Dagje Antwerpen

()

Het is mooi weer. Ik heb lekker gedoucht en besluit om eens een ontspannen dagje de stad in te gaan. Even rustig winkelen, leuk terrasje pakken en verder zie ik wel. Ik stap op de bus naar Antwerpen. Naast me zit een man, hij zit met zijn ogen dicht en ik kan hem goed bekijken. Lekkere kop, leuke kleding en lekker bruin van het voorjaarszonnetje. Ik mijmer een beetje weg. Kijk naar zijn handen, hm… lekkere lange vingers en bedenk hoe hij mij lekker zou kunnen vingeren daarmee. Ineens schrik ik op.

“Bevalt het?” Vraagt hij en ik schiet in de lach.

“Ow… sorry, ik zat wel een beetje ongegeneerd te staren he.”

“Ja,” lachte hij “maar dat geeft niet. Ik zou alleen wel willen weten waar je aan dacht”. “Nou laat ik dat maar niet vertellen” lach ik en ik kleur een beetje. Hij duwt zijn been tegen de mijne, buigt zich naar me over en fluistert.

“Heb je zulke ondeugende fantasieën? Of zijn ze gewoon geil”.

“Nou eigenlijk wel lekker hoor” zeg ik brutaal. Hij kijkt me aan en legt zijn hand op mijn bovenbeen.

“Jij mag dat doen schatje. Je mag ze ook vertellen”. Oef, dit wind me wel op en ik duw mijn been nog even harder tegen de zijne.

“Wat ga jij doen vandaag?” Vraagt hij.

“Ik ga een dagje naar Antwerpen, lekker shoppen, terrasje pakken”.

“Ow… en even kijken of je nog wat leuks kan scoren zeker.”

“Nou ja, dat zou best kunnen” lach ik uitdagend.

“Nou wat vind je ervan als ik met je mee ga?”

“Lijkt me leuk.”

“En dan gaan we samen shoppen” vertelt hij me. Als we in het centrum van Antwerpen aan komen pakt hij mijn elleboog.

“Zo kom jij maar eens met me mee” zegt hij. En hij leidt me naar een enorme seksshop met achterin een hele collectie mooie lingerie, speelpakjes enz… Hij bekijkt me even goed en zoekt dan wat spullen uit.

“Ga maar even passen” en hij wijst me de paskamer. Ik ga naar binnen en trek het eerste pakje aan. Hm… wel geil maar erg hoerig. Hij komt het pashokje in en zegt eigenlijk hetzelfde.

“Niet echt geschikt voor vandaag. Maar wel lekker voor een andere keer.” Uiteindelijk hebben we een leuk stelletje gevonden. Een heel kort strak jurkje met daaronder een mooie slip met open kruis en veel kant en een mooie beha. Mijn tieten worden bijna het jurkje uitgeperst. Het is mooi weer dus geen panty’s. Ik draag al een leuk schoentje met een klein hakje en goedkeurend bekijkt hij me.

“Zo wil ik met jou wel door de stad lopen, hou het maar aan.” Ik mag niet betalen van hem. Dat komt wel goed zegt hij terwijl hij me geil opneemt.

Ook het hele hoerige setje rekent hij af, die mag je een andere keer aan. Hm… het is toch wel erg leuk zo’n dagje in de stad. We duiken een terras op en zitten lekker in het zonnetje.

“Hé schatje… laat eens zien wat je onder je rokje draagt” zegt hij opeens en ik ga met mijn benen wat gespreid zitten.

“Hm… lekker” zucht hij en hij voelt even aan mijn drijfnatte kutje. “Je hebt er zin in he.” “Ja,… ik word hier helemaal geil van” lach ik naar hem. Ik werk mijn make up even bij en blijf er zo bij zitten. Hij komt naast me zitten en er zijn wat mannen die doorhebben hoe ik erbij zit. Dat windt ons allebei wel erg op.

“Ik heb ook nog een cadeautje voor je” zegt hij en hij geeft me een pakje. Ik maak het open en er zitten wat speeltjes in. En ook een vibrerend ei met afstandsbediening.

“Hier zegt ie, doe die maar even in je lekkere kutje.” Ik loop naar het toilet en doe hem in. Ik besluit mijn broekje ook maar uit te doen en dat geef ik aan hem als ik terug kom. “Goed zo sletje” zegt hij goedkeurend en pakt de afstandsbediening. Heel diep in mijn kutje begint het lekker te trillen. Je hoort hem niet maar ik voel hem donders goed.

“Zo we gaan weer” zegt hij en we lopen lekker door de stad. Hij speelt steeds met het ei en het geil loopt inmiddels langs mijn benen. Hij veegt het op met zijn vinger en proeft ervan. “Hm… dat smaakt naar meer; kom ik wil je!”

Hij loopt naar een hotel in ’t glazen straatje en neemt daar een kamer. Gedwee loop ik met hem mee en we gaan naar boven.

“Zo eigenlijk ben jij wel heel erg sletje,” zegt hij. Gewoon met vreemde kerels meegaan. Weet je wat ik doe met dat soort sletjes? Oeps hij is een hele andere man dan de man die lekker met me op het terras zat. Maar ik word er wel heel geil van!

“Neen…” hoor ik mezelf zeggen. “Wat doe jij daarmee?” Hij knijpt hard in mijn tieten en graait onder mijn rokje.

“Sletjes die zich zo gedragen, gebruik ik ook als sletjes”. Zegt hij en hij trekt het ei uit mijn kutje. Hij gooit me voorover op het bed en maakt zijn broek los. Hij heeft een enorme dikke lange lul. Ik kijk er verlekkerd naar. Hij ramt hem ineens naar binnen, en begint me keihard te neuken. Ik ben helemaal gevuld, hoor zijn ballen tegen mijn kont aanslaan… ow … wat is dit lekker… Hij duwt mijn hoofd naar beneden, houdt me vast bij mijn nek, ik kan geen kant op. Terwijl hij me verteld dat hij me eens een flink lesje gaat leren slaat hij me op mijn kont. Keihard. Ik gil het uit. En hij blijft me als een bezetene neuken. Ik kreun. Kom bijna klaar en hij scheldt me helemaal verrot. “Vuile hoer, slet, neukteef, ik zal je leren”. Gillend kom ik klaar ik spuit het hele bed nat. Hij trekt zich terug en komt naast me staan.

“Vind je het nog lekker ook, vuile hoer?” Ik knik, ben helemaal in de ban van die kerel. Pijp me maar eens sletje. En hij pomp zijn lul mijn mond in. Ik stik zowat. Krijg weer wat lucht en hij zit achter in mijn keel. Gulzig zuig ik hem af terwijl ik met zijn ballen speel. Hij grijpt mijn hoofd beet en neukt me in mijn keel. Ik ga met mijn tong langs zijn eikel, af en toe trekt hij zich even terug zodat ik weer wat lucht kan happen. Met een grote brul komt hij klaar. Ik probeer alles door te slikken maar het is zoveel. Het druipt langs mijn mondhoeken naar beneden.

“Lik het op teef,” bijt hij me toe en ik lik het op. Daarna lik ik zijn lul goed schoon.

Hij rommelt wat in de tas die hij meegenomen heeft uit de seksshop en haalt er een paar boeien uit.

“Zo sletje nu ga ik je eens even lekker gebruiken; hier, trek dit maar even aan. En maak je nog even goed op, je make up is doorgelopen.” Hij smijt het hoerige setje naar me toe. Ik trek het aan, maak me op en als ik uit de badkamer kom doet hij de boeien om mijn polsen. Hij maakt ze vast aan het hoofdeinde van het bed en ook mijn benen bindt hij vast. Ik lig daar in een rood hoerig setje. een body met overal de juiste gaten, rode netkousen en een rood gordeltje. Hij doet mijn schoenen aan mijn voeten. Ik krijg nog wat water van hem en hij kijkt me aan.

“Zo nu blijf je even lekker liggen zoals een geil sletje dat hoort te doen. Ik ga even kijken of jij je setjes terug kan verdienen”. Hij maakt een foto van me met zijn telefoon en loopt de kamer uit.

Ik word nu eigenlijk wel een beetje bang. Wat als hij nu niet terugkomt? Lig ik hier te wachten tot ze de kamer komen schoonmaken? Aan de andere kant heb ik wel het vertrouwen dat hij nog wel komt. Volgens mij geilt hij ook wel erg op deze situatie, en ja het wind mij ook enorm op. Ik lig met zijn zaadsmaak nog in mijn mond. Op het bed dat helemaal nat is van mijn enorme orgasme te wachten op… Geen idee. Na een hele poos hoor ik de deur weer open gaan. Ik hoor gepraat en gelach. En daar komt hij weer binnen met vier kerels. Ze lachen en knikken, en geven geld aan hem. Geen idee hoeveel maar ik heb nu wel een idee wat er gaat gebeuren.

De eerste man komt naar me toe en grijpt me in mijn tieten. Ik geef een gilletje. Hij grinnikt en trekt hard aan mijn tepels. Ik kreun. Het doet zeer maar, ow… het maakt me geil. De andere mannen komen ook even kijken en een van de kerels voelt in mijn kutje. “Zo, dit sletje is heet!” Zegt hij en de andere drie voelen ook even. Een van de kerels vraagt of ik losgemaakt kan worden. De man maakt mij los en de man die het vroeg zegt dat hij mijn handen geboeid op mijn rug wil hebben. Ik zit op mijn knietjes en de eerste lul wordt in mijn mond geduwd. Al snel zijn de vier mannen naakt en ben ik de ene na de andere aan het pijpen. Terwijl ik de ene pijp zijn de andere drie zachtjes aan het trekken. Hm… dat is wel een heel geil gezicht. Een van de kerels speelt met mijn tieten.

“Vind je dit lekker sletje?” Ik knik… “ja, heerlijk!”

“Dat is niet de bedoeling” gromt hij, wij moeten het lekker vinden! Jij bent alleen maar ons sletje en helemaal voor ons.” Ik kijk met grote ogen naar de man die alles heeft veroorzaakt. Hij knipoogt me. Speel maar mee wil hij zeggen, ik zorg voor je. Hij trekt aan mijn tepels en in plaats van kreunen jammer ik nu. Ik jammer hoewel dat het niet nodig is maar het geeft hen een kick terwijl ik pijp of mijn leven er van af hangt. Na iedereen flink gepijpt te hebben worden de boeien weer even losgemaakt.

Ik moet op mijn knietjes gaan zitten, kont in de lucht en word nog even flink rood geslagen. Het geil druipt inmiddels langs mijn benen. Mijn god wat is dit geweldig zeg! De eerste man komt achter me zitten, doet behendig een condoom om en ramt zijn lul in mijn kutje. Als een hond neemt hij me. Ik lig met twee stijve lullen in mijn handen te spelen en de derde lul zit in mijn mond. De man achter me trekt zich terug en een van de andere mannen gaat op zijn rug liggen.

“Kom sletje neuk me”. Roept hij. Ik doe hem een condoom om en begin hem lekker te berijden, afwisselend hard en zacht. Ik laat hem er bijna uitglippen en zak dan weer over hem heen. Hij pakt mijn heupen en begint me nu keihard te neuken. Hij grijpt mijn klitje, trekt aan mijn schaamlippen en perst twee vingers erbij, in mijn hete natte grotje. Ik begin te schokken en kom keihard gillend klaar. Ik spuit zijn hele buik nat en de mannen joelen. Na een poosje moet ik van hem af. Ze leggen me op mijn rug, houden mijn armen en benen vast en laten me een paar keer achter elkaar klaarkomen. Spuitend! Dat vinden ze zo geil om te zien. En als ze hun vingers in de juiste houding naar binnen brengen heb ik daar geen enkele moeite mee.

De volgende man is aan de beurt. Die wil me ook neuken en laat me bukkend voor hem staan. Met mijn bovenlichaam leun ik op een stoel en hij begint me als een bezetene te berijden. Met zijn vingers speelt hij in mijn kontgaatje, hij smeert me vol met mijn eigen geil. Dan trekt hij zich terug en gaat op de stoel zitten. Hij trekt me op zijn schoot en dringt zo mijn kontje binnen. Hij trekt mijn benen wijd open en een van de andere mannen gaat tussen mijn benen staan. Langzaam duwt hij zijn geile pik in mijn kutje en ow! Ik word voel mij het beleg van een sandwich. Mijn god wat geniet ik hiervan. Ook de andere mannen staan met stijve pik vooruit te kijken. Dit willen ze allemaal wel. En zo word ik de hele middag in al mijn gaatjes gevuld. Ik zit in een orgasmeroes. Compleet afgeneukt en misbruikt als geile zaadslet. Ik weet niet meer of ik moet lachen of huilen. Ik blijf maar komen en als het niet snel genoeg gaat vingeren ze me wel weer even naar een volgend hoogtepunt. Als ik helemaal kapot ben, niet meer op mijn benen kan staan, niet meer weet wie me waar aan het neuken is leggen ze me neer op bed. En gaan met zijn vijven om me heen staan. Ze trekken zichzelf af en spuiten me helemaal onder. Ik val bijna in slaap ben echt kapot nu. Lachend wassen ze zich en de vier mannen gaan weer weg.

Als ze weg zijn zet de man me onder de douche. Hij zeept me in en zoent me heel teder. “Wow! Wat was jij geweldig sletje! Zullen we dit vaker doen?”

“Ja, ho ja, zeg ik gretig. Heb ik goed verdiend?”

“Ja hoor, volgende week gaan we weer wat leuks uitzoeken” lacht hij. Hand in hand lopen we terug naar de bushalte. Ik krijg een visitekaartje in mijn hand gedrukt.             – Volgende week dezelfde bus sletje – staat erop gekrabbeld. Ik bel hem even zodat hij mijn nummer heeft en fiets van het station naar huis. Ik voel me zalig! Maar wil nu eerst even lekker slapen.

Comtesse

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *