te zuigen en te likken. Lode was helemaal in extase van deze pijpbeurt. Ik zoog harder aan zijn eikel en steeds verder nam ik hem in mijn mond. Ik stopte op het moment dat ik voelde dat hij bijna ging komen. Even liet ik hem zo liggen zodat hij weer een beetje bij zinnen kon komen. Toen nam ik een ijsblokje in mijn mond. En weer begon het spel van voor af aan. Eerst weer zijn tepels, daarna de weg naar beneden en met het blokje tussen mijn tanden ging ik zijn paal op en af. Op dat moment wurmde hij van genot. Natuurlijk was ik nu ook zo heet als wat en ik moest en zou hem in me hebben. Met mijn rug naar hem toe ging ik op mijn hurken zitten en liet me langzaam over zijn stijve lul zakken. Centimeter voor centimeter mijn natte kut in. Eerst tergend langzaam maar toen hij eenmaal helemaal in me zat begon ik hem als een gek te berijden. Als een echte cowgirl nam ik mijn Lodje daar als nooit van te voren. Daarna maakte ik hem los. Nu nam hij het heft snel in handen. Hij nam de bus met slagroom en spoot mijn hele poes vol.

Wetend wat er ging komen bleef ik lekker relaxed achterover liggen. Ik moet dus echt wel zeggen dat mijn Lodje een gouden tong heeft want likken dat kan hij als geen ander. Gehaaid, bespeeld zijn tong mijn clitoris en elk orgasme die hij me laat krijgen is immens hoog en heftig. Nee, de likbeurten die ik van hem krijg zijn gewoon absoluut ‘the best’. Hij kan er dus ook intens van genieten en kan maar niet genoeg krijgen van mijn sappige zoete kut.

Zo ging het enkele weken heerlijk eraan toe, tot mijn verbazing werd ik hem niet moe, af en toe hadden we wel eens woorden en moest ik hem nogal eens duidelijk maken hoe een relatie ongeveer werkte maar voor de rest konden we het goed met elkaar vinden. Hij was net zo gek van dieren als ik en dus was hij ook altijd met alle plezier in de weer met mijn hele dierenstapel die ik erop na houdt. Ook in de zaak had hij plezier, en natuurlijk vlogen in bed de spatten ervan af. Een avond hadden we serieus wat woorden gehad en was hij kwaad en beledigd vertrokken. Dat moet je bij mij dus niet doen, in het heetst van de strijd vertrekken. Dus na enkele verwoedde pogingen via sms om hem terug hier aan de praat te krijgen dacht ik in mijn eigen ‘fuck you’ en ik ging eens heerlijk op stap die avond.

Ik denk dat ik op dat moment eraan toe was voor een nieuwe verovering. Ha, ha, had ik gedacht. De gemiddelde leeftijd van de mannen die ik tegen kwam die avond zat zo rond de 16 jaar. Ik ben dan wel niet vies van een lekkere jonge knul maar 16 is me toch net nog een beetje te jong. Dus gedroeg ik me uitstekend en keerde ongelukkig alleen naar huis die nacht. Ondertussen was er nog steeds geen reactie van Lode geweest. Die dag erna moest ik het weer doen met een paar lullige sms en uit pest belde ik een vriendin om weer lekker te gaan stappen die avond. Nadat ik eindelijk een zeer niets zeggend sms terug kreeg was voor mij de maat vol.

Ik moest hoe dan ook mijn ei kwijt, of dit het einde betekende of niet, dat interesseerde me op dat moment echt niet. Maar ik zou mijn zegje wel eens even doen. Op hoge poten vloog ik naar zijn thuis en stormde daar eens even binnen om hem de waarheid te vertellen. Het duurde even vooraleer ik was uitgeraasd en daarna volgde eindelijk een redelijk fatsoenlijk gesprek.

Hieruit bleek dus dat we eigenlijk alle twee nog niet toe waren aan een eind van onze relatie. Daar moest ik nog eens heel erg erover nadenken. Dus zei ik hem om maar de dag erna naar me toe te komen en dan konden we nog altijd zien wat er zou gebeuren. En natuurlijk ging ik die avond ook nog eens op stap. Nu was de gemiddelde leeftijd van het mannelijk schoon een stuk hoger dan de dag ervoor en ik gaf mijn ogen dan ook eens goed de kost.

Al snel had een zeer aantrekkelijke gast met lang donker haar zijn ogen op mij laten vallenen. Even bedacht ik me om op zijn avances in te gaan. Maar een klein stemmetje in mij zei dat ik dat niet moest doen. Jezus, ik had zomaar ineens een moraal ontwikkeld. Niet echt normaal dus. Braaf ging ik die avond weer alleen naar huis en de volgende ochtend stond Lode al om 10 uur aan mijn bed.

Jeez, ik had me toch weer een reuze zin die ochtend maar ik besloot dat het leuker zou zijn om Lode nog even te laten zweten en niet direct toe te geven, dus stond ik snel op. Eerst gingen we naar de zwarte markt. Al snel waren we daar uitgekeken. Op weg naar huis stelde ik voor nog iets leuks te gaan doen. Hier was Lode direct voor te vinden maar wat gingen we doen? Zoals de meeste mannen had hij geen idee dus moest ik het maar zeggen. Nou, er is een erotica beurs niet ver hier vandaan, zullen we daar eens naar toe gaan? Stelde ik voor.

”Ohhh nee, daar krijg je mij niet binnen”. Was zijn korte antwoord. Maar als ik iets in mijn hoofd haal wil ik dat ook doen, dus gingen we na veel gemopper toch naar de erotica beurs.

Het viel Lode reuze mee. Eerst gingen we naar wat optredens kijkende eerste striptease had een mooie geschoren poes met alleen maar op haar driehoekje een klein toefje schaamhaar. ”dat zie ik graag” zei Lode, doelend op haar poes.

Meteen nam ik dat in gedachten dat zodra ik thuis zou komen me ook zo zou scheren. Ik scheer mijn poes al jaren maar ik knip mijn driehoek altijd netjes kort. Maar als hij dat graag zag dan zou ik met alle plezier mijn kapsel aanpassen.

Even later liepen we wat langs de standjes om alle speelattributen te bekijken. Ooit had Lode eens aan me gevraagd of hij een vibrator op me mocht gebruiken maar ik had er ooit eens eentje cadeau gekregen die er niet bepaald smakelijk uitzag dus had ik dat afgewimpeld maar hier op die beurs verkochten ze toch zeer interessant uitziende vibratoren. Na kort overleg kreeg ik een prachtige paarse vibrator met roterende kop en clitoris verwenner eraan. Dus dit werd weer dubbele pret in bed. Die avond hebben we dus ook weer eens heerlijk het beest uitgehangen.

Tijdens een gesprek vroeg ik eens naar zijn seks fantasieën. Zijn grootste droom was om ooit eens met 2 vrouwen te neuken. Nu ben ik meer een persoon voor one on one maar als dit zijn wens was dan zou hij dat ook krijgen. Maar ik moest hiervoor wel nog eerst de geschikte persoon zoeken. Dolgelukkig was hij toen ik hem beloofde dat dit ooit zou gebeuren. Wat hij me niet vertelde was dat hij eigenlijk nog een seks wens had, en daar kwam ik een tijdje nadien achter. We hadden op een avond een harde porno film gehuurd die eigenlijk vrij saai was maar toch vlogen er bij ons al snel de spatten ervan af. Natuurlijk waren we toch behoorlijk opgewonden geraakt van de film en we begonnen elkaar lekker op te vrijen. Ik zat op de bank en Lode ging op zijn knieën voor me zitten, hij spreidde m’n benen en likte mijn druipnatte poes. Heerlijk gewoon, zoals die kerel likken kan. Maar wat ik nog heerlijker vind is als hij met zijn vingers mijn kut tegelijkertijd bespeelt en dit deed hij dit keer ook, maar al snel dwaalde zijn vingers wat lager. Ze gingen richting mijn anus. Zachtjes wreef hij over mijn sterretje heen, eerst was ik een beetje verbaasd want nog nooit eerder had hij dit geprobeerd, maar hij wist wel dat ik niet echt gek was van anale seks. Na een tijdje gewreven te hebben stopte hij er voorzichtig een vinger in en bewoog hem langzaam verder naar binnen. Even wist ik niet hoe ik het had maar ik liet hem zijn gang gaan, langzaam bewoog hij zijn vinger op en neer terwijl zijn mond mijn clitoris overheerlijk bleef verwennen.

Jeez, wat was dat lekker, ik voelde een super orgasme opkomen maar ik wilde dit nog even tegenhouden zodat het nog lekkerder zou zijn, dit lukte niet zo erg want na enkele seconden verkrampte mijn lichaam zich helemaal in de aanslag om overheerlijk klaar te komen.

Door deze behandeling had ik door dat hij toch graag mij eens anaal wilde neuken, en zoals al eerder gezegd geniet ik des te meer van zijn genot dus ik draaide me om en bood hem mijn achterste. Hij nam zijn stijve lul en stopte hem in mijn nog na druipende kut, maar al snel nam ik hem eruit en leidde hem richting mijn anus. ”Weet je het zeker?” Vroeg hij verbaasd.

”Ja” was mijn korte antwoord.

En daar ging hij dan, heel voorzichtig mijn strakke hol naar binnen. Centimeter voor centimeter liet hij zich langzaam mijn nauwe gat in glijden. Ik bewoog mijn kont zodat hij sneller naar binnen zou schieten.

En daar begon hij me goed in mijn gat te neuken. Puur genot straalde uit hem snel bracht hij zijn vingers naar mijn klit en al neukend wreef hij me voor de tweede keer klaar, even later kwam Lode met zware stoten in mijn anus klaar. Hij had nooit durven dromen dat het zo lekker kon zijn, dit was namelijk zijn eerste keer dat hij anale seks had. Nu moet ik zelf toegeven dat ik het helemaal niet verkeerd vond met hem. Duidelijk was dus dat ik die anderen keren dat ik anale seks had gehad niet de juiste persoon erbij had.

Onze tweede grote ruzie ontstond tijdens een periode dat ik het enorm druk had met mijn zaak. Bijna elk weekend moest ik met mijn winkel aanwezig zijn op grote beurzen. Tijdens een van die beurzen was in het aangrenzend gebouw een erotica beurs. Het vorige erotica beurs bezoek zat nog vers in mijn hoofd en ik dacht Lode er weer een plezier mee te doen om naar die beurs te gaan nadat de onze afgelopen was. Doch zag hij het niet zo zitten. Aangezien we met een hele ploeg bekenden naar deze beurs zouden gaan trok ik me niets aan van zijn tegenargumenten en sleurde hem toch mee naar de beurs. Erg dom van mij want mijnheer vond er geen hol aan en dit liet hij uiteindelijk ook erg blijken. Om zijn humeur beter te stemmen liep ik een lingerie standje in en begon naarstig te zoeken naar een zeer geil setje. Mijn enige probleem is dat ik van nature uit vrij grote borsten heb en om een maatje 75 E te vinden is dus bijna onmogelijk maar toch zag ik een aantal prachtige zwarte kanten string body in mijn maatje hangen. Ik liet hen aan Lode zien en vroeg wat hij ervan vond. Hij trok een gezicht en zei dat ik het zelf moest weten. De verkoopster zag zijn ongemak en stelde voor dat ik hem maar even zou passen, dan zou hij het vast en zeker mooi vinden. Dus liep ik het kleine benauwde hokje in om me om te kleden. Ik bekeek het resultaat in de spiegel en het zag er helemaal niet slecht uit. Ik liep de paskamer uit. Ik moest lachen om de reacties van de mannen die voorbij slenterden. Hun tongen lagen compleet over de grond en hun ogen rolden uit hun kassen. Ha, ha. Maar er was er maar eentje waar ik zo’n reactie van wilde en dat was van Lode. Maar deze reageerde zeer verveeld. Nu was de maat vol. Uit pest kocht ik het ding toch. Even later op weg naar huis kwam dus de barstende ruzie. Als excuus voor zijn gedrag bracht hij naar voren dat hij geen hol aan eroticabeurzen vond en al helemaal niets aan die stomme stripshows.

Voor de tweede keer nam mijnheer weer de benen. Doch niet voor lang want na enkele dagen smeekte hij me weer om terug te mogen komen. Vraag me niet waarom ik er weer in trapte maar zo ben ik met hem nou eenmaal, veel te week. Toch wilde ik hem nog een klein lesje leren.

Op een avond voordat hij bij mij was stuurde ik hem een sms met de woorden. ”Als je bij me binnen komt loop dan meteen naar de woonkamer, kleed je helemaal uit, druk op de startknop van de cd speler en ga dan braaf naakt op de bank zitten.” Zo gezegd zo gedaan. Ik zelf zat in de slaapkamer te wachten totdat ik de muziek hoorde spelen. Langzaam liep ik de woonkamer in met een lange cowboyjas en cowboy boots aan en een cowboyhoed op. Nadat de intro voorbij was begon ik op een wat vlotter muziekje al dansend mijn jas uit te trekken. Hieronder had ik nog een leren vestje aan. Lode ’s ogen werden groot van verbazing toen hij door had wat de bedoeling was. Het vestje volgde de jas en nu had ik nog een tijger print string body aan. Uitdagend danste ik voor hem en zo trok ik ook dit body tergend langzaam uit. Terwijl mijn hoed door de kamer vloog. Al wat er van mijn kleding over bleef was een kleine tijger print string en m’n cowboy boots.

Ik draaide me om en ging op zijn schoot zitten om hem een sensuele lapdans te geven. Terwijl zijn erectie al heel duidelijk te zien was wiegde ik op en neer op zijn schoot met mijn rug naar hem toe. De muziek was bijna afgelopen, ik pakte zijn hard geworden paal, schoof mijn string met de andere hand een beetje opzij en liet mijn lichaam langzaam naar beneden zakken zodat zijn harde lul helemaal in mijn natte kut verdween. Twee keer ging ik langzaam op en neer daarna begon ik hem als een echte bezeten cowgirl te berijden. Heerlijk gewoon.

Dit had hij wederom nog nooit meegemaakt en met een big smile vroeg ik aan hem: “en wat vind je nu van stripacts?”

Eigenlijk hoefde hij daar geen antwoord op te geven want zijn lichamelijke reactie hierop sprak boekdelen. Ook zijn apathie tegen erotica beurzen was voorbij want al snel was er weer een beurs, wederom hadden we voorheen weer eens ruzie gehad maar dit keer over heel iets anders. We waren een week uit elkaar geweest en de dag dat het weer goed was gekomen gingen we naar onze 3de en laatste erotica beurs. Na de beurs had ik een kleine verassing voor hem in petto, ik wilde namelijk eens dolgraag een kamer huren met bubbelbad en waterbed. Dat was pas dolle pret.

Lang hadden we het niet volgehouden op de beurs want we wilden beide zo snel mogelijk neuken dus met een rotvaart reden we naar dat hotel. Binnen gekomen sleurden we mekaars kleren van het lijf en doken het bubbelbad in. Wijdbeens ging ik op zijn schoot zitten en besteeg zijn harde paal. Het water klotste uit het bad toen we daar als halve wilde tekeer in gingen. Na een nummertje of twee gingen we in de immens grote douchecel onder het stromende hete water verder. Zonder af te drogen sprongen we het waterbed op en neukten aan een stuk door. Zalig gewoon. Enkele maanden lang hebben we een heerlijk seksleven, vaak veraste ik hem met spannende dingen, onder andere heb ik hem eens terwijl ik aan het autorijden was eentje getrokken en dit heb ik nog eens gedaan toen hij eens in het ziekenhuis lag en we samen in de rokerskamer zaten.

Ik zit altijd wel vol verassingen denk ik, Lode is niet alleen mijn minnaar maar ook mijn beste vriend.

ChristaS

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *