Wraak

()

Ik was 20 jaar toen ik trouwde met John en 26 jaar toen we uit elkaar gingen. In het begin hadden we een goede relatie, maar daar kwam snel verandering in toen we verhuisden en hij de stripclub moest overnemen van zijn broer, die op sterven lag. Toen ik dit te horen kreeg was ik natuurlijk niet bepaald blij! Ik slikte het en het leven ging door. Toen zijn broer maanden later stierf erfde hij de club. Toen ik op een avond lipgloss op zijn overhemd zag zitten(ik had alleen lippenstift) werd ik enorm boos! Toen ik hem hiermee confronteerde lachte hij het weg en werd boos, omdat ik hem niet vertrouwde. We hebben enorme ruzie gehad. Ik was tweeëntwintig jaar toen, we hadden een dochter van drie en mijn studie duurde nog een jaar. Ik besloot te blijven en wat ik toen heb gedaan was erg laag van mij, maar die tijd maakte mij dat niet uit. Ik was verblind door haat en verdriet!

Een vriendin van mij (die John niet kende) ging solliciteren bij zijn club als barvrouw. Ze kreeg de baan en ze maakte foto’s voor mij van wat hij allemaal deed. Ik kan je wel vertellen dat het niet leuk is om te zien. Maar dat wist je waarschijnlijk al! Hierdoor zou ik gemakkelijker de voogdij kunnen krijgen. Toen begon mijn wraakactie! Er was een feestje bij mijn tante. Wat in hield; veel mannen, veel vrouwen en drank, dansen en gezelligheid.

Hier ontmoete ik G. We raakten aan de praat toen we op het balkon een sigaret aan het roken waren. Ik was toen al lekker aangeschoten. We hadden het over allerlei dingen, ook over mijn man en de situatie en over dat hij net in België, ook al was zijn Nederlands verdomd goed! Met zeven mensen (de jongeren onder elkaar) sloegen we vijf flessen Grantz naar achter. We zaten met z’n allen op het portiek, midden in de nacht, om wat anders te roken. Toen G een sms stuurde of ik op de tweede etage wou komen deed ik dat. Hij zat daar en toen hij vroeg of hij mij mocht kussen, zei ik ‘misschien later’. Op dat moment stond ik op en hij volgde. Ik keek hem aan en zoende hem vol. Hij zoende terug en daar stonden we even. Hij kon goed zoenen en ik kreeg het er warm van… Uiteindelijk hebben we nog even boven gezeten, maar op het moment dat ik en een vriendin (die ik had meegenomen) naar beneden ging, volgde de rest. Ik zat op zijn schoot, gezellig te kletsen en te zoenen tussendoor.

Toen me tante iedereen naar boven stuurde en ons zag zitten, glimlachte ze en liep naar boven, dus wij bleven zitten. Deze keer zoende we heftig ik deed ze jas over ze schouders naar beneden en voelde nu eindelijk hoe gespierd die was. Hij tilde me op en zette me op een tree. Hij ging voor me zitten en deed me benen wijd. Ik had een jurkje aan de hij hoefde alleen maar me string opzei te schuiven. Hij speelde eerst met me clit. Ik genoot er enorm van. Daarna likte hij me. Ik pakte ze haar goed vast en kreunde. M’n lichaam tintelde helemaal van de spanning. Toen hij opstond maakte ik zijn broek los en pijpte hem. Hij kreunde en pakte m’n haar stevig vast.

Toen ik de deur open hoorde gaan rende we naar boven. De rest stond nog voor de deur. Toen ik binnenkwam gingen de meeste mensen weg. We waren nu nog met vijf en natuurlijk m’n tante die al lang sliep. Toen ik en m’n vrienden aan het roken waren, was de rest binnen. Greep me en zei “kom we gaan naar boven”. Stiekem slopen we naar boven. We deden de deur van mijn neef open en daarna op slot. Hij tilde me op, duwde me tegen de muur en zoende me.

Met ze hand masseerde hij m’n borst. Ik was geile en nat! Toen hij me weer op de grond zette gaf ik hem een duw en hij viel op het bed. Ik deed ze broek uit en hij mijn jurkje. Hij trok z’n T-shirt uit en ik zag een heerlijk lichaam met tattoos. We deden standje 69 en ik genoot er van, de spanning, de wraak alles! Toen hij op me ging liggen en naar binnen ging voelde dat als een enorme opluchting. Hij ging eerst langzaam en daarna onwijs snel, het voelde bijna onmenselijk snel, maar het was heerlijk en ik kreunde het uit. Toen we doggystyle deden merkte ik helemaal hoe snel hij kon stoten. Ik pakte z’n arm vast en kreunde het uit terwijl hij m’n nek kuste. Daarna ging ik op hem. Hij pakte me heupen vast zodat ik nog hard neerkwam. Ik kwam trillend klaar, maar hij ging maar door! Hij duwde mij tegen zich aan en draaide zodat hij boven lag. Hij ging nog paar keer heen en weer en stoot me hele buik, tieten en kut onder!

Ik heb het uiteindelijk met me neef ze boxenshort afgeveegd (met me dronken hoofd), gelukkig heeft hij er nooit wat over gezegd!

Toen ik die ochtend thuis kwam, glimlachte ik van oor tot oor. Me man had niks in de gaten. Eerste voelde ik me kut en angstig, totdat ik de foto’s zag die m’n vriendin had gemaakt en dat gevoel ging snel weg. Nu loop ik bij een seks-dating-gigant, waar ik seks heb met andere mensen en soms ook nog met G. Ik wil geen seks met bekende, er is dan een grotere kans dat hij erachter zou komen.

ChristaS

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *