Campingpret

()

Jeroen en ik hadden besloten op de fiets op vakantie te gaan. We hadden een tocht uitgestippeld rondom het IJsselmeer. De overnachtingen waren gepland bij de campings op boerderijen of op een andere rustige landelijke camping. De eerste nacht overnachten we in een boomgaard van een oude fruitteler die meer plezier beleefde aan de gasten dan aan zijn bomen zo hij zelf zei.

De tweede dag gingen we in een klein dorp naar de winkel en vroegen of er hier in de omgeving een kampeerterrein was. Een vrouw die voor kwam wees ons de weg naar ‘Onder de linden’ een goed onderhouden boerderij met achter de schuur een kampeerveld waar een aantal caravans en tenten stonden. Jeroen meldde zich bij het huis en vroeg of er plaats voor ons was voor een nacht. De vrouw die hem te woord stond wees in de richting van het veld en zei; “zoek de beste plaats maar uit die nog over is en kom je dan maar melden.”

Jeroen en ik kwamen op het veld en zochten een plaatsje in de schaduw van de bomen vlak achter de hooischuur. We zette onze tent op en liepen wat rond op het erf. We werden begroet door een vriendelijke Duitse dog. Een goedzak van een hond die al gelijk goede maatjes werd met ons. We melden ons bij het huis en lieten ons inschrijven. De vrouw die zich voorstelde als Liese, was knap had mooi lang bruin haar en amandelvormige ogen. Ze had een prachtig figuur met een volle boezem. Liese vertelde dat er gasten met de huifkar het bos in waren en met een uur terug kwamen. Ze nodigde ons voor een kopje thee in de tuin. We gingen op de tuinstoelen zitten op het terras waar de hond languit op de ligstoel lag te luieren. Liese kwam naar buiten met drie kopjes thee en bediende zo haar gasten. Ze nam plaats op de ligstoel naast de hond en vroeg belangstellend naar onze vakantieactiviteiten, waar we vandaan kwamen en waar we naar toe gingen. Het was gezellig en om de een of andere manier zorgde Liese er voor dat we constant een geweldig uitzicht hadden op haar dijen en boezem. Ze vroeg of we nog thee wilden, maar we besloten om een eindje te gaan wandelen. Liese wees ons de weg welke wij moesten lopen zodat we de huifkar tegen moesten komen dan konden we met hen terug rijden.

We liepen naar de tent om wat spullen op te halen. Ik bukte voor mijn tas en dat gaf Jeroen aanleiding zijn hand onder mijn T-shirt te steken en mijn tepels te masseren. Hij zei me dat hij ontzettend geil was geworden van Liese en toen ik naar achteren greep, voelde ik de keiharde staaf van Jeroen, die zijn op zijn beurt zijn hand over mijn, ondertussen flink nat geworden lipjes liet gaan. We kropen in de tent en kleden ons uit. Volgens de informatie van de vrouw duurde het nog minstens 20 minuten voor het gezelschap weer terug zou komen op de camping, net genoeg tijd voor een vluggertje. We geilden elkaar op en bewerkten elkaar met alles wat lekker was. Ik nam de geile neukstaaf van Jeroen in mijn mond en zoog hem en pijpte hem tot hij begon te kreunen. Ondertussen befte Jeroen mijn natte kut en stak twee vingers in mijn soepele anus die deze bewerking wellustig onderging. We draaiden over en op elkaar tot Jeroen zijn harde pik in mijn sappige kut kon stoppen en me een neukbeurt gaf waar de vonken afvlogen. We kregen beiden een orgasme waardoor we lagen te kreunen en te kermen in de tent. Net toen we klaar kwamen reed de huifkar het kampeerveld op zodat de andere gasten nog net het einde konden mee beleven.

We kleden ons aan voor zover dat nodig was en kwamen uit de tent. De gasten die terug waren begroeten ons lachend. De man in de tent welke het kortst bij ons stond zei dat hij ook jong was geweest en dat het tijdens de vakantie het spannend is als de anderen kunnen mee genieten. We wisten niet wat we met de situatie aan moesten en stonden er bij of we ons betrapt voelden. Een vrouw die uit een caravan kwam vroeg of we zin hadden in een kopje koffie en vroeg ons dan daar naar toe te komen. We zaten nog maar net bij de caravan van Dieter en Hanna toen de een na de ander aanschoof. Ze vertelden dat ze een prachtige tocht hadden gemaakt en dat de boer het zo mooi kon vertellen. Tijdens het koffie drinken kwamen de boer, die zich voorstelde als Gustaaf, bij ons zitten en dronk een kopje koffie mee. Dieter vroeg of Liese zich niet had verveeld toen zij weg waren, waarop deze zei dat ze zich goed had vermaakt vlak buiten onze tent. Ze keek ons aan en lachte veel betekenend naar ons.

’s Avonds liepen we nog een stukje om en kwamen terug op de kamping. Toen we voor de tent zaten hoorden we uit de hooischuur een kreunend geluid komen. Jeroen stond op en ging kijken of er wat aan de hand was. In het hooi zat Hanna met haar benen wijd met haar rok omhoog en Dieter lag ertussen te beffen. Hij zoog de harde klit van zijn vrouw die hierdoor begon te kermen, ze genoot zichtbaar van het beffen door haar man. Dieter trok zijn broek uit en stak zijn dikke lange lul in de mond van Hanna, die hem bijna niet in haar mond kon houden. Het tweetal kleedde zich uit en begonnen elkaar te strelen en te bewerken. Ze pijpten en beften en likten elkaars anus. De lul van Dieter werd dik en zwol op in de geile kut van de vrouw. Hanna kreeg een aantal orgasmen achter elkaar, ze gilde, steunde en kreunde dat ze meer wilde en dat ze niet wilde ophouden voor ze twee lullen in haar voelde; die van Dieter en van een ander. Dieter stelde voor om de nieuwe gasten vanavond uit te nodigen en te verleiden.

Omdat Jeroen en ik dit hoorden en we wel zin hadden in een verzetje liepen we naar de tent in afwachting van hetgeen er ging gebeuren. We zaten voor de tent toen Dieter langs liep en zo tussen neus en lippen vroeg of we vanavond een borreltje kwamen drinken. Jeroen nam de uitnodiging aan en riep mij of ik mee ging naar de buren. Ik had er al een beetje rekening mee gehouden en had mijn mini slipje aan gedaan en mijn BH uit gedaan. We stapten naar de caravan van Hanna en Dieter en werden ontvangen door Hanna die net naakt stond om een andere kleren aan te trekken omdat er hooi in haar kleren zat. Hanna lachte “ik vind kriebelen wel lekker maar niet van hooi.” We dronken wat en ze vertelden ons wat er zoal te doen was op deze camping. Op een camping met twintig plaatsen moet je zelf het plezier maken en je moet het met elkaar doen zei Hanna, waarop ik suggestief zei “vooral met elkaar doen.” Waarop Dieter weer antwoordde dat het met elkaar het lekkerste is. Hanna zei dat ze zich wel wat kon voorstellen wat je allemaal met elkaar kon doen en beleven. Jeroen vertelde wat we die middag allemaal al gezien hadden en meegemaakt en vroeg of dit hier de gewoonte was. Dieter zei als je het hier een nacht volhoudt wil je hier nooit meer weg. Hij vertelde dat de Gustaaf en Liese een bijzonder stel was en dat je alles aan ze kon vragen en alles van ze kon krijgen, als het redelijk was. “Gustaaf is een kerel die genoeg heeft aan twee keer seks per week. Liese echter wil wel twee keer per dag en daar heeft Gustaaf wat op gevonden. Een paar jaar geleden hebben Gustaaf en Liese een kampeer terrein aangelegd met de bedoeling om hier een camping te beginnen waar alles mag en kan maar niets moet, behalve je netjes gedragen buiten de camping en de zaak schoon en netjes houden. Deze regel werd door iedereen gerespecteerd en het is een frisse ruime schone camping met een pracht van een toiletgebouw, waarin drie ruime douches zijn waarin je gemakkelijk met drie of vier personen kunt douchen. Omdat Gustaaf en Liese regelmatig naar parenclubs toe gaan en zo mensen tegen komen met een ruim denkpatroon betreffende seks, hebben ze daar reclame gemaakt voor hun camping en zo een gastenbestand opgebouwd van gelijk denkenden.”

Jeroen vroeg hoe het kwam dat zij naar hier werden gewezen door iemand uit het dorp. Waarop Dieter antwoordde dat we dit gevraagd hadden aan een vrouw die hier ook op de camping staat en gezien had dat Jeroen en ik er nogal ruimdenkend uitzagen. Dieter stelde voor om aan ons, de mogelijkheden op de camping te gaan bekijken.

“Is hier dan nog meer te zien” vroeg ik me luidop af, waarop Hanna zei dat we nog versteld zouden staan van de mogelijkheden op deze kampeerplaats. Ze liepen eerst naar het toiletgebouw met de douches en de wc’s. Hierna liepen we naar een schuur naast de hooischuur en gingen deze binnen. Het was er schemerig en er branden een paar kleine lampjes. Het rook er heerlijk fris naar bloesem en bloemen. Aan beide kanten waren deuren die toegang gaven tot een viertal kamertjes waarin een groot matras lag en in een kamer bevond zich een spiegel tegen het plafond. Ik vroeg of dit logeerkamers waren waarop Hanna lachend antwoordde “je mag in deze kamertjes alles doen behalve slapen”. Het was ons dadelijk duidelijk dat deze kamertjes bedoeld waren om de liefde te bedrijven. Aan het eind van de gang liepen we door een deur die toegang gaf tot een mooie ruime kantine met een lange bar tegen de wand. Gustaaf die achter de bar stond vroeg of het ons beviel wat we gezien hadden, waarop we tegelijk zeiden “meer dan tevreden”. Dieter bestelde een paar drankjes en we namen plaats aan de bar. Ondertussen stond Liese tegen Dieter aan en liet zich door de man strelen op haar bips en rug, ze gaf Hanna een knipoog en vroeg of het goed was dat ze Dieter een uurtje kon lenen. Hanna zei “als je Dieter wil lenen moet je mij en Jeroen en Sylvia er ook bij nemen anders gaat het vanavond niet door.”

Ik kan je zeggen dat ik er opgewonden van werd en voelde me al nat tussen mijn benen worden en ik voelde dat Jeroen al een erectie kreeg van de gedachten wat er straks ging gebeuren. Liese nodigde de stellen uit om naar een kamertje te gaan en we volgden haar. We namen plaats op de matras en kleden elkaar uit tot iedereen naakt was. Jeroen die voelde of ik al nat was verbaasde zich van wat hij voelde, zo nat was ik nog nooit geweest en hij stak gelijk drie vingers in mijn geile kut. Ik begon aan de pik van Leo te trekken en te strelen en voelde me hitsig en geil worden. Ik nam de hand van Jeroen en gebruikte deze als een vibrator, ik bewoog de hand in en uit mijn sappige natte kut waarop Jeroen er nog een vierde vinger bij deed en ik liet hem achter in mijn kut glijden. Zijn duim wreef over mijn kittelaar en plots kwam ik kreunend klaar.

De andere drie keken hoe wij bezig waren en streelden elkaars lichamen Dieter nam de borsten van Liese in zijn handen en kneedde zo het volle zachte stevige vlees met bovenop de harde grote tepels die als vingers rechtop stonden. Hanna bewerkte de natte kut van Liese en vingerde met de andere hand haar eigen kittelaar. Nadat Hanna haar eerste orgasme had gehad nam Liese de pik van Jeroen en stak deze in haar mond en zoog zo de geile neukstaaf van mijn geile jongen. Ze voelde dat hij hard en groot was en voelde aan zijn balzak die goed gevuld was met een paar flinke ballen. Liese pijpte Jeroen tot deze begon te kreunen, ze ging op haar rug liggen en trok hem op zich en stuurde zijn harde pik naar haar natte neuk doos en liet hem naar binnen glijden.

Jeroen neukte de vrouw van de boer terwijl Dieter zich bezig hield met mij. Hanna streelde nu de borsten van Liese en beet zacht op de harde tepels. Ik zat op mijn knieën met mijn gezicht tussen de benen van Hanna terwijl Dieter zijn harde neukstaaf in mijn kut heen en weer bewoog. Door het stoten van Dieter befte ik de geile natte neukspleet van zijn vrouw. Liese die bloedgeil was kwam als eerste klaar en gilde en kermde van genot en wilde het warme sperma van Jeroen in haar kut voelen spuiten, wat Jeroen enige tijd later met overgave deed. Hij spoot zijn warme zaad diep in de neukdoos van Liese die opnieuw een orgasme kreeg. Ik had me omgedraaid, kwam voor de tweede keer klaar op het stoten van Dieter die even later ook zijn zaad in de buik van zijn neukpartner spoot en kermend klaar kwam.

Hanna vingerde zichzelf, met de ene hand bewerkte ze haar klit en de vingers van de andere hand stak ze diep in haar anus, zo kwam ze gillend en krijsend voor de eerste maal klaar. Hanna riep terwijl ze klaar kwam dat ze een lul in haar kut wilde en een in haar kont en zo een beurt wilde hebben ze wilde zaad voelen in beide gaatjes. Hanna kroop boven op Jeroen en pijpte zijn pik tot deze weer instelling kwam en vingerde zijn anus tot hij weer begon te kreunen van genot. Ze ging op de jongen zitten en stak zijn leuter in haar smachtende natte kut en liet deze diep in haar geile neukgleuf zakken tot ze hem tegen haar baarmoeder voelde stoten. Ze ging iets voorover liggen en zei tegen Dieter dat deze zijn harde stijve pik in haar kont moest steken. Deze deed wat hem was op gedragen en hij stak zijn stijve leuter in het gladde holletje van zijn vrouw. De beide mannen voelden elkaars lul heen en weer schuiven in het lichaam van de vrouw en gaven haar een beurt waar ze om gevraagd had. Hanna kwam kermend en kreunend klaar, gilde om meer en wilde sperma voelen in haar gaatjes. Ze bewoog zich als een paling tussen de beide mannen in en kreeg steeds weer een nieuw orgasme en kwam zo verschillende keren klaar. De beide mannen spoten hun zaad voor de tweede keer in de neukgaatjes waarin ze zaten en kregen beiden een explosief orgasme en ramden in de geile kont en kut van de vrouw.

Het vijftal lag bij te komen van de inspanning en stelde voor om te gaan douchen om daarna nog een drankje te nemen en naar bed te gaan. Onder de douche hielpen ze elkaar met het inzepen en afdrogen, de mannen spoelden de kutjes van de vrouwen uit met heerlijk warm water en gaven er een zoentje op terwijl de vrouwen de pikken van de mannen schoonmaakten door de voorhuid naar achter te trekken en zo de blote eikel onder de warme douche te houden. Dit wond hen zichtbaar weer op. De penis van Dieter werd weer hard en die van Jeroen begon ook weer te steigeren. Liese stelde voor dat zij vast naar Gustaaf ging om de drankjes in te helpen schenken dan kwamen de anderen straks wel en liep vast weg naar de bar. Hanna, die de pik van Jeroen alweer hard gemaakt had, boog zich voorover en liet Jeroen zijn lul in haar kut steken en zo neukten ze tot ze nogmaals een orgasme kregen. Hun gesteun en gekreun ging door het hele toilet gebouw. Dieter die inmiddels zijn pik in mijn kut had gestoken, stond tegen de muur aan terwijl ik om zijn nek hing en mijn benen om hem heen had geslagen zo neukten we tot we beiden voor de zoveelste keer klaar kwamen en dit lieten we horen en merken aan iedereen die zich in onze omgeving bevond. Het sperma spoot in mijn al overvolle kut en liep naar buiten.

We spoelden ons af, kleden ons aan en liepen naar de bar om ons drankje te gebruiken. We spraken af dat we het nog eens een keer over zouden doen als wij tenminste op de camping bleven staan. We besloten dit de andere dag aan Liese te berichten en namen afscheid met een dikke zoen voor de nacht en gingen ieder naar zijn eigen tent en bed. De volgende dag werden we wakker om een uur of tien. We deden de tent open en voor de tent lag de Duitse dog van de boer. We zeiden tegen elkaar dat we zeker nog bleven voor minstens tien dagen dan hadden we nog een week om weer naar huis terug te fietsen.

Comtesse

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *